Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-06@14:24:53 GMT

تخلف تبلیغاتی نامزدهای مجلس یازدهم رصد می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۸۵۹۰۶

تخلف تبلیغاتی نامزدهای مجلس یازدهم رصد می‌شود

ابوالحسن معماری روز پنجشنبه درگفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به شروع تبلیغات رسمی نامزدهای نمایندگی مجلس شورای اسلامی از روز پنجشنبه ۲۴بهمن بیان کرد: بر اساس بررسی‌ میدانی ، تخلفات برخی نامزدها، که پا را از قانون فراتر گذاشته‌اند به هیات‌های اجرایی ارجاع می‌شود و هیات‌های اجرایی طبق قانون موظف هستند این تخلفات را برای رسیدگی به مراجع ویژه قضایی ارسال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه نامزدهای نمایندگی مجلس شورای اسلامی ، ستادها و هواداران آنان موظف هستند قانون تبلیغات را رعایت کنند افزود: پیش از شروع تبلیغات رسمی ، هیات‌های اجرایی و فرمانداری‌ها نشست های توجیهی برای رعایت قانون تبیلغات برگزار کرده‌اند.
رییس دفتر بازرسی و نظارت شورای نگهبان در خوزستان با ابراز تاسف از برخی تخلفات تبلیغاتی نامزدها گفت:همه باید به قانون پایبند باشند وبه آن احترام بگذارند.

گزارش میدانی ایرنا از چسباندن پوسترهای تبلیغاتی برخی نامزدها در کلانشهر اهواز در تنه درختان ، تابلوهای رانندگی و ... حکایت می‌کند که این مساله ضمن تخلف بودن، چهره نازیبایی به شهر داده است. 

احتمال افزایش تعداد نامزدها بسیار ضعیف است
معماری گفت: احتمال افزایش تعداد نامزدهای نمایندگی مجلس شورای اسلامی در ۱۴ حوزه اصلی استان خوزستان بسیار ضعیف است.
وی در عین حال افزود:همه چیز به تصمیم شورای نگهبان بستگی دارد و در این زمینه دفتر بازرسی و نظارت شورای نگهبان در خوزستان پاسخگو نیست.
در دوره‌های قبلی انتخابات مجلس شورای اسلامی ، مواردی از تایید صلاحیت برخی نامزدها در زمان یک هفته‌ای تبلیغات رسمی وجود داشته است.
به گزارش ایرنا ۳۸۸ نامزد تایید شده از سوی شورای نگهبان در ۱۴حوزه انتخابیه اصلی و ۱۳حوزه فرعی خوزستان تبلیغات خود را شروع و تا ساعت هشت روز یکم اسفند ۱۳۹۸ ادامه می‌دهند.
مردم خوزستان برای تعیین تکلیف ۱۸کرسی مجلس شورای اسلامی دوم اسفند ۱۳۹۸ پای صندوق های رای می آیند.
در حوزه‌های انتخابیه اهواز و آبادان هر کدام سه کرسی و بقیه حوزه‌های خوزستان هر کدام یک نماینده برای مجلس یازدهم با رای مردم انتخاب می شود.
در این دوره تعداد نمایندگان خوزستان در مجلس شورای اسلامی تغییری نداشته است.
۸۹۱ نفر برای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در خوزستان ثبت نام کرده بودند که ۶۶۳ نفر در هیات‌های اجرایی انتخابات تایید شدند، ۳۳ نفر از آنها انصراف داده و در نهایت ۳۸۸ نفر (معادل ۴۷ درصد) در شورای نگهبان تایید صلاحیت شدند.

منبع: جماران

کلیدواژه: انتخابات 98 بودجه 99 جشنواره فیلم فجر ۳۸ ویروس کرونا استان خوزستان انتخابات تبلیغات شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات 98 بودجه 99 جشنواره فیلم فجر ۳۸ ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی نامزدهای نمایندگی مجلس شورای اسلامی هیات های اجرایی شورای نگهبان تبلیغات رسمی برخی نامزدها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۵۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود

«مجتبی یوسفی» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره اولویت‌های مهمی که باید در مجلس دوازدهم پیگیری شود، گفت: از آنجایی که در یک دهه گذشته حوزه اقتصاد مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است، باید مجالس و دولت‌های مختلف، اولویت اساسی خود را رفع مشکلات اقتصادی کشور بدانند.

وی بیان کرد: اولویت اصلی همه مسؤولان باید حل مشکلات اقتصادی مردم باشد، چرا که مردم نجیب ما در همه عرصه‌ها مانند انتخابات ثابت کرده‌اند که پشتیبان نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید به اقتصاد، اشتغال و وضعیت معیشتی مردم توجه اساسی شود. متأسفانه رقابت نهادهای دولتی و شبه دولتی با بخش خصوصی باعث شده است که شاهد بهره‌وری پایین باشیم و از سوی دیگر سرمایه‌گذاران واقعی نتوانند آن طور که باید و شاید فعالیتی در حوزه‌های اقتصادی داشته باشد. برای مثال، می‌بینیم که انحصار در حوزه خودرو چه مشکلاتی را برای مردم و بخش صنعت کشور ایجاد کرده است.

اولویت اول ما باید حل مسائل اقتصادی باشد

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: درست است که اولویت اول ما باید حل مسائل اقتصادی باشد، اما توجه به مسائل اجتماعی و نقش مردم در تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری‌ها هم باید مورد توجه جدی باشد.

منتخب مردم اهواز در مجلس دوازدهم در ادامه درباره نقاط ضعف مجلس یازدهم، یادآور شد: قطعاً مجلس یازدهم یکسری اشکالات داشت، اما نظام مسائل کشور را به خوبی شناخت و در آن ریل حرکت کرد. برای مثال، مجلس یازدهم قوانین اقتصادی خوبی به تصویب رساند و مصوبات خوبی در حمایت از اقشار مختلف جامعه داشت که می‌توان به مصوباتی چون رتبه‌بندی معلمان، همسان‌سازی حقوق بازنشستگان اشاره کرد. اصلاح قانون بانکداری و اصلاح نظام ارزی باید باز هم در دستورکار باشد و مجلس آینده هم باید به آن بپردازد.

زیرساخت‌های حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی فراهم نبود

یوسفی متذکر شد: البته در تصویب برخی از قوانین در مجلس یازدهم تعجیل شد؛ درست است که «حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی» پیشنهاد دولت بود، اما چون زیرساخت‌های این کار فراهم نبود نباید در مجلس به تصویب می‌رسید.

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین شاهد اطلاع رسانی ضعیف در مجلس یازدهم بودیم، به این معنا که بعضاً شاهد برخی حاشیه سازی‌ها برای این مجلس بودیم. همچنین برخی از مصوبات مجلس در این دوره و آثار آن به خوبی برای مردم تبیین نشد.

وی درباره این انتقاد به مجلس یازدهم که قوانین مهمی را تصویب کرد اما بر اجرای آن به خوبی نظارت نکرد، گفت: این مشکل مربوط به همه مجالس ما در ادوار مختلف است، البته مجلس یازدهم یک تفاوت اساسی با مجالس قبلی داشت و این بود که یک روز را برای نظارت بر عملکرد دولت و دستگاه‌های اجرایی تحت عنوان «سه‌شنبه‌های نظارتی» در نظر گرفت.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: البته به اعتقاد بنده باید دو روز در مجلس تحت عنوان روزهای نظارتی باشد. بر این اساس بهتر است که روزهای نظارتی در مجلس آینده توسعه پیدا کند و به صورت تخصصی موضوعات مختلف مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

کد خبر 6093076 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • دور دوم انتخابات مجلس در خراسان رضوی الکترونیکی برگزار نمی‌شود
  • چهار روز تا مرحله دوم انتخابات مجلس در خرم آباد
  • پخش فیلم های تبلیغاتی نامزد‌های مجلس ۱۲ از قاب شبکه همدان
  • با نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در استان اردبیل آشنا شوید
  • نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات
  • تایید طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها
  • طرح ساماندهی مسکن و اجاره‌بها تأیید شد
  • لیست نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات تهران
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود