Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو شورای تولیدکنندگان مخازن سی ان جی از آغاز طرح ملی دوگانه سوز کردن رایگان یک میلیون و ۴۶۴ هزار دستگاه خودرو ناوگان حمل و نقل عمومی باری و مسافری خبر داد و اظهار کرد: طبق مصوبه شورای اقتصاد این طرح با حمایت ویژه وزارت نفت و ظرف مدت دو سال به اجرا درخواهد آمد.

به‌گزارش ایسنا، نوید خاصه باف همزمان با مراسم آغاز این طرح ضمن اعلام این خبر گفت: در شرایط فعلی سازندگان داخلی مخارن سی ان جی از آمادگی لازم برای تولید سالانه ۷۰۰ هزار مخزن جهت نصب روی خودروهای مشمول این طرح برخوردار هستند و حتی با فعال سازی ظرفیت‌های جدید ظرف مدت زمان کوتاهی امکان تولید سالانه ۹۰۰ هزار مخزن سی ان جی در کشور فراهم خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که طرح ملی دوگانه سوز کردن خودروهای عمومی از طریق تبدیل کارگاهی و با نظارت مستقیم سازمان ملی استاندارد در حال اجراست، افزود: تاکنون بالغ بر ۹۰۰ کارگاه تبدیل برای مشارکت در اجرای این طرح اعلام آمادگی کرده و مدارک خود را ارائه کرده اند که تعداد ۲۳۰ کارگاه تاییدیه و مجوز مشارکت در اجرای این طرح را دریافت کرده اند و سایر متقاضیان نیز در حال تطبیق و تجهیز کارگاه‌ها و آموزش کارکنان خود طبق ضوابط سازمان ملی استاندارد هستند.

یک عضو شورای تولیدکنندگان مخازن سی ان جی با اشاره به سرمایه گذاری‌های صورت گرفته از سوی ستاد اجرای فرمان امام (ره) برای ایجاد ظرفیت تولید مخازن سی ان جی در کشور افزود: تحقق این هدف نیازمند حمایت دستگاه‌های ذی ربط همچون وزارت نفت و وزارت صنعت معدن و تجارت است.

به گفته وی با راه اندازی این طرح که تمام ماشین آلات آن خریداری شده و آماده نصب در مدت زمان کوتاهی است، روند خودکفایی در تامین مواد اولیه تولید مخازن سی ان جی و بی نیازی از واردات نیز سرعت خواهد گرفت.

خاصه باف با اشاره به سیاست های کلان کشور در زمینه رونق تولید و حمایت از تعمیق ساخت داخل گفت: منابع مورد نیاز راه اندازی این طرح که بالغ بر ۶۵ میلیارد تومان برآورد می‌شود، به راحتی از محل درآمدهای حاصل از صرفه جویی در مصرف بنزین قابل تامین خواهد بود و با افزایش تولید مخازن سی ان جی ظرفیت های داخلی به سرعت برای دوگانه سوز خودروهای شخصی نیز بیشتر خواهد شد.

احداث حدود ۱۱۰۰ جایگاه جدید در نقاط مختلف کشور

عضو انجمن صنفی کارفرمایی صنعت سی ان جی تصریح کرد: به طور طبیعی با اجرای این طرح لازم است تا ظرفیت های جایگاهی کشور نیز برای پوشش تقاضای استفاده از سوخت سی ان جی نیز افزایش یابد که در این چارچوب قرارداد احداث حدود ۱۱۰۰ جایگاه جدید در نقاط مختلف کشور منعقد شده و پیش بینی شده تا ظرف یک سال آینده و همزمان با اجرای تدریجی طرح ملی دوگانه سوز کردن خودروهای ناوگان حمل و نقل عمومی بالغ بر ۳۸۰ جایگاه جدید سوخت سی ان جی در سطح کشور به بهره برداری برسد.

وی با اشاره به ایجاد حدود ۱۰ هزار فرصت شغلی صنعتی، کارگاهی و خدماتی همزمان با جرای این طرح، افزود: در فاز بعدی و پس از پوشش تقاضای ناوگان حمل و نقل عمومی، شورای اقتصاد تلاش خواهد کرد تا زمینه دوگانه سوز کردن خودروهای شخصی را نیز از طریق اعطای تسهیلات کم بهره پنج میلیون تومانی و بازپرداخت اقساط از طریق حساب یارانه متقاضیان اجرایی کند که با تحقق آن تحول بزرگی در زمینه صرفه جویی در مصرف بنزین ایجاد خواهد شد.
وی در رابطه به نحوه ثبت نام از متقاضیان در طرح ملی دوگانه سوز کردن خودروهای ناوگان حمل و نقل عمومی گفت: دارندگان خودروهای ناوگان عمومی شامل تاکسی ها و وانت بارها می توانند از طریق درگاه اینترنتی www.irngv.ir نسبت به ثبت درخواست و دریافت نوبت جهت دوگانه سوز کردن رایگان خودروهای خود اقدام کنند.

لینک کوتاه: asriran.com/002zcA

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: دوگانه سوز دوگانه سوز کردن رایگان ناوگان حمل و نقل عمومی تولید مخازن سی ان جی خودروهای ناوگان اجرای این طرح جایگاه جدید سی ان جی خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۷۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان

 به گزارش  تابناک به نقل از گاردین، اولین واکسن سفارشی مبتنی بر فناوری «ام‌آر‌ان‌ای» برای بیماران مبتلا به ملانوما، کشنده‌ترین سرطان پوست، در بریتانیا آزمایش شد.
 

 دکتر هدر شاو، محقق ملی هماهنگ‌کننده این کارآزمایی، گفت که این تزریق‌ها پتانسیل درمان افراد مبتلا به ملانوم را دارند و در سرطان‌های دیگر از جمله ریه، مثانه و کلیه آزمایش می‌شوند.

این واکسن یک نئوآنتی ژن درمانی فردی است. این برای تحریک سیستم ایمنی طراحی شده است تا بتواند با نوع خاصی از سرطان و تومور بیمار مقابله کند.

شاو گفت: «این یک درمان کاملاً فردی است و از برخی جهات بسیار هوشمندانه‌تر از یک واکسن است». واکسن «سفارشی» به این معنا است که آن را برای بیماری که آن را می‌زند طراحی می‌کنند و ممکن است برای بیمار بعدی مؤثر نباشد. ساختار واکسن با ژنتیک مخصوص تومور آن بیمار هماهنگ است و به سیستم ایمنی او آموزش می‌دهد تا پادتن‌هایی را برای حمله به آنتی‌ژن‌ها یا پادگن‌های سلول‌های سرطانی بسازد. برای طراحی این درمان سفارشی، نمونه تومور بیمار برداشته می‌شود و دی‌ان‌ای آن را توالی‌یابی می‌کنند که هوش مصنوعی نیز در این فرآیند نقش دارد.

داده‌های فاز ۲ نشان داد که احتمال مرگ یا بازگشت سرطان بعد از سه سال در افراد مبتلا به ملانوم‌های پرخطر که همراه با ایمونوتراپی کیترودا تزریق شده بودند در مقایسه با افرادی که فقط کیترودا دریافت کردند، تقریباً نصف (۴۹%) بود.

نحوه استفاده این واکسن برای بیماران به این صورت است که ۱ میلی گرم از واکسن MRNA را هر سه هفته برای حداکثر ۹ دوز و ۲۰۰ میلی گرم کیترودا هر سه هفته (حداکثر ۱۸ دوز) برای حدود یک سال دریافت می‌کنند.

تاریخچه تولید واکسن «ام‌آر‌ان‌ای»
تولید «ام‌آر‌ان‌ای» و تزریق آن در بدن بیش از سی سال قدمت دارد. ساخت واکسن معمولا ده تا پانزده سال طول می‌کشد، اما با همه‌گیری کرونا، فرآیند تولید واکسن شتاب گرفت و به لطف پژوهش‌هایی که پیشتر بر روی سرطان انجام شده بود، یک سال بیشتر طول نکشید. همین، پژوهشگران را تشویق کرد تا امیدوارانه به تولید این واکسن‌ها برای درمان و پیشگیری از دیگر بیماری‌ها از جمله سرطان ادامه دهند.

دو نوع واکسن پیشگیری از سرطان وجود دارد که توسط سازمان نظارت بر غذا و داروی آمریکا تأیید شده‌اند؛ واکسن «اچ‌پی‌وی» که از فرد در برابر ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) محافظت می‌کند. اگر این ویروس برای مدت طولانی در بدن بماند، می‌تواند باعث ایجاد برخی از انواع سرطان شود.

واکسن دیگر «هپاتیت بی» است که از فرد در برابر این ویروس که می‌تواند باعث سرطان کبد شود محافظت می‌کند.

واکسن‌هایی که سرطان را درمان می‌کنند از روشی درمانی به نام ایمونوتراپی بهره می‌برند که کارشان تقویت و آموزش سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با سرطان است. پزشکان به افرادی که سرطان دارند واکسن درمانی می‌دهند تا هر سلول سرطانی را که پس از پایان درمان در بدن باقی مانده است از بین ببرند و یا از رشد یا گسترش تومور جلوگیری کنند.

دیگر خبرها

  • کنترل ۲۱۵۰ دستگاه ناوگان عمومی در محور‌های مازندران
  • رونمایی از خودروهای ثبت تخلف ویژه ناوگان بار درون شهری در اصفهان
  • نوسازی ۷۲ هزار دستگاه ناوگان حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای
  • ورود اتوبوس‌های نو­ به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت
  • اضافه شدن ۳۷ دستگاه ون و اتوبوس به ناوگان حمل و نقل بندرعباس
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • جابجایی بیش از ۵ میلیون تن کالا توسط ناوگان حمل و نقل
  • افزایش و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی احترام به شهروندان است
  • وعده‌های عملی نشده شهرداری و دولت درباره خودروهای برقی در حمل و نقل عمومی/ برقی شدن ناوگان به این زودی شدنی است؟ (فیلم)
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین