Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیرعلی شیخ الاسلام‌ زاده مدیر مسئول نشریه ساروج دانشگاه شهید بهشتی در گفت‌و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره روند فعالیت این نشریه اظهار کرد: نشریه ساروج یک نشریه علمی_تخصصی در زمینه فنی و مهندسی بوده که بیش از 10 سال فعالیت خود را آغاز کرده است؛ و به زودی شماره 37 این نشریه منتشر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره میزان تأثیر نشریات دانشجویی در حل مسائل و مشکلات دانشجویان و دانشگاه گفت: هر رسانه‌ای مانند یک پل ارتباطی برای مخاطبان خود است. در نشریه ساروج با توجه به ماهیت علمی_تخصصی، بخشی تحت عنوان اخبار نشریه در نظر گرفته شده است که به بررسی اخبار داخلی دانشگاه شهید بهشتی و بخشی دیگر مهم ترین اخبار خارجی مانند پروژه های عمرانی در سطح کشور می‌پردازد.

مدیرمسئول نشریه دانشجویی ساروج ادامه داد: در نشریات علمی_ تخصصی به دلیل آنکه مطالب متفاوت وعلمی هستند؛ کمتر به چالش های موجود در دانشگاه می‌پردازند اما نشریات جامع مانند اجتماعی بسیار می‌توانند در بیان و حتی در حل مسائل و مشکلات دانشجویی و دانشگاه تأثیرگذار باشند.

شیخ الاسلام زاده با اشاره به کمبود بودجه به عنوان مهم‌ترین مشکل در روند فعالیت نشریات، تشریح کرد: مهم‌ترین مشکلی که نشریه ساروج با آن مواجه است؛ تأمین بودجه بوده یعنی با وجود حمایت مالی دانشگاه باز هم مشکل تأمین بودجه وجود دارد و برای چاپ مطالب با توجه به هزینه‌های بسیار زیاد کاغذ این بودجه کافی نیست.

مدیر مسئول نشریه ساروج تأکید کرد: یکی از اقداماتی که می‌توان برای بهبود این شرایط انجام داد رقابتی کردن بازار چاپ است. همچنین باید بر تعداد چاپ مطالب بررسی‌هایی انجام شود که نشریات به صورت نسخه کاغذی یا به صورت الکترونیکی چاپ شوند.

وی با اشاره به حمایت مناسب برخی استادان از نشریات علمی_تخصصی تصریح کرد: حمایت استادان دانشگاه در نشریه‌های علمی_تخصصی بیشتر است اما نشریات جامع مانند فرهنگی کم‌تر از حمایت استادان برخوردار هستند. به طور مثال در نشریه ساروج مطالب به دلیل ماهیت علمی توسط استادان دانشگاه مورد بررسی قرار می‌گیرند.

شیخ الاسلام زاده گفت: در زمینه توزیع نشریات با توجه به آیین‌نامه ها، نشریات فقط در داخل دانشگاه منتشر و توزیع می‌شوند و خارج از محدوده دانشگاه نسخه فیزیکی نشریات توزیع نمی‌شوند ولی می‌توان نسخه الکترونیکی نشریات را با قرار دادن در کانال ها منتشر و در نهایت توزیع کرد.

مدیرمسئول نشریه ساروج درباره مزایا و معایب گسترش فضای مجازی و استفاده آن در حوزه نشریات اظهار کرد: اولین موضوعی که در زمینه گسترش فضای مجازی وجود دارد انتشار مطالب به صورت پی دی اف است اما در صورت انتشار از سوی مخاطبان خریده نمی‌شود اما بر اساس صحبت‌های انجام شده درصدد توزیع و فروش نشریات خود به صورت کتاب های الکترونیک هستیم. از مزایای استفاده از فضای مجازی می‌توان به تبلیغات نشریات در زمان انتشار اشاره کرد.

وی با تأکید بر افزایش امکانات آموزشی برای فعالان نشریات گفت: باید امکانات آموزشی برای فعالان حوزه نشریات مانند برگزاری دوره‌های آموزشی نرم افزارهایی مانند ایندیزاین و فوتوشاپ افزایش پیدا کند. همچنین فرهنگ سازی‌های لازم برای حوزه نشریات انجام شود یعنی بهای بیشتری برای این حوزه در نظر گرفته شود.

انتهای پیام/

342 / 320 نشریه علمی_تخصصی ساروج فرهنگ سازی کمبود بودجه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فرهنگ سازی کمبود بودجه شیخ الاسلام حوزه نشریات کمبود بودجه فضای مجازی علمی تخصصی مهم ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۴۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت

رئیس دانشگاه شاهد گفت: حدود ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد در سال تحصیلی جاری جذب شدند.

چلداوی، رئیس دانشگاه شاهد در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به جذب اساتید جدید در این دانشگاه گفت: امسال حدود ۵۰ عضو هیات علمی جدید در دانشگاه شاهد جذب شده و این تعداد برای سال تحصیلی آینده افزایش خواهد یافت.

وی در خصوص نحوه جذب اساتید در این دانشگاه گفت: جذب اساتید در دانشگاه شاهد بر اساس آیین نامه جذب انجام می‌شود و مراحل جذب بر اساس قانون صورت می‌گیرد.

وی در پاسخ به اینکه آیا گزارش یا شکایتی از اساتید از سوی دانشجویان صورت گرفته و چه برخوردی در این خصوص انجام شده گفت: از بین ۳۴۴ استادی که در دانشگاه شاهد تدریس می‌کنند، تنها شکایت از یک استاد از سوی دانشجویان داشتیم که این استاد را خودم شخصا خواستم و صبحت کردم که شروع آن هم یکی از دانشجویان بود که این استاد علیه حجاب در کلاس صحبت کرده بود که به این استاد خاطی گفته شد و تذکر لازم دادیم که تاکنون تکرار نشده است.

چلداوی اضافه کرد: شکایت از اساتید در دانشگاه شاهد بسیار معدود است و اگر موردی هم اتفاق بیفتد برخورد لازم صورت می‌گیرد.

دیگر خبرها

  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای
  • ائتلاف دریایی اروپا در دریای سرخ با کمبود کشتی جنگی مواجه شده است
  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • نشریات دانشجویی روایتگر صادق جنبش‌های دانشگاه‌های غربی از وضعیت غزه باشند
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • جذب ۵۰ عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد / برخورد با استادی که شکایت دانشجویی داشت
  • جشنواره تیتر ۱۳؛ نقطه عطفی در رونق نشریات دانشجویی