Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مازند مجلس»
2024-05-06@22:24:00 GMT

نیازمند نگاه ویژه دولت هستیم

تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۹۲۴۶۶

اختصاصی مازندمجلس: دهیار اروت گفت: لوله‌کشی‌های گاز در داخل محل روستا صورت گرفته است اما چون هنوز انتقال گاز به دودانگه کامل نشده است، روستا اروت از نعمت گاز برخوردار نیست.

اختصاصی مازندمجلس: روستای اروت یکی از روستاهای منطقه چهاردانگه بوده که در فاصله‌ی 60 کیلومتری جنوب ساری و 15 کیلومتری کیاسر واقع‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید رضا حمیدی دهیار این روستا است. در گفت‌وگویی با حمیدی، تجربیات مدیریتی او و همچنین معضلات روستای اروت را بررسی نمودیم. متن این گفت‌وگو در ادامه می‌آید:

جوانان برای کار زمین‌های کشاورزی سایر  روستاها را  اجاره می‌کنند 

حمیدی در آغاز مصاحبه عنوان کرد: روستای اروت 62 خانوار و 170 نفر جمعیت دارد. تعداد 40 خانوار در شش ماه دوم هم ساکن هستند. اکثر مردم روستا کشاورز یا دامدار هستند. 10 یا 15 خانوار از اهالی هم به شکل سنتی به دامداری مشغول هستند.

حمیدی ادامه داد: لوله‌کشی‌های گاز در داخل محل روستا صورت گرفته است اما چون هنوز انتقال گاز به دودانگه کامل نشده است، روستا اروت از نعمت گاز برخوردار نیست. اگر لایروبی آب‌بندان اروت نهایی شود، می‌توانیم شاهد باشیم که در مورد آب کشاورزی چالش ها برطرف شود. البته که با همین لایروبی اقتصاد روستا هم رونق می‌گیرد. در شش ماه اول سال شاهد بازگشت جمعیت به روستا هستیم. اگر کمبود آب نداشته باشیم دیگر جوانان ما مجبور نیستند که برای کار، زمین‌های کشاورزی سایر روستاها را اجاره کنند. 

 به دلیل نبود امکانات رفاهی، نمی‌توانیم تجربه‌ی خوبی برای مسافران رقم بزنیم

دهیار اروت بیان کرد: روستا مشکلات زیادی دارد اما ما هم نسبت به مشکلات اقتصادی کشور واقف هستیم. انتظار داریم که دولت کمک‌هایی داشته باشد. باوجود خلأ دولت ما سعی کردیم از پیمانکارهایی که در منطقه حاضر هستند کمک بگیریم. شرکت‌هایی مانند نکا چوب یا چوب و کاغذ در جنگل فعال هستند. پیمانکارهای گاز هم به ما کمک کرده‌اند. این شرکت‌ها در راه‌سازی و کارهای عمرانی کمک‌های بسیاری به روستا داشته‌اند. در زمینه‌ی گردشگری منطقه کیجالته در تابستان مسافرهای زیادی به خود می‌بیند اما متأسفانه به دلیل نبود امکانات رفاهی، نمی‌توانیم تجربه‌ی خیلی خوبی برای مسافران رقم بزنیم.

 امکانات اروت ضعیف است

این مسئول اظهار داشت: در این روستا گندم و جو کشت می‌شود و در سال‌های اخیر با کمک‌های دولتی در قالب وام، مردم روستا به کشت کلزا علاقه‌مند شده‌اند. ازنظر امکانات، اروت بسیار ضعیف است. نیازمند نگاه ویژه‌ی دولتی هستیم. طبق طرح تنفس جنگل دیگر نمی‌توانیم از پیمانکارهای جنگلی بهره‌مند شویم.

 آب‌های زیرزمینی منطقه تحت تأثیر آلودگی شیرابه قرار دارند

حمیدی در بخش پایانی صحبت‌هایش گفت: زباله شاید به شکل مستقیم روستای ما را درگیر نکند اما 14 سال است که چهاردانگه را آزار می‌دهد. وقتی سایر روستاهای منطقه اذیت می‌شوند، انگار ما آسیب‌دیده‌ایم. آب‌های زیرزمینی منطقه هم تحت تأثیر آلودگی شیرابه قرار دارند. جاده‌ی کیاسر هم که سال‌هاست با شیرابه‌ها لغزنده‌تر می‌شود.

 

 

 

 

 

 

 

  


برچسب ها :

لینک کوتاه مطلب :

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۲۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع منابع با نگاه عدالت محور کلیدواژه حل مشکل حاشیه نشینی است

به گزارش قدس خراسان، جلسه مناظره و پرسش و پاسخ کاندیداهای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی برای حوزه انتخابیه مشهد و کلات یعنی حجت الاسلام حسنعلی اخلاقی و کاظم معتمدی‌فر امروز یکشنبه در محل سالن همایش‌های نمایشگاه بین المللی مشهد برگزار شد.

در این جلسه کاندیداها به پرسش‌های رسانه‌ها پاسخ دادند که در ادامه برگزیده مهمترین پاسخ‌ها را مرور می‌کنیم.

مشهد نماد تحول در کل کشور است

حسنعلی اخلاقی در خصوص مهمترین اولویت مشهد که در صورت ورود به مجلس پیگیری خواهد کرد، گفت: نگاه من به مشهد یک نگاه محلی نیست؛ مشهد نماد تحول در کل کشور است و کمترین هزینه دولت در این شهر سرمایه گذاری برای ایجاد تحول در کل کشور است.

وی با اشاره به حضور ۳۰ میلیون زائر سالانه در مشهد، افزود: این شهر دارای ظرفیت بزرگترین رسانه انسانی است.

افزایش تعداد روزهای هوای پاک در مشهد

این کاندیدا در ادامه به مهمترین مسائل مشهد اشاره اجمالی کرد و گفت: اولویت کوتاه مدت من حل معضل آلودگی هواست چراکه این موضوع شمولیت و همه گیری زیادی دارد و برنامه دارم در گام اول تعداد روزهای هوای پاک مشهد را از ۲۶ روز به ۱۲۰ روز در سال برسانم.

اخلاقی در خصوص اولویت بلند مدت خود نیز موضوع زیر ساخت‌های زیارت را مورد تاکید قرار داد و اذعان کرد: منابع فعلی دولت برای این موضوع پاسخگو نیست، اما انفال آورده زیادی برای دولت خواهد داشت که باید سهم آن را زیاد کنیم.

تشکل‌های موازی زیاد، مهمترین مشکل مشهد است

معتمدی فر نیز مهمترین مشکل مشهد را وجود تشکل‌های موازی زیاد دانست و افزود: همین موضوع باعث شده برنامه‌ها در عمل با مشکل مواجه شوند.

وی مشکلاتی مانند حاشیه شهر، بافت فرسوده و توسعه نامتوازن مشهد را حاصل مشکل در برنامه ریزی و نظارت بر اجرا برشمرد و متذکر شد: معتقدم برخی برنامه‌ها باید در کوتاه مدت حال مردم را خوب کند، پس با تکیه بر اسناد بالادستی و برنامه‌های مصوب و عملکرد دولت مردان باید در خصوص انتظارات ذی نفعان که مردم هستند مطالبه گری صورت گیرد.

این کاندیدا اضافه کرد: طرح‌های مهم مثل طرح جامع زیارت می‌تواند به عنوان لوکوموتیو فرهنگ و اقتصاد مطرح شود و می‌تواند بخشی از مشکلات حاشیه شهر را نیز برطرف کند.

وی عنوان کرد: نسبت به تشکیل مجمع نمایندگان شهرهای زیارتی اقدام خواهم کرد تا با هم افزایی مشکل زیارت در همه شهرهای زیارتی برطرف شود.

معتمدی فر در خصوص برنامه‌اش برای رفع مشکلات حوزه انتخابیه کلات نیز گفت: برای این موضوع باید سراغ جاده کلات برویم تا منجر به رونق گردشگری و سرمایه گذاری در این منطقه شود؛ برای این منظور مرکز مطالعات و پژوهش‌های کلات در باغ نادری ایجاد خواهد شد و در کنار آن بازارچه صنایع دستی در این محل می‌تواند برای رونق صنایع دستی در کوتاه مدت مؤثر باشد.

وی در پاسخ به سوالی درباره حقوق و دستمزد کارگران نیز اظهار کرد: برای حقوق و دستمزد اگر مبنا بر عدالت باشد باید بین درآمد و هزینه خانوار تناسب برقرار باشد و به میزان افزایش تورم به حقوق و دستمزد اضافه شود تا دولتمردان به فکر حل مشکل تورم بیفتند.

اخلاقی نیز در پاسخ به این سوال گفت: شورای عالی کار باید بر اساس ریل گذاری مجلس، افزایش حقوق و دستمزدها را بررسی کند، مجلس باید منابع را برای افزایش حقوق و دستمزد در اختیار دولت قرار دهد تا این موضوع بر تورم تأثیری نداشته باشد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار قدس در خصوص برنامه اش برای رفع معضل حاشیه شهر گفت: برای حل هر مشکلی اول باید عوامل بوجود آوردنده‌اند را شناسایی کنیم. در این خصوص نیز بحث‌های فراشهری مانند مهاجرت و بی توجهی دولت‌های مختلف به روستاها نقش مهمی ایفا کرده است.

اخلاقی ادامه داد: عدم توزیع عادلانه امکانات در شهر و نگاه عدالت محور در سطح ملی تا دهه ۶۰ در کشور ما وجود داشته اما از ابتدای دوره سازندگی از عدالت محوری غفلت شد و متأسفانه این نگاه در طی دوره‌های بعد نیز استمرار یافت.

وی مهمترین کلیدواژه حل معضل حاشیه شهر را توزیع منابع ملی و شهری با نگاه عدالت محور دانست.

معتمدی فر نیز در پاسخ به سوال خبرنگار قدس در مورد مهمترین شاخص‌های طرح زیارت و اثراتش برای زائران و مجاوران امام هشتم گفت: اگر طرح جامع زیارت به صورت جامع و یکپارچه باشد نتیجه خواهد داد. این طرح باید به شکل ملی تعریف شود، با اتکا به بخش خصوصی و با محوریت حرم مطهر رضوی باشد.

معصومه مؤمنیان

دیگر خبرها

  • عبور موفق از پیک تابستان نیازمند همراهی مردم/ جایزه ۶۰۰ دستگاه خودرو ویژه مشترکین کم مصرف
  • بازدید دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از ایسنا
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • جامعه کارگری باید مورد تکریم و احترام قرار گیرد
  • توزیع منابع با نگاه عدالت محور کلیدواژه حل مشکل حاشیه نشینی است
  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است
  • گمشدگان تنگه دار نوشهر پیدا شدند
  • نگاه ویژه ایران به توسعه همکاری با آفریقا
  • یادداشت| امام صادق(ع) و نگاه ویژه به شهر مقدس قم
  • حاکمیت نگاه ویژه‌ای در تأمین نیاز‌های حرفه‌ای ماماها داشته باشد