Web Analytics Made Easy - Statcounter

دروازه‌‌بان پیشین آژاکس، رم، موناکو، فولام، ساوتهمپتون و اورتون از تحول وظایف شماره 1 ها گفته است. 

طرفداری- در دنیایی که با سرعت مأنوس شده است و همه چیز سریع تغییر می‌کند، مارتن استکلنبرگ به سرعت فزاینده تغییر نقش دروازه‌بان‌ها در فوتبال اشاره دارد.

به گزارش ایندیپندنت، از زمانی که لئو یاشین در حملات تیمش پیشروی می‌کرد تا قانون منع گرفتن پاس به عقب با دست توسط دروازه‌بان و همچنین خروج‌های مانوئل نویر از محوطه جریمه در دهه گذشته، نقش دروازه‌بان‌ها طی 30 سال اخیر همواره در حال تغییر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استکلنبرگ، دروازه‌بان پیشین تیم ملی هلند در این رابطه توضیح می‌دهد:

این روزها کار دروازه‌بان‌ها چیزی بیش از نجات دادن دروازه است. در واقع هنوز هم وظیفه اصلی دروازه‌بان ممانعت از باز شدن دروازه است ولی حالا هر حمله‌ای از دروازه‌بان تیم شروع می‌شود. قوانین هم هر ساله تغییر می‌کنند. امسال قانون ضربه دروازه تغییر کرد. بازیسازی از عقب زمین از دروازه‌بان آغاز می‌شود. نمی‌خواهم بگویم اوضاع در حال سخت شدن است ولی حالا دروازه‌بان‌ها بیشتر در حملات مشارکت می‌کنند. شاهد نمونه‌هایی مثل ادرسون (مورائس) یا نویر هستیم که یکی از بهترین‌ها بود و دروازه‌بانی را به سطح جدیدی رساند. نمی‌دانم انتهای کار به کجا می‌رسد. این روزها هر چیزی از دروازه‌بان‌ها شروع می‌شود. 

استکلنبرگ که 58 بازی ملی در کارنامه دارد، خیلی دیر و در سن 14 سالگی برای اولین بار در پی مصدومیت دروازه‌بان تیمش درون دروازه ایستاد. او که بعدها خودش هم به یک سوئیپر-گلر تبدیل شد، یک نفر را الگوی خود معرفی کرده است.

برای من فقط یک الگو وجود داشت و آن ادوین فن در سار بود. زمانی که دروازه‌بانی برای من جذاب شد، او کسی بود که به عنوان الگویم انتخاب کردم و خوش شانس بودم که توانستم کنار او کار کنم. همیشه خونسردی‌اش مرا تحت تاثیر قرار می‌داد. در اردوهای تیم ملی می‌دیدم که در آستانه بازی‌های بزرگ بسیار خونسرد است.  

او که در آکادمی آژاکس پرورش یافته است، از همان ابتدا کنترل کردن توپ و پاس فرستادن را به خوبی فرا گرفت.

برای من که در 14 سالگی از تیمی آماتور به آژاکس رفته بودم، شرایط آسان نبود. در آکادمی آن‌ها اصول کاری به نحوی بود که همیشه تمرینات زیادی به پاسکاری اختصاص داشت و دروازه‌بان‌ها هم در آن‌ها مشارکت می‌کردند. من حدود ده سال در تیم اصلی آژاکس بازی کردم، بنابراین با این فلسفه و نزدیک شدن به خط دفاعی عادت کردم. خوش شانس بودم که در آنجا پرورش یافتم. برای دروازه‌بان‌های خارجی باید انتقال به آژاکس خیلی سخت باشد. در آنجا سیستم تمامی تیم‌ها از تیم اصلی تا پایه 3-3-4 بود و به همین خاطر این فلسفه به بازیکنان دیکته می‌شد.  

منبع: طرفداری

کلیدواژه: دروازه بان دروازه بان ها برای من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۸۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تساوی تراکتور و استقلال درنیمه اول/نمایشی که اثری از فوتبال نداشت

به گزارش خبرنگار مهر، هفته بیست و پنجم رقابت‌های فوتبال لیگ برتر امروز چهارشنبه با دیدار تیم‌های تراکتور و استقلال از ساعت ۱۷ در ورزشگاه یادگار امام تبریز به قضاوت پیام حیدری پیگیری شد که نیمه اول این دیدار با تساوی بدون گل به پایان رسید.

ترکیب استقلال:

محمدرضا خالدآبادی، روزبه چشمی، ایمان سلیمی، محمدحسین مرادمند، صالح حردانی، ابوالفضل جلالی، زبیر نیک نفس، آرش رضاوند، جلال‌الدین ماشاریپوف، مهرداد محمدی و گوستاوو بلانکو.

ترکیب تراکتور:

حسین پورحمیدی، مهدی شیری، عارف آقاسی، شجاع خلیل‌زاده، محمد نادری، ریکاردو آلوز، سید مهدی حسینی، گوستاوو واگنین، مهدی هاشم‌نژاد، رحمان جعفری، ارسلان مطهری.

دلایل حساسیت بازی

دیدار دو تیم در شرایطی آغاز شد که استقلال صدرنشین بود و برای حفظ موقعیت خود نیاز به پیروزی داشت و تراکتور هم برای این که خود را به رده سوم نزدیکتر کند برای رسیدن به برد وارد زمین شد و کار را هم تهاجمی آغاز کرد تا شاید بتواند در همان دقایق ابتدایی دروازه حریف تهرانی خود را باز کند.

خطر اول را استقلال ایجاد کرد

در شرایطی که تراکتوری‌ها برای رسیدن به گل عطش داشتند این استقلال بود که جدی ترین خطر را در دقیقه هشتم روی دروازه میزبان ایجاد کرد که ضربه محمدی از داخل محوطه جریمه را پورحمیدی دفع کرد تا این حمله بی ثمر بماند.

افت دو تیم و توپ‌های بی هدف

تا دقیقه ۳۰ بازی دو تیم افت محسوسی داشت و هر چند توپ در میانه میدان رد و بدل می‌شد اما اشتباهات بازیکنان دو تیم اجازه نمی‌داد که موقعیت جدی و خطرناکی روی دروازه‌ها شکل بگیرد. هر دو تیم بی هدف و پراشتباه ظاهر شدند و اعضای کادر فنی هم در کنار زمین به اعتراض و ایجاد حاشیه مشغول بودند!

درگیری‌های مبتیدیانه بازیکنان

بازیکنان دو تیم که در نیمه اول فوتبال سرد و کسل کننده‌ای را به نمایش گذاشتند در دقایق پایانی بیشتر به درگیری و ایجاد حاشیه پرداختند و با اقداماتی مبتدیانه و غیرحرفه ای فضای ورزشگاه را ملتهب کردند و با اشتباهات پرتعداد خود فقط توپ را به گردش در می‌آوردند و موقعیتی ایجاد نمی‌کردند تا در نهایت نیمه اول بدون گل به پایان برسد.

کد خبر 6094502

دیگر خبرها

  • فیلم هندی در پایان پرسپولیس - سپاهان (عکس)
  • ۱۲ سانتی‌متری که قهرمانی را از استقلال نگرفت!
  • خالدآبادی: کاری به پرسپولیس و بازی‌هایش نداریم
  • آتش‌بازی هواداران پرسپولیس در شروع نیمه‌دوم مصاف با سپاهان +فیلم
  • تساوی تراکتور و استقلال در ایستگاه بیست و پنجم
  • تساوی تراکتور و استقلال درنیمه اول/نمایشی که اثری از فوتبال نداشت
  • شمس آذر ۱۲ نفره علیه پیکان
  • سوت شروع مهمترین هفته فوتبال ایران
  • ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر سپاهان
  • گفتگو با ستاره 19 ساله خاص‌ترین تیم جام حذفی