Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@07:42:40 GMT

من پخمه ام یا نخبه؟!

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۷۷۵۲۵

من پخمه ام یا نخبه؟!

به گزارش پارسینه؛ هرچند بر خلاقیت و نوآوری در فرهنگ اسلامی تأکید شده است و حتی از صفات خداوند باریتعالی محسوب می‌شود، به لحاظ سازمانی و فرهنگ عمومی بویژه مدیریتی و مهمتر در لایه‌های کارشناسی‌ها همچنان موانع فراوانی بر سر راه نوآوری و خلاقیت در کشور ما وجود دارد و شاید اگر رهنمود‌های ارزشمند رهبر فرزانه انقلاب و نامیدن سال ۱۳۸۷ به سال شکوفایی و نوآوری نبود، بسیاری از نهاد‌ها و مدیران آن‌ها اهمیت و جدیت این مقوله را درنمی‌یافتند؛ و اکنون که در سایه آن هدایت‌ها و حمایت‌ها سازمان‌ها و نهاد‌های زیاد‌ی پرچم بزرگ حمایت از طرح‌ها و ایده‌های خلاق را در شعار بر دوش گرفته و در رسانه‌ها عملیات روانی‌های بسیار مناسبی را راه می‌اندازند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

. ولی .. بماند.
حقیر که سالهاست در حوزه‌های مختلف فناوری، اجتماعی، فرهنگی و هنری با رویکرد ملی فعالیت داشته و طرح‌ها و پروپوزال‌های بسیار ایده آل و ملی را مکتوب کرده و با پیشینه تحقیق میدانی و علمی یک تنه بسراغ وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها رفته و فارغ از دغدغه‌های شخصیتی و جایگاه علمی در راستای فرمان رهبر فرزانه انقلاب اسلامی" آتش به اختیار" طی مکاتبات مختلف با سازمان‌ها ونهاد‌ها بهمراه طرح‌های ارزشمند با رویکرد اجرایی ملی مراجعه و از دبیرخانه هایشان شروع کرده ودر این راستا با فراوان تحقیر‌های شخصیتی ووووو روبرو شدم و.. باز هم بماند. در آخر با پر رویی و سماجت‌های دلسوزانه به بعضی از کارشناسان لایه‌های مدیریتی پایین دست‌ها وصل شده تقاضای رساندن طرح و نامه به رئیس سازمان یا نهاد شدم. آماری که می‌توانم به خوانندگان محترم بدهم ارسال طرح‌هایی است که به سازمان‌های زیر دادم بعضی‌ها مثلا در حال بررسی بعضا همون دور را دور پیغام دادند ما نیستیم. وبماند
طرح‌های ملی و کشوری " موالید " در خصوص ازدیاد جمعیت کشور با توجه به سالمندی جمعیت در کشور
" طرح طلایه داران " در خصوص پیشگیری از اسیب‌های اجتماعی و مصون سازی فضای مجازی کشور برای ستاد اجرایی حضرت امام (ره) با نامه برای شخص رییس، ستاد جناب آقای مخبر و متاسفانه بعد از دوماه که پیگیری کردم دبیرخانه ستاد فرمودند: نه.. و دریغ از یک تشکر درحالیکه تمام ماموریت و دغدغه این ستاد رفع نگرانی‌های مقام معظم رهبری در خصو ص، مشکلات مردم و جامعه است ایا اسیب‌های اجتماعی و فضای مجازی دغدغه حضرت ایشان نیست... پس چرا این همه بی مهری و بی احترامی...

حمید اندرزچمنی / محقق و نظریه پرداز و منتقد اجتماعی

منبع: پارسینه

کلیدواژه: جمعیت کشور ازدیاد جمعیت سازمان ها نهاد ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۷۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری علم و فناوری آنا، حیدر ارشدی مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز به بیان گزارشی از فعالیت های شش دهه گذشته این بنیاد پرداخت و گفت: در راستای تجلیل از مقام علمی دانشمندان و پژوهندگان برتر ایرانی و تشویق دانشجویان و دانش آموزان برگزیده و با استعداد ایرانی، اعطای “جایزه البرز” به ‌عنوان یکی از نمادهای شایستگی و برتری علمی در سطح کشور از سال ۱۳۴۲ شمسی توسط واقف نیک‌اندیش زنده‌یاد حسینعلی البرز پایه‌گذاری و در دستور کار بنیاد فرهنگی البرز قرار گرفته است.

دبیرکل جایزه البرز با اشاره به برخی از ویژگی‌های انحصاری جایزه البرز که به ‌صورت سالانه به برترین های علمی کشور اهدا می‌شود، افزود: این جایزه، با سابقه ترین جایزه علمی کشور با بیش از نیم قرن قدمت و نخستین جایزه علمی بر مبنای سنت حسنه وقف است که با هویت مستقل و بدون هرگونه وابستگی مادی به دستگاه‌ها و نهادهای حاکمیتی و دولتی، با عنوان نوبل ایرانی و قابلیت معرفی در تراز جوایز علمی معتبر جهان، همه ساله به نخبگان کشور اعطا می گردد.

ارشدی با بیان اینکه تاکنون بیش از شش هزار منتخب، موفق به دریافت وام یا جایزه البرز شده‌اند، افزود: بنیاد فرهنگی البرز از سال ۱۳۴۲ شمسی تاکنون به بیش از ۳۰۰۰ دانشجو وام تحصیل و اشتغال به کار پرداخت کرده و به بیش از ۴۶۵۰ نفر جایزه حسن تحصیل اهدا نموده است. در دهه اخیر و تا پایان سال ۱۴۰۲ نیز با برگزاری ۱۳ همایش ملی در تهران و ۸ همایش استانی، به بیش از ۱۶۰۰ نفر دانشمند، مخترع، دانشجو، طلبه و دانش‌آموز برتر، جایزه البرز اعطا شده است.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز در ادامه به ظرفیت منحصربه فرد فرهنگی، علمی و اعتقادی جایزه البرز اشاره کرد و گفت: به نظر می رسد به منظور ترویج فرهنگ وقف علمی در جامعه و توجه آحاد مردم نسبت به عرصه‌های جدید وقف متناسب با نیازهای روز کشور مطابق با تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر ارتقاء سهم وقف در حوزه علم و فناوری و همچنین معرفی مرحوم حسینعلی البرز به عنوان چهره ماندگار وقف علمی با هدف معرفی الگوهای موفقی از واقفین خیراندیش به جامعه، آشنا کردن بیش از پیش مردم با این جایزه باید در دستور کار اصحاب رسانه قرار گیرد.

وی بیان داشت: دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ساعت ۱۶ با هدف تقدیر از ۶۲ نفر از دانشمندان این بنیاد به مناسبت ۶۲ مین سالگرد جایزه ملی البرز با حضور دهقانی فیروزآبادی معاون علمی رئیسی جمهور، سید افقهی رییس بنیاد ملی نخبگان، محمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم و ... در سالن همایش های سازمان صداوسیما برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رئیس جمهور معیشت مردم است
  • وزیر تعاون: تمام دغدغه رییس جمهور معیشت مردم است
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/ اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها
  • بیشترین آمار جذب نخبگان در دو ارگان/اعلام ۳ هزار کد شغلی برای نخبه‌ها
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان قزوین
  • خودکشی از رزیدنت‌ها به پزشکان رسیده؛ چرا دکتر سمیرا آل‌سعیدی خودکشی کرد؟/ «خودکشی پزشکان به‌مثابه یک انتحار اجتماعی است»
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان