Web Analytics Made Easy - Statcounter

جایزه ویژویال میدانی به روزبهبانی که برای چندمینبار تعلق میگیرد . با توجه به اینکه تعداد فیلم هایی که زمینه دریافت این جایزه را دارند به زحمت به تعداد کاندیداها میرسد و با توجه به تعداد اندک نام های پر کار در این رشته ، در واقع رقابتی در کار نیست و نوبتی جوابز بین دو یا سه نفر تقسیم میشود و تجربه نشان داده که در هیات های داوری برای تصمیم گیری در مورد این جایزه هیچ بحثی در نمی گیرد و معمولا یکی از اعضای داوری (اغلب کارگردان) پیشنهاد می دهد و بقیه تایید می کنند

اصولا تفکیک بازیگری به بازیگر اصلی و مکمل کار درستی نیست و صرفا در سینمای صنعتی و تجاری چون هالیوود جواب می دهد در مورد سینمای ایران که بیشتر صبغه هنری دارد تا صنعتی این تفکیک علاوه بر شفاف نبودن معیارهای تشخیص، نوعی ارزشگذاری جوایز به یک و دو را القا می کند ( گلایه سال پیش استاد نصیریان)، در حالیکه بعضا بازی نقش مکمل بمراتب از بازی برنده نقش اول درخشان تر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مورد جایزه تدوین تجربه سالیان نشان داده که شناخت اندک داوران از این بحث تخصصی باعث شده عموما فیلم هایی که از ریتم تندتر و پلان هایی بیشتری بهره می برند شانس بیشتری برای دریافت جایزه داشته باشند.

متاسفانه انتظارات سیستم مدیریتی سینما و حاکمیت از جشنواره فراتر از ظرفیت آن است.مدیران در هر دوره انتظار دارند کم کاری هایشان در امور سیاست گذاری و نظارتی در ایام جشنواره و توسط هیات های انتخاب و داوری جبران شود نگاهی که هم برای هنرمندان حاضر در ترکیب این هیات ها مشکل ساز است و هم در تقسیم جوایز به شایبه ملاحظات غیر سینمایی را دامن میزند. مثلا از هیات داوران خواسته می شود در تقسیم جوایز به فیلمی که از ارشاد مجوز ساخت گرفته از فارابی وام حمایتی گرفته و از شورای نمایش پروانه گرفته، به خاطر صحنه عرق خوری توجه نشود.

از طرفی ضعف مدیریتی سازمان سینمایی در ادوار گذشته و نقش تقلیل یافته آن در فرایند تولید و و تنزل نقش دبیر مهمترین جشنواره ملی کشور در حد تدارکات چی، در زمانه ای که بخش مهمی از سینمای هنری و تجاری با سرمایه گذارهای پرقدرت خصوصی و نهادهای پرنفوذ فرهنگی و امنیتی ساخته می شود، جشنواره را در شرایطی ضعیفی قرار می دهد که هرساله و تحت فشارهای مختلف از آیین نامه های خود عدول می کند و وزارت ارشاد با توجه به اینکه درپخت وپزطعام این ضیافت نقش چندانی ندارد بتدریج میدان را واگذار کرده است.

تعداد جوایز بیشمار از تیزر ، پوستر و عکس گرفته تا جوایز فنی که در هیچ جشنواره مشابهی در جهان نمونه ندارد ارزش جوایز را به حدی کاهش داده است که هر ساله شاهد اعتراض و قهر فیلمسازانی هستیم که بعضا نه حتا به کیفیت جوایز بلکه به کمیت آنها هم اعتراض می کنند. خود جشنواره هم با آمار های تبلیغی در باره رکوردداران جشنواره به انتشار تعداد کمی جوایز توجه می کند .

جوایز باید در نگاه اول دستنیافتنی باشند تا تبدیل به آرزوی افراد شود و برای بدست آوردنش سالهل تلاش کنند و دست آخر که موفق به در یافت آن می شوند این جایزه برای کارهای بعدی شان راهگشا باشد. تعدا بالای برندگان نه تنها از ارزش های جوایز می کاهد و جوایز مهمتر را کم اهمیت می کند، بلکه با اگسترش تعداد برندگان سیمرغ ضمن ایجاد توقعی کاذب در برخی تازه واردان به این عرصه، مشکلات فرهنگی و حرفه ای فراوانی را در مسیر آثار تولیدی آتی آنها پدید می اورد و چه بسا باعث سرخوردگی شود. چرا که در یک برنامه ریزی بلند مدت و کارشناسانه باید رابطه صحیح و متعادلی بین ظرفیت های بخش های مختلفی چون تولید ، جشنواره و اکران وجود داشته باشد.

در این انبوه جوایز اضافه کردن جوایزی که جنبه ارزشی دارند و هیات داوری در انتخابشان نقشی ندارند نقض قرض دیگری است. انگار بقیه جوایز صرفا تخصصی هستند و اینها فقط ارزشی هستند. جایزه ای مثل نگاه ملی که فیلمسازان چندان علاقه ای به دریافت آن ندارند.در دوره ای میرکریمی برای فیلم فرش ایرانی و در دوره ای دیگر حاتمی کیا برای فیلم چ ازحضور روی سن برای دریافت این جایزه امتناع کردند.

حالا در یک تصمیم احساسی به این جوایز ارزشی جایزه شهید سلیمانی هم اضافه شده است . تصمیمی که به نظر بیشتر برای تزیین ویترین جشنواره و پوششی برای دیده نشدن کم کاری های مدیران سینمایی در طراحی و تولید آثار ارزشی است. سیوالی که باید از دبیر محترم و مدیران در خفای جشنواره پرسید این است که اگر در دوره آتی باز هم فیلمسازانی برای دریافت این جایزه در سالن حاضر نشوند چه کسی پاسخگوی این بی حرمتی نسبت به یکی از مفاخر ملی است .

منبع: تابناک

کلیدواژه: نازنین احمدی فیلم انگل پیمان معادی دهه فجر فیلم خورشید کروناویروس ماهواره ظفر فیلم شنای پروانه سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر جشنواره فیلم فجر فیلم سینمایی سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر سیمرغ بلورین جشنواره ملی فیلم فجر نازنین احمدی فیلم انگل پیمان معادی دهه فجر فیلم خورشید کروناویروس ماهواره ظفر فیلم شنای پروانه سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر دریافت این جایزه برای دریافت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۰۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش جایزه جشنواره البرز به برگزیدگان / ۱۰ میلیارد برای ۶۲ نخبه علمی + فیلم

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز گفت: در اردیبهشت سال جاری نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان توسط بنیاد البرز به ۶۲ نفر اهدا می‌شود.

حیدر ارشدی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در توضیح جایزه البرز ملقب به نوبل ایرانی گفت:  بنیاد فرهنگی البرز یک بنیاد مقوفه‌ای است که بیش از ۶۰ سال پیش توسط زنده یاد حسین علی البرز تاسیس شده که با وقف همه‌ی اموالش به این بنیاد پایه‌گذار قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور است در طول بیش از ۶ دهه که از عمر این جایزه می‌گذرد بیش از ۶ هزار نفر از برترین‌های علمی کشور را شناسایی و مورد حمایت خود قرار داده است.

مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز افزود: ماموریت این بنیاد اهدای جایزه البرز است که همه ساله به نخبگان علمی کشور شامل دانش‌آموزان، دانشجویان، مخترعان و فناوران کشور اهدا می‌شود و سالانه در دو مراسم همایش ملی نخبگالتی و همایش ملی دانش آموزی اهدا شده که در اردیبهشت هر سال به منتخبان داده می‌شود. در مراسم سال جاری نزدیک به ۱۰ میلیارد تومان توسط این بنیاد موقوفه به ۶۲ نفر اهدا می‎شود و همین اتفاق را در آبان ماه سال جاری برای دانش آموزان برتر در دستور کار داریم.

وی با ذکر حوزه‌های تحت حمایت جایزه البزر ادامه داد: در بخش همایش ملی نخبگانی جایزه البرز که به نوبل ایرانی معروف است؛ به نخبگان در حوزه‌های علوم پزشکی، علوم فنی و مهندسی، علم انسانی و علوم پایه اهدا می‌شود. 

گفتنی است دلیل نامگذاری جایزه البرز به نوبل ایرانی به دلیل تعدد حوزه‌های تحت پوشش این جایزه است.

ارشدی با اشاره به نحوه امتیاز آوری متقاضیان این جایزه گفت: فراخوان جایزه البرز هر ساله توسط بنیاد البزر در سایت منتشر می‌شود و دانشجویان با مراجعه به سایت می‌توانند ثبت نام کنند. همچنین  شیوه‌ نامه دانشجویان در آن پایگاه منتشر می‌شود. علاوه بر فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اجتماعی، هنری و ورزشی که به عنوان سرفصل‌ انتخاب شده، معدل دانشجویان، آثار تالیفی، المپیاد‌ها و گواهی‌های علمی از جمله شاخه‌های امتیاز آوری است که درج می‌شود و توسط هیات انتخاب جایزه البرز که متشکل از اعضای هیات علمی دانشگاه‌های تهران است بررسی شده و نفرات برتر موفق به کسب این جایزه می‌شود.

 

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • داوران جشنواره کن چه کسانی هستند؟
  • فوتسالیست های ایران جوایز را درو کردند؛ احمد عباسی آقای گل، محمدی بهترین دروازه بان
  • فراخوان جایزه داستان و بازآفرینی منتشر شد
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • فیلمی که گدار یک روز قبل از مرگ خودخواسته کامل کرد
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری
  • افزایش جایزه جشنواره البرز به برگزیدگان / ۱۰ میلیارد برای ۶۲ نخبه علمی + فیلم
  • جشنواره مسکو به «آه سرد» ۲ جایزه داد
  • «آه سرد» ۲ جایزه از جشنواره مسکو گرفت