Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگاه بسته بندی مواد غذایی با صرف اعتبار ۴۶۰ میلیون تومان از طریق صندوق کارآفرینی امید به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری فارس از فردیس، پرویز ایلدرمی، مدیر صندوق کارآفرینی امید استان البرز، ظهر امروز در آئین افتتاح کارگاه بسته بندی مواد غذایی که در محل مرکز آموزش عالی امام خمینی به بهره‌برداری رسید، گفت: در این طرح که در حوزه  بسته بندی مواد غذایی فعالیت می‌کند با استفاده از اعتبارات اشتغال روستایی برای ۱۰ نفر به صورت مستقیم و ۲۰ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال‌زایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایلدرمی با بیان اینکه صندوق کارآفرینی امید در راستای اهداف عالیه و توسعه مناطق روستایی و عشایری پیش می‌رود، افزود: در راستای ایجاد اشتغال پایدار وام‌هایی با کارمزد ۶ درصد به متقاضیان پرداخت می‌شود.

وی افزود: در راستای رونق تولید در سال ۹۸ ، باصرف اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان، حدود  ۹۰۰ فقره تسهیلات اشتغال پرداخت و برای بیش از  ۹۰۰ نفر اشتغال پایدار ایجاد شده است.

مدیر صندوق کارآفرینی البرز  از امضای تفاهم نامه‌هایی در راستای سیاست‌های کلی صندوق کار آفرینی، در جهت رونق تولید و اشتغال خبرداد و گفت:  هدف صندوق کارآفرینی دریافت کارمزد نیست؛ بلکه شناسایی افراد جویای کار و ایجاد تولید و اشتغال است. 

وی افزود: صندوق کار آفرینی امید استان البرز به مناسبت دهه مبارک فجر در سطح استان  بیش از ۲۰۰  طرح را آماده افتتاح داشته است.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: مواد غذایی امام خمینی کارآفرینی شغل کارگاه بسته بندی مواد غذایی صندوق کارآفرینی امید صندوق کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۶۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بازوهای اجرایی معاونت غذا و دارو هستند که در هر یک از این دانشگاه‌ها این معاونت مستقر بوده و نسبت به بررسی و بازرسی مراکز عمده توزیع فرآورده‌های سلامت محور اقدام می‌کنند.

وی افزود: در صورت مشاهده تولید بدون مجوز یا واردات فاقد آن پس از توقیف محصول یا کالا، صاحب آن نیز به مراجع قضائی معرفی و تا حصول نتیجه، پرونده پیگیری می‌شود.

بهفر ادامه داد: این اداره کل در هر مرکز تولید فرآورده‌های غذایی مسئول فنی را به عنوان نماینده خود دارد که کنترل کیفیت کالاها را به عهده دارد لذا چنانچه تخلفی صورت بگیرد ضمن پیگیری موضوع از مسئول فنی به عنوان نماینده ما، با صاحب کارخانه نیز برخورد صورت می‌گیرد و از عرضه محصول در سطح عرضه جلوگیری می‌شود.

وی همچنین در خصوص نظارت بر کارگاه‌های کوچک که تعدادشان در کشور هم رو به افزایش است، بیان داشت: کارگاه‌های سنتی دارای شناسه نظارت کارگاهی هستند که کالاهای خودشان را به آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان غذا و دارو ارائه می‌دهند و چون فعالیت قانونی دارند در نظارت‌های ما رصد می‌شوند و با لحاظ شرایط قابل اعتماد مردم هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱.۶ میلیارد ریال بسته معیشتی در شاهرود توزیع شد
  • افتتاح کنفرانس بین‌المللی توزیع نیروی برق در زنجان
  • زندانیان شاغل در روز کارگر هدیه گرفتند
  • ۱۰۵۰ کارگاه امسال مشمول طرح طبقه‌بندی مشاغل می‌شوند
  • ۱۰۵۰ کارگاه امسال مشمول طرح طبقه بندی مشاغل می‌شوند
  • ترافیک سنگین در آزادراه تهران - کرج - قزوین
  • جاده چالوس بسته است
  • پیش‌بینی ۶۶۹ صندوق در أخذ رأی برای حوزه انتخابیه کرج
  • مرحله دوم انتخابات در البرز به صورت نیمه الکترونیک برگزار می‌شود
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی