Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست «فعالیت گروه‌های جهادی» با حضور نمایندگان آنها برگزار و بیانیه جوانان جهادی برای تحقق گام دوم انقلاب قرائت شد. ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۶ فرهنگی فرهنگ حماسه و مقاومت نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نشست خبری «فعالیت گروه‌های جهادی» عصر امروز (24 ّان ماه) همزمان با سالگرد بیانیه گام دوم انقلاب برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این نشست ابوالفضل باقری مسئول دبیرخانه برنامه ملی قرارگاه گام دوم انقلاب، ضمن اشاره بر سالگرد بیاینه گام دوم انقلاب گفت: قرارگاه بقیةالله یکی از اصلی‌ترین مراکز و نهادهایی است که وظیفه تبیین و ترویج این بیانیه را بر عهده دارد و این قرارگاه از ابتدای امسال مبنای خود را بر ترویج بیاینه در تمامی مراکز خود از جمله شبکه افق، سازمان اوج و غیره قرار داد.

باقری افزود: متأسفانه بیانیه گام دوم انقلاب مانند دیگر ابلاغیات رهبر معظم انقلاب محجور ماند و لازم دیدیم که اقداماتی را کنیم. در قرارگاه بقیةالله برنامه ملی تبیین و ترویج گام دوم را اجرا کردیم. این برنامه با سه رویکرد از جمله، برگزاری همایش برای بانوان فعال فرهنگی اجتماعی در روز وفات حضرت ام البنین (س)، گردهمایی فعالان حوزه سبک زندگی و گردهمایی اقشار مختلف و تببین بیاینه برای آنها تنظیم شده است.

وی درباره اقدامات صورت گرفته در حوزه فعالیت‌های جهادی نیز اظهار داشت: در زمینه گروه‌های جهادی سلسله برنامه‌هایی با عنوان «جهاد پیشرفت» را برگزار کردیم. بر اساس دیدگاه رهبر معظم انقلاب، باید گفتمان پیشرفت را سرلوحه فعالیت‌های جوانان و گروه‌های جهادی قرار بدهیم.

باقری افزود: به علاوه گردهمایی ویژه گروه‌های جهادی را نیز تدارک دیده‌ایم که احتمالاً در نیمه دوم اسفند برگزار خواهد شد. امیدواریم که فعالیت‌های گروه‌های جهادی و جوانان منجر به رضایت رهبر انقلاب از اقدامات صورت گرفته در این مسیر شود.

گروه های جهادی بهترین بستر برای تقویت روحیه انقلابی در جوانان

در ادامه این نشست نیز امیرحسام ایزدپناه مسئول گروه جهادی عمار گفت: در فضای فعلی پیچیده‌تر شدن معادلات فرهنگی، اجتماعی و سیاسی را شاهدیم. استکبار جهانی به این نتیجه رسیده است که برای ضربه زدن به انقلاب باید روی ایمان و اراده نسل جوان تمرکز کند. گروه‌ها و اردوهای جهادی یکی از مسیرهایی است که در حال مبارزه با این اتفاق و تقویت اراده و روحیه انقلابی جوانانند.

ایزدپناه با اشاره بر تفاوت‌های جنگ نرم و جنگ سخت بیان کرد: مقابله با جنگ نرم بسیار دشوارتر از جنگ سخت است و گروه‌های جهادی بهترین بستر برای مبارزه در این زمینه به شمار می‌روند.

وی درباره فعالیت‌های گروه جهادی عمار نیز اظهار داشت: گروه ما تاکنون در بسیاری از استان‌های کشور فعالیت‌های جهادی به ویژه در حوزه سلامت داشته است و در حال گسترش فعالیت‌های خودیم.

اعلام آمادگی گروه‌های جهادی برای تحقق گام دوم

در ادامه نیز علی ایل‌بیگی رئیس بسیج سازندگی تهران بزرگ نیز ضمن اشاره بر بیانیه گام دوم انقلاب گفت: اساس این بیاینه از خودسازی شروع می‌شود و مقدمه ساخت تمدن اسلامی نیز همین خصلت خودسازی است. ساختن انسان اساسی‌ترین مأموریتی است که در صورت حضور این انسان‌ها در نظام اسلامی، قادر به اسلامی کردن جامعه خواهیم بود.

ایل بیگی با اشاره بر اردوهای جهادی نیز اظهار داشت: اردوهای جهادی اصلی‌ترین بستر برای خودسازی و حرکت در مسیر تحول جامعه‌اند. به گفته رهبر معظم انقلاب اگر این حرکت‌ها ادامه پیدا کند می‌توانیم مقدمه ظهور را فراهم کنیم.

وی در ادامه ضمن قرائت بیانیه گروه‌های جهادی خطاب به رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: بیانیه گروه‌های جهادی به مقام معظم رهبری حامل پیام لبیک جوانان و گروه‌های جهادی کشور برای تحقق گام دوم انقلاب است. نسل جوان در این بیانیه بر لزوم فعالیت گروه‌های جهادی در قالب هیأت‌های اندیشه‌ورز برای تحقق اهدافی از جمله توجه ویژه به محرومین، ارتباط مستمر با مناطق محروم کشور، ایجاد نهضت انقلاب برای محرومین و گفتمان‌سازی برای جوانان تأکید کرده‌اند.

در بخش دیگری نیز معصومه اکبری‌منش مسئول گروه جهادی شهید سیدضیا حسینی گفت: در صورتی که از تجربیات نسل قبل و انگیزه و انرژی نسل‌های جدید نیز استفاده کنیم می‌توانیم لفظ آتش به اختیار و جایگاه جوان انقلابی را تحقق بخشیم.

اکبری‌منش تصریح کرد: اقدامات گروه جهادی ما به صورت محله محور است و در راستای تببین سبک زندگی اسلامی فعالیت می‌کنیم. علت تمایل جوانان به گروه‌های جهادی این است که خودسازی در این گروه‌ها از خود اعضا شروع و سپس به سطح جامعه منتقل می‌شود.

گروه‌های جهادی می‌توانند جهت اعلام آمادگی خود برای فعالیت در حوزه تبیین و ترویج بیانیه گام دوم انقلاب، نام گروه  و کلمه لبیک را به سامانه پیامکی 6600048982 ارسال کنند.

انتهای پیام/

R1439/P/S4,38/CT12 واژه های کاربردی مرتبط جهاد سازندگی گروه‌های جهادی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جهاد سازندگی گروه های جهادی جهادگر جهاد سازندگی گروه های جهادی بیانیه گام دوم انقلاب فعالیت گروه های جهادی برای تحقق گام دوم گروه های جهادی رهبر معظم انقلاب گروه های جهادی نیز اظهار ترین بستر اردوهای جهادی تبیین و ترویج گروه جهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۱۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم

سردار محمد زهرایی مسئول سازمان بسیج سازندگی در نشست خبری، شعار امسال هفته بسیج سازندگی را «همه با هم بسیج خدمت‌رسانی» اعلام کرد و گفت: این شعار سه جنبه را دنبال می‌کند؛ همه در کنار هم بودن، وجود تشکیلات مردمی و خدمت‌رسانی خادمان ملت و جهادگران، سه جنبه شعار منتخب بسیج سازندگی در سال ۱۴۰۳ است.

وی افزود: بسیج گسترده‌ترین شبکه مردمی کشور است، بسیج از انقلاب و از مردم، جداشدنی نیست؛ اعتقاد ما این است که هر کسی که دغدغه انقلاب و مردم را دارد بسیجی است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی با اشاره به اقدامات این سازمان در سال گذشته، یادآور شد: سال گذشته، بیش از ۳۳ هزار مسکن از سوی کمیته امداد احداث شد که ۱۱ هزار واحد از این تعداد را بسیج سازندگی ساخته بود. بسیج دارای دو قرارگاه «سازندگی و محرومیت زدایی» و «اقتصاد مقاومتی» است که عمده مسئولیت و امور این دو قرارگاه بر دوش سازمان بسیج سازندگی است که با توجه به شعار سال، عمده تمرکز بسیج سازندگی در سال جاری، معطوف به تولید خواهد بود.

زهرایی با اشاره میزان ثبت و فعالیت گروه‌های جهادی در بسیج سازندگی طی سال گذشته، اظهار کرد: در سال گذشته، ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج سازندگی پیوستند، ثبت شدند و مجوز فعالیت گرفتند. در حال حاضر سازمان بسیج سازندگی از ظرفیت ۵۱ هزار گروه جهادی فعال در سطح کشور بهره‌مند است و در طول سال گذشته ۲۳ هزار گروه جهادی در رزمایش فاطمی شرکت کردند و خدمات مختلفی را به مردم ارائه دادند.

وی با اشاره به مهمترین برنامه‌های بسیج سازندگی در سال جاری، گفت: از مدرسه جهاد رونمایی و اجلاسیه ملی «شهدای جهاد خدمت» هم برگزار خواهد شد. همچنین در جریان طرح «از آبخیز تا جالیز» چند صد پروژه در هفته بسیج سازندگی سال جاری افتتاح می‌شوند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی یادآور شد: در سال گذشته ۳۴ هزار جهیزیه با کمک‌های مردمی، تامین و توزیع شد و بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی توسط بسیج سازندگی در سراسر کشور به اجرا در آمد. بسیج سازندگی طی سال گذشته ۱۲۳ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داد؛ بستر کار ما صندوق‌های قرض الحسنه است و ۳۰ هزار فرصت شغلی را همین صندوق‌های قرض‌الحسنه ایجاد کرده‌اند. در سال گذشته با احیای واحد‌های صنعتی، از نابودی ۲۷ هزار فرصت شغلی جلوگیری شد.

زهرایی با اشاره به ایجاد ۱۰ دهکده اقتصاد مقاومتی تاکنون، از افتتاح چندین دهکده دیگر اقتصاد مقاومتی در هفته بسیج سازندگی سال جاری خبر داد و گفت: بسیج همچنین در موضوع شرکت‌های دانش‌بنیان، طی سال گذشته ۵ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم تشریح شد
  • سردار زهرایی: سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • برنامه‌های هفته سازمان بسیج سازندگی استان قم اعلام شد
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • مقام نخست طرح عهد خدمت از آن گروه‌های جهادی خوزستان
  • آمریکا مانع تحقق صلح در یمن و توقف جنایات صهیونیست‌ها در غزه است
  • ویزیت رایگان بیماران خوی توسط گروه‌های جهادی + تصاویر
  • بیانیه حزب التحریر درباره بازداشت‌های اعضایش توسط طالبان
  • تحقق شعار سال نیاز به مدیران انقلابی و جهادی دارد