Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار اردبیل گفت: اعتبار فصل عمرانی شهرستان گرمی در گذشته ۵میلیارد تومان بود که خوشبختانه امسال با ۱۲برابر افزایش به ۶۰ میلیارد تومان رسیده است.

به گزارش برنا، اکبر بهنام جو در جلسه اقتصاد مقاومتی شهرستان گرمی اظهار کرد: بودجه عمرانی شهرستانهای بیله سوار و گرمی ۲۵۰میلیارد تومان در دو سال اعلام شده است در حالی که بودجه فصل عمرانی در کشور ثابت مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این افزایش اعتبار توجه دولت به منطقه را نشان می دهد گفت: قول هایی که در مصوبات گذشته داده شده بود در شهرستان گرمی محقق شده است.

استاندار اردبیل اضافه کرد:آغاز عملیات اجرایی چهار بانده کردن محور گرمی _ بیله سوار که محل ورود مسافران آذربایجان به ایران بوده در دهه فجر آغاز شد و روند انتخاب پیمانکار و تامین اعتبار این پروژه جز مصوبات جلسه قبلی بوده که محقق شده است.

وی تصریح کرد: سالهای متمادی مطالعه و طراحی گردشگری دریاچه گیلارلو آرزوی مردم بود درسال گذشته طراحی و طرح جامع آن پایان یافت.

بهنام جو با بیان اینکه این مجموعه دارای مشکلات اعتباری بوده است گفت: مشکلات موجود مرتفع شده و فاز اول رینگ ماشین رو و روشنایی دور دریاچه آغاز شده و در سال آینده به اتمام می رسد که با بستری که ایجاد شده سایر سرمایه گذاران برای انجام سرمایه گذاری به این منطقه خواهند آمد.

رییس شورای اقتصاد مقاومتی استان افزود: آب شرب مورد نیاز روستاهای شهرستان گرمی از سه منبع تازه کند ، شهید بالازاده و موران قابل تامین است که بخشی اجرا شده و بخش دیگر در حال اجراست.

وی توجه به آبرسانی روستاها را از دیگر مصوبات جلسه اقتصاد مقاومتی بر شمرد و اظهار کرد:آبرسانی ۱۱۵روستا از سد تازه کند با اعتباری ۸۵میلیارد تومان در سالجاری اتمام و به بهره برداری رسید که هدف از احداث این سد آبرسانی به روستاها و بخشی از شهر گرمی بوده که در سفر رییس جمهور ۱۰میلیارد تومان برای احداث تصفیه خانه آب آن اعتبار گذاشته شد.

استاندار اردبیل ادامه داد: با تلاش و پیگیری هایی که انجام می شود این تصفیه خانه در ۲ سال آینده به بهره برداری می رسد و آبرسانی موران اعتبارات تکمیلی انجام شده و تا تابستان سال آینده فاز های در حال اجرا به اتمام می رسد.

بهنام جو همچنین ایجاد گمرک شهرستان گرمی را بین ایران و آذربایجان را یادآور شد و افزود: شهر گرمی از دیر باز معبر مرزی بین ایران و آذربایجان بوده که مراودات اقتصادی انجام شود خوشبختانه بعد از سالها با بحث کارشناسی راه اندازی می شود.

وی ادامه داد: همیشه درخواست ها برای ایجاد مرواده مرزی از سوی ایران بوده و طرف آذربایجانی نیز باید تایید می کرد که بازدید اولیه صورت گرفته و باید دقیق مکانیابی شود و یک بار دیگر نیز بازدید توسط کارشناسان انجام می شود و با تفاهم نامه بین ایران و آذربایجان این گمرک ایجاد شود.

بهنام جو اضافه کرد: گرچه در محل "آزادلو" بین مرز ایران و آدربایجان ساختمانی احداث شده است به نظر ما هر کجا باشد اشکالی ندارد اما باید طرف مقابل هم محل را مورد تایید قرار دهد.

وی در خصوص تکمیل و رسیدگی به شهرک صنعتی گرمی تصریح کرد: شهرک صنعتی گرمی با سرمایه گذاری بسیار خوب بخش خصوصی تکمیل شده ولی باید بحث زیرساختی و تصفیه خانه فاضلاب و کمبودهای آن از محل اعتبارات ملی و استانی تقویت شود.

استاندار اردبیل با اشاره به اینکه سد عمارت در سال اینده به اتمام می رسد گفت: بعد از پایان عملیات اجرایی این سد علاوه بر حق آبه کشاورزان الویت اول تامین آب منطقه آزاد تجاری، بخش صنعت و آب شرب شهرستان گرمی است.

نماینده عالی دولت در استان اردبیل افزود: بحث شهرستان شدن انگوت پیگیری شده و مرحله پایانی این مساله طی می شود.

بهنام جو موضوع راه اندازی گلخانه انگوتلار نیز یاداور شد و گفت: این مجموعه در مرحله پایانی حقوقی خود قرار دارد و بانک کشاورزی برای جذب سرمایه گذار اقدامات اولیه را انجام داده تا با راه اندازی مجدد شاهد توسعه ، ایجاد اشتغال و تولید محصولات کشاورزی باشیم.

در جلسه اقتصاد مقاومتی مشکلات و موانع تعدادی از طرح ها مورد بررسی و تعیین تکلیف شد همچنین استاندار اردبیل بصورت چهره به چهره با تعدادی از مردم در دفتر فرماندار گرمی دیدار و مشکلات و مطالبات آنها را مورد توجه قرار داد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار اردبیل بهنام جو فصل عمرانی بین ایران و آذربایجان جلسه اقتصاد مقاومتی استاندار اردبیل اتمام می رسد شهرستان گرمی فصل عمرانی راه اندازی تصفیه خانه سال آینده بهنام جو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۳۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است

رئیس شورای شهرستان بن گفت: بخش شیدا از لحاظ زیرساختی بسیار ضعیف است و تقاضا می‌شود به این بخش در تخصیص اعتبارات نگاه ویژه‌ای شود.

محمود بهارلویی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری با بیان اینکه بخش شیدا از لحاظ زیرساختی بسیار ضعیف است و تقاضا می‌شود به این بخش در تخصیص اعتبارات نگاه ویژه‌ای شود، اظهار کرد: اخذ مجوز ماده ۲۳ برای سالن ورزشی، ورودی و خروجی شهر یان‌چشمه جهت ایجاد میدان و بلوار ورودی و تخصیص اعتبار بهره‌برداری فاضلاب شهر بن پس از گذشت قریب به ۳۵ سال از کلنگ‌زنی پروژه، از مطالبات اولویت‌دار مردم این شهرستان است.

وی افزود: تخصیص اعتبار جهت بهره‌برداری سه‌راهی بارده به تومانک و احداث زیرگذر یا روگذر نیز از دیگر تقاضاهای مردم شهرستان است.

رئیس شورای شهرستان بن با اشاره به لزوم تخصیص اعتبار جهت بهره‌برداری جاده ترانزیتی بن به سد زاینده‌رود اضافه کرد: ۲۰ میلیارد از محل اعتبارات محرومیت‌زدایی به شهرستان تعلق گرفته است و تکمیل این جاده باید در اولویت قرار گیرد.

بهارلویی تاکید کرد: تدابیر لازم در خصوص آسفالت و زیرسازی معابر روستاهای حیدری، شیخ شبان، بارده، تومانک، لارک، آزادگان، پهنا، شهر وردنجان و شهر بن، همچنین احداث زیرگذر یا روگذر روستای لارک و ترمیم و روکش آسفالت جاده پهنا به آزادگان اتخاذ شود.

کد خبر 749185

دیگر خبرها

  • اعتبار هزار میلیاردی برای طرح‌های عمرانی روستاها
  • بسیج سازندگی آب شرب ۲۳۲ روستای اردبیل را تامین کرد
  • نجات جوان اهل گرمی اردبیل از چوبه دار
  • نجات جوان اهل گرمی از چوبه دار در تهران
  • ۶۵ درصد از راه‌های روستایی طارم آسفالت شده است
  • ۹۶ درصد از راه‌های روستایی شهرستان طارم آسفالت شده است
  • اجرای ۲۷ سازه آبخیزداری در استان اردبیل
  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • اردوی جهادی دانشجومعلمان پردیس های اردبیل برگزار شد