Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، مفهوم هنر، زیبایی است و محک امانتدار این هنر است چرا که همواره پاسدار توجه به کیفیت زندگی کودکانی است که زیباترین موجودات جهانند. این سازمان در بیش از 28 سال فعالیت خود از اندیشه و هنر فاخر هنرمندان بهره‌مند بوده و سوار بر بال پرتوان هنر گام برداشته است.

بر پایه همین دیدگاه است که محک به پشتوانه جامعه نیکوکاری موفق شد برای نخستین بار هنرمندان و چهره‌های محبوب ایرانی را با یک چالش جهانی در زمینه آگاهی‌‌‌‌‌‌رسانی سرطان همراه کنند تا در راستای آگاه‌سازی جامعه نسبت به بیماری سرطان و انجام اقدامی داوطلبانه در حمایت از کودکان مبتلا به سرطان گام بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش آگاهی عمومی درباره سرطان کودکان باعث تشخیص زود هنگام بیماری می‌شود و این مهم ضمن افزایش اثربخشی درمان، هزینه‌ها را نیز کاهش می‌دهد.

هنرمندان ایرانی صدای محک را جهانی کردند

هدف اصلی کمپین انجمن کنترل جهانی سرطان (UICC) آگاهی و اطلاع‌رسانی نسبت به این بیماری است؛ پیام جهانی IAmAndIWill نیز با اتکا به این امر مهم که با تعیین نقش هر فرد یا گروهی در این دغدغه جمعی می‌تواند زمینه‌ساز پیشگیری و تشخیص به موقع سرطان باشد، مشخص شده است. برهمین اساس هنرمندان نیز با شعار اصلی «من یک هنرمندم و تلاش می‌کنم نقشی هنرمندانه در زندگی کودکان مبتلا به سرطان ایفا کنم» فعالیت خود را آغاز کردند، آغازی که قصه‌ای شنیدنی داشت.

اولین حضور را «صابر ابر» رقم زد و پس از آن دیگر هنرمندان نیز به دعوت محک پاسخ دادند و به این کمپین پیوستند؛ امیر آقایی، برزو ارجمند، سامان احتشامی، پریناز ایزدیار، پرویز پرستویی، پوریا پورسرخ، ابراهیم حقیقی، گیتی خامنه، سحر دولتشاهی، امیرحسین رستمی، حبیب رضایی، مهدی سلطانی، هوتن شکیبا، سید علی صالحی، مجید صالحی، گروه موسیقی کامکارها، مهتاب کرامتی، احسان کرمی، فاطمه معتمدآریا، حسن معجونی، شبنم مقدمی، حبیب رضایی، علی رادمند، الهام کردا، گیتی خامنه، کیانوش عیاری، پرویز پرستویی، بابک برزویه، محمدعلی بهمنی، سیاوش صفاریان‌پور، پوریا پورسرخ، فرح اصولی، رویا تیموریان، اکبرزنجان‌پور، منصور ضابطیان، مهدی سلطانی‌سروستانی، حسن فتحی، علی انصاریان، ابراهیم حقیقی، رویا میرعلمی، اکبر زنجان‌پور، محمدرضا یزدانی‌خرم، ماندانا سوری، سمیرا برادری، محمد صوفی، سپیده ایلچی، منیژه حکمت، احترام برومند، سهیلا گلستانی، روزبه نعمت‌اللهی، شبنم قلی‌خانی،یوریک کریم مسیحی، فلور نظری، گلاره عباسی، افشین هاشمی، الهام پاوه نژاد، مهراوه شریفی‌نیا، مریم زندی، لاله اسکندری، محمدرضا هدایتی، حامد کمیلی، کامبوزیا پرتوی، مریم حسینیان، علی اوجی و نرگس محمدی تنها بخشی از جامعه بزرگ هنرمندانی‌اند که دغدغه هنری خود را به حمایت از کودکان مبتلا به سرطان پیوند زدند تا نشان دهند قهرمانان کوچک مبارزه با سرطان در روزهای سخت درمان تنها نیستند.

«سید علی صالحی»، شاعر و نویسنده معاصر ایرانی با پیام «من یک شاعر، شنیده‌ام یک جایی هست حدسِ هوایِ رفتن‌اش آسان است، تو هم بیا.» به این کمپین پیوست؛ بنیانگذار جریان شعر گفتار و شعر فراگفتار در شعر معاصر ایران، شعری نیز برای حمایت از کودکان مبتلا به سرطان سرود که در مصرع اول آن آمده است: «همه زخم‌ها شفا می‌یابند؛ بگو آمین!»

«آناهیتا درگاهی» نقاش و بازیگر سینما و تئاتر ایران از تصمیمش برای راه‌اندازی نمایشگاه نقاشی برای کودکان مبتلا به سرطان خبر داد. «رضا گوران» و «بابک چمن‌آرا» که از نزدیک بیماری سرطان را در بین نزدیکان خود لمس کرده‌اند از تلاش خود برای افزایش آگاهی جامعه نسبت به موضوع سرطان خبر دادند. مهدی سلطانی سروستانی، پرویز پرستویی و اکبر زنجانپور نیز علاوه بر حضور در این کمپین، با ارائه پیام همراهی خود، محک را به حضور بیشتر خود دلگرم ساختند.

بیان هنرمندانه دغدغه کودکان مبتلا به سرطان

محک امانتدار هنر انسان‌دوستی نیکوکاران ایران زمین و هنر هنرمندانی است که حمایت خود را در ربع قرن فعالیت این سازمان با به اشتراک گذاشتن هنر و اعتبار و محبوبیت خود، از کودکان مبتلا به سرطان دریغ نکردند تا محک بتواند دغدغه کودکانش را با بیان هنرمندانه آنها به گوش جهانیان برساند. به امید روزی که همه ما نقشی هنرمندانه در زندگی کودکان مبتلا به سرطان ایفا کنیم.

انتهای پیام/

20 / 20 سرطان موسسه محک کودکان مبتلا به سرطان نقش هنرمندان در محک کمپین انجمن کنترل جهانی سرطان UICC همه زخم‌ها شفا می‌یابند؛ بگو آمین

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: سرطان موسسه محک کودکان مبتلا به سرطان حمایت از کودکان مبتلا به سرطان پرویز پرستویی زندگی کودکان مهدی سلطانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۲۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان تاکید کردند که خطر سرطان ثانویه برای هر بازمانده سرطان سینه بسیار کم است. با این حال، نسبت به افرادی که هرگز سرطان سینه نداشته اند، این خطر افزایش می‌یابد.

«آنتونیس آنتونیو»، نویسنده ارشد این مطالعه از بخش بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه در دانشگاه کمبریج در بریتانیا، خاطرنشان کرد: «این بزرگترین مطالعه تا به امروز برای بررسی خطر ابتلاء به سرطان دوم در بازماندگان سرطان سینه است.»

تیم او داده‌های بیش از ۵۸۰۰۰۰ زن و بیش از ۳۵۰۰ مرد بازمانده از سرطان سینه را که در مجموعه داده‌های ملی ثبت سرطان بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند، بررسی کردند. همه آنها تشخیص اولیه سرطان سینه شأن بین سالهای ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ انجام شده بود.

این تیم گزارش داد که زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنانی که قبلاً هرگز سرطان سینه نداشته اند، دو برابر با احتمال ایجاد تومور در سینه دیگر روبرو بودند.

این مطالعه نشان داد که برای بازماندگان مرد (که سرطان سینه در آنها یک بیماری بسیار نادر است)، احتمال ابتلاء به سرطان در سینه دیگر ۵۵ برابر افزایش یافته بود.

در مورد سایر انواع تومور، زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنان بدون سابقه سرطان سینه، ۸۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان آندومتر، ۵۸ درصد خطر ابتلاء به لوسمی میلوئیدی و ۲۵ درصد بیشتر با احتمال ابتلاء به سرطان تخمدان روبرو بودند.

سن بیمار در اولین تشخیص سرطان سینه نیز مهم بود: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند، ۸۶ درصد بیشتر با احتمال ابتلاء به سرطان دوم مواجه شدند، در حالی که زنانی که برای اولین بار پس از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان سینه شده بودند، تنها ۱۷ درصد بیشتر مستعد ابتلاء به تومورهای ثانویه سرطانی بودند.

چرا سن مهم بود؟ به گفته تیم آنتونیو، احتمال دارد زنانی که در جوانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند نسبت به زنانی که سرطان‌هایشان در مراحل بعدی زندگی ظاهر می‌شود، حامل ژن‌های مرتبط با سرطان باشند.

کد خبر 6090452

دیگر خبرها

  • (ویدئو) مهاجر مبتلا به سرطان برنده جایزه بخت آزمایی یک میلیارد دلاری شد
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • آلومینیومی‌ها در کنار کودکان مبتلا به سرطان
  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند