Web Analytics Made Easy - Statcounter

اختصاصی مازندمجلس: چهاردانگه آیینه نجابت است؛ سرزمینی نجیب که سالهاست زخم چرکین زباله را به تن دارد و صاحب منصبان مرکز نشین مرهمی جز وعده های بی سرانجام برای آن نداشته اند. چهاردانگه را دوست می دارم چون شش دانگ اصالت آن، شرافت زنان و مردانی شریف است که در طول تاریخ نشان داده اند.

اختصاصی مازندمجلس: دکتر عالیه زمانی کیاسری، رئیس هیئت مدیره خیریه همت عالی: چهاردانگه را دوست دارم چون سرزمینی سترگ به قدمتی دیرین است و جلال پایمردی مردان و شکوه زنان نستوه آن را تاریخ ستوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چهاردانگه را دوست دارم چراکه بلندای شاه دژ نماد صلابت مردمان فرازمندش را در دل خود دارد. چهاردانگه را دوست دارم نه از آن جهت که سرزمین مادری ام و خانه ی پدری ام بوده. بلکه دلآراتر بگویم، تمام وجود من است. چهاردانگه جان من است چون شالیزار آن از دست های سبز و بهاری زنان و مردان بوم و برم تازگی و طراوت گرفته است. آمده ام در غبار جاده های خاکی آن، گرد بی مسئولیتی متولیان را از پیشانی اهالی شرافتمندش پاک کنم.

چهاردانگه آیینه نجابت است؛ سرزمینی نجیب که سالهاست زخم چرکین زباله را به تن دارد و صاحب منصبان مرکز نشین مرهمی جز وعده های بی سرانجام برای آن نداشته اند. چهاردانگه را دوست می دارم چون شش دانگ اصالت آن، شرافت زنان و مردانی شریف است که در طول تاریخ نشان داده اند.

خاکی که جان من است

چهاردانگه را دوست دارم چون همه گذشته ی من و ریشه ی آینده من است. چهاردانگه را دوست دارم چون سرزمین مادری من بوده و مادرانگی را از آن آموختم. از چشمه سورت و دریاچه هایش زیبایی را و از مردمانش صبوری را. چهاردانگه چگونه زیستن را به من آموختم. چهاردانگه گنجینه اسرار ماست. چهاردانگه را دوست دارم چراکه یادآور دوران سرشار از تجربه کودکی من است. چهاردانگه جان شیرین را به من هدیه کرده است چراکه خدمت بی منت را از اهالی آن آموختم. چهاردانگه هویت سرزمینی و آبا و اجدادی ماست و اینک سرمایه اجتماعی ما بدهی ما به چهاردانگه است. برای ادای دین به چهاردانگه آنچه در توانمان بود انجام داده ایم و انجام خواهیم داد. چهاردانگه! چگونه به تو نبالم، درحالیکه در تمام سالها فرزندانی را برای خدمت به جامعه پروراندی و خود از آن محروم بودی! چهاردانگه را باید اصالت، ازخودگذشتگی، ایثار، صبوری و البته ایستادگی، شجاعت، اراده، پشتکار، سخت کوشی و سلامت ترجمه کرد.


برچسب ها : #-چهاردانگه #عالیه-زمانی #مازندمجلس

لینک کوتاه مطلب :

منبع: مازند مجلس

کلیدواژه: چهاردانگه مازندمجلس سرزمین مادری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۵۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا خواهر و برادر ناتنی ارث می‌برند؟

قوانین ارث تعیین کننده افراد واجد شرایط برای دریافت سهم از اموال فرد فوت شده و میزان سهم هر یک از وراث است؛ در قانون مدنی ایران، سهم هر یک از وراث در قانون به طور دقیق مشخص شده است و با توجه به طبقه وراثی و درجه قرابت آنها با متوفی متفاوت خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شهرنشینی مستلزم رعایت قوانین و قواعد شهری است و کارشناسان بر این باورند شهرنشینان هنگامی که به حقوق یکدیگر احترام بگذارند و به مسئولیت‌های خویش در برابر شهر و اجتماع عمل کنند، به «شهروند» ارتقا پیدا می‌کنند.

حقوق شهروندی نیز مجموعه حق‌هایی است که هر کدام از شهروندان از آن برخوردارند و باید توسط دیگر شهروندان و حاکمیت رعایت شود، حقوق شهروندی در ایران نیز مانند بسیاری از کشورها پذیرفته شده است که بارزترین و مهم‌ترین نمود آن قانون اساسی است که در اصول ۳۲، ۳۴، ۳۵، ۳۷، ۳۸ و ۳۹ به آن اشاره شده است.

یکی از موضوعات قابل توجه حقوق شهروندی، موضوع ارث خواهر و برادر ناتنی است؛ طبق قوانینی که برای تقسیم ارث در نظر گرفته شده، تنها کسانی از متوفی (کسی که فوت شده) ارث می‌برند که با او رابطه سببی یا نسبی داشته باشند؛ رابطه نسبی به رابطه خونی مانند ارتباط بین فرد با پدر و مادر یا فرزندان و خویشاوندانش گفته می‌شود؛ در صورتی که فردی با دیگری ازدواج کرده باشد، رابطه بین آن‌ها از نوع سببی است و تقسیم ارث طبق این رابطه بین آن‌ها انجام خواهد شد.

گاهی مواقع ممکن است پدر یا مادر متوفی (کسی که فوت شده) از قبل ازدواج کرده باشند، یا اینکه ازدواج مجدد داشته و از همسر دیگرشان صاحب فرزند شده باشند؛ در این شرایط باید وضعیت ارث خواهر و برادر ناتنی فرد نیز بر اساس انحصار وراثت مشخص شود.

منظور از خواهر و برادر ناتنی، افرادی است که از طریق پدر یا مادر با فرد رابطه نسبی خواهری و برادری دارند؛ طبق ماده ۸۶۷ قانون مدنی، خواهران ناتنی پدری و ناتنی مادری از متوفی (کسی که فوت شده) ارث می‌برند.

بر اساس مواد ۹۱۶ تا ۹۲۷ قانون مدنی، خواهر و برادر ناتنی، در طبقه دوم از طبقات و درجات ارث قرار دارند و در صورتی این افراد می‌توانند از متوفی (کسی که فوت شده) ارث ببرند که فرد دیگری در طبقه اول ارث وجود نداشته باشد؛ یعنی اگر متوفی (کسی که فوت شده) پدر، مادر، فرزند یا نوه (که جزو طبقه اول ارث هستند) داشته باشد، ارث به خواهر و برادر ناتنی نمی‌رسد.

در صورتی که در طبقه ارث چند برادر و خواهر ناتنی پدری وجود داشته باشد، سهم برادران دو برابر خواهر آن‌ها خواهد بود؛ اما در شرایطی که برادر و خواهر ناتنی مادری در طبقات ارث باشند، ارث به صورت مساوی بین آن‌ها تقسیم خواهد شد.

در شرایطی که خواهر و برادر ناتنی پدری و هم خواهر و برادر ناتنی مادری در طبقه ارث حضور داشته باشند، اگر خواهر و برادر ناتنی مادری، یک نفر باشد، یک ششم ارث به او ارث خواهد رسید، بقیه دارایی‌ها برای خواهر و برادر ناتنی پدری متوفی خواهد بود.

در صورتی که خواهر و برادر ناتنی مادری بیش از یک نفر باشند، یک سوم ارث به او ارث خواهد رسید و مابقی ارث برای خواهر و برادر ناتنی پدری خواهد بود؛ اگر در طبقه دوم ارث، پدربزرگ و مادربزرگ و خواهر و برادر متوفی (کسی که فوت شده) حضور داشته باشند، در صورت وجود یک خواهر و برادر ناتنی مادری فقط یک ششم ارث به فرد خواهد رسید؛ در شرایطی که از خویشاوند مادری، یک جد (پدربزرگ) یا جده مادری (مادربزرگ) حضور داشته باشد، یک سوم ارث به وی (یک خواهر و برادر ناتنی مادری) رسیده و بقیه ارث برای سایر وراث خواهد بود.

در شرایطی که خواهر و برادر ناتنی دارای خواهر یا برادر تنی باشند، خواهر و برادر ناتنی پدری ارث نمی‌برد و ارث تنها میان خواهر و برادر تنی و خواهر و برادر ناتنی مادری تقسیم خواهد شد.

کد خبر 750533