Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر سورنا ستاری در همایش اهدای هدایای مقام معظم رهبری به اهداکنندگان مدال‌های جهانی و کشوری به ایشان که عصر امروز در سالن شهدای انقلاب اسلامی برگزار شد، گفت: جای افتخار است که در این مکان که یادآور مجاهدت‌های دوران انقلاب است در خدمتتان هستم. شهدای هفتم تیر در این مکان به شهادت رسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ما در مبارزه‌ای میان ساختارهایی که ۱۰۰ سال گذشته در اقتصاد نفتی ایجاد شده و تغییر شکلی که باید به اقتصادمان بدهیم قرار داریم. اگر پایه‌های اقتصاد ما نیروی انسانی شود کیفیت آموزش افزایش پیدا می‌کند.

ستاری با بیان این که ساختارهای اقتصاد نفتی بسیار پیچیده است، افزود: در اقتصاد نفتی قوانین متناقض زیاد است و تغییر این ساختار به سمت اقتصاد بر پایه دانش به مبارزه‌ همه‌ ما نیاز دارد. اتفاقات خوبی در کشور افتاده و رکوردهای بی‌نظیری در حوزه نانو، بیوتکنولوژی، هوافضا و سلول‌های بنیادی داریم.

وی خطاب به دانش‌آموزان مدال‌آور المپیادی حاضر در این همایش گفت: مملکت خود را فراموش نکنیم. ناامید نشویم. یادمان نرود که بر دوش چه کسانی ایستادیم که دنیا ما را دید. این مملکت به ما دِین ندارد ما هستیم که به این کشور دین داریم. این کشور ۶۰۰۰ تا ۷۰۰۰ سال تاریخ دارد و فراز و نشیب‌های زیادی را گذرانده. این مملکت هیچ احتیاجی به ما ندارد ما هستیم که به این مملکت محتاجیم. ریشه‌های این کشور محکم است. نباید تعهدی که به ملت داریم از یاد ببریم.

آمریکا هم چنین سیستم آموزشی ندارد

معاون رییس جمهور ادامه داد: سیستم آموزش عالی ما با تمام انتقاداتی که به آن می‌شود و برخی از آن‌ها هم درست است دارد نیروهای کیفی‌ را تربیت می‌کند که در دنیا می‌درخشند. خود آمریکا هم چنین سیستم آموزشی‌ ندارد. در دانشگاه‌های مطرح آمریکا صد درصد دانشجویان دکتری خارجی هستند سیستم آموزشی آمریکا نمی‌تواند افراد را به این سطح از دانش و علم برساند ولی در ایران این اتفاق می‌افتد.

وی خاطر نشان کرد: پایه‌های اقتصاد ما باید جوانانی باشند که سرمایه‌شان در جیبشان نیست بلکه در مغزشان است. آن موقع است که ارزش یک کارآفرین مشخص می‌شود و ما می‌توانیم در این مبارزه پیروز شویم.

ستاری با بیان این که ما اکنون با توجه به تحریم‌ها به نفت وابستگی چندانی نداریم، گفت: جای خوشحالی است که الان بعد از ۱۰۰ سال اقتصادی را تجربه می کنیم که بر پایه زحمت استوار است. قطعا آینده کشور بر پایه اقتصاد دانش بنیان است. در برخی شاخص‌های انسانی رتبه‌های دو و سه دنیا را داریم. اهمیت خود را بدانیم. هیچ کشور اروپایی پیدا نمی‌کنید که ۳۳، ۳۴ میلیون جوان در سنین ۲۰ تا ۴۰ سال و ۴،۵ میلیون دانشجو داشته باشد. این قدرت ماست که باید وارد زندگی روزمره ما شود.

وی در پایان افزود: حتما هماهنگ کنیم که جلساتی با عزیزان المپیادی داشته باشیم تا موارد و مشکلاتشان را بیان کنند و بتوانیم خدمات بهتری را به آن‌ها ارائه کنیم. از این به بعد مسئولیت شما مدال آوران المپیادی بیشتر است. شما استعداد برتر هستید و باید به جایی برسید که در جامعه تاثیرگذار باشید. یادتان باشد که ما با پول مردم درس خوانده‌ایم. معلم و بازنشسته و بقیه مردم مالیات داده‌اند که ما درس بخوانیم به این امید که قرار است مشکلاتشان را حل کنیم. قرار نیست به آن‌ها خیانت کنیم یا فراموششان کنیم. ما بر روی شانه‌های این‌ها ایستادیم که دنیا ما را دید بنابراین به آن‌ها متعهدیم.

کد خبر 484152 برچسب‌ها دولت یازدهم

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: دولت یازدهم سیستم آموزشی اقتصاد نفتی بر پایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۰۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ‌افروزی دشمنان در منطقه برای تسلط بر خلیج فارس است

معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور گفت: امروز تمام اتفاقات منطقه بی‌ارتباط به مسئله خلیج فارس نیست و جنگ‌افروزی و تلاش دشمنان دشمنان برای سلطه بر این منطقه مهم است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سیدمحمد حسینی معاون امور مجلس رئیس جمهور در آیین اختتامیه چهاردهمین جشنواره بین المللی خلیج فارس اظهار داشت: از دولت دهم تاکنون به این جشنواره تعلق خاطر دارم و دوست دارم در این محفل گرم و صمیمی حضور داشته باشم. 

وی افزود: درباره بحث خلیج فارس نظریه پردازان از ایام قدیم به علت منابع انرژی به این منطقه هارت لند می گفتند و باور داشتند تسلط بر این منطقه یعنی فرمانروایی بر جهان و بر همین مبنا در سده های گذشته پرتغالی ها و در عصر کنونی آمریکایی ها در این منطقه حضور دارند. 

معاون پارلمانی و امور مجلس رئیس جمهور گفت: امروز تمام اتفاقات منطقه بی‌ارتباط به مسئله خلیج فارس نیست و جنگ‌افروزی و تلاش دشمنان دشمنان برای سلطه بر این منطقه مهم است. 

وی با اشاره به چند سند تاریخی در ارتباط با نام خلیج فارس و تعلق این خلیج به ایرانیان اظهار داشت: یک محقق غربی به نام ژان ژاک پرینی در کتاب خود اعتراف کرده که ملل و طوایف مختلفی بر خلیج فارس استیلا یافتند و فرمانروایی کردند و روزگارشان سپری شد و منقرض شدند اما تنها ایرانی ها هستند که با هوش و درایت خود از این میراثشان نگهداری کرده و می کنند. 

حسینی با اشاره به فرهنگ 8 هزار ساله خلیج فارس گفت: پرتغالی ها 117 سال بر این منطقه تسلط داشتند اما امام قلی خان با یارانش توانستند این استعمارگران را از منطقه اخراج کنند بر همین مبنا روز 10 اردیبهشت در شورای عالی فرهنگی به نام روز خلیج فارس نامگذاری شد. 

وی با اشاره به لزوم شناخت و صیانت از تاریخ و هویت ملی تاکید کرد: استکبار در هر کجا ورود کرد به دنبال تغییر زبان و فرهنگ آن منطقه بود اما ملت ایران در تمام دوره ها از هویت ایرانی خود دفاع کردند و استکبار ستیزی خود را نشان دادند. 

معاون امور مجلس رئیس جمهور با اشاره به پیشینه راه‌اندازی جشنواره خلیج فارس گفت: در دولت دهم این جشنواره با محوریت بندرعباس با نگاهی بین المللی ایجاد شد و امید داریم پس از فراز و نشیب های برگزاری این جشنواره ابعاد جهانی پیدا کند و ایرانی ها در سراسر جهان با آن ارتباط برقرار کنند. 

وی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی اقتصاد دریا پایه از سوی رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: برای اجرایی شدن این سیاست‌ها، دولت و سایر قوا باید در کنار هم باشند و اقدامات عملی برای بهره وری کامل از ظرفیت ساحل و دریا انجام دهند و توسعه کشور را در سواحل خلیج فارس رقم بزنند. 

وی افزود: استان هرمزگان هم برنامه‌های خود را در مورد اجرای این سیاست‌ها به تهران ارسال کند تا با جمع بندی و بررسی و کار کارشناسی در نهایت بتوان از این مزیت خدادادی بهره لازم را برد. 

انتهای پیام/864

دیگر خبرها

  • طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور
  • دیدار معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با آیت الله حسینی بوشهری
  • راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد
  • معاون رئیس‌جمهور: بهترین فرصت برای بازگشت ایرانیان خارج از کشور فراهم است
  • معاون رئیس جمهور از پتروشیمی دهدشت بازدید کرد + تصاویر
  • وعده معاون رئیس جمهور برای تکمیل خط انتقال آب شهرستان بهمئی
  • باید برای افزایش تولید نگاه‌ها ‌به خلیج فارس جذب شو‌د + فیلم
  • کلنگ‌زنی مینی پالایشگاه دهدشت با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور
  • دیدار معاون رئیس جمهور زیمباوه با وزیر دفاع ایران در تهران
  • جنگ‌افروزی دشمنان در منطقه برای تسلط بر خلیج فارس است