Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، محمدرضا بادمچی در کنفدراسیون عالی کارگران ایران گفت: در بسیاری از کشورها مواد اولیه محدود است. اما کشور ما سرشار از مواد اولیه است. ما به نسبت مواد اولیه، تولیدات قابل توجه در حوزه صنایع بومی نداریم. کشورهایی مثل ویتنام با وجود مواد اولیه کم، بخش اعظم اقتصاد خود را با صنایع دستی مدیریت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: پتانسیل‌های فناورانه باید با میراث فرهنگی و صنایع دستی پیوند بخورد. هزاران شغل جدید می‌تواند از این طریق ایجاد شود. کشور ما غنای بالایی برای درآمدهای پایدار غیرنفتی دارد.

نماینده مردم تهران گفت: ما باید روی خلاقیت جوانان کار کنیم و مشاغل نوآورانه راه‌اندازی کنیم. پنج میلیون‌جمعیت بیکار، در قیاس با پتناسیل‌های موجود، رقمی نیست. باید درست مدیریت کنیم.  

وی افزود: در مجلس قوانین‌ مرتبط با مشاغل نوآورانه نوشته شده است. ما توانستیم چند صد شغل نوآورانه ایجاد کنیم. باید از این بعد، نوجوانان را به سمت آموزش‌های جدید روی ببریم.

بادامچی گفت: ما به جای یارانه و‌ درآمدهای محدود و ناپایدار باید آموزش‌های جدید به مردم بدهیم تا آن‌ها توانمند بشوند و به ثروت پایدار دست یابند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: مواد اولیه کشور ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۶۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، محمود شهریاری مدیرعامل این شرکت اظهار داشت: ما با رسیدن به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز توانستیم قطعات مورد نیاز صنایع مختلف را طراحی و تولید کنیم که قیمت آن کاملاً مقرون به صرفه است و با یک سوم قیمت نمونه مشابه خارجی عرضه می‌شوند.

وی به مزیت این محصول تولید شده اشاره کرد و گفت: این محصولات در برابر آتش و گرمای زیاد نمی‌سوزند و تجزیه نمی‌شوند.

شهریاری افزود: دستگاه‌های خطوط شیشه، کاشی و سرامیک که به صورت اتومات هستند تکنولوژی بسیار بالایی دارند و با سرعت و دمای بالایی کار می‌کنند که این محصول با این ویژگی می‌تواند بسیار کاربردی باشد.

این پژوهشگر با بیان اینکه این دانش فنی برای صنایع مختلفی کاربرد دارد، گفت: علاوه بر صنایع شیشه و کاشی در حال گسترش این دانش فنی برای صنایعی با دمای بالا، به عنوان قطعات و ملزومات مربوط به کوره‌های عملیات حرارتی، چیدمان کوره‌ها، هیترها، بوته‌ها و به طور کلی تمام قطعاتی که کاربرد دما بالا دارند، هستیم.

گفتنی است، قطعات مختلف مورد استفاده در صنعت شیشه و کاشی با این دانش فنی بومی‌سازی شده است.

کد خبر 6098231

دیگر خبرها

  • ۳ محصول نوآورانه و خلاق در اینوتکس ۲۰۲۴ رونمایی شد
  • بنگاه‌های اقتصادی چشم انتظار حل مشکل مواد اولیه هستند
  • دست کوتاه تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه/ راه پر پیچ و خم است!
  • تحقق طرح کاهش مصرف پلاستیک نیازمند تلاش همگانی است
  • صنعت چاپ در آینده نیازمند تغییر ریل است
  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی
  • ۵۰ درصد چاه‌های آب سمنان نیازمند مرمت و بازسازی است
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی دلال پتروشیمی در فارس
  • یخساز صنعتی و یخساز قالبی: افزایش بهره وری در صنایع مختلف
  • کاربرد ها و راهنمای خرید لوله استیل مانیسمان