Web Analytics Made Easy - Statcounter

یاسر مهدویان روانشناس و مشاور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی با‌شگاه خبرنگاران جوان، درباره میزان موفقیت ازدواج مدرن و سنتی، اظهار کرد: در سال‌های دور ازدواج سنتی در کشور ما رایج بود، اما امروزه با افزایش چشمگیر راه‌های ارتباطی، بسیاری از جوانان تمایل دارند که به صورت مدرن ازدواج کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: وقتی در امر ازدواج صرفاً والدین تصمیم گیرنده باشند و تصمیم‌های مربوط به این امر تنها در یک یا چند جلسه چند ساعته اتخاذ شود، نباید انتظار یک زندگی مشترک موفق و همراه با آرامش را داشت.

این روانشناس گفت: زمانی که صرفا دوستی و احساس، مبنای انتخاب طرف مقابل برای ازدواج باشد هم نتیجه مطلوبی در پی نخواهد داشت.

مهدویان گفت: صرف ازدواج به شیوه سنتی و یا مدرن به تنهایی نمی‌تواند تضمین کننده موفقیت یک ازدواج باشد، اما ترکیبی از این دو و رعایت نکات مهم و کلیدی در زمان شناخت طرفین، قبل از تصمیم‌گیری برای تشکیل زندگی قطعاً می‌تواند کمترین چالش را برای زوجین در زندگی‌شان به همراه داشته باشد.

این روانشناس با بیان اینکه آشنایی اولیه به هر صورتی که شکل گیرد، حداقل بین ۲ تا ۳ ماه نیاز است که تا طرفین به شناخت مناسبی از هم برسند و بعد تصمیم به ازدواج بگیرند، ادامه داد: در ازدواج سنتی این نکته خیلی کم رعایت می‌شود و با چند ساعت صحبت کوتاه طرفین تصمیم به ازدواج می‌گیرند که قطعاً این کار اشتباه است.

وی اضافه کرد: از طرفی در ازدواج‌های مدرن فعلی، تنها معیار انتخاب، دوست داشتن و احساس هیجان لحظه‌ای است که این مورد هم می‌تواند تنش‌های بسیار زیادی در زندگی مشترک ایجاد کند.

مهدویان با اشاره به اینکه طرفین باید با روانشناسی رفتار با جنس مخالف آشنایی کامل داشته باشند و مهارت‌های لازم را در این زمینه قبل از ازدواج به خوبی یاد بگیرند، گفت: متأسفانه بخش عمده‌ای از مردان جامعه، زمانی که از شغل و شرایط مالی خود اطمینان پیدا کردند، احساس می‌کنند برای ازدواج آمادگی دارند، در حالی که مهم تر از این‌ها، آشنایی با روانشناسی رفتار زنان است که می‌تواند تضمین کننده یک انتخاب درست و به همراه آن یک زندگی مشترک موفق باشد.

این روانشناس افزود: زنان باید به این نکته توجه کنند که به پایان رساندن تحصیلات و یا به یک سن مشخصی رسیدن نمی‌تواند معیاری برای آمادگی آن‌ها در جهت ازدواج باشد، بلکه آشنایی با دنیای مردان و نوع تفکرات آن‌ها، می‌تواند در داشتن یک ازدواج موفق، به زنان کمک کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: روانشناسی خانواده ازدواج زندگی مشترک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۹۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موسیقی شمال خراسان سوژه ساخت یک آهنگ جدید شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مشاور رسانه‌ای پروژه، مهدی وجدانی آهنگساز و رهبر ارکستر قطعه «DONDOBAY» (دوندوبای) را بر اساس موسیقی شمال خراسان با تنظیمی متفاوت منتشر کرده است.

مهدی وجدانی آهنگساز و رهبر ارکستر درباره این کار توضیح داد: قطعه «DONDOBAY» بر اساس موسیقی شمال خراسان است که این قطعه را برای کوارتت زهی شامل ۲ ویولن، یک ویولا و یک ویولنسل، تنظیم و سعی کردم که به ساختار و بافتار اثر لطمه‌ای وارد نشده و آن را حفظ کنم. همچنین در یک بخش‌هایی نیز سعی کردم در تنظیم از فرهنگ و آیین موسیقی آن منطقه استفاده کنم. به هر حال همه ما می‌دانیم که آن‌ها در این قطعه علاوه بر موسیقی که با دوتا خراسانی اجرا می‌کنند، حرکات نمایشی همانند رقص چوب نیز دارند و سعی کردم که این قطعه را نوعی تنظیم کنم که بتوانیم آن ریتم و آیین‌های نمایشی را نیز با هارمونی مدرن بشنویم.

این مدرس آکادمی هنرهای مدرن استانبول ادامه داد: بحث موسیقی شمال خراسان را نیز تمام مردم ایران می‌دانند که از قدیم مهد فرهنگ و تمدن بوده و به دلیل وسعت جغرافیایی که داشته، سرشار از موسیقی و فرهنگ بوده و همینطور فرهنگ کتبی شفاهی همانند شاهنامه، لیلی و مجنون، شاه صنم که آن‌قدر خراسان گسترش داشته که موسیقی آن شامل خراسان شمال، شرق، جنوب است، به دلیل اینکه در آن منطقه، اقلیت‌های کرد، ترک، ترکمن و دامنه وسیعی از این گویش‌ها هستند، سبک‌های مختلف موسیقی نیز در آن منطقه وجود دارد و به همین علت بخش خراسان و موسیقی آن حایز اهمیت بوده است.

وی افزود: از دوران موسیقی کلاسیک و دوره رمانتیک مشاهده می‌کنید ریشه اکثر موسیقی‌های آن دوره، براساس موسیقی‌های فولک یا محلی آن بوده که نمونه‌های آن در آثار بتهوون، برامز، فرانس شوبرت بوده است. منشاء اصلی موسیقی تمام آهنگسازان کلاسیک و معاصر، به موسیقی محلی، فولک و نواها و آواهایی که در آن زمان داشتند، برمی‌گردد.

وجدانی همچنین گفت: به نظرم شنیدن موسیقی‌های فولکلور که در هر بخشی از کشور و شنیدن آن‌ها با تنظیم‌های جدید، می‌تواند سرآغاز اتفاق جدید در موسیقی کشور باشد به دلیل اینکه این آثار قابلیت این را دارند که این ملودی‌ها برای ارکستر سمفونیک و یا ارکستر ملی تنظیم شوند و این آثار بسیار جذاب و شنیدنی خواهد بود چرا که قطعا این‌ها در بن مایه ایرانی‌ها بوده و با این قطعات ارتباط می‌گیرند.

این هنرمند در بخش پایانی صحبت‌های خود اظهار کرد: این قطعات را با ساختار مدرن و معاصر تنظیم کردم، قطعا اگر از سازهای اصیل ایرانی استفاده می‌کردم، شاید حس و حال آن تغییر پیدا می‌کرد. به شخصه علاقه داشتم که قطعات را به صورت مدرن تنظیم کنم یعنی جغرافیای آن را مقداری جهانی ببینم. به همین علت، سازها را در کوارتت زهی آوردم که که تماما سازها کلاسیک هستند.

کد خبر 6097136 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • قیمت‌های غیرمنتظره آپارتمان مدرن در افغانستان
  • ضرورت تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • مبلمان جدید و مدرن شیک
  • لزوم تکمیل طرح مدرن فاضلاب شهری هشترود
  • تولید کنندگان مبلمان فضای باز
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است/ روند کاهشی در مرکز استان
  • نرخ جمعیت در قزوین بحرانی است / کاهش جمعیت در مرکز استان
  • موسیقی شمال خراسان سوژه ساخت یک آهنگ جدید شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • 18 چرخ با ظاهری جدید و مدرن: ببینید چه تغییری کرده‌اند!