Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-30@03:37:27 GMT

خرید «دندان مصنوعی» چقدر برایتان آب می‌خورد؟

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۸۹۹۳۶

صراط:

 جمال تولی سرپرست اداره مواد و تجهیزات دندانپزشکی سازمان غذا و دارو در برنامه تهران کلینیک رادیو تهران ضمن تکذیب خبر قیمت افزایش قیمت دندان مصنوعی تا ۲۰ میلیون تومان، ‌گفت: ۲۰ میلیون تومان برای یک دست دندان مصنوعی رقمی غیرواقعی و غیرمنطقی است.

به گزارش فارس وی با بیان اینکه در کشور حداقل ۳ تولیدکننده داریم که با کیفیت‌های خیلی خوب و قیمت‌های به مراتب پایین‌تر دندان‌ها را تولید مى‌کنند افزود: گرانترین دندانی که در داخل کشور تولید مى‌شود حدود ۱۳۰ هزار تومان قیمت دارد که با مواد دیگری که برای ساخت آن صورت مى‌گیرد حداکثر ۲۰۰ هزارتومان هزینه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولی در ادامه بیان کرد: دندان‌های خارجی  و البته گرانتر از این مبلغ هم موجود است اما نه در حد ۲۰ میلیون تومان! این خبر صحت ندارد و شاید با هزینه‌ها و دستمزدهای کلان این مبلغ را بیان کردند.

سرپرست اداره مواد و تجهیزات دندانپزشکی سازمان غذا و دارو گفت: اگر مردم چنین موضوعی را عینی دیده‌اند و اطلاع دارند به ما گزارش دهند، ما هم آماده نظارت در سراسر کشور خواهیم بود.

تولی به قیمت‌های اعمال دندان پزشکی و تجهیزات اشاره کرد و گفت: تمامی قیمت‌ها در سایت اداره کل تجهیزات پزشکی به آدرس imed.ir  موجود است و مراجعین بسته به کالاها مى‌توانند از قیمت‌ها مطلع شوند.

وی افزود: متاسفانه اخیرا به حوزه دندانپزشکی ارز تعلق نمی‌گیرد درحالیکه این قیمت‌های ١٣٠ هزار و حداکثر ٢٠٠ هزار تومان که در اختیار عموم هست، بر اساس ارز نیمایی قیمت گذاری شده است.  

تولى در مورد کیفیت مطلوب اعمال دندانپزشکی و قیمت‌ها بیان کرد: تعرفه‌ها را معاونت درمان اعلام خواهد کرد. بطور مثال برای ایمپلنت دندان، قیمت‌های مختلفی از ۱۳۰ هزار تا ۴۰۰ هزارتومان بسته به نوع مواد به کار رفته است.

 

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: دندان مصنوعی تجهیزات دندانپزشکی سازمان غذا و دارو صراط ۲۰ میلیون تومان دندان مصنوعی قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۸۹۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟ + بخشنامه

تصویبنامه هیئت وزیران موضوع تعیین فهرست دارو، مواد اولیه آن و تجهیزات مصرفی پزشکی مشمول ارز ترجیحی در سال ۱۴۰۳ توسط معاون اول رئیس‌جمهور ابلاغ شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، تصویب نامه مصوب جلسه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۲ هیئت وزیران درخصوص «تعیین فهرست دارو، مواد اولیه آن و تجهیزات مصرفی پزشکی مشمول ارز ترجیحی در سال ۱۴۰۳» طی نامه شماره ۱۸۹۷۸ در تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۸ توسط معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد.

بر همین اساس، داروهای خارجی فاقد تولید داخل، مواد اولیه دارویی، تجهیزات و ملزومات پزشکی و مواد اولیه، قطعات ساخت، قطعات یدکی آنها به جز تجهیزات و ملزومات پزشکی با مصرف خانگی، پوست، مو و زیبایی و دندانپزشکی؛ تجهیزات پزشکی، مصرفی و توانبخشی مورد نیاز جانبازان و ایثارگران؛ شیرخشک رگولار / رژیمی، فراورده‌های متابولیک / غذای ویژه بیمارستانی و مواد اولیه آن‌ها؛ ملزومات دارویی شامل محلول چشمی و هیالورونیک اسید و مواد اولیه آنها در سال ۱۴۰۳ در فهرست اقلام سلامت محور مشمول ارز ترجیحی قرار گرفته‌اند.

در این بخشنامه تأکید شده است: اقلامی که تا پیش از این مصوبه، مشمول ارز ترجیحی بوده و کالای آن از گمرکات ترخیص شده و با قیمت مصوب و با تأیید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به فروش رسیده‌اند، در صورتی که ارز خود را دریافت ننموده‌اند نیز مشمول دریافت ارز ترجیحی در سقف باقی مانده بودجه ارزی مصوب تفاهم نامه سه جابنه سال ۱۴۰۲ بابت تأمین ارز اقلام سلامت محور می‌باشند.

همچنین فهرست کالاهای اساسی کشاورزی مشمول دریافت ارز ترجیحی، موضوع بند الف تبصره ۴ ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور بخش اول به شرح جدول پیوست که تأیید شده به مهر دفتر هیئت دولت است، تعیین می‌شود.

منبع: تسنیم

کد خبر 748883

دیگر خبرها

  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟ + بخشنامه
  • تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز | چیزهایی که درباره این میوه پرخاصیت نمی‌دانید
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»