Web Analytics Made Easy - Statcounter

اتحادیه ملی محصولات کشاورزی در نامه‌ای خطاب به اسحق جهانگیری خواستار رفع ممنوعیت صادرات سیب و پرتقال با توجه به مازاد تولید آنها در کشور شده است.

اتحادیه ملی محصولات کشاورزی در نامه‌ای خطاب به اسحق جهانگیری خواستار رفع ممنوعیت صادرات سیب و پرتقال با توجه به مازاد تولید آنها در کشور شده است.

در نامه این اتحادیه آمده است:

«جناب آقای دکتر اسحاق جهانگیری

معاونت اول محترم ریاست جمهوری اسلامی ایران

با سلام 

احتراما با آرزوی سلامتی و توفیق روزافزون برای حضرتعالی و دولت محترم امیدوارم در این برهه از زمان که استکبار جهانی تحریم‌های ظالمانه بر ما تحمیل نموده حضرتعالی با سیاست و تدابیر اندیشمندانه خود دستور فرمایید کسانی که صادرات مویرگی،‌محصولات کشاورزی را تهدید و کند می‌کنند و موجب نارضایتی تولید کنندگان و صادر کنندگان را در استان‌های سیب خیز کشور نمودند مورد پیگیری قانونی قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سال 1398 سالی که به نام رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری گردید و با الطاف بیکران حضرت حق نزولات آسمانی خوبی بر کشور بارید. خوشبختانه وضعیت تولید نسبت به سال گذشته دو چندان گردید و با تشدید تحریم‌های ظالمانه صادرات مویرگی انجام شد که قابل قبول برای صاحبان تولید و صادرات نبود. به هر صورت دو قلم از کالاهای مهم صادراتی در شش ماه دوم سیب و پرتقال بوده که تولید سیب درختی و پرتقال بسیار عالی بوده و وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنعت آن در اندیشه توسعه صادرات به اوراسیا و تصویب مشوق‌ها و یارانه‌های صادراتی بودند.

وزارت جهاد کشاورزی که در تلاش بود که سیب درختی حدود 1.5 میلیون تن مازاد داریم و باید حتما صادر شود و جلسات زیادی با این اتحادیه جهت افزایش صادرات داشتند متاسفانه تصمیمات خلق‌الساعه بعضی مسئولین مسیر صادرات را کند نموده است و در اتاق‌های دربسته تصمیم ممنوعیت محدودیت صادراتی را وضع می‌نماید و در یک اقدام ناصواب تصمیم به محدودیت صادرات و وضع عوارض صادراتی برای سیب و پرتقال از اول اسفند به بهانه تنظیم بازار نمودند که این امر علاوه بر اینکه صادرات را تهدید می‌کند موجب بی‌اعتباری و بی‌مسئولیتی صادر کننده در بازارهای جهانی می‌گردد.

سه ماه است که مسئولین در تدارک ذخیره سازی سیب و پرتقال هستند و با توجه به اینکه سیاست ذخیره سازی چند سالی است که باعدم موفقیت مواجه بوده  لیکن کماکان این سیاست ادامه دارد چرا مسئولیت ذخیره سازی را به بخش خصوصی واگذار نمی‌کنند که هزینه‌ای برای دولت نداشته باشد و دولت بر توزیع نظارت داشته باشد.

چه کسانی در این دوره زمانی که انتخابات مجلس را در پیش داریم نارضایتی برای تولید کنندگان و صادر کنندگان ایجاد می‌کند؟ چه کسانی در این برهه که صادرات مویرگی انجام می‌شود این مویرگ صادراتی را قطع می‌کنند؟
در شرایطی که تحریم‌های ظالمانه گلوی اقتصاد ما را می‌فشارد خود تحریمی چرا؟

جناب آقای دکتر جهانگیری امیدوارم یک بار ندای مظلومیت تولید کنندگان و صادر کنندگان سیب و پرتقال را بشنوید و کسانی که ناخودآگاه آب به آسیاب دشمن می‌ریزند شناسایی شوند.»

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جهانگیری کشاورزان صادرات محصولات کشاورزی تولید کنندگان و صادر کنندگان صادرات سیب و پرتقال تحریم های ظالمانه محصولات کشاورزی ذخیره سازی نامه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۳۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین الملل راهکار اصلی تثبیت بازار مرغ

علی ابراهیمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: با توجه به سیاست افزایش جوجه ریزی ها و تولید مرغ، گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین‌المللی راهکار اصلی تنظیم و تثبیت بازار مرغ محسوب می شود.

به گفته او، تولید محصول با کیفیت، ایفای به موقع تعهدات و پایداری حضور از عوامل حفظ بازار های صادراتی است.

ابراهیمی با بیان اینکه پتانسیل صادرات حداقل ۲۰۰ هزارتن مرغ در سال وجود دارد، افزود: بنابر برنامه ای که وزارت جهاد دنبال می کند، صادرات مرغ موثرترین راهکار برای پایداری تولید و بالانگه داشتن جوجه ریزی محسوب می شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی ادامه داد: علی رغم آنکه قیمت تمام شده هرکیلو مرغ زنده بالای ۶۵ هزارتومان است، اما در شرایط کنونی مرغداران در فروش هرکیلو مرغ بیش از ۱۰ هزارتومان متضرر هستند.

او با بیان اینکه خرید حمایتی توسط پشتیبانی امور دام راهکار مقطعی تنظیم بازار است، گفت: بنده معتقدم که مرغ های جمع آوری شده توسط پشتیبانی امور دام در مقطعی باید به بازار عرضه شود که براین اساس بازار دائمی صادرات با پویا ساختن تولید داخل، عاملی قطعی در توسعه زنجیره تولید و تأمین مرغ برای کشورهای همسایه خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • صدور اطلاعیه‌ای نسبت به بارش‌های سنگین به کشاورزان و دامداران
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین الملل راهکار اصلی تثبیت بازار مرغ
  • مدیران استان بوشهر برای رفع مشکلات کشاورزان پای کار باشند
  • صادرات بیش از ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مبدأ مازندران
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مبدأ مازندران صادر شد