Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-30@09:02:31 GMT

دردا که جز به مرگ نسنجند قدرِ مرد

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۸۲۸۰۹

دردا که جز به مرگ نسنجند قدرِ مرد

سرپرست ایسپا در پی درگذشت ناگهانی مرحوم داریوش اسماعیلی، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی اصفهان، دلنوشته ای را در اختیار ایکنا قرار داد.

برای چون منی که یکصد و بیست روز است که پدر و مادر و برادرم را از دست داده ام، بیش از پیش ثمر مهر و مهربانی قابل درک است و ترکه های نامردی و بداخلاقی را متوجه می شوم. دوستی و دوست داشتنی هایش برایم مهم تر است و هر سلام و پاسخ اش را قدر می نهم چون می دانم روزی والسلام اش را باید بگویم و بشنوم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
امروز که خبر رحلت داریوش اسماعیلی عزیز را شنیدم باز هم بُهت سراسر وجودم را فراگرفت و دلم گرفت و باز به این فکر کردم که کسی دیگر را نمی توان «تو» خطاب کرد و فقط «او» برایمان مانده. امروز که نسل ها بین ما فاصله انداخته و میل به تداوم، تخریب را پیش روی قرار داده، او را که از نسل اول جهادگران جهاددانشگاهی بود باید باز تعریف کنیم. اویی که نمی گذاشت فاصله ای بین خودش با همکارانش وجود داشته باشد. اویی که مهربان بود و دلسوز و دور اندیش. اویی که در نشست های معاونت فرهنگی که هر سال کمتر و کمتر شد، مرا می دید می گفت:  «بمب انرژی هستی. یاد بسیجی های دوران جنگ مرا می اندازی که می دویدند و با روحیه دیگران را هم همراه می کردند.» 
 اویی که می توانست مثل خیلی ها سکوت کند و نگوید ولی گفت. اویی که زبان سختش ستیزنده بود و برایش سمت را سَم و سُست کرده بود. اویی که برای ما فقط همکار نبود و برادر بود. اویی که مسوول عالی رتبه نبود، و خیلی هم معروف نبود، اما در کنار ما بود و جایش در خانه دل ما جای گرفت. اویی که دلمان برایش تنگ می شود.
برایش خوشحالم که خوش رفت و خوش نشست اما حسرت به دلم از این که نتوانستم باز هم ببینمش و می دانم حسرت به دل اند که نتوانستند برایش قدر و ارج بنهند و گرامی اش بدارند. باشد که برای دیگرانی که هستند، بِه باشند. صد حیف و هزاران اندوه که: «جز به مرگ نسنجند قدرِ مرد.» 
از فرصت در کنارهم قرا گرفتن این کلمات استفاده می کنم و به همکاران عزیزم در جهاددانشگاهی دانشگاه اصفهان درود و تسلیت عرض می کنم. برای خانواده داغ دار و داغ دیده آن فقید سعید آرزوی آرامش زیبای الهی دارم و از پروردگار مهربان جهانیان برای همه همکاران تلاشگرم در معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی سراسر کشور، آرزوی شکیب و شکیبایی در برابر این فقدان می نمایم. 
برادر کوچکتان 
محمد آقاسی

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: داریوش اسماعیلی جهاد دانشگاهی اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۲۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری، حسن مسلمی نائینی، رئیس جهاددانشگاهی، علاوه‌بر بازدید از ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی IRAN EXPO ۲۰۲۴، گفت: مشارکت بین مراکز تحقیقاتی این نهاد و بخش خصوصی نمونه‌ای از تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم است.

مسلمی نائینی بیان کرد: این محصولات بعضا در دنیا به عنوان محصولاتی محسوب می‌شوند که برای اولین بار تولید شده و نیازمند این هستند تا در جایی عرضه شوند.

وی افزود: یکی از روش‌های عرضه محصولات تولیدی در بازار برگزاری اینگونه نمایشگاه‌ها است که نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی IRAN EXPO ۲۰۲۴ تاکنون موفق بوده و مهمانان خارجی بسیاری دعوت شده‌اند و از محصولات تولیدکنندگان ایرانی بازدید می‌کنند.

رئیس جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه این نهاد از ابتدای تشکیل به عنوان نهادی پیشران در حوزه علم و فناوری مطرح شده است، اضافه کرد: محققان و متخصصان جهاددانشگاهی محصولات دانش بنیان متعددی تولید کرده‌اند که در غرفه این نهاد در این نمایشگاه عرضه شده است.

مسلمی نائینی به نام گذاری سال جاری با شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» اشاره و عنوان کرد: یکی از نمونه‌های واقعی تحقق این شعار مشارکت بین مراکز تحقیقاتی مانند پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی و شرکت خصوصی بوده که تبدیل به شرکت وینافارما شده و نمونه واقعی از شعار جهش تولید با مشارکت مردم را تداعی می‌کند.

وی در پایان اضافه کرد: ان‌شاءالله تولیدات علمی و دانش فنی که در پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی ایجاد شده، تا مرز تولید پیش رفته و به مرحله تولید انبوه محصول برسند.

ارائه ۱۵ طرح حوزه کشاورزی و منابع طبیعی در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴

سیدضیاء نصرتی مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاددانشگاهی نیز در حاشیه بازدید رئیس جهاددانشگاهی از این نمایشگاه، گفت: نمایشگاه اکسپو بزرگترین فرصت صادراتی برای کشور ما و سایر کشور‌هایی است که این نمایشگاه در آنجا برگزار می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی با طرح‌های منتخب خود در این نمایشگاه شرکت کرد که بر این اساس ۱۵ طرح از واحد‌های مختلفی که در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی فعالیت می‌کنند، در این نمایشگاه حضور پیدا کرده‌اند.

مدیرکل دفتر تخصصی کشاورزی و منابع طبیعی جهاددانشگاهی یادآور شد: پژوهشکده گیاهان دارویی، مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی، پژوهشگاه‌های ابن سینا و رویان و سایر همکارانی که در این حوزه زحمت می‌کشند طرح‌های خود را در این غرفه ارائه کرده‌اند.

نصرتی با تأکید بر اینکه خوشبختانه غرفه جهاددانشگاهی بنا به طبیعت و ذات کار‌های پژوهشی این نهاد که کاربردی و محصول محور است بسیار خوب مورد استقبال قرار گرفت، افزود: به عنوان مثال طرح تولید جنین گوساله‌های ممتاز که توسط پژوهشگاه ابن سینا ارائه شده بسیار مورد استقبال هیئت‌های خارجی بازدید کننده در این نمایشگاه قرار گرفت و پیشرفت‌های خوبی در بحث عقد قرارداد با  شرکت‌های خارجی داشتیم.

وی یادآور شد: علاوه بر بازدید هیئت خارجی از غرفه جهاددانشگاهی، قرار بعدی‌مان با آنها این شد که از مجموعه‌های جهاددانشگاهی بازدید کنند و از نزدیک با ظرفیت‌های مختلف حوزه کشاورزی و منابع طبیعی این نهاد آشنا شوند تا بتوانیم وارد مرحله عقد قرارداد و همکاری بین المللی در طرح‌های منتخبمان بشویم.

همچنین در بازدید رئیس جهاددانشگاهی از غرفه شرکت وینافارما، در راستای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» قرارداد انتقال دانش فنی چهار داروی ترک اعتیاد، کمک به کاهش و درمان آلزایمر، درمان کبد چرب و داروی لاغری و چربی‌سوز از پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی به این شرکت خصوصی که سهامدار آن صندوق پژوهش فناوری البرز و جهاددانشگاهی هستند، به امضاء رسید.

 توسعه ارتباطات جهاددانشگاهی در حوزه بین الملل با ارائه محصولات فناورانه و دانش بنیان صادراتی واحد‌های سازمانی جهاددانشگاهی از مهمترین مولفه‌های حضوراین نهاد علمی در نمایشگاه IRAN EXPO ۲۰۲۴ است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، این نمایشگاه از ۸ اردیبهشت آغاز شده است و تا ۱۲ این ماه در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران ادامه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • اعضای شورای فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم منصوب شدند
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه