Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان اردبیل گفت: عمده‌ترین هدف دستگاه قضایی استان صیانت از آرای مردم، پیشگیری از تخلف، تامین امنیت و آرامش مردم و برخورد قاطع با مجرمان و متخلفان در امر انتخابات است. ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۵ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردیبل، ناصر عتباتی عصر امروز در جلسه هماهنگی اکیپ‌های قضایی نظارت بر حوزه تبلیغات انتخاباتی یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شهر اردبیل اظهار داشت: عمده‌ترین هدف دستگاه قضایی استان صیانت از آرای مردم، پیشگیری از تخلف، تامین امنیت و آرامش مردم و برخورد قاطع با مجرمان و متخلفان در امر انتخابات است

وی بر لزوم ارتباط هماهنگی کامل این اکیپ‌ها با دادستان مرکز استان و دادگستری برای مدیریت و پیشبرد هرچه بهتر امور تاکید کرد و افزود: ضابطین دستگاه قضایی موظف به برخورد با جرایم مشهود هستند و مجریان و ناظران انتخاباتی باید به وظایف ذاتی خود عمل کنند لذا مهمترین وظایفی که اکیپ‌های نظارتی و قضایی دارند، یادآوری مسئولیت‌های ذاتی دستگاه‌ها، مجریان و ناظران انتخاباتی به آنها می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اردبیل|پیشگیری از جرائم انتخاباتی اولویت دستگاه قضایی اردبیل است‌دادستان اراک: دستگاه قضایی از هیچ جناح سیاسی در انتخابات حمایت نمی‌کنداسماعیلی: اقدامات دستگاه قضایی تبلغیاتی نیست/ دست قاچاقچیان را قطع می‌‌کنی

رئیس کل دادگستری استان اردبیل با تاکید بر لزوم نظارت بر محیط‌های پیرامونی حوزه‌های رای‌گیری بیان کرد: باید اطلاعات و اشرافیت کامل در حاشیه و پیرامون حوزه‌های رأی‌گیری به منظور رصد تحرکات که احتمالاً صحت و سلامت انتخابات را تهدید می‌کند صورت گیرد.

عتباتی با تبریک فرا رسیدن سالروز میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله‌علیها از حضور میلیونی مردم در راهپیمایی یوم‌الله 22 بهمن قدردانی کرد و گفت: این حضور حماسی که بسیار باشکوه‌تر از سالهای قبل انجام گرفت، نشان از پایبندی مردم  به آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی، شهدا و نشان از پیروی مردم از مقام معظم رهبری است که با وجود همه مسائل و مشکلات به ویژه مسائل اقتصادی بار دیگر پایبندی خود را به ولایت فقیه به رخ جهانیان کشاندند.

وی با اشاره به رویکرد دستگاه قضایی استان در مطالبه‌گری از دستگاه‌ها و نهادهای برگزاری انتخابات گفت: اجرای اکیپ های نظارت قضایی باید در راس نظارت بر نحوه برگزاری انتخابات باشند و از مجریان برگزاری انتخابات در خصوص فراهم آوردن زمینه برگزاری سالم انتخابات باید مطالبه‌گری داشته باشند.

اکیپ‌های قضایی هماهنگی لازم را با مجریان و ناظران انتخاباتی دارند

دادستان مرکز استان اردبیل در ابتدای جلسه با اشاره به فرارسیدن ایام تبلیغات انتخاباتی مجلس شورای اسلامی گفت: برای هرچه بهتر شدن امور و برگزاری سالم انتخابات جلسات متعددی با نیروهای انتظامی، مجریان و ناظران انتخاباتی برگزار شده و در حوزه نظارت قضایی بر انتخابات نیز طبق تقسیم‌بندی‌های صورت گرفته که طی آن شهر اردبیل  به 5 نقطه تقسیم شده که اکیپ‌های نظارت قضایی در این خصوص با ضابطین قضایی، مجریان و ناظران انتخاباتی هماهنگی‌های لازم و کاملی را دارند.

طباطبایی افزود: هدف از راه‌اندازی این اکیپ‌های قضایی فراهم آوردن بستر و زمینه برای برگزاری انتخابات سالم، پیشگیری از بروز هرگونه جرائم و تخلفات انتخاباتی و برخورد با متخلفان در این حوزه می‌باشد و هر چه مردم اطمینان بیشتر بر صحت برگزاری انتخابات داشته باشند به همان میزان مشارکت آنان در انتخابات بیشتر خواهد شد.

انتهای‌پیام/131/ ع

R41374/P/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجریان و ناظران انتخاباتی دستگاه قضایی استان برگزاری انتخابات اکیپ های قضایی اکیپ های نظارت استان اردبیل نظارت قضایی اکیپ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۸۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره عدالت و رسانه برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری آنا، اصغر جهانگیر روز سه‌شنبه در نخستین نشست خبری دوره جدید سخنگویی دستگاه قضایی اظهار داشت: ابتدا از حسن اعتماد ریاست قوه قضاییه برای سپردن مسئولیت خطیر سخنگویی و از اینکه فرصت خدمتگزاری در نظام جمهوری اسلامی ایران را یافته‌ام، قدردانی می‌کنم و امیدوارم که این مهم موجبات رضایتمندی مردم که به حق رضایت خداوند است، فراهم آورد.

وی تصریح کرد: در این مسیر به همکاری‌ها و همراهی‌های اصحاب رسانه بیش از پیش محتاجیم و تلاش ما در این دوره این است که تصویری درست از خدمات عدلیه که خدمات نظام اسلامی است در معرض نظارت و قضاوت افکار عمومی به‌عنوان جویندگان حقیقت قرار دهیم.

وی با یاد کردن از سخنگویان ادوار گذشته از زحمات و مجاهدت‌های آنها در ادوار گذشته قدردانی کرد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه به دو مناسبت مهم و سرنوشت ساز در کشور؛ روز کارگر و روز معلم اشاره کرد و افزود: کارگران به عنوان بازوان تولید در کشور هستند و امسال هم که رهبر انقلاب در شعار سال به نقش مشارکت مردم تاکید کردند، این نقش بیش از پیش باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با اشاره به سالروز شهادت شهید مطهری و گرامیداشت روز معلم، افزود: آنان که نتوانستند تفکر شهید را تاب بیاورند او را ترور کردند ‌و امروز بیش از هر زمان دیگر توجه و استفاده از اندیشه علامه شهید احساس می‌شود و باید تلاش کنیم این اندیشه به نسل جدید با روش های نوین انتقال یابد.

وی از زحمات معلمان و قشر فرهنگیان قدردانی کرد و افزود: قوه قضاییه تلاش دارد برای حفظ شأن معلمان در هر کجا که در جامعه لازم است اهتمام داشته باشد.

سخنگوی قوه قضاییه، سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق علیه السلام رئیس مکتب جعفری اثنی عشری را به ملت ایران به‌ویژه مراجع تقلید تسلیت گفت.

جهانگیر با اشاره به ابعاد سند تحول قضایی و تمهید برگزاری جشنواره سالانه عدالت و رسانه افزود: در این جشنواره از رسانه‌ها به عنوان ناظران بیطرف که با رصد دائمی و بررسی و ارزیابی ها به دستگاه قضایی نقد منصفانه دارند، قدردانی می‌شود.

جهانگیر با اشاره به ابلاغ سند تحول و تعالی قوه قضاییه گفت: اخیرا این سند از سوی ریاست قوه قضاییه تایید و ابلاغ شد و این سند می‌تواند حلال مشکلات باشد.

وی ادامه داد: سند تحول و تعالی قوه قضاییه رویکرد تحولی دارد که ۱۰ عنوان پیشران در این سند پیش بینی شده است و با همکاری سایر دستگاه‌های حاکمیتی و همراهی و مشارکت مردم اجرایی خواهد شد و هوشمندسازی، نظارت بر عملکرد ضابطین، رفع ساختارهای فساد زا، تقویب فعالیت رسانه‌ای قوه قضاییه از جمله مواردی است که در این سند مورد توجه قرار گرفته است.

سخنگوی قوه قضاییه با اشاره به برخی موارد که در سند تحول قضایی برای آنها راهکار و راه‌حل پیش‌بینی شده است، افزود: فراوانی مصادیق تضییع حقوق عامه، تراکم تشکیل پرونده در دستگاه های قضایی ، محدود شدن برخی از آزادی های مشروع مردم که برای فقدان قانون این اتفاق افتاده، کثرت مصادیق زیاد در تضییع حقوق ایرانیان از جمله چالش هایی است که قوه قضاییه با آن موجه است و در سند برای ان راهکارهایی پیش بینی شده است.

وی با اشاره به موضوع پیشگیری از وقوع جرم به عنوان یکی از وظایف اصلی قوه قضاییه اظهار داشت: تزلزل در روابط حقوقی اشخاص یکی از چالش هایی است که قوه قضاییه با آن مواجه است. به عنوان مثال مردم با حسن نیت یک معامله را انجام می دهند اما به علت ناآشنا بودن با الفبای حقوق منجر به ثبت شکایات در سیستم قضایی می‌شود، از این رو در سند راهکار این معضل پیش بینی شده است.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: امیدواریم با اجرای سند تحول و تعالی قوه قضائیه بتوانیم موضوعاتی همانند احیای حقوق عامه، ارتقای امنیت سرمایه گذاری، جلب مشارکت مردم به نحو شایسته جامه عمل بپوشانیم.

این نشست از طریق تلویزیون اینترنتی سیمای عدالت به نشانی https://www.aparat.com/simayeedalat/live به صورت زنده در حال پخش است.

خبر در حال تکمیل...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توصیه های انتخاباتی رئیسی در جلسه هیات دولت
  • صدور کیفرخواست پرونده قتل پزشک ماهشهری
  • سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ کرد/کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند/ برخورد قضایی با متخلفان
  • افزایش ۲۰ درصدی اعضای کتابخانه‌های فعال در استان اردبیل
  • کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند/ برخورد قضایی با متخلفان
  • ۵ نکته مهم درباره برخورد دستگاه قضایی به دانه درشت ها
  • از پرونده چای دبش چه خبر؟
  • جشنواره عدالت و رسانه برگزار می‌شود
  • دستگاه قضایی آخرین ملجأ و پناهگاه مردم است
  • ضبط مناظره‌های انتخاباتی در صدا و سیمای اصفهان