Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-27@04:39:04 GMT

شیطان بوشهر تلفن همراه زن نگون بخت را پیدا کرد

تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۸۰۱۵۱

شیطان بوشهر تلفن همراه زن نگون بخت را پیدا کرد

حوادث رکنا : فردی که پس از پیدا کردن گوشی تلفن همراه یک خانم بوشهری، با ارسال تصاویر ذخیره شده بر روی آن در شبکه‌ اجتماعی واتساپ، اقدام به تهدید و اخاذی کرده بود دستگیر شد.

به گزارش رکنا ، سرهنگ مهدی قاسمی، رئیس پلیس فتا بوشهر در تشریح این خبر گفت: در پی شکایت خانمی جوان مبنی بر اینکه شخصی از طریق شبکه اجتماعی واتس آپ اقدام به ارسال تصاویر بسیار خصوصی موجود در گوشی تلفن همراه خواهر وی که اخیراً آن را گم کرده بود کرده و تهدید به انتشار گسترده آن در واتس آپ کرده که با توجه به ماهیت سایبری بودن جرم، رسیدگی به موضوع در دستور کار این پلیس قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام انتظامی با اشاره به شناسایی و احضار متهم با دستور قضایی به پلیس فتا، بیان کرد: نامبرده در تحقیقات علمی اولیه، هرگونه ارتباط خود را با موضوع انکار می‌کرد ولیکن پس از مواجهه با ادله و مدارک گردآوری شده توسط کارآگاهان سایبری، زبان به اعتراف گشوده و به صراحت توضیح داد که تلفن‌ همراه خواهر شاکیه را در تفریح‌گاهی عمومی خارج از استان پیدا کرده و با انگیزه مالی، از طریق شبکه اجتماعی واتساپ اقدام به ارسال تصاویر موجود در حافظه گوشی پیدا شده برای خواهر شاکی نموده و تهدید کردم که اگر به درخواست مالی من، جواب مثبت داده نشود، این تصاویر را به صورت گسترده در فضای مجازی منتشر می نمایم و فکر می کردم به علت اینکه تصاویر شاکی را در اختیار دارم، او به پلیس جهت طرح شکایت و پیگیری مراجعه نمی کند.

سرهنگ قاسمی با اشاره به اینکه گوشی‌های تلفن همراه و سایر تجهیزات دیجیتال و هوشمند همراه به هیچ عنوان وسیله امنی برای تصویربرداری و نگهداری تصاویر شخصی و حریم خصوصی کاربران و مردم عزیز نیست، به شهروندان توصیه کرد تا حد امکان از ذخیره این نوع تصاویر در تجهیزات دیجیتال و مخابراتی همراه خودداری کنند.

وی با یادآوری قانون جرائم رایانه‌ای به افراد خاطی هشدار داد: هرگونه مزاحمت، تهدید، ارسال و انتشار تصاویر خصوصی افراد در فضای مجازی برای دیگران، جرم تلقی شده و برابر قانون، مجازاتی مانند حبس و جزای نقدی یا هر دو در انتظار این گونه افراد می‌باشد.

رئیس پلیس فتا بوشهر افزود: شهروندان می توانند با اطلاع از هرگونه فعالیت مجرمانه در فضای مجازی موضوع را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی و کانال رسمی پلیس فتا در پیام‌رسان‌های داخلی با آی دی cyberpolice@ با ما در میان بگذارند.

منبع: رکنا

کلیدواژه: سقوط هواپیما یارانه دلار شهادت سردار سلیمانی کرونا پلیس فتا فضای مجازی قانون جرم اخبار حوادث شبکه اجتماعی موبایل تصاویر مجرم سایبری گوشی تلفن همراه حوادث بوشهر اخبار بوشهر عکس فیلم ۲۲ بهمن هولناک دختر خانواده ایران زن جوان عجیب ازدواج فضای مجازی ارسال تصاویر تلفن همراه پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۰۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟

درسال ۱۴۰۲ و با تمدید رویه وارداتی تلفن همراه در ازای صادرات خود ، بسیاری از شرکتهای واردکننده تلفن همراه برای تکمیل سبد کالایی خود و خروج از صف تخصیص نیمایی وارد این حوزه تجاری شدند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، تلفن همراه حسب قانون یک کالای تخصصی محسوب میشود و قانونگذار برای واردات این کالا چند مولفه اصلی را درنظر گرفته است.

در همین خصوص مهدی عبقری با اشاره به اینکه، از سال 1401 با توجه به مشکلات ارزی کشور ، رویه واردات این کالا به دوبخش بالای 600 دلار و زیر 600 دلار تقسیم شد؛ گفت:  در مرحله اول بانک مرکزی بنابر اعلام توسعه تجارت ، سامانه دوم ارزی را برای آن درنظر گرفت ، باتوجه به مسائلی ازقبیل مشخص نبودن نرخ ارزی آن که بیشتر درجهت منافع صادرکنندگان گروه کالایی خاص درنظرگرفته شده بود باوجود هشدارهای اولیه شاهد دو مشکل عمده شدیم.

اولی مشکل حذف سقف و سابقه دراین رویه که باعث ثبت سفارش قریب به 10 میلیاردی و بی رویه انهم برای دو مدل گوشی تلفن همراه که دران زمان بالای 600 دلار بود شد و مورد بعدی امکان عرضه با قیمت سلیقگی را مهیا نموده بود که همین امر باعث افرایش قیمت نرخ ارز در بازار غیر رسمی ، شد. بر این اساس خیلی زود این طرح ملغی شد و بجای آن رویه واردات در ازای صادرات خود جای انرا گرفت.
درهمان زمان تغییر، یک بی نظمی سامانه ای پدیدار شد و باعث سواستفاده از منابع ارزی کشور برای واردات کالای بالای 600 دلار قرار گرفت.
در ماههای اولیه بسیاری از صادرکنندگان بدون تخصص و آشنایی با بازار تلفن همراه قدم در راه واردات تلفن همراه نهادند ، واردکنندگان سال 1401 بیشتر از خارج صنف تلفن همراه بودند اما درسال 1402 و با تمدید رویه وارداتی تلفن همراه در ازای صادرات خود ، بسیاری از شرکتهای واردکننده تلفن همراه بجهت استفاده از دو مزیت این رویه، یکی تکمیل سبد کالایی خود از کالای بالای 600 دلار(صحیحتر ایفون و دو مدل سامسونگ) و دیگری در صف انتظار نماندن برای تهیه ارز نیمایی و کسرشدن از سابقه شان  پای در این عرصه نهادند و با توجه به قوانین موجود بدنبال بهره مندی از مزایای آن شدند.
فارغ از اینکه به کرات تقاضای بهره مندی از ارز حاصل صادرات غیر مورد تقاضای فعالان این حوزه بود ولی بنظر میرسید با توجه به سابقه کوتاژ فروشی که مشکلات عدیده ای را دربرداشت و یا طراحی ایجاد سامانه جدید برای تامین ارزی که با سخنان و قوانین بانک مرکزی در سال گذشته منافات داشت این امکان میسر نشد.

باتوجه به جمیع موارد توضیحی شاید یکی از بهترین راهها که کلیات این مطالب را دربرگیرد، ایجاد رویه ای است که هم تخصص و دانش صنفی را دربرگیرد و هم مشکلات ارزی را دوباره بیشتر نکند
رویه پیشنهادی ایجاد ‌امکان واردات در قبال صادرات خود صرفا برای بازرگانان تلفن همراه میباشد امری که با توجه به ایجاد زیرساخت در خیلی از شرکتهای واردکننده تلفن همراه از رویه صادرات خود طی سال 1402 میسر شده است.
دراین روش شرکتهای واردکننده تلفن همراه در حالیکه کدفعالیت بازرگانیشان برای این حوزه بوده با امکان واردات از محل صادرات خود تنها میتوانند واردات موبایل داشته باشند و بعد از این شاهد تخلفات عامدانه و یا سهوی واردکنندگان خارج صنفی نخواهیم بود.
لازم بذکراست درحال حاضر صادرکنندگان خیلی از ردیف کالایی از صادرکننده پلیمرگرفته تا آبگرمکن و...  به صرف صادرات موبایل واردمیکند ‌شاید بهترین گواه نامه سازمان توسعه تجارت درسال گذشته و اعلان واردات کالای رفرش و ریپک باشد.

* مهدی عبقری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ببینید | تصاویری از دزدی تلفن همراه در پشت چراغ قرمز در کمتر از 30 ثانیه!
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • ممنوعیت استفاده از گوشی آیفون درمراکزنظامی کره‌جنوبی
  • کره‌جنوبی استفاده از گوشی آمریکایی آیفون را در مراکز نظامی ممنوع کرد
  • برادران زورگیر در کمتر ۵ ساعت در شاهین‌شهر دستگیر شدند
  • قیمت انواع گوشی موبایل در بازار، چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • توقیف محموله گوشی‌های تلفن همراه در مرز بانه
  • دستگیری ۷۰ سارق و کشف ۵۰۰ موبایل مسروقه در پایتخت