Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/البرز سرپرست مرکز علمی و کاربردی جهاد دانشگاهی البرز از آغاز پذیرش بدون آزمون دانشجو در ۱۶ رشته مقاطع کاردانی و کارشناسی برای نیمسال دوم تحصیلی در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی البرز خبر داد.

محسن داورپناه روز پنجشنبه ۲۴ بهمن در جمع خبرنگاران اظهار کرد: رشته‌های هنری که این مرکز به صورت تخصصی در آن دانشجو می‌پذیرد شامل طراحی لباس، گرافیک، عکاسی، نقاشی، معماری، انیمیشن و چاپ پوشاک است که هر کدام از رشته‌ها در دو مقطع کاردانی و کارشناسی در دو یا سه گرایش پذیرای دانشجویان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: علاوه بر حوزه هنر، این دانشگاه در رشته‌های فناوری اطلاعات، امنیت اطلاعات، اینترنت شبکه و برنامه‌سازی در دو مقطع کارشناسی و کاردانی هم دانشجو می‌پذیرد.

این مسئول با اشاره به امتیازهای این مرکز تصریح کرد: مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کرج به عنوان تنها مرکز تخصصی در حوزه هنر در استان البرز است که رویکردی کارآفرینانه دارد و تلاش دارد آموزش‌ها کاملاً کاربردی باشند.

داورپناه ادامه داد: یکی از مزیت‌های این مرکز دانشگاهی برخورداری از صندوق قرض الحسنه دانشجویی است که دانشجویان می‌توانند به سهولت از تسهیلات قرض‌الحسنه این صندوق با اقساط ۱۶ ماهه برای پرداخت شهریه و یا پیشبرد فعالیت‌های کارآفرینانه خود استفاده کنند.

وی همچنین از امکان تقسیط شهریه دانشجویان در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی کرج خبر داد و گفت: این مرکز با به کارگیری اساتید مجرب و نامی در سطح ملی و بین المللی و همچنین کادر آموزشی توانمند و فضای آموزشی مجهز شامل سایت‌های کامپیوتری، کارگاه تخصصی خیاطی، استودیو و آتلیه مجهز عکاسی، کتابخانه و... مکان مناسبی برای علاقه مندان به ادامه تحصیل و دانشجویان خواهد بود.

داورپناه در خصوص نحوه ثبت‌نام در این دانشگاه گفت: علاقه‌مندان می­‌توانند تا اواخر بهمن‌ماه با مراجعه حضوری به دانشگاه واقع در خیابان میخک  عظیمیه کرج، نسبت به ثبت نام در رشته مورد نظر از طریق سامانه سازمان سنجش اقدام کنند و همچنین برای کسب آگاهی بیشتر با شماره تلفن ۳۲۵۴۳۴۳۰ و ۳۲۵۲۴۱۴۴ تماس حاصل نمایند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی جهاد دانشگاهی دانشگاه علمی کاربردی کاربردی جهاد دانشگاهی البرز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشجو می پذیرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۵۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان گفت: مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است.

امین آزادبخت امروز، هشتم اردیبهشت در آیین اختتامیه مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ که به همت جهاد دانشگاهی لرستان و به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به استقبال دانشجویان لرستانی از مسابقه ملی سدید بیان کرد: این مسابقات بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی، بیانی و ایده‌پردازی در دانشجویان، کاربردی کردن پژوهش‌ها و تحقیقات دانشجویی، ترویج فرهنگ مطالعه و ترویج گفتمان علم است.

وی با اشاره به اینکه این رویداد پیش از این در قالب دو مسابقه ملی پایان‌نامه و کتاب سه‌ دقیقه‌ای اجرا می‌شد که در دور جدید، با تجمیع مسابقات قبلی و با عنوان مسابقات ملی سدید در پنج بخش پایان‌نامه، کتاب، مقاله، طرح پژوهشی و اختراع برگزار شده است، افزود: در لرستان این مسابقه ملی با حضور ۵۳ نفر در مرحله استانی به همت جهاد دانشگاهی و با همکاری دانشگاه‌ها و دستگاه‌های فرهنگی برگزار شد که با استقبال خوبی از سوی دانشجویان مواجه بودیم.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان به اجرای برنامه‌های مختلف از قبیل مناظرات دانشجویی، مناظرات اساتید و پویش‌های مختلف اشاره کرد و ادامه داد: جهاددانشگاهی یک نهاد دانشگاهی است که با برخورداری از ظرفیت‌هایی همچون خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، مرکز افکارسنجی(ایسپا)، سازمان انتشارات، کانون‌های دانشجویی و... می‌تواند ارتباط خوبی با دانشجویان داشته باشد و برنامه‌های متنوعی در عرصه‌های مختلف برگزار کند.

آزادبخت با اشاره به پایین بودن سرانه مطالعه کتاب در استان و کشور و اینکه دانشجو نقش‌آفرین و آینده‌ساز است، گفت: دانشجویان باید مروج، مبلغ و معرف کتاب و کتابخوانی باشند و با تشویق هم‌کلاسی‌ها، دوستان، خانواده نقش خود در مروج عرصه مطالعه کتاب را ایفا کنند.

وی در خاتمه از اهدای دو هزار جلد از سوی جهاددانشگاهی واحد لرستان به دانشگاه لرستان جهت تجهیز کتابخانه‌های سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان خبر داد و گفت: طرح جمع‌آوری کتاب با عنوان رستا سال گذشته از سوی جهاددانشگاهی لرستان اجرا و بیش از ۲۰ هزار جلد کتاب جمع‌آوری شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • راه‌اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در رشتخوار ضروری است
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • تمدید مهلت ثبت‌نام دانشجویان دانشگاه‌های تهران برای شرکت در مسابقه ملی «سدید»
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • مهلت ثبت‌نام دانشجویان در مسابقه ملی «سدید» تمدید شد
  • رشته های دانشگاهی را به سمت نیازهای جامعه سوق دهیم
  • بازگشت دوباره رشته پرستاری به دانشگاه آزاد بوشهر
  • حوزه علمیه خواهران سمنان طلبه می‌پذیرد
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی