Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه مشهد گفت: مردم باید دم در مجلس بایستید و اجازه ندهید عده‌ای به مجلس بروند، آنها کسانی هستند که چند خصوصیت دارند، یکی افرادی که انقلابی نیستند، یعنی آنهایی که با رهبری زاویه دارند ولو هر اندازه کم باشد.

به گزارش عصرایران به نقل از ایسنا آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی امروز، 25 بهمن ماه، در خطبه‌های عبادی-‌سیاسی نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی، ضمن تبریک میلاد مسعود صدیقه اطهر(س) و تشکر از حضور پربرکت و حماسه‌آفرین مردم در راهپیمایی 22 بهمن، اظهار کرد: امام(ره) در یکی از سال‌های اول پیروزی انقلاب به مناسبت 22 بهمن که عده‌ای خدمت ایشان رسیدند و ملاقات داشتند، نکته‌ای را فرمودند که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید، این پیروزی بسیار سخت و سنگین به دست آمد، اما بدانید سخت‌تر و سنگین‌تر از پیروزی انقلاب نگه داشتن آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: عده‌ای انقلاب را با فداکاری به پیروزی رساندند، سینه‌ها را آماج گلوله‌های داغ جلادان ستم‌شاهی قرار دادند و با کمال قدرت حماسه‌ای آفریدند که نظام نابه‌کار دست‌نشانده دشمن به عنوان نظام ستم‌شاهی براندازی و حکومت اسلامی استوار شد، این پیروزی به زحمت به دست آمد، اما امام فرمودند پیروز نگه داشتن این انقلاب سخت‌تر از پیروزی آن است. این 41 سالی که بر این انقلاب گذشت، مقاومتی که شما مردم کردید، پایداری که شما داشتید و جریان‌های مختلف، حوادث گوناگون و فراز و نشیبی که در زندگی شما مردم در مسیر انقلاب به وجود آمد و شما پایمردانه ایستادید، بسیار سنگین بود و خیلی زحمت کشیدید.

پیروز نگه داشتن انقلاب در 40 ساله دوم از 40 سال اول سنگین‌تر است

امام جمعه مشهد ادامه داد: این را بدانید که در 40 ساله دوم پیروز نگه داشتن انقلاب از 40 ساله اول سنگین‌تر است، زیرا در 40 ساله اول دشمن فقط می‌خواست کشور ما را بگیرد، بر مطامع و منافع مردم در این کشور مسلط شود و سرنوشت شما را ملعبه مطامع خود قرار دهد، اما در 40 سال دوم مساله زندگی و حمایت دشمن، بود و نبود آن و بقا و از بین رفتنش به این انقلاب وابستگی پیدا کرده، انقلاب بماند، دشمن نابود است، اگر انقلاب برود و سقوط کند، دشمن می‌تواند زندگی کند، بنابراین در 40 ساله دوم نگه داشتن انقلاب بسیار سخت‌تر است. هر جریانی که پیش می‌آید، نسبت به آنچه در گذشته داشتیم، حساس‌تر و خطرناک‌تر بوده و موقعیت خطیرتر است.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: 10 دوره مجلس را پشت سر گذاشتیم، اما هیچ کدام به اندازه مجلس یازدهم خطرناک نبود و به اندازه این مجلس موثر نیست. این مجلس بسیار خطیرتر از مجالس دیگر است. دشمن به نقطه‌ای رسیده که با ناوگان، سلاح‌های جنگی و تهاجم نظامی نمی‌تواند ما را از بین ببرد، بنابراین به هر وسیله‎‌ای متوسل می‌شود.

شورای نگبهان از دروازه دموکراسی کشور پاسداری می‌کند

وی اضافه کرد: تنها جایی که می‌تواند با نفوذ از درون نظام و انقلاب ما را ساقط کند، مجلس است، اگر عوامل دشمن به مجلس رفتند، می‌تواند بر ما مسلط شود. پاسداری قهرمانانه و دقیق نهاد شورای نگهبان آنچنان دروازه دموکراسی کشور را پاسداری می‌کند که عوامل نفوذی دشمن نمی‌توانند به مجلس وارد شوند. خطرناک این است که از افرادی که به مجلس می‌روند، دشمن نفوذی بسازد و از آنها که به درون مجلس راه پیدا می‌کنند، یارگیری کند، این دست شما مردم است که بگذارید چه کسی به مجلس برود و چه کسی نرود.

علم‌الهدی با بیان اینکه خطیر بودن مجلس ما از دو جهت است، عنوان کرد: یکی از این جهت که وضعیت اقتصادی، معیشتی و مشکلات ما باید با تکیه بر قدرت و توان خودمان به بهترین وجه اجرا و اداره شود، بنابراین مجلسی می‎خواهد که با تمام قدرت و با حرکت جهادی و فعالیت، مشکلات اقتصادی و معیشتی را حل کند. از جهت دوم به مجلسی احتیاج داریم که قوی، نیرومند، بدون ترس، بدون واهمه و شحاع مقابل استکبار جهانی بایستد و مبارزه کند.

پنج معیار مقام معظم رهبری برای انتخاب نمایندگان مجلس توسط مردم

امام جمعه مشهد با اشاره به پنج معیار تعیین شده توسط مقام معظم رهبری برای افرادی که مردم می‌خواهند به مجلس بفرستند، تصریح کرد: معیار اول اینکه مومن باشد، نه اینکه تنها شهادتین بگوید، بلکه خدا و معاد را باور کند، فردی که خدا و معاد را باور ندارد را به مجلس نفرستید، حتی اگر متخصص باشد. دوم اینکه انقلابی باشد، یعنی دلداده این انقلاب، ایستاده پای انقلاب و همه چیزش قربانی و فدائی انقلاب بوده و اندیشه انقلابی داشته باشد. فرد انقلابی یک نشان بیشتر ندارد و این است که قدم جای قدم رهبر داشته، تمام بینشش به پشت پای رهبر بوده و دارای اندیشه رهبر باشد.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی افزود: معیار سوم اینکه شجاع باشد، آدم ترسویی که از قدرت‌های پوشالی، استکباری و اروپایی وحشت کند را به مجلس نفرستید. چهارم اینکه جهادی باشد، روز و شب نشناسد، ساعت و وقت برای کارش نداشته باشد، زندگی، خانه، خانواده و شغل و مشغولیت دیگر در او نباشد، روز و شب بدود و هم در عرصه برنامه‌ریزی، هم نظارت بر اجرای برنامه و هم مچ‌گیری و مراقبت از فردی که می‌خواهد در کارگزاری‌های نظام خلاف نماید، کار کند.

وی ادامه داد: پنجم اینکه کارآمد باشد، بتواند مشکل و از جمله مشکلات اقتصادی و سیاسی را حل کندو فرد ناکارآمدی که ابتکار اندیشه و تخصص ندارد و در عرصه فرهنگی، سیاسی و اقتصادی کاری از او ساخته نیست، به درد مجلس نمی‌خورد. در کنار این پنج خصوصیت یک تابلو نصب شده که این خصوصیات را در او می‌بینید و آن تابلو شهید حاج قاسم سلیمانی است.

علم‌الهدی بیان کرد: شهید حاج قاسم سلیمانی خدا و معاد را باور کرده و انقلابی بود. همه چیزش وابسته به رهبر، در همه شئون دلداده ایشان و جهادی بود.

نسخه بدل حاج قاسم را به مجلس بفرستید

امام جمعه مشهد اضافه کرد: شهید سلیمانی شجاع بود، از هیچ چیز نمی‌ترسید، از هیچ قدرتی وحشت نداشت و همیشه خط مقدم جبهه بود. از گلوله و شهادت نمی‌ترسید و آرزویش شهادت بود. کنار هر شهیدی اشک می‌ریخت که چرا تو رفتی اما من نرفتم. شهید سلیمانی کارآمد بود، نه تنها یک فرمانده، بلکه یک مدیر مقاومت بود. مساله این نبود که ما با از دست دادن حاج قاسم یک فرمانده را از دست دادیم، در واقع مقاومت مدیری را از دست داد. این یک تابلو است. مردم، برادران و خواهران می‌خواهید کسی را به مجلس بفرستید، نسخه بدل حاج قاسم و افرادی با این خط را بفرستید.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با اشاره به اینکه رسالت دوم ما این است که فعالیت کنیم، تصریح کرد: اینگونه نیست که ادم را پیدا کردیم، رای دهیم و تمام، باید دم در مجلس بایستید و اجازه ندهید عده‌ای به مجلس بروند، آنها کسانی هستند که چند خصوصیت دارند، یکی افرادی که انقلابی نیستند، یعنی آنهایی که با رهبری زاویه دارند ولو هر اندازه کم باشد، رهبری، ولایت و شخص رهبر را به تمام معنا قبول ندارند. مقام معظم رهبری فرمودند باید مومن و انقلابی باشد اما این افراد انقلابی نیستند.

وی خاطرنشان کرد: دوم کسانی که غرب‎‌گرا هستند، چشمشان به دروازه اروپا است و وقتی زنی از اروپا می‌آید، خانم موگرینی، با او عکس می‌گیرند، این افراد را به مجلس نفرستید. سوم عدم اعتقاد راسخ به نقش حاکمیت دین در اداره کشور است. عده‌ای معتقدند دین نمی‌تواند کشور را اداره کند، باید به گونه دیگری اداره کنیم. افرادی که اعتقاد راسخ ندارند باید دین مدیر کشور باشد، آنها را به مجلس نفرستید چون مومن نیستند.

علم‌الهدی افزود: چهارم افرادی که از ولایت فقیه تبعیت گزینشی دارند، شعار پیروی از ولایت فقیه را سر می‌دهند، اما در مقابل ولی فقیه خاضع نیستند و گزینشی تبعیت می‌کنند، وقتی منافعشان اقتضا کند می‌گویند چقدر خوب گفتند، اما وقتی منافعشان در خطر باشد می‌گویند آقا اینگونه نمی‌گفتند بهتر بود. پنجم مرعوبیت و وادادگی در برابر استکبار است، افرادی که از آمریکا می‎‌ترسند، از ناوگان آمریکا وحشت می‌کند، از بمب اتمی آمریکا می‌ترسند و فکر می‌کنند رزق این مملکت به دست آمریکا است و باید تحریم را بردارد، را به مجلس نفرستید.

امام جمعه مشهد ادامه داد: خاصیت ششم نداشتن روحیه انقلابی و جهادی، هفتم تلاش برای مذاکره و رابطه با آمریکا، هشتم موضع منفی نسبت به نقش ایران در جبهه مقاومت، نهم ترویج و اشاعه نمی‌شود و نمی‌توانیم، دهم نفوذپذیری و بی‌توجه بودن به خط نفوذ دشمن، یازدهم خویشاوندسالاری و باندبازی و دوازدهم ولنگاری فرهنگی و لاابالی‌گری در برابر منکرات است. برای اینکه این افراد به مجلس نروند، بایستید. آن کسی که می‎دانید اینگونه بوده و دارد وارد مجلس می‌شود، با همه قدرت اجازه ندهید وارد شود. اگر این افراد وارد مجلس شوند، دیگر کاری از مجلس بر نمی‌آید.

لینک کوتاه: asriran.com/002zgB

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: علم الهدی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی مجلس نفرستید نگه داشتن انقلاب مقام معظم رهبری انقلابی نیستند امام جمعه مشهد 40 ساله دوم اجازه ندهید وارد مجلس علم الهدی حاج قاسم شما مردم سنگین تر عده ای سخت تر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۴۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»

به گزارش خبرگزاری مهر، آیین رونمایی از فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» با حضور علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت امورخارجه، منوچهر متکی وزیر اسبق امور خارجه، محمدمهدی دادمان رییس حوزه هنری و جواد موگویی سردبیر فصلنامه روز یکشنبه ۹ اردیبهشت در خانه اندیشه‌ورزان جوان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، جواد موگویی پژوهشگر تاریخ که سردبیری فصلنامه «ماجرا» را نیز برعهده دارد با بیان اینکه تصمیم چاپ فصلنامه «ماجرا» مربوط به سال ۱۴۰۰ بود، گفت: حوادث ۱۴۰۱ انتشار فصلنامه را تعویق انداخت. از طرفی اولین شماره را درباره دکترین نظام درحالی قبل از عملیات طوفان‌الاقصی شروع کردیم که واقعاً نمی‌دانستیم قرار است چه اتفاقاتی رقم بخورد که نکته قابل توجه اینجاست انتشار ماجرا به اتفاقات طوفان الاقصی برخورد. در محافل و فضای مجازی شنیده‌ایم که گفته شده ما این فصلنامه را بعد از حمله به اسراییل شروع کرده‌ایم که باید بگویم چنین چیزی نیست.

وی در ادامه به تشریح رویکرد فصلنامه ماجرا پرداخت و گفت: رویکرد فصلنامه حوادث بعد از انقلاب خواهد بود و علت آن این است که ما در تاریخ‌نگاری بعد از انقلاب غفلت عظیمی کرده‌ایم و تاریخ‌نگاری دهه ۶۰ را در افکار عمومی باخته‌ایم هرچند یک دهه بعد و در موضوع تاریخ‌نگاری دهه ۷۰ مسئله بکر است.

سردبیر فصلنامه ماجرا عدم دسترسی به اسناد را نقطه ضعف برای پرداختن به تاریخ دانست و افزود: وزارت خارجه هنوز اسناد مشروطه، مسئله ملی شدن صنعت نفت و حکومت پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است و دستگاه‌های سندی ما مثل مرکز اسناد خیلی سلیقه‌ای عمل می کنند. عدم بازگویی خاطرات از طرف رجال سیاسی نیز یک مساله مهم است که متاسفانه در کشورمان پابندی به جلسات خاطره‌گویی نیستند و افراد براساس سلیقه خاطرات را می‌گویند و همین باعث می‌شود ما افکار عمومی را از دست بدهیم.

وی با تاکید براینکه دنبال دیده شدن فصلنامه «ماجرا» نیستیم، گفت: ما گام اول را برای پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب برداشته‌ایم و امیدوارم ابعاد این مسئله به بحث و گفت‌وگو گذاشته شود.

در ادامه، علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت خارجه ابتکار و شجاعت را ویژگی مهم فصلنامه «ماجرا» دانست و با تاکید براینکه ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت و شهامت و فکر می‌خواهد، گفت: مجموعه مصاحبه‌ها و تصاویر جمع‌آوری شده در این فصلنامه ارزشمند است که نشان می‌دهد در آینده با سلسله مطالبی روبرو خواهیم بود که می‌تواند نیازهای نسل کنونی و آینده کشورمان و دیگر کشورها را که دغدغه فرایند انقلاب دارند را از دل پژوهش بشناسند.

وی پژوهش تاریخ را یک میدان خطیر دانست و افزود: پرداختن به پژوهش تاریخ یک میدان بسیار خطیر است که فعالیت در آن آسان نیست، چون چندگانگی نگاه و ایده و تفکر در آن جولان پیدا می‌کند و طبیعی است که تلاقی نگاه‌ها در این میدان وجود دارد.

معاون سیاسی وزارت خارجه در ادامه گفت: جای چنین پدیده‌ای در میان منشورات انقلاب اسلامی خالی بود که امیدواریم با ارتقا کیفی مجموعه به محصولات و تولیدات معتبرتر و مستحکم‌تر و قابل اعتنا بیشتری دست پیدا کنیم. آن چیزی که به‌نظرم مهم می‌آید، این است که آن کاری که نتیجه این زحمت و تلاش خودش را نشان دهد، این است که ما به یک الگو و الگوهایی در عرصه حکمرانی جمهوری اسلامی با نگاه رهبر مقام معظم رهبری برسیم تا زمینه ارتقا حکمرانی دینی در کشور صورت گیرد.باقری هدف از پرداختن به تاریخ پژوهشی انقلاب را الگوسازی دانست و گفت: علوم انسانی مثل ریاضی نیست که رابطه علی و معلولی قطعی مشخص را نشان دهد لذا علوم انسانی پیچیدگی و شیرینی خاص خودش را دارد پس ما باید با این نگاه این کار را روشمند ببینیم.

او به تشریح خطرات جدی انقلاب اسلامی در چهار دهه گذشته اشاره کرد و گفت: کارکرد و نتیجه این مجله باید روشن شدن فرایند و ساز و کاری باشد که کشورمان را به این نتیجه رساند که در بیش از سه دهه گذشته از خطرات جدی که می‌توانست کشور را در عرصه دیگری وارد کند، چیست و چه ویژگی‌هایی وجود داشت که ما توانسته این این موفقیت را کسب کنیم.

معاون سیاسی وزارت خارجه با بیان اینکه روایت‌ها معمولاً از تنگناهاست، گفت: فهم من این است که رمز اصلی این موفقیت و کلید واژه اصلی آن حکمت است حکمتی که رهبری و شالوده حکمرانی جمهوری اسلامی در دوره امام (ره) و رهبر انقلاب از آن بهره داشته است.

حکمت علاوه‌بر اینکه دانش و اطلاعات دارد، نور دارد که ناشی از ایمان شخصی و تقوای حاکمیت (سیاسی) است. این تقوا یعنی اینکه به الزامات یک حکومت دینی پایبند باشید.

در ادامه مراسم، منوچهر متکی وزیر اسبق خارجه کشورمان به ذکر خاطراتی از دوران مسوولیت در وزارت خارجه پرداخت و نگاه مردم نسبت به مجلس شورای اسلامی و دشواری‌های فعالیت در آن را تشریح کرد.در بخش پایانی این مراسم، فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» با حضور میهانان ویژه رونمایی شد

کد خبر 6092400 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • اظهارات جدید علم‌الهدی درمورد وقایع دانشگاه‌های آمریکا؛ ببینید چطور استاد دانشگاه را مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند
  • آیت‌الله علم‌الهدی: وقایع دانشگاه‌های آمریکا وجهه دموکراسی غرب را نابود کرد
  • چهره فقاهت و قرآنی رهبر انقلاب به جهان معرفی می‌شود
  • سردار سلامی: رهبر انقلاب فرمودند سپاه در بحث آموزش مجاهدت کند
  • مهم‌ترین بیانات رهبر انقلاب در دیدار با معلمان از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۳
  • ارزش کار کارگران به اندازه جهاد است
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»
  • (تصاویر) این ۲ خودروی جدید امسال وارد بازار ایران می‌شوند
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»
  • شهید مطهری مجاهد عرصه‌ جهاد تبیین بود