Web Analytics Made Easy - Statcounter

«عزت‌اله آمره‌ای» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: طرح انتقال آب از تصفیه‌خانه به اراک با عنوان رینگ شمالی شامل حدود ۹ و نیم کیلومتر خط انتقال لوله فولادی سایزهای یک هزار و ۲۰۰ و ۸۰۰ میلی متری، یک باب مخزن ذخیره ۱۰ هزار متر مکعبی بتنی و حوضچه‌های شیرآلات است.

وی اظهار داشت: پیش از این نیز ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای این طرح هزینه شده و این طرح اکنون ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان مرکزی گفت:  ۹۰۰ متر از طول خط طرح واقع حد فاصل ابتدای خیابان شمشیری تا میدان امام حسین (ع) باقی مانده که با همکاری مسوولان و مساعد بودن شرایط جوی انجام می‌شود.

آمره‌ای افزود: با اتمام عملیات اجرایی رینگ شمالی تمامی شهرک‌های  واقع در قسمت شمالی بلوار امام علی(ع)، پردیس، قائم، الجواد، آزادگان، بعثت، مشاور، الهیه، حافظیه و حمید از آب سالم و بهداشتی تصفیه خانه سدکمال صالح بهره‌مند خواهند شد.

وی اظهارداشت: اکنون ۵۰ درصد از آب آشامیدنی شهر اراک از تصفیه‌خانه سدکمال صالح و بقیه از چاه دریافت می‌شود و با طرح اختلاط با چاه‌های منطقه حدود ۷۰ درصد از مناطق مختلف شهری از این آب بهره‌مند می‌شوند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان مرکزی گفت: رینگ جنوبی شهر اراک نیز که در مجاورت کمربندی جنوبی ساخته می‌شود به طول حدود ۱۳ کیلومتر است که شیرآلات و بیش از نصف لوله‌های مسیر آن تهیه و در صورت تامین اعتبار، شرکت آمادگی اجرای آن در سال ۹۹ را دارد.

آمره‌ای افزود: کوی صنعتی، شهرک ولیعصر، کوی گردو، فاز یک و  فاز ۲ هپکو، شهرک شهید بهشتی، کوی اندیشیه به وسیله رینگ جنوبی آبرسانی می‌شود.

وی اظهار داشت:  با اجرای طرح رینگ‌های شمالی و جنوبی اراک ،  شهروندان این شهر  به طور کامل از آب سد کمال صالح بهره‌مند می‌شوند.

۵۹۱ هزار نفر در کلانشهر اراک زندگی می‌کنند.

برچسب‌ها اراک استان مرکزی شرکت آب منطقه ای

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراک استان مرکزی شرکت آب منطقه ای اراک استان مرکزی شرکت آب منطقه ای شرکت آب منطقه ای استان مرکزی تصفیه خانه بهره مند شهر اراک آمره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۳۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۲۲ میلیارد تومان عوارض آلایندگی در اراک پرداخت شد

به گزارش خبرنگار مهر، عباس خسروانی ظهر چهارشنبه در نشست با اصحاب رسانه از ایجاد و فعالیت مثلث حسابرسی در شهرداری به منظور جلوگیری از تخلفات داخلی خبر داد و گفت: در این راستا حسابرسی مستقیم و اصلاح حساب‌های ۱۰ ساله انجام می‌شود همچنین ۳۸۰۰ ملک شهرداری در اراک شناسایی شده در حالی که پیش از فعالیت شورای ششم، ۶۰۰ ملک شناسایی شده بود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اراک، اضافه کرد: در سال ۱۴۰۱ به میزان ۲۹۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و سال گذشته ۳۰۰ میلیارد تومان ماشین آلات برای شهرداری خریداری شده در حالی که پیش از این ماشین آلات فرسوده بودند همچنین امسال ۱۲۲ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز ناوگان شهرداری اختصاص یافته است.

خسروانی با اشاره به برخی اقدامات شاخص در حوزه شهری افزود: اجرای طرح استخرهای بهداشتی در مرکز شهر اراک، خرید بیش از ۱۸۰۰ سطل زباله مکانیزه در اراک، آغاز طرح هدایت آب‌های سطحی شهر اراک، اتمام طرح مطالعاتی طرح جامع مدیریت پسماند، لایروبی قنوات، تخصیص اعتبار ۴۸ میلیارد تومانی برای کشتارگاه اراک، اجرای دیوار ساحلی در رودخانه خشکه اراک از دیگر اقدامات این دوره شورا بوده است.

خسروانی تاکید کرد: در اراک تمام صنایع آلاینده شناسایی نشده همچنین عوارض آلاینده نیز پرداخت نکرده‌اند و باید اذعان کرد که میزان پرداختی عوارض آلایندگی در سال گذشته ۱۲۲ میلیارد و ۲۵۲ میلیون تومان بوده است و منصفانه نیست حق مردم شهر اراک از محل عوارض آلایندگی به طور کامل پرداخت نمی‌شود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک، هوشمندسازی سامانه حمل و نقل عمومی، اصلاح هندسی معابر اراک در ۳۵ نقطه با اعتبار ۳۵ میلیارد، نصب ۳ پل هوایی در سال گذشته، بازگشایی چند معبر ترافیکی و تجهیز شهر به دوربین‌های هوشمند؛ اجرای خط ویژه اتوبوسرانی و تفکیک زباله از مبدا را از اقدامات شاخص در حوزه ترافیک شهری عنوان کرد.

وی بیان کرد: پروژه بزرگ ممیزی املاک نیز راه اندازی شده که املاک شهرداری را شناسایی و در یک سامانه بارگذاری می‌کند.

کد خبر 6094361

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۲۲ میلیارد تومان بودجه برای تجهیز ناوگان شهرداری
  • ۷۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای ۲ طرح آبرسانی مرکزی هزینه شده است
  • بیش از ۱۲۲ میلیارد تومان عوارض آلایندگی در اراک پرداخت شد
  • سیستم تله‌متری بارگیری میعانات گازی در مدار قرار گرفت
  • عمران منطقه آزاد اروند عنوان برتر را به خود اختصاص داد/ اجرای20  هزار میلیارد ریال طرح عمرانی در آبادان و خرمشهر 
  • دیدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی با نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی 
  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • ۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد
  • برگزاری نشست تعاملی مدیران شرکت ملی انتقال گاز ایران و مخابرات منطقه خوزستان
  • اولین تاکسی برقی وارد اراک می‌شود