Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، لعیا جنیدی افزود : با توجه به تحریم های یکجانبه و ظالمانه آمریکا ، نباید اجازه دهیم که ارتباطات مالی بین المللی ما در دیگر مناطق جهان آسیب پذیر شود. 

وی با تاکید بر این که دولت تمامی تلاشش را بر جلوگیری از قطع ارتباط مالی بین المللی گذاشته است ، گفت : در صورت نپذیرفتن لوایح چهارگانه گروه اقدام مالی مشترک ، تقریبا تمامی روابط پولی و مالی بین المللی خود را با خطر مواجه خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون حقوقی رئیس جمهوری با توضیح این که لوایح چهارگانه نگاه نظارتی و مشتورتی دارد و به دخالت در امور کشورها نمی انجامد ، افزود : جمهوری اسلامی ایران برای ورود به اقتصاد بین المللی باید به این سیستم متصل شود. 

جنیدی اظهار داشت : خوشبختانه تقریبا تمامی اقدامات و مکانیزم های مربوط به قانون مبارزه با پولشویی و قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم چه در مجلس و قوانین کشور و چه در نظام بانکی اصلاح و عملیاتی شده است و تمامی بانک های کشور با محوریت بانک مرکزی ضوابط مربوط به رهگیری و پیگیری جا به جایی بین المللی مالی را اجرایی کرده اند و از این بابت نیز تقریبا در حال هماهنگی با نظام بانکی بین المللی هستیم.

معاون حقوقی رئیس جمهوری درباره معاهده " پالرمو " یا کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمان یافته و کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم یا CFT نیز اظهار داشت : این مساله مربوط به نظام نظارتی کشور است و باید از مجرای مجمع تشخیص مصلحت نظام عبور کند.

وی افزود : انتظار می رفت که مجمع تشخیص مصلحت نظام با هماهنگی شورای نگهبان ۲ کنوانسیون پالرمو و CFT را نیز عملیاتی و تصویب کنند که هنوز این اتفاق رخ نداده است.

معاون حقوقی رئیس جمهوری با اظهار این که دولت تمام تلاشش را برای جلوگیری از بازگشت ایران به لیست سیاه گروه اقدام مالی مشترک به کار گرفته است ، تاکید کرد : اکنون همه چیز از حوزه اختیارات دولت خارج شده است و باید چشم انتظار تصمیم نهادهای مربوطه باشیم.

نپذیرفتن FATF اروپاییان را به آمریکا نزدیکتر می کند

جنیدی اظهار داشت : نپذیرفتن قوانین گروه اقدام مالی مشترک نه تنها ما را وارد لیست سیاه مالی بین المللی می کند ، بلکه موضع اروپایی ها را نیز به آمریکا نزدیکتر و از ایران دور می کند.

وی با اعلام این که دولت تمایل دارد که روابط مالی بین المللی را حفظ و آن را ارتقاع بخشد ، افزود : با توجه به این که مهلت ما برای تصویب لوایح چهارگانه تمام شده است ، تنها اقدام دولت برای جلوگیری از قرارگیری در لیست سیاه درخواست کمک فنی از گروه اقدام مشترک است که این اقدام هم می تواند برای کوتاه مدت ایران را از قرار گیری در لیست سیاه گروه اقدام مالی مشترک نجات دهد.  

معاون حقوقی رییس جمهوری گفت : قرار گیری نام ایران در لیست سیاه نه تنها تمامی تعاملات و روابط مالی بین المللی کشور را تحت الشعاع قرار می دهد، بلکه  ما را در مقابل اقدامات مقابله ای اروپا قرار خواهد داد.

دکتر جنیدی امروز پنجشنبه به دعوت کانون وکلای دادگستری مازندران و سخنرانی در همایش آنان به این استان سفر کرد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: لعیا جنیدی رئیس جمهور ایران کنوانسیون پالرمو معاون حقوقی رئیس جمهور معاون حقوقی رئیس جمهوری گروه اقدام مالی مشترک مالی بین المللی لوایح چهارگانه لیست سیاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۸۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر خارجه اردن: حماس آتش جنگ غزه را روشن نکرد

ایمن الصفدی، وزیر امور خارجه اردن امروز دوشنبه گفت که حماس درگیری‌های جاری در نوار غزه را تحریک نکرده است، او اسرائیل را متهم کرد که همه شرایط لازم را برای انجام ماموریت تشکیلات خودگردان فلسطین فراهم نمی‌کند.

به گزارش باهانیوز، الصفدی در سخنرانی در مجمع جهانی اقتصاد در ریاض خاطرنشان کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، خاورمیانه را به سمت یک جنگ منطقه‌ای سوق می‌دهد و گفت که این جنگ اسرائیل را به یک "کشور منحوس" تبدیل کرده است.

علاوه بر این، وزیر خارجه اردن راه حل دو دولتی را خواستار شد و گفت: این تنها گزینه‌ای است که می‌تواند امنیت و صلح پایدار را تضمین کند.

پیش از این، نخست وزیر اردن نیز گفت: نسبت به انجام هر اقدامی از سوی اسرائیل که زمینه ساز کوچ اجباری یا داوطلبانه فلسطینی‌ها شود، هشدار می‌دهیم، زیرا این اقدام، فلسطین را نابود می‌کند.

وزیر خارجه اردن اخیرا نسبت به وقوع قحطی گسترده در غزه هشدار داد. 

بر این اساس، این مقام اردنی با اشاره به شرایط اسفناک غزه، خاطرنشان کرد: فلسطینیان در غزه تنها در شرایطی می‌توانند با قحطی در کوتاه مدت مقابله کنند که اسراییل اقدام به بازگشایی مرز‌های زمینی برای ورود کمک‌های بشردوستانه به این باریکه کند. 

وی کمک‌های ارسالی فعلی به غزه را در برابر نیاز‌های مردم ناچیز برشمرد و خواستار پایبندی طرف‌های منازعه به قوانین بین المللی بشردوستانه شد. 

بر اساس اعلام مقامات سازمان ملل، اکنون بیش از نیم میلیون فلسطینی در قحطی به سر می‌برند و سایر فلسطینیان در این باریکه تنها یک وعده غذا در روز در اختیار دارند. 

تلاش برای ارسال کمک‌های بین المللی از طریق هوایی و دریایی ناکافی بوده و علاوه بر پرهزینه بودن، به اندازه ارسال کمک‌های زمینی به درستی در میان مردم نیازمند توزیع نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • اتهام مرتبط با تامین مالی تروریسم به عناوین مجرمانه اضافه شد
  • عنوان اتهامی مرتبط با تامین مالی تروریسم به عناوین مجرمانه اضافه شد
  • وضع مقررات برای استفاده تسلیحاتی از هوش مصنوعی
  •  کارگران، ستون‌های استوار نظام و مظهر خلاقیت و تلاش بی‌وقفه
  • نقش‌آفرینی تحسین‌برانگیز صداوسیما در انعکاس اقدام حماسی «وعده صادق»
  • الکلاسیکوی برگشت ایران بدون 5 بازیکن مشترک
  • درخواست آمریکا : سیستم مشترک دفاع هوایی کشورهای عربی مقابل ایران
  • وزیر خارجه اردن: حماس آتش جنگ غزه را روشن نکرد
  • اولین اقدام مشترک لیورپول و آرنه اسلوت: پیداکردن یک دفاع وسط مطمئن
  • مهم‌ترین چالش‌ها در بازار اوراق رهنی مسکن