Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت:در ایران هم عقلانی و منطقی نیست کسی که قانون اساسی و ولایت فقیه را قبول ندارد وارد مجلس شود.

به گزارش مشرق، حسن رحیم‌پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در نشست اعضای شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور که در سازمان بسیج دانشجویی برگزار شد، با بیان اینکه در نظام لیبرال دموکراسی غرب در رقابت‌های انتخاباتی دعوا بر سر منافع حزب حاکم و حزب رقیب است، گفت: در نظام سرمایه داری روی صحنه دموکراسی و پشت صحنه الیگارشی است و این یعنی حاکمیت طبقه اقلیت سرمایه دار؛ منتهی در این چارچوب علی رغم اینکه تعداد رد صلاحیت‌های آن‌ها هزار بار بیشتر از ماست، اما هوشمندانه‌تر از عمل می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در نظام لیبرال دموکراسی روش شورای نگهبان را اعمال نمی‌کنند، ولی صد مولفه دارند و نامزدها باید هفت خوان را رد کنند و هیچ کس نمی‌تواند به راحتی از این هفت خوان عبور کند، افزود: در ایران علی رغم اینکه سر و صدا خیلی زیاد است؛ اما در نهایت شاهدیم که ضد انقلاب به مجلس و دولت هم راه پیدا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: ازغدی: عدم استقلال صنعتی به استقلال سیاسی لطمه می‌زند رحیم‌پور ازغدی: در شورای عالی انقلاب فرهنگی بحث محرمانه نداریم

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه در نظام لیبرال دموکراسی هیچ کس نمی‌تواند خارج از چارچوب دو جناح آمریکا که هر کدام یک فراکسیون از حزب سرمایه داری هستند، وارد عرصه انتخابات شوند، گفت: با این وجود در مناظره‌های انتخاباتی ایران کاندیداهای ریاست جمهوری در تلویزیون حرف‌هایی را که ضد انقلاب در داخل جرات نمی‌کند بگوید بازگو می‌کنند و حتی به هم تهمت می‌زنند و نسبت دروغ به می‌دهند بی آنکه کسی به خاطر این تهمت‌ها و دروغ‌ها مجازات شود به هر حال اینکه بخواهیم بدون مدرک حرفی بزنیم تا رای بیاوریم این یک روش آمریکایی و غربی است.

رحیم پور تصریح کرد: در نظام لیبرال دموکراسی غربی عده‌ای برای حفظ منافع موجود و مشترک و عده‌ای هم برای کسب منافعی که از آن محروم هستند با هم رقابت می‌کنند و دعوا بر سر توزیع مجدد قدرت و ثروت است، و کسی هم نمی‌پرسد که آیا این دعوا بر سر عدالت است یا منفعت.

وی افزود: در نظام سرمایه داری غرب یک صحنه نمایش عوام فریبانه و غریب درست شده به گونه‌ای که روسای جمهور، روسای کنگره ها، سناتورها و حاکمان ولایت‌ها همه مترسک هستند، چون پول و کمپانی‌های سرمایه داری در انتخابات‌ها نقش تعیین کننده دارند و خط قرمزها هم صهیونیزم و اسرائیل و منافع سرمایه داری هستند.

ازغدی ادامه داد: با این وجود در آمریکا در ایام برگزاری انتخابات در مورد اصل نظام با هم بحث نمی‌کنند و نمی‌گویند ما قانون اساسی آمریکا را قبول نداریم و باید اصلاح شود. حتی در مورد جنگ که مهمترین مسئله آمریکا است زمانی که اوباما آمد ادعا کرد که من گوانتانامو را می‌بندم و جنگ‌ها را تمام می‌کنم، اما در نهایت نه تنها هیچ کدام از این اتفاقات نیفتاد بلکه تجاوزها و لشگرکشی‌های جدید صورت گرفت و گوانتانامو هم همچنان پابرجاست.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: رئیس جمهور فعلی آمریکا نیز در زمان تبلیغات انتخاباتی خود گفت: تمام زیرساخت‌های آمریکا فرسوده و کهنه است و میلیاردها دلار باید پول خرج کنیم تا آن‌ها را بسازیم با این حال میلیارد میلیارد پول در عراق و سوریه هزینه شده و من اگر بیایم، کل جنگ‌ها را تعطیل می‌کنم و نیروهای آمریکایی را به کشور برمی گردانم و این پول‌ها را خرج آمریکا می‌کنم، اما نه تنها هیچ چه کاری نکرد بلکه وحشی‌تر هم شدند و جنگ‌های بیشتری به راه انداختند. به هر حال این همان عوام فریبی است، چون کمپانی‌های صهیونیستی و سرمایه داری در این رابطه تصمیم می‌گیرند.

رحیم پور ازغدی با بیان اینکه ما می‌گوییم دموکراسی باید اخلاقی و دینی باشد نه اینکه دین و اخلاق دموکراتیک شوند، افزود: بزرگترین جنگ ها، خشونت‌ها و بمباران‌های اتمی به دست کشورهای غربی اتفاق افتاده ولی سازمان ملل در این جنگ منافع بحث‌های حقوق بشری و آزادی بیان را مطرح می‌کند؛ البته در جریان ترور شهید سلیمانی هم شاهد بودیم که چگونه رسانه‌های آزاد به دستور آمریکا هزاران صفحه را در اینستاگرام و توئیتر بستند و حتی رئیس جمهور آمریکا نیز ما را به جنگ اتمی تهدید کرد و سازمان ملل هم هیچ واکنشی نشان نداد.

وی با اشاره به اینکه مدرنیته سیاسی با ماکیاولیسم و با کذب و نفاق شروع شده، گفت: در قرآن، نهج البلاغه و در نگاه اهل بیت نگاه به سیاست، قدرت و سیاست نگاه انسانی، صادقانه اخلاقی و متعهدانه است، اما مدرنیته سیاسی با کذب و نفاق شروع شده است و اصلا هدف آن انسانیت، رشد، سلوک و تکامل نیست.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه در تفکر دینی مدیریت، بهداشت، علم، امنیت و حتی انتخابات هم یک امر عبادی سیاسی است، گفت: در تفکر دینی هیچ فعل سیاسی، اقتصادی، هنری و رسانه‌ای وجود ندارد مگر اینکه یک سر آن به لحاظ مبداء، غایت و هدف خداوند و یک سر آن نیز به لحاظ موضوع و مخدوم خلق باشد.

رحیم پور ازغدی با اشاره اینکه انتخابات اسلامی با انتخابات سکولار متفاوت است اگر چه مشترکاتی با هم دارند مثلا در انتخابات سکولار و اسلامی مردم مدیران و مسئولان را انتخاب کنند، افزود: در دموکراسی‌های غیراسلامی ممکن است رضایت مردم با عوام فریبی جلب شود، اما در در اسلام حق نداریم با عوامفریبی رضایت مردم را جلب کنیم. همچنین در دموکراسی‌های غیراسلامی رضایت مردم وسیله است تا از طریق رای مردم به قدرت برسند و این در ظاهر مردم سالاری و در باطن مردم سواری است، اما در نگاه اسلامی مردم را باید از این جهت راضی کنیم که آن‌ها به حقوق خود برسند.

وی با بیان اینکه وقتی یک نیروی مسلمان وارد فعالیت سیاسی، حزبی و انتخاباتی می‌شود باید ببینیم خواستگاه قانون از نظر چنین فردی که می‌خواهد در مجلس قانون گذاری کند چیست؟ و یا با چه تعریفی از دولت می‌خواهد قوه مجریه را به دست بگیرد و نگاه او به قانون، اموال عمومی و حقوق عمومی چیست؟ افزود: معمولا در انتخابات‌ها یگ گروه مدافع وضع موجود و یک عده هم اپوزیسیون هستند با این وجود برخی‌ها می‌گویند اپوزیسیون نظام باید در انتخابات نظام شرکت کنند و این خیلی جالب است، چون چنین چیزی در هیچ کجای دنیا اتفاق نیفتاده چون خلاف قانون است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه در هیچ کشوری اجازه نمی‌دهند کسانی که مخالف قانون اساسی و مبانی آن کشور هستند در انتخابات شرکت کنند. با این وجود عقلانی، و منطقی نیست اپوززیسیونی که می‌گوید من قانون اساسی و ولایت فقیه ایران را قبول ندارم بخواهد وارد مجلس شود.

وی گفت: چون این فرد قوانینی وضع خواهد کرد که خلاف اسلام و قانون اساسی خواهد بود و اصلا بیجا می‌کند که بخواهد وارد مجلس شود.

رحیم پور ازغدی تاکید کرد: در غرب آزادی پوشش، عقیده، سبک زندگی و همجنس بازی وجود دارد، اما کسی نباید به سیاست، قدرت و ثروت کاری داشته باشد.

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: جشنواره فجر معامله قرن انتخابات98 لیگ قهرمانان آسیا حسن رحیم پور ازغدی شورای نگهبان اوباما سازمان ملل امریکا شورای عالی انقلاب فرهنگی قانون اساسی شهید سلیمانی قرآن اسراییل سازمان بسیج دانشجویی سازمان ملل مشرق اسرائیل جنگ اتمی سوریه توئیتر اینستاگرام مجلس آمریکا ایران نهج البلاغه عراق توییتر عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی نظام لیبرال دموکراسی رحیم پور ازغدی قانون اساسی وارد مجلس شود سرمایه داری رضایت مردم دعوا بر سر جنگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۶۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منع جانسون از شرکت در انتخابات محلی به دلیل نقض قانون

بوریس جانسون، نخست وزیر سابق انگلیس به دلیل نقض قانونی که خودش در دوران زمامداری معرفی کرده بود از رای دادن در انتخابات محلی انگلیس منع شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت" آلمان، بوریس جانسون، نخست وزیر سابق انگلیس قانونی را که خودش در انتخابات محلی بریتانیا معرفی کرده بود نادیده گرفت.

به گزارش اسکای نیوز، جانسون در یک مرکز رأی گیری بدون مدرک شناسایی حاضر شد. کارمندان حوزه رای گیری مجبور شدند نخست وزیر سابق را پس از آن که در ابتدا از قوانینی که در زمان حضورش در داونینگ استریت معرفی کرده بود پیروی نکرد به محل رای گیری راه ندهند.

جانسون می خواست رای خود در انتخابات محلی را در آکسفوردشایر جنوبی، جایی که با خانواده اش زندگی می‌کند، به صندوق بیندازد. رای گیری در این منطقه برای انتخاب سمت به اصطلاح پلیس و کمیسر جنایی، یک سمت سیاسی که مسئول نظارت بر مقامات پلیس محلی است، برگزار شد.

سخنگوی جانسون این گزارش را رد نکرد، اما گفت که نخست وزیر سابق رای داده است. بر اساس اطلاعات بی‌بی‌سی، جانسون بعداً با مدارک لازم به حوزه رای‌گیری آمد و رای خود را به صندوق انداخت.

در زمان جانسون، قانون موسوم به انتخابات در سال 2022 علیرغم انتقادهای شدید ارائه شد. این قانون رای دهندگان را ملزم می‌کند که خود را با یک مدرک رسمی مانند گذرنامه یا گواهینامه رانندگی معرفی کنند. به گفته منتقدان، این مقررات علیه افراد فقیرتر و مسن تر و همچنین اعضای اقلیت‌هایی که احتمال کمی برای داشتن کارت شناسایی برای آن ها وجود دارد تبعیض قائل می‌شود.

اکثر شهرداری‌ها می خواهند نتایج انتخابات محلی روز پنج شنبه در انگلیس را در اواخر روز جمعه اعلام کنند. نتایج انتخابات شهردار لندن تا روز شنبه احتمالا اعلام می شود. صادق خان از حزب اپوزیسیون کارگر محبوبیت زیادی در این منطقه دارد.

به طور کلی، شکست محافظه کاران نخست وزیر انگلیس در این انتخابات محلی انتظار می رود. یک سیاستمدار حزب کارگر همچنین رهبری نظرسنجی‌ها را در منطقه تازه تاسیس یورک و یورکشایر شمالی در شمال انگلیس، که حوزه نخست وزیری نیز محسوب می شود، داشت.

کارشناسان معتقدند که نتیجه این انتخابات می تواند بر آینده سیاسی سوناک تأثیر بگذارد. اگر حزب محافظه‌کار وی بیش از 500 کرسی از تقریباً 1000 کرسی را که می‌خواهند در انتخابات شورای محلی از آن دفاع کنند، از دست بدهند، بسیاری از مفسران معتقدند که سوناک ممکن است در درون حزب دچار مشکل شود. سوناک از اکتبر 2022 در سمت نخست وزیری انگلیس فعالیت دارد.

بر اساس نظرسنجی موسسه نظرسنجی یوگو حزب محافظه کار سوناک در حال حاضر 18 درصد آرا را در صورت برگزاری انتخابات سراسری به دست می آورد. خبرگزاری انگلیسی پی ای گزارش داد که این دو درصد دیگر نسبت به ماه آوریل کمتر بود. بر این اساس حزب کارگر انگلیس 44 درصد آراء را از آن خود خواهد کرد.

برای محافظه‌کاران، نتایج این نظرسنجی حتی بدتر از زمان نخست‌وزیری لیز تراس است. تراس با سیاست‌های اقتصادی خود باعث آشفتگی در بازارهای مالی شده بود و تنها پس از 49 روز از سمت خود استعفا داد. سوناک جانشین وی است و حدود یک سال و نیم است که در این سمت بوده است. وی در حالی وعده برگزاری انتخابات پارلمانی در نیمه دوم سال جاری را داده است که حزب محافظه کار شرایط بسیار بدی دارد.

در سال‌های اخیر، درگیری‌های داخلی، محافظه‌کاران را که از سال 2010 در قدرت بودند، تضعیف کرده است. از زمان رای به خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا در سال 2016، پنج نخست وزیر مختلف از جمله سه نخست وزیر بین ژوئیه و اکتبر 2022 در این کشور وجود داشته است.

تمایل شدید محافظه کاران انگلیس برای فاصله گرفتن از سوناکانگلیس پناهجویان را برای اخراج به رواندا دستگیر می‌کند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • انتقاد عضو حزب اعتدال و توسعه از شورای نگهبان
  • لیست «ائتلاف امناء» برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • منع جانسون از شرکت در انتخابات محلی به دلیل نقض قانون
  • شوراهای شهر و روستا نقش اساسی و مهمی در کشور دارند
  • شوراهای شهر و روستا نقشی اساسی و مهمی در کشور دارند
  • اصول اساسی نظام «مردم محوری» است
  • رفتار تبلیغاتی کاندیدهای انتخابات مجلس رصد می‌شود