Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، سهیلا جلودارزاده در مراسمی که به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز مادر در دانشکده علمی و کاربردی خانه کارگر برگزار شد، گفت: از اینکه در شب میلاد فاطمه زهرا(س) در خدمت شما هستم خوشحالم و از اینکه خانواده کارگری کشور را در این شب خوشحال می‌بینیم خدا را شاکرم چراکه آنچه باعث ماندگاری این سرزمین شده همین روحیه خوب مردم است و تا این روحیه در بین ایرانیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خدارا شکر می‌کنیم که این سرزمین زنده و پاینده خواهد ماند.

نماینده مردم تهران در مجلس افزود: این سرزمین چنگیز مغل و محمود افغان را به خود دیده و تجاوز کشورهای غربی را تجربه کرده است و همیشه پیروز و سربلند از این رزم‌ها بیرون آمده و بازهم آتش عشق خدا در این سرزمین شعله‌ور مانده‌است.

جلودارزده با اشاره به مشکلاتی که کشور امروز با آن روبرو است به دو مشکل اساسی اشاره کرد و گفت: یک مشکل در داخل کشور و یک مشکل در خارج از مرزهای کشور وجود دارد. یکی از مشکلاتی که به هموطنان ما در داخل و خارج بازمی‌گردد این است که برخی در داخل و یا خارج این سرزمین را برای خود، گروه، سازمان و تفکر خود می‌خواهند اما ما عادت کرده‌ایم و می‌دانیم ایران برای همه ایرانیان است و می‌دانیم بنی‌آدم اعضای یک پیکر است و این شعار ایرانی بالای سردر سازمان ملل نیز نصب شده که نشان می‌دهد این مساله با سرشت ما عجین شده است‌.

عضو فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: عده‌ای در داخل هستند که ۴هزار میلیارد تومان که با آن می‌شود حقوق چند ماه خانواده‌های ایرانی را تامین کرد را برمی‌دارند و در کانادا کاخ می‌سازند، این نه ایرانی و نه اسلامی است بلکه شیطانی است.

او با تاکید بر اینکه اعضای خانه کارگر شبانه‌روز در حال کار هستند تا عزت خانه کارگر حفظ بماند، اظهار داشت: امروز اگر نگاه کنید خانه کارگر در تمامی کشور شعبه مستقل دارد و در همه کشور دانشکده کار تاسیس کرده است. از امسال تحصیل در مقطع فوق دیپلم در این دانشکده‌ها به همت تلاش‌های آقای محجوب رایگان شد و امیدواریم روزی بتوانیم تا مقطع دکترا این آموزش‌ها را برای خانواده کارگری رایگان کنیم.

جلودارزاده گفت: در انگلیس وقتی حزب کارگر حاکم می‌شود، سال‌ها نخست وزیر را تعیین می‌کند چراکه هر جامعه‌ای برای پایدار ماندن باید حق را به حق دار بدهد و آن کسانی هستند که در جامعه کار می‌کنند، نه آنهایی که کارشان از جنس فساد و دزدی است و چندهزار میلیارد پول مردم را برمی‌دارند، آنها در آن دنیا چگونه می‌خواهند جواب دهند؛ به کارگرانی که یک سوم حقوق ماهانه خود را به صندوق تامین اجتماعی واریز می‌کنند و بقیه حقوق آنها در این جامعه خرج می‌شود و از آن مالیات کم می‌شود.

او گفت: این حق‌داران حق دارند که مملکت را اداره کنند و آرزو می‌کنیم که تعداد نمایندگان خانه کارگر در مجلس افزایش یابد و تلاش می‌کنیم که نیروهای پرتلاش ما مانند آقای راستگو و خانم دکتر اقبال به مجلس برسند اما توسط شورای نگهبان رد می‌شوند و این برای من جای سوال است که چرا این اتفاق رخ داد؟ شاید چون از هیچ به اینجا رسیدند و می‌دانند چهل سال خدمتگذاری کرده یا اینکه رای می‌آورند، آنها را رد کرده‌اند.

جلودارزاده تصریح کرد: همین‌که تلاش کردید و امروز این تشکیلات برای خود عظمتی شده جای شکر است. خانه کارگر در نقاط مختلف ایران از صفر شروع کرد و به اینجا رسید و باید برای آقای محجوب همیشه دعا کرد چراکه شبانه‌روز در حال زحمت کشیدن است و همه این تلاش‌ها با کمک جوانان و میانسالان در حال انجام است.

او با اشاره به اقدامات خالصانه‌ای که برای برپا ماندن خانه کارگر انجام شده، گفت: همه کسانی که زمانی در خانه کارگر حضور داشتند از وزرای قبلی گرفته تا وکلا در اینجا خالصانه در حال خدمت هستند و عاشقانی‌اند که با امام شروع کردند و شهید بهشتی این امکان را در اختیار آنها گذاشته و مشغول کار هستند.

جلودارزاده ادامه داد: وقتی کارگران هفت تپه حقوق نگرفتند و دست به اعتصاب زدند، آقای محجوب از حقوق آنها دفاع کرد و امروز وقت آن است که کارگران بتوانند در حکومت سهم شایسته خود را داشته باشند.

او با تاکید بر اینکه چرخ اقتصاد کشور با کار کارگران می‌چرخد، افزود: اگر کارخانه‌ای کار می‌کند، پالایشگاهی سرپاست، بیمارستانی اداره می‌شود حاصل زحمات کارگران است و اگر همه چرخ‌های درآمدزا و پولساز کشور را شما به راه می‌اندازید، حق شماست که خوب زندگی کنید.

او تاکید کرد: وقتی نماینده واقعی مجلس برای قشر صنعتگر و کشاورز و کارگر است که توانسته به حق دفاع از حقوق خود در جامعه برسد و جامعه اینگونه ساخته خواهد شد و تولید رونق می‌گیرد.

جلودارزاده با اشاره به اینکه نبود نظارت باعث می‌شود حقوق کارگران نادیده گرفته شود با ذکر مثالی گفت: برخی پزشکان اینگونه هستند که به بیمار می‌گویند اگر می‌خواهی در بیمارستان عمل کنی برو ۱۰ سال دیگر بیا و اگر می‌خواهی من عملت کنم، ۴۰ میلیون تومان پول بریز و همین فردا عمل می‌شوی.‌ حالا اگر بیمارستان میلاد را هم از ما می‌گرفتند و زیر مجموعه وزارت بهداشت حساب می‌شد، دیگر نمی‌توانستیم پشت دیوارش را هم ببینیم، کمااینکه در این چهار سال همه تلاش خود را کردند و هم خواستند سازمان تامین اجتماعی را به وزارت بهداشت و درمان ببرند و هم تلاش کردند شرکت‌های شستا را که کشتی، پالایشگاه و هتل‌های مختلف دارد را از تامین اجتماعی ببرند. اینها را می‌گویم که بدانید چرا ما در انتخابات شرکت کردیم و چرا شما باید شرکت کنید. ما برای داغ کردن تنور کسانی که دزدی می‌کنند نیامدیم و تا آخرین لحظه نیز برای دفاع از حقوق صنفی و ملی کارگران خار در چشم خواهیم ماند.

او ادامه داد: امام سجاد(ع) بعد از کربلا که همه شهید شدند نیامد که بگوید من می‌روم، بلکه نشست و رساله حقوق نوشت و حق فرزند و حکومت و همسر را مشخص کرد. بروید و بخوانید حقوق اسلامی شما چیست. حقوق اسلامی این نیست که در قم چند دختر می‌خواستند مسابقه دوچرخه سواری اجرا کنند و آنرا به هم زنند و این حق را ضایع می‌کنند.

جلودارزاده به مساله جداسازی زنان و مردان در دانشگاه ها نیز اشاره کرد و گفت: یک زمانی گفتند بین زنان و مردان در دانشگاه دیوار بگذارید و امام شبانه گفتند خرابش کنید و اینها موارد ناحق است.

او تاکید کرد: باید تلاش کنیم که نمایندگانی که به جامعه کارگری خود را وظیفه‌مند می‌دانند به مجلس ورود کنند و باید به کسانی که رای دهید که واقعا نماینده شما باشند.

نماینده مردم تهران در مجلس با تاکید بر اینکه باید بدانیم کسی که وارد مجلس می‌شود می‌خواهد برای کارگران چه کار کند، گفت: باید مواظب باشیم و ببینیم کسی که به مجلس می‌آید، می‌خواهد برای کارگران چه کار کند.

جلودارزاده به دستاوردهای فراکسیون کارگری در دوره ای که گذشت اشاره کرد و گفت: توانستیم بدهی‌های سازمان تامین اجتماعی را پس بگیریم و سرمایه‌های کارگران را که از زمان جنگ مانده است، پس بگیریم. همه فکر می‌کنند نوبت کارگران که می‌رسد جامعه در خطر است و در چهار سال گذشته برنامه ششم تصویب کرد که دولت بدهی‌های سازمان تامین اجتماعی را حتما پرداخت کند.

وی افزود: در ادامه این اقدامات نگذاشتیم سازمان تامین اجتماعی را وزارت بهداشت و درمان ببرد و همچنین بانک رفاه کارگری را که در شش ماه اخیر روی آن تمرکز شد برای شما باقی ماند. همسان‌سازی حقوق و همچنین تصویب تبدیل قرارداد موقت به استخدام را به سرانجام رساندیم.

وی تاکید کرد: اگر یکی دو دوره دیگر تلاش کنیم انشالله تا یکی دو دوره دیگر وزرا و رئیس جمهور را از خود جامعه کارگری خواهیم داشت که درد کسانی را که از نداشتن رنج‌ می‌بزند به قول امام درک کند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سهیلا جلودار زاده سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت خانه کارگر وزارت بهداشت دفاع از حقوق آقای محجوب جامعه کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۶۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد

  به گزارش جام جم آنلاین از گرگان حیدر آسیابی در  نشست با کارگران و کارفرمایان که به مناسبت گرامیداشت  هفته کار و کارگر در دادگستری استان برگزار شد با اشاره به سخنان  رهبر معظم انقلاب درباره حقوق کارگران  در دیدار اخیر ایشان با این قشر گفت: رکن اصلی اقتصاد کشور و رزمندگان جنگ اقتصادی  ، کارگران هستند و تلاش ما در دادگستری استان بر پیگیری مشکلات این قشر و حل آن است.
آسیابی با تاکید بر این که تنظیم قراردادهای خاص و تحمیلی به کارگران ،  از نظر قانونی اعتبار ندارند و خلاف قانون است گفت:  اگر  کارگران نسبت به این نوع قراردادها معترض باشند می توانند شکایت کنند .
وی از اختصاص وکلای معاضدتی برای کارگران هم خبر داد و گفت: برای کارگرانی که نیاز به مشاوره حقوقی  یا وکیل در پرونده های خود دارند نیز  در رایزنی با کانوی وکلای  قوه قضاییه، سهمیه ویژه  برای وکلای معاضدتی ، در نظر گرفته خواهد شد.
حیدر آسیابی افزود: برای حل مشکلات و اختلافات کارگران و کارفرمایان نیز شعب ویژه در شورای حل اختلاف استان اختصاص می یابد  تا افراد به جای مراجعه به محاکم ،  اول به شورای حل اختلاف مراجعه کنند .
آسیابی با اشاره به این که رویکرد ما در دستگاه قضایی استان بر پایه حمایت از واحدهای تولیدی است  افزود: این رویکرد  هم حمایت از کارفرما و هم حمایت از کارگر است  که در نتیجه آن فقط ر سال گذشته  110 واحد تولیدی یا احیا شدند یا از تعطیلی و ورشکستگی آنها جلوگیری شد .
وی ادامه داد:  حفظ حدود 3 هزار فرصت شغلی نتیجه احیای این واحد ها بود و اگر امروز به اذعان مسئولان اداره کل  کاهش 15 درصدی بیمه بیکاری در سال گذشته داشتیم  به علت رونق این واحدها و افزایش ظرفیت تولید در استان بود.
وی گفت: هدف جلسه امروز تعامل بین بخشی بین متولیان اجرایی بخش خصوصی در کنار سایر نهادهای مثل شورای گفتگوی بخش خصوصی، ستاد اقتصاد مقاومتی و ستاد رفع موانع تولید در استان بود تا با استفاده از ظرفیت همگرایی دستگاه قضایی برای حل مشکلات کارگران  تلاش شود.
وی با بیان این که حقوق کارگر فقط دستمزد نیست افزود: امنیت شغلی، بیمه بیکاری، بیمه سلامت، حفاظت و ایمنی محیط های کارگری و بازنشستگی هم شامل حقوق کارگر است و قانون برای تضمین این حقوق ضمانت اجرایی دارد.
وی  گفت: کارگران باید برای به روز کردن مهارت های خود آموزش های فنی و حرفه ای را جدی تر بگرند .
وی گفت: قوانین کار برای رعایت تعادل بین کارفرما و کارگر و تامین حقوق کارگران وضع شده است که مهم ترین ویژگی آن حمایتی بودن این قانون و بیشتر بر پایه تامین حقوق کارگران است.
حسینعلی خواجه مظفری، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان هم در این نشست با قدردانی از نگاه دادگستری استان برای ورود به موضوع مشکلات کارگران گفت: 188 هزار نفر کارگر بیمه شده در استان در 43 هزار کارگاه کار می کنند .
وی ادامه داد: میانگین مدت زمان رسیدگی به پرونده  الان به 16 روز رسیده است که رتبه سوم کشور  راداریم .
وی با اشاره به کاهش 15 درصدی تعداد افرادی که در استان  بیمه بیکاری دریافت می کنند افزود: تنها استان کشور هستیم که با سیر نزولی پرداخت بیمه بیکاری مواجهیم و به معنای کاهش اخراج کارگران است که نتیجه اقدامات ستا د اقتصاد مقاومتی دادگستری استان و دستگاه های اجرایی برای کمک به رونق تولید و جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی است .
بیمه کارگران ساختمانی ، اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در کارگاه های بالای 50 نفر، تمکین نکردن کارفرمایان به آرای صادر شده در هیئت های حل اختلاف و مراجع قانونی، به کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز،  قراردادهای چندماهه و تحمیلی از جمله مواردی بود که در جلسه امروز از سوی نمایندگان کارگری  مطرح شد

دیگر خبرها

  • اختصاص شعب ویژه کارگران و کارفرمایان در گلستان
  • فرمول تعیین دستمزد کارگران تغییر می‌کند؟
  • نبود کمیته‌های حفاظت فنی و بازرسان عامل ازدیاد حوادث کار
  • اختصاص شعبه ویژه حل اختلاف کارگران و کارفرمایان در گلستان
  •  نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد
  • نشست مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است
  • نرخ بازار باید منصفانه و اسلامی باشد/ ضرورت توجه به حق و حقوق کارگران
  • سورپرایز بزرگ کارگران با دریافت پاداش روز کارگر | کارگران اردیبهشت ۲ تا حقوق می‌گیرند
  • میان افزایش حقوق کارگران و قیمت کالاها، توازن برقرار شود