Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-29@12:12:37 GMT

حمله وحشتناک پلنگ خشمگین به ۲ کارگر معدن خواف

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۹۰۷۶۱

حمله وحشتناک پلنگ خشمگین به ۲ کارگر معدن خواف

رویداد۲۴ دین‌محمد موظف یکی از مجروحان عنوان کرد: عصر امروز از نگهبانی شرکت بیسیم زدند که "سگ‌ها در تعقیب یک قلاده پلنگ هستند و بروید جستجو کنید که پلنگ در کدام مسیر است تا کارگران آسیبی نبینند. " با همکارم سوار خودرو شدیم و در مسیر حرکت سگ‌ها به دنبال پلنگ بودیم، اما حیوان را نیافتیم به همین سبب از ماشین پیاده شدم کمی که پیاده رفتم ناگهان پلنگ را دیدم که در شکاف صخره‌ای پناه گرفته و در همین لحظه پلنگ به سمتم حمله‌ور شد و خود را روی من انداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



موظف گفت: همچنان که در جدال با پلنگ بودم همکارم به نام امان‌اله کریمی خود را رساند و با تلاش مرا از چنگ پلنگ نجات داد، اما پلنگ به او نیز حمله‌ور شد و بازویش را گاز گرفت، من از ناحیه سر و کمر زخمی شدم و هر دو نفرمان تحت درمان و واکسیناسیون قرار گرفتیم و هم اینک از بیمارستان مرخص شدم تا در منزل استراحت کنم.

رئیس اداره حفاظت از محیط‌زیست خواف نیز در این باره به ایسنا گفت: به محض اطلاع از موضوع به بیمارستان رفتم و زخمی‌ها را از نزدیک دیدم؛ علی‌رغم مجروحیت این کارگران خوشبختانه خطر رفع شده بود.

سعید توانا افزود: پس از این حادثه، دو نفر از ماموران یگان حفاظت از محیط‌زیست را برای دور کردن پلنگ از محدوده کاری شرکت معدنی به آن منطقه اعزام کردیم و قرار است تا صبح فردا در آنجا کشیک دهند.

وی پیرامون وجود و حضور پلنگ در معادن سنگ آهن سنگان خواف گفت: ارتفاعات معادن سنگ آهن سنگان خواف زیستگاه اصلی پلنگ‌های این منطقه است.

توانا تصریح کرد: متاسفانه شرکت‌های معدنی فعالیت خود را به ارتفاعات کشانده‌اند و به قلمرو پلنگ‌ها وارد شده‌اند و پلنگ هم از قلمروخود دفاع می‌کند.

رئیس اداره حفاظت از محیط‌زیست خواف افزود: با این حال وضعیت پیچیده شده هم جان انسان‌ها برای ما مهم است و هم حفظ پلنگ برایمان کار ارزشمندی است. بیشتر بخوانید: خودکشی پسر تهرانی ۴۰ روز بعد از خودکشی دوست صمیمی اش وی گفت: چندین نوبت جلسه با مدیران معادن سنگ آهن سنگان خواف گذاشتیم و دوره‌های آموزشی متعددی برای کارکنان و کارگران معادن برگزار کردیم و مکاتبات متعددی پیرامون حفظ محیط‌زیست و حیات وحش انجام دادیم.

توانا بیان کرد: برای ارتقای حفاظت فردی شاغلان در معادن سنگ آهن سنگان پیشنهاد‌های متعددی از قبیل افزایش نورافکن‌ها، کاهش شیفت‌های کاری شبانه در ارتفاعات و نصب کیوسک‌های متعدد در ارتفاعات و نقاط تردد پلنگ به مدیران شرکت‌های صنعتی و معدنی داده‌ایم.

وی گفت: متاسفانه برخی شرکت‌های معدنی از سگ برای حفاظت از محیط کار استفاده می‌کنند غافل از اینکه سگ، غذای لذیذی برای پلنگ است و پارس سگ‌ها، پلنگ را به سمت خود می‌کشد و بار‌ها اعلام کردیم از سگ به ویژه سگ‌های ولگرد استفاده نشود.

رئیس اداره حفاظت از محیط‌زیست خواف افزود: جالب است در سال‌هایی که پلنگ در منطقه حضور دارد، گرگ‌ها کم می‌شوند و تلفات دام دامداران کاهش می‌یابد.

توانا یادآور شد: هم اینک فصل جفت‌گیری وحوش به خصوص پلنگ است و فعالیت هورمونی این حیوان در دوره جفت‌گیری و آبستنی، رفتار او را تغییر می‌دهد و پلنگ را پرخاشگرانه و خطرناک می‌کند.

وی اظهار کرد: برپایه گفته‌های شاهدان عینی، پیش‌بینی می‌شود حداقل یک قلاده ماده پلنگ، یک قلاده پلنگ نر و سه توله پلنگ در معادن سنگ آهن سنگان زیست می‌کنند.

رئیس اداره حفاظت از محیط‌زیست خواف گفت: گونه پلنگ‌های خواف گونه ایرانی و از گونه‌های با ارزش پلنگ است. منبع: رکنا لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000r8I خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 حوادث اخبار حوادث معادن سنگ آهن سنگان خواف معادن سنگ آهن سنگان یک قلاده پلنگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۰۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است

امین طلاب در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اخیراً شاهد انتشار فیلم‌هایی در فضای مجازی مبنی بر برداشت غیر اصولی بارناکل از لاک‌پشت‌های دریایی در استان بودیم که این اقدام غیرقانونی و مغایر با اصول حفاظت از محیط زیست است و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

وی با بیان اینکه بارناکل‌ها موجوداتی سخت‌پوست هستند که به طور طبیعی به سطوح سخت مانند صخره‌ها، کشتی‌ها، اسکله‌ها و حتی لاک لاک‌پشت‌های دریایی می‌چسبند، اظهار داشت: این موجودات بخش طبیعی از اکوسیستم دریایی هستند و می‌توانند فواید متعددی برای میزبان خود داشته باشند.

رئیس محیط زیست دریایی اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر افزود: برداشتن بارناکل‌ها از لاک لاک‌پشت‌های دریایی در اکثر موارد ضرورتی ندارد و این موجودات به ندرت به سلامتی لاک‌پشت‌ها آسیب می‌رسانند.

طلاب با تاکید بر اینکه برداشت غیر اصولی بارناکل‌ها می‌تواند برای لاک‌پشت‌ها استرس‌زا و آزاردهنده باشد و به پوسته آنها آسیب برساند و آنها را در معرض عفونت قرار دهد، تصریح کرد: برداشت بارناکل‌ها فقط در موارد خاص و توسط متخصصان مجرب و با مجوز سازمان حفاظت محیط زیست باید انجام شود.

رئیس اداره محیط زیست دریایی اداره کل حفاظت محیط زیست استان بوشهر از مردم خواست در صورت مشاهده چنین اقداماتی، مراتب را به اداره کل حفاظت محیط زیست استان یا پاسگاه‌های ساحلی اطلاع دهند.

وی خاطرنشان کرد: حفاظت از محیط زیست دریایی و جانوران ارزشمند آن وظیفه‌ای همگانی است و همه باید در این راستا تلاش کنیم.

بارناکل، گروهی از بندپایان زیرشاخه سخت پوستان، رده ماگزیلوپودا یا آرواره پایان و خرچنگ‌های دریایی محسوب می‌شود.

این جانور سخت پوست، معمولاً به سطوح مختلف آب از جمله صخره‌ها، اجسام غرق شده در آب، سازه‌های آبی و حتی بدنه کشتی‌ها و قایق‌ها می چسبد.

بارناکل‌ها همچنین رابطه همزیستی با برخی جانوران دریایی مانند خرچنگ، لاک پشت، وال و مارماهی دارند. این سخت پوستان دارای صفحاتی هستند که آنها را در برابر جانوران شکارچی محافظت می‌کند.

کد خبر 6089606

دیگر خبرها

  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • آخرین وضعیت «ارس» تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • آخرین وضعیت سلامت تنها پلنگ ایرانی باغ‌وحش مشهد
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان (+عکس)
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • شکار یک پلنگ ایرانی در توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • فعالیت معدن یا احیای منابع آبی! / منابع محلی خبر از حفاری در نزدیکی سرچشمه کامو می‌دهند
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم