Web Analytics Made Easy - Statcounter

جبار علی ذاکری، رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: دانشگاه علم و صنعت ایران جزو یکی از دانشگاه‌های پیشرو در ارتباط با صنعت و تعاملات صنعتی است به همین دلیل برنامه هایی را امسال  دنبال کردیم و همینطور ادامه دارد.

رئیس دانشگاه علم و صنعت ایران افزود:  یکی از مباحث مهم در این زمینه تضمین متقابل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای  اینکه کارفرمایان به نتایج پژوهش‌ها و کاربردی شدن آنها اطمینان حاصل کنند، تفاهم نامه ای را باصنایع دفاع منعقد کردیم .

ذاکری بیان کرد: دانشگاه علم و صنعت ایران به دلیل داشتن دانشکده منحصر به فرد مهندسی راه‌آهن در این حوزه فعال است و ارتباطات صنعتی خوبی  با صنایع وابسته به حمل ونقل ریلی و حوزه سیاست‌گذاری با وزارت راه و شهرسازی دارد.

شناخت نیازهای جامعه و توانمندی‌ها آن ضروری است

او گفت: امیدواریم که در داخل کشور به ضرورت تولید ریل توجه و نیازهای جامعه و توانمندی‌ها آن شناخته شود و همچنین با شناخت  ظرفیت شرکت ذوب‌آهن در این حوزه اقدامات لازم انجام شود .

ذاکری مطرح کرد: از طرفی ما دانشگاهیان باید با ارتقای سطح علمی دانشگاه و ایجاد شرایط و امکانات کافی برای دانشجویان ارتباط و تعامل  بیشتری با یکدیگر داشته باشیم.

رئیس دانشگاه علم و صنعت بیان کرد: تعاملات دانشگاه‌ها با صنعت به گونه ای است که هم صنعت از نتایج پژوهش‌های دانشگاهی بهره‌مند می‌شود و  آثارش را در حوزه اقتصاد، ارائه خدمات، ارتقای کیفیت خدمات می‌بیند و هم  پایان نامه و رساله های دانشجویی به سمت و سوی عملی شدن در صنعت کشور سوق پیدا می کند.

بیشتر بخوانید: توسعه حمل و نقل ریلی نیازمند حمایت‌ کارفرمایان

ذاکری افزود: اخیرا در دانشگاه بیش از ۴۰ درصد از پایان‌نامه‌ها و رساله‌ها را  به سمت پایان‌نامه‌های کاربردی سوق داده ایم و سعی می‌کنیم تعاملات را نه تنها با شرکت‌ها و مجموعه‌های دولتی؛ بلکه با بخش‌های خصوصی هم تأمین و توسعه دهیم.   او تصریح کرد: امیدواریم با این برنامه‌ها بخشی از مشکلات و مسائلی که در صنایع‌ما و شرکت‌ها وجود دارند، رفع شده و به ارتقای بهره‌وری و ارائه خدمات با  کیفیت کمک کنیم .

ذاکری گفت: در شرایط فعلی حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد بودجه را دریافت کردیم،  اما باتوجه به وعده سازمان برنامه و بودجه امیدواریم تا پایان سال قول تخصیص ۱۰۰ درصدی بودجه محقق شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت و دانشگاه دانشگاهیان کشور دانشگاه علم و صنعت ایران رئیس دانشگاه علم و صنعت پایان نامه نامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۵۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی

به گزارش خبرگزاری مهر، سجاد میرزاخانی مسؤول امور بین‌الملل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به‌عنوان مهمان ویژه در کنفرانس علمی «توسعه ورزش‌های الکترونیک دانشگاه سینرجی روسیه»، به معرفی ظرفیت‌های صنعت بازی ایران پرداخت.

میرزاخانی مقدم که به‌صورت آنلاین در این کنفرانس شرکت می‌کرد در سخنانی به معرفی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به‌عنوان تنها متولی صنعت بازی در ایران پرداخت و برگزاری دوره‌های بازی‌سازی و برگزاری جشنواره بازی‌های جدی را از زمینه‌های شکل‌گیری همکاری‌های مشترک میان بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و دانشگاه سینرجی روسیه دانست.

وی نظام رده‌بندی سنی بازی‌های رایانه‌ای ایران (اسرا) را یکی از ۷ نظام رده‌بندی سنی دنیا و تنهاترین آنها در میان کشورهای اسلامی دانست و در ادامه گزارشی از روند شکل‌گیری و توسعه همکاری میان بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و سازمان توسعه بازی‌های رایانه‌ای روسیه در حوزه‌های پژوهشی، آموزشی، سرمایه‌گذاری، نشر بازی‌های ایرانی در روسیه و نشر بازی‌های روسی در ایران ارائه داد.

نماینده بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با اشاره به برگزار شدن جلسات حضوری و وبیناری میان دو مجموعه در سال گذشته و شکل‌گیری روابط علمی، پژوهشی و تجاری بین شرکت‌های ایرانی و روسی، از طراحی پروژه‌ها و رویدادهای علمی و تجاری مشترک در سال جاری خبر داد.

وی با اشاره به لزوم حمایت دستگاه‌های حاکمیتی مختلف از بازی سازان و ناشران گفت: ایران با وجود ۳۴ میلیون بازیکن، جمعیت جوان و میزان بسیار بالای کاربران اینترنت کشوری دارای ویژگی‌های جذاب برای سرمایه‌گذاران بین‌المللی حوزه بازی‌های رایانه‌ای است.

مقدم، در جریان برگزاری این کنفرانس نیز به پرسش‌های مطرح شده در خصوص آمارهای مربوط به بازار بازی‌های رایانه‌ای ایران و فعالیت‌های بین‌المللی شرکت‌های ایرانی و حمایت حاکمیت از آنها پاسخ دادند.

در پایان مقدم با قدردانی از میخائیل پیمنوف مدیر بین‌الملل دانشگاه سینرجی روسیه، نسبت به تحکیم روابط علمی و پژوهشی میان اساتید و دانشجویان این صنعت در دو کشور ابراز امیدواری کرد.

کد خبر 6092094 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • ارتقای شاخص‌های عمران شهری بجنورد نیازمند ۱۶۰ هزار میلیارد تومان اعتبار
  • پیگیری مسائل اساسی لرستان با مشارکت اساتید حوزه و دانشگاه
  • همایش علمی تاریخ، فرهنگ و جغرافیای خلیج فارس برگزار شد
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • نشست تخصصی کمیته امداد استان گلستان با دانشگاه آزاد اسلامی برگزارشد
  • سالانه ۲۰۰۰ نفر در حوزه کوانتوم تربیت و جذب می‌شوند
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است