Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ضمن برشمردن ویژگی‌های یك مجلس قوی گفت: یك مجلس قوی، آن است كه پشتوانه عظیمی از رأی مردم را داشته باشد و نمایندگان آن از جنس مدرس باشند و ترکیب نمایندگان و نگاهشان همانند سردارسلیمانی باشد.

به گزارش ایكنا از فارس، سردار یدالله جوانی، معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز، 23 بهمن‌ماه در جمع بسیجیان سپاه ناحیه ثارالله(ع) شیراز به در پیش‌رو بودن انتخابات اشاره كرد و گفت: یكی از مؤلفه‌های قوی‌تر شدن كشورمان داشتن یك مجلس قوی است و به یاری خدا، مجلس قوی در روز جمعه، 2 اسفندماه سال جاری شكل خواهد گرفت و اینجا جایی است كه همه نیروهای انقلابی باید متوجه باشند كه اقتضا و نیاز زمان برای كشور و انقلاب، عزت، سربلندی و حركت با شتاب به سمت جلو، داشتن یك مجلس قوی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأكید بر اینكه مجلس قوی را یك ملت می‌سازد، گفت: البته مجموعه‌های مسئولیت‌دار در بحث انقلاب اسلامی نیز نسبت به این مسئله بی‌تفاوت نیستند به عنوان مثال بسیج و سپاه بی‌تفاوت نیست و بسیجیان هم كه خود مردم هستند. گرچه سپاه و بسیج به معنای آن مجموعه سازمان یافته رفتار حزبی ندارد و ورود مصداقی نخواهد داشت و دنبال لیست دادن و تبلیغ از افراد نیست اما در بحث اصل انقلاب هدف راهبردی دارد.

سپاه به دنبال لیست دادن در انتخابات نیست

معاون سیاسی سپاه تأكید كرد: سپاه را در تراز حزب نمی‌دانیم اما دارای کنش‌های سیاسی آن هم به شکل فعال است. مگر می‌شود در زمانه‌ای که دشمن، ضد انقلاب و غربگرایان در تکاپوی این هستند که یک مجلس غیر انقلابی شکل بگیرد ما بی‌تفاوت باشیم.

وی یادآور شد: هدف راهبردی ما این است که مردم را به مشارکت حداکثری در انتخابات فرا می‌خوانیم و به دیگر مجموعه‌ها هم در برگزاری و برقراری امنیت انتخابات همكاری می‌كنیم ضمن اینكه سپاه با بصیرت‌افزایی، روشنگری، تبیین وضعیت و شرح وضعیت برای اینكه مردم انتخابی هوشمند و آگاهانه داشته باشند و در نهایت یك مجلس در تراز انقلاب و قوی شكل بگیرد، فعالیت می‌كند.

جوانی تأكید كرد: یك مجلس قوی می‌تواند حركت انقلاب اسلامی را شتاب بخشد و با حل سریع مشكلات و برداشتن موانع بر سر راه پیشرفت جامعه كمك كند و البته دشمن هم چنین مجلسی را بر نمی‌تابد.

ویژگی‌های مجلس قوی

معاون سیاسی سپاه دو ویژگی مجلس قوی را برشمرد و گفت: یك مجلس قوی، آن است كه پشتوانه عظیمی از رأی مردم را داشته باشد كه همان مطالبه مقام معظم رهبری است كه فرمودند «اگر انقلابی هم نیستید و به انقلاب و مذهب هم پایبندی ندارید و لیکن ایران را دوست دارید و علاقه‌مند به امنیت ایران هستید بیایید رای بدهید». چون مجلس با پشتوانه مردم می‌تواند تهدیدات را ناکام بگذارد.

وی با ابراز امیدواری از اینكه به برکت این ایام‌الله و خون سردار شهید سلیمانی، مردم در دوم اسفند به تکلیف و وظیفه خود عمل خواهند کرد،‌ گفت: ویژگی دوم مجلس قوی این است که نمایندگان آن از جنس مدرس باشند چنانچه امام راحل فرمودند «مدرس‌ها را وارد مجلس کنید». پس ما باید نمایندگانی از جنس سردار سلیمانی که امروز مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) از وی به‌عنوان یک راه و یک مکتب یاد می‌کنند.، انتخاب كنیم.

مكتب سردار سلیمانی گره‌گشای ملت ایران است

جوانی با تأكید بر اینكه امروز مجلس قوی مجلسی است که ترکیب نمایندگان و نگاهشان همانند سردارسلیمانی باشد، گفت: امروز راه و مکتب سردار سلیمانی گره‌گشای ملت ماست.

معاون سیاسی سپاه گفت: با انتخاب صحیح نمایندگان مجلس می‌توانیم افرادی دلسوز، مردمی، صادق، ولایت‌مدار، انقلابی و استکبارستیز که بتوانند فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) را عملیاتی و به جای نگاه به دست بیگانگان به دست ملت خود نگاه کند، راهی مجلس كنیم.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به روند تثبیت انقلاب اسلامی گفت: حرکت انقلاب اسلامی ایران نه ایستاد و نه متوقف شد و نه به عقب برگشت بلکه این حركت یک حرکت رو به جلو بود به طوری که می‌توان گفت امروز در شرایطی قرار داریم که یک کارنامه پر افتخار از گذشته داریم که در آن 40 سال ملت ایران در مقابل تمامی دشمنان بشریت، زورگویان عالم، طواغیت مقاومت كرد و شکست نخورد.

گام دوم، خروج آمریكایی‌ها از منطقه است

جوانی با بیان اینكه امروز این انقلاب در نقطه‌ای قرار دارد که دشمنان، از شكست در مقابل آن وحشت دارند، گفت:‌ توطئه‌های دشمنان انقلاب اسلامی در 40 سال گذشته همگی شكست خورده است و امروز دشمن در یک موقعیت فرو ریختن و از صحنه خارج شدن قرار دارد که ما در ابتدای این گام هستیم و گام دوم هم خروج آمریکایی‌ها از منطقه راهبردی غرب آسیا خواهد بود.

معاون سیاسی سپاه ادامه داد: امروز شرایطی پدیدار شده است که به برکت شهادت حاج قاسم، مقاومت پایدار در منطقه ایجاد شده است به‌طوری كه خروج آمریكایی‌ها از منطقه در كشورهایی نظیر ایران، سوریه، عراق، لبنان، سرزمین‌های اشغالی و غیره به یك گفتمان تبدیل شده است.

وی یادآور شد: آمریکایی‌ها خود می‌دانند که خروجشان از منطقه به معنای پایان ابرقدرتی آن‌ها خواهد شد و معنای این پایان آن است که آن‌ها دچار مشکلات درونی می‌شوند و این همان وضعیتی است که برای شوروی سابق پدید آمد.

جوانی، مقاومت ملت ایران در مقابل استكبار را به بركت حضور ملت در صحنه دانست و گفت: باید بدانیم که با این حضور خداوند این قابلیت را در ملت ایران دید که نصرت خود را بر آن‌ها نازل کند و این یک افتخار برای ملت ایران است که محل نزول نصرت الهی واقع شوند.

معاون سیاسی سپاه با بیان اینکه آمریکایی‌ها در این 40 سال هر چه نقشه کشیدند و توطئه کردند نتیجه عکس گرفتند، گفت: امروز در نقط‌ ای قرارداریم که انقلاب ما به یک پدیده جهانی تبدیل شده است. دشمنی که تصور می‌کرد با به شهادت رساندن سردار سلیمانی خط مقاومت را بی‌رمق و مغز متفکر آن را جدا می‌كند و به همین فرمانده میدانی آن را حذف فیزیکی می‌کند و همچنین گمان می‌كرد می‌تواند نقشه کثیف و پلید خود را راحت‌تر در عراق پیاده کند ولی شهادت سردار سلیمانی کاری در انسجام مردم عراق کرد که اگر زنده بود سالیان سال زمان می‌برد تا این انسجام به‌وجود بیاید.

شهادت سردار سلیمانی، وضعیت منطقه را دگرگون كرد

وی اضافه كرد: شهادت سردار سلیمانی به‌طور كلی وضعیت منطقه را دگرگون کرد و دیدیم با به زمین ریخته شدن خون شهید سلیمانی، یک یوم الهی رقم خورد و دنیا تحت تاثیر این شهادت قرار گرفت. یوم الهی که هرگز در محاسبات دشمن قرار نداشت.

جوانی همچنین در خصوص ارتباط ترور سردار سلیمانی و معامله قرن نیز گفت: برخی می‌گفتند ترامپ می‌خواسته معامله قرن را رونمایی کند و از ترس اینکه سردار سلیمانی این نقشه را در نطفه خفه کند، دست به ترور سردار سلیمانی زد، ولی دیدیم که خون این سردار عزیز باعث یکپارچگی ملت مظلوم فلسطین در مقابل این معامله قرن شد.

معاون سیاسی سپاه در مورد انباشت قدرت ایران نیز گفت: ملت ایران امروز در موقعیت تولید و انباشت قدرت قرار دارد و باید مشکلات و موانع رو در گام دوم انقلاب از سر راه خود بردارد و زمینه‌های ظهور رو فراهم كند که مستلزم عمل به فرمایش رهبری است که در خطبه‌های تاریخی نماز جمعه اخیر تهران فرمودند: ملت ایران برای اینکه بتواند دشمن رو مایوس و تهدید رو بی اثر کند یک راه پیش روی دارد و آن راه قوی شدن است.

وی با بیان اینكه امروز نشانه‌های تأثیر قدرتمندی خود را در برخی حوزه‌ها به عینه مشاهده می‌کنیم، گفت: آمریکایی‌ها در گذشته با زور تهدید به راحتی دولت‌هایی را جابه‌جا کردند و در این سال‌ها هم ملت ما را زیاد تهدید می‌کردند و متأسفانه عده‌ای در داخل به خاطر خود باختگی، عدم باور ملت ایران، عدم اطلاع از توانمندی‌های نظامی و دفاعی می‌گفتند باید کاری کرد که جنگ نشود چون اگر جنگ شود ما در برابر دشمنی مانند آمریکا ناتوان هستیم اما دیدیم وقتی آمریکایی‌ها خطای راهبردی شهادت سردار سلیمانی را انجام دادند مقام معظم رهبیر فرمودند این جنایتکاران در انتظار انتقام سخت باشند.

جوانی همچنین به رجزخوانی ترامپ برای ایران اشاره كرد و گفت: این ترامپ آن کسی است که وقتی در دوره اوباما نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس چند نفر از تفنگداران دریایی آمریکا را به‌خاطر تعرض به آب‌های ایران بازداشت کرد رجز خوانی کرد و گفت اگر من به‌جای اوباما بودم، دستور حمله می‌دادم، واکنش نشان می‌دادم و آمریکا تحقیر شد و آبرویش رفت. تفنگداران ما را گریان و لرزان گرفته‌اند و آن وقت حاکمان ما هیچ کاری نکردند. اكنون باید به ترامپ گفت كه نوبت او رسیده است و چرا در مقابل بمباران عین‌الاسد واكنش نشان ندادی.

معاون سیاسی سپاه افزود: پاسخ این سئوال آن است كه امروز سرزمین ایران سرزمین مجاهدان است و وقتی سرزمینی این‌گونه فرزندان برومندی مانند سلیمانی‌ها داشته باشد، روی ذلت و خواری نمی‌بیند و تحقیر نمی‌شود چنانچه مشاهده كردیم که آمریکایی‌ها به خاطر این تحقیر (بمباران پایگاه عین‌الاسد در عراق) و اینکه این آبروریزی رو کاهش دهند، کشته‌ها و زخمی‌های خود را انکار کردند. گرچه به شکل قطره چکانی دارند اطلاع‌رسانی می‌کنند.

تلاش دشمن در عرصه جنگ شناختی و تصرف اذهان جوانان

وی در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت دشمن در عرصه‌های دیگر اشاره كرد و گفت: اگرچه دشمن در برخی حوزه‌ها ناتوان است اما در برخی حوزه‌های دیگر قوی و توانمند است به‌عنوان مثال حوزه رسانه و آن هم شبكه‌های ماهواره‌ای، فضای مجازی، اینترنت و غیره از حوزه‌های فعالیت دشمن هستند كه خیلی قوی در آن فعالیت می‌كنند.

جوانی گفت: دشمنان ملت ایران اگر نمی‌توانند سرزمین، منابع و ذخایر، پادگان‌ها و پالایشگاه‌های این كشور را تسخیر كنند، اما تلاش می‌كنند تا قلب و ذهن جوانان ما را تسخیر كنند و به نوعی در یك جنگ شناختی، دشمن به دنبال تصرف دل‌هاست و با ایجاد شبهه، تردید، بی‌اعتمادی از طریق نشر دروغ و اكاذیب، سیاه‌نمایی و لجن‌پراكنی این كار را دنبال می‌كند.

معاون سیاسی سپاه با تأكید بر اینكه امروز جنگ، جنگ اراده‌هاست، گفت: در این جنگ نیروهای اصلی مدافع انقلاب بسیجیان هستند و در دفاع مقدس هم این مسئله مهم مشخص شد که آن جایی که مردم وارد صحنه می‌شوند، دشمن شكست می‌خورد و بسیج نیز شكل سازمان‌یافته مردم است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: استان فارس سياست و اقتصاد مجلس قوي خروج آمريكا از منطقه سردار يدالله جواني شهادت سردار سلیمانی معاون سیاسی سپاه مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت برخی حوزه ها انقلاب اسلامی آمریکایی ها یک مجلس قوی معامله قرن ملت ایران بی تفاوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۴۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»

نمایندگان پارلمان اروپا روز پنجشنبه با صدور قطعنامه‌ای جانبدارانه، پاسخ ایران به تجاوزگری رژیم صهیونیستی علیه کنسولگری کشورمان در سوریه را محکوم کردند و خواستار خویشتن‌داری طرف‌ها و جلوگیری از تشدید تنش‌ها شدند.

در این قطعنامه که یک نسخه آن در تارنمای پارلمان اروپا منتشر شد، قانون‌گذاران اروپایی خواستار تشدید سیاست شکست خورده تحریم ایران شدند. آنها در تداوم حمایت تمام‌قد غرب از رژیم تروریستی صهیونیستی به ابراز تاسف از تجاوز این رژیم علیه کنسولگری ایران بسنده و اشاره کرده‌اند که اصل مصونیت اماکن دیپلماتیک باید طبق قوانین بین المللی رعایت شود.

گفتنی است که ایران با بهره گیری از حق ذاتی دفاع از خود مبتنی بر ماده ۵۱ منشور ملل متحد و در پاسخ به تجاوزات نظامی مکرر رژیم اسرائیل، به ویژه حمله نظامی علیه مکان دیپلماتیک ایران که در روز ۱۳ فروردین ماه (اول آوریل ۲۰۲۴) در نقض آشکار حقوق بین الملل و بند ۲ منشور ملل متحد صورت گرفت و متعاقب آن ناتوانی شورای امنیت برای اتخاد تدابیر لازم برای محکومیت و مسئولیت پذیر کردن متجاوز، مجموعه‌ای از حملات نظامی علیه اهداف نظامی در سرزمین‌های اشغالی را انجام داد.

جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که به اهداف و اصول حقوق بین الملل و منشور ملل متحد متعهد است، اما در بکار گیری حق ذاتی دفاع از خود بر اساس حقوق بین الملل در هنگام ضرورت تردید نخواهد کرد.

نمایندگان پارلمان اروپا در بخش دیگری از قطعنامه جانبدارانه‌ای که امروز صادر شد، ضمن تکرار ادعا‌های بی‌اساس و سیاه‌نمایی درباره نقش ایران در منطقه، از تصمیم اخیر شورای وزیران امور خارجه اتحادیه برای تشدید سیاست شکست‌خورده تحریم ایران استقبال کرده و خواستار افزودن فوری نام اشخاص و نهاد‌های نظامی ایرانی در فهرست تحریم‌ها شدند.

آنها همچنین درخواست غیرقانونی افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی را تکرار کرده و از جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواستار اقدام در این زمینه شدند.

بر اساس گزارش‌ها بورل قرار است فهرست تحریم‌های جدید علیه ایران را در پی عملیات وعده صادق ارائه کند؛ وی با این حال تصریح کرده است که شناسایی سپاه پاسداران به‌عنوان نهاد به اصطلاح تروریستی، بدون حکم دادگاه امکان پذیر نیست.

او هفته پیش در نشست با خبرنگاران در این باره گفت: ما به حکمی نیاز داریم که نشان دهد سپاه ایران در یک پرونده تروریستی دخیل بوده است. در شرایط کنونی چنین پرونده‌ای موجود نیست و من به همکارانم گفتم که پاسخ همانی که است چند ماه پیش اعلام شد.

قانون‌گذاران اروپایی در فراز دیگری از این قطعنامه به توافق سال ۹۴ اشاره کرده و بدون توجه به خروج یکجانبه ایالات متحده آمریکا از این توافق و بدعهدی کشور‌های اروپایی عضو برجام، خواستار پایبندی کامل ایران به تعهدات خود شدند.

گفتنی است که ایران پس از امضای برجام در سال ۱۳۹۴ با هدف لغو تحریم‌های ظالمانه، به عنوان کشوری مسئولیت پذیر، تعهدات خود را بدون عیب و نقص اجرا کرد و این مساله در ۱۶ گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی مورد تائید قرار گرفت. اما پس از ورود دونالد ترامپ به کاخ سفید در ژانویه ۲۰۱۷ (دی ماه ۱۳۹۵) و پس از چند اقدام مقدماتی، نهایتاً با اتخاذ مواضع مغایر با مفاد برجام، با خروج یکجانبه و غیرقانونی آمریکا از آن در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ (۸ می ۲۰۱۸)، در دو مرحله تحریم‌های ثانویه آن علیه ایران بازگردانده شد.

اجرای نامتوازنِ این توافق از یک طرف و فشار‌های ناشی از اعمال و تشدید تحریم‌های یکجانبه آمریکا از طرف دیگر، باعث شد تا یکسال پس از خروج آمریکا از برجام، نهایتاً در تاریخ ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ (۸ می ۲۰۱۹) شورایعالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران تصمیماتی در راستای متوقف کردن گام به گام اجرای اقدامات داوطلبانه تعهدات هسته‌ای با اعطای فرصت‌های ۶۰ روزه به دیپلماسی، اتخاذ کند.

ایران تا یک سال پس از خروج آمریکا از برجام به تمامی تعهداتش ذیل این توافق عمل کرد تا به کشور‌های اروپایی که وعده می‌دادند آثار خروج واشنگتن از توافق را جبران می‌کنند، فرصت دهد تا برای تحقق این وعده تلاش کنند. اما با توجه به اینکه کشور‌های اروپایی به وعده‌هایشان عمل نکرده‌اند، در چند گام تعهداتش ذیل برجام را کاهش داد. کاهش تعهدات ایران بر اساس مفاد توافق هسته‌ای برجام صورت گرفت.

دولت دموکرات جو بایدن پس از روی کار آمدن در ژانویه ۲۰۲۱، اقدام یکجانبه دولت سابق این کشور را برای خروج از توافق ایران و گروه ۱+۵ محکوم کرد، اما تاکنون دربرابر هرگونه اقدام معتبر برای جبران رفتار نادرست گذشته کوتاهی کرده است.

این درحالیست که ایران با وجود بدعهدی طرف مقابل، حداکثر شجاعت و بصیرت خود را با موافقت برای مشارکت در مذاکرات وین با هدف حفظ توافق برجام نشان داد، اما تجربه ماه‌ها مذاکرات در وین ثابت کرد کاخ سفید به دلیل مشکلات داخلی و فشار رژیم صهیونیستی قدرت تصمیم‌گیری برای بازگشت به توافق هسته‌ای را ندارد.

جمهوری اسلامی ایران تاکید دارد که اگر طرف آمریکایی واقع‌بینانه عمل کند، امکان دستیابی به توافق نهایی وجود دارد. توافق مد نظر ایران سندی است که علاوه بر تضمین طرف‌های مقابل به پایبندی، تحریم‌ها را به صورت موثر و قابل‌راستی آزمایی رفع کند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • رویکرد سپاه کردستان اعتقادی است
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد
  • چرا خیزش دانشجویی آمریکا صهیونیست‌ها را به وحشت انداخت؟
  • سپاه نبود داعش تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ می‌کرد
  • تلنگری به طرفداران گفتمان سازش
  • سردار فدوی: مستکبرین عالم فکر نمی‌کردند روزی در منطقه غرب آسیا اساس آن‌ها زیر سوال برود
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • جامعه المصطفی، بازوی صادرکننده گفتمان انقلاب است
  • مقاومت، ایران را به ملت تعیین‌کننده برای بشریت تبدیل کرده است