Web Analytics Made Easy - Statcounter

در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی، مراسم انتخاب نامزد منتخب مهریز برگزار شد و با حاشیه‌هایی همراه بود.

به گزارش خبرگزاری فارس در مهریز، مراسم انتخاب کاندیدای واحد برای حوزه مهریز در تالار سبز مهریز برگزار شد، در ابتدای مراسم غلامرضا نصیری اظهار داشت: از هر منطقه شهرستان مهریز ازجمله بغدادآباد، مهرپادین، مزویرآباد، دهستان خورمیزات، مدوار و باغدهوک، دهستان بهادران، دهستان تنگ چنار و میانکوه و دهستان سرو و ارنان، به ازای هر 1000 نفر رای، سه نفر به این مراسم دعوت‌شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجری این مراسم افزود: نامزدهای انتخاباتی شهر مهریز توافق کرده‌اند در این مراسم به نفع یک نفر انصراف دهند و در حال حاضر 8 نامزد حوزه انتخابیه مهریز که ساکن مهریز هستند در این مراسم شرکت کرده‌اند و هر یک 5 دقیقه فرصت دارند تا خود را معرفی کنند.

اولین نامزد انتخاباتی که به سخنرانی پرداخت، سید عباس طباطبایی بود، او بابیان این‌که یک خط قرمز می‌شناسم و آن‌هم ولایت‌فقیه است اظهار کرد: زحمات و خدماتی که مسئولین طی این 40 سال کشیدند تحت‌الشعاع اختلاس‌ها و رانت‌خواری‌ها و حقوق نجومی قرار گرفت و مردم را از نظام سرخورده و ناامید کرد. می‌خواهم نماینده واقعی مردم شهرم باشم.

عصمت صالحی دومین نامزدی بود که از سوابق علمی و پژوهشی خود گفت و بیان کرد: برای دفاع از هویت زنان و اشتغال جوانان؛ هم‌چنین برای توسعه دانش بومی و نگاه پایین از بالا تلاش می‌کنم. من تعهد گرا و عمل‌گرا هستم و برای معضل کم‌آبی و سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری برنامه دارم.

نامزد بعدی محمود حائری بود که پشت میز خطابه آمد و گفت: باید برای اتحاد مهریز ازخودگذشتگی کنیم و برای حضور یک مهریزی در خانه ملت فداکاری کنیم. پس‌ازآن برخلاف انتظار حضار انصراف خود را از دور انتخابات یازدهم مجلس شورا اعلام کرد که با تشویق حضار روبرو شد.

پس از حسن قاضی نسب که دقایقی کوتاه به بیان سوابق علمی و پژوهشی خود طی 25 سال گذشته ازجمله طرح‌های آب‌رسانی پرداخت، روح‌الله میروکیلی نیز سوابق شغلی و حرفه‌ای خود را بیان کرد و مختصری به موضوع جوانان در گام دوم انقلاب پرداخت.

سید محمدرضا بیدکی نیز با اشاره به بخشی از اصل 53 قانون اساسی صحبت‌های خود را آغاز کرد، وی نیز سوابق شغلی و علمی خود را مطرح کرد و با اشاره به جوان بودن خود گفت: میانگین سن شهدا 23 سال است و جوان‌گرایی یک اصل است. از سوی سازمان بازرسی به کار دعوت‌شده‌ام و برای پیشرفت شهر مهریز، جذب سرمایه‌گذار و پیگیری مسئله کم‌آبی و خشک‌سالی طرح دارم.

حجت‌الاسلام محمدرضا ابویی نامزد بعدی بود که به سخنرانی پرداخت و تنها به موضوع اهمیت اتحاد و پرهیز از تفرقه و محله گرایی اشاره کرد و افزود: مهریز حدود 30 هزار رأی یعنی بیش از 25 درصد آراء حوزه انتخابیه را در اختیار دارد و در صورت اتحاد نامزدها می‌توانیم یک مهریزی را به مجلس بفرستیم.

اشرف دهقان بنادکی دیگر نامزدی بود که با جمله من یک روستازاده‌ام سخنان خود را شروع کرد و به حقوق زنان در حوزه اشتغال و مسائل اجتماعی و مشکلات جوانان پرداخت.

علی ابراهیمی نسب که یکی از نامزدهای انتخاباتی شهرستان خاتم است پشت میز خطابه قرار گرفت و اعلام کرد اگر در مهریز اتحادی صورت بگیرد به نفع آن نامزد مهریزی انصراف می‌دهم و برای پیروزی او در شهرستان خاتم تبلیغ می‌کنم.

از دیگر نامزدهایی که قول مساعد داده بودند که در این مراسم شرکت می‌کنند و حضور نداشتند محسن مروی نام بود، سید جلیل عقیلی هم که به مراسم دعوت‌شده بود و حضور داشت بدون سخنرانی جلسه را ترک کرد.

در پایان، غلامرضا نصیری، مجری مراسم اعلام کرد که هر کس 30 درصد از آراء را کسب کند به‌عنوان نامزد منتخب مهریز معرفی می‌شود، پس‌ازآن مراسم رأی‌گیری آغاز شد و حضار به یک نفر رأی دادند که پس از شمارش آراء در حضور حضار، حجت‌الاسلام محمدرضا ابویی با 45 درصد از آراء بیشترین رأی را کسب کرد که با اعتراض و انتقادهایی همراه بود.

این مراسم با حواشی روبرو بود، از نامزد انتخاباتی که تمام سخنرانی خود را از روی برگه خواند تا نامزدی که با صدای لرزان و شیوه ایستادن نامتعارف به معرفی خودپرداخت و همچنین  اعتراض چند نفر از حضار به تفرقه بین مردم مهریز که منجر به به هم ریختن نظم جلسه شد.

انتهای پیام/90028

منبع: فارس

کلیدواژه: انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه مهریز نامزدهای انتخابات دعوت شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۶۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با چهار نامزد انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه و جویبار

دو کرسی باقی مانده از مجموع نمایندگان مازندران در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حالی به مرحله دوم کشیده شد که چهار نامزد از پنج شهرستان این استان وارد کارزار رقابت شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در یازدهم اسفندماه ۱۴۰۲ در حالی به کار خود پایان داد که از بین ۱۲ نماینده، ۹ حوزه استان مازندران، ۱۰ نفر از هشت حوزه موفق شدند با بیشترین رأی مردمی به دور جدید خانه ملت راه پیدا کنند و دو کرسی کاندیدای شهرستان‌های قائم‌شهر، جویبار، سوادکوه، سیمرغ و سوادکوه شمالی به مرحله دوم کشیده شود.

در این دوره از انتخابات مجلس، عمران عباسی‌کالی، مصطفی معلمی، کمال علیپور و علی کشوری، نامزد شده بودند که براساس نتیجه اعلام شده ستاد انتخابات استانداری مازندران عمران عباسی با ۲۶ هزار و ۷۸۹ رأی و مصطفی معلمی با ۲۲ هزار و ۶۱۵ رأی در رتبه‌های اول و دوم و کمال علیپور با ۲۱ هزار و ۴۵۹ رأی و علی کشوری با ۱۸ هزار و ۸ رأی به عنوان نامزدهای سوم و چهارم منتخبان مردم این پنج شهرستان قرار گرفتند.

با حد نصاب نرسیدن این نامزدها براساس ماده ۱۰ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی حداقل یک‌پنجم آرا در مرحله اول برای یک یا چند نفر از داوطلبان، انتخابات دومرحله‌ای می‌شود، بدین معنی که از بین نامزدهایی که حداقل یک‌پنجم آرا را در مرحله اول به دست نیاورده‌اند، فقط به تعداد دو برابر نمایندگان مورد نیاز از بین کسانی که بیشترین آرا را در مرحله اول داشته‌اند، در انتخابات مرحله دوم شرکت می‌کنند و در صورتی‌که تعداد نامزدهای باقی‌مانده، کمتر از دو برابر باشد، تمام آنان در مرحله دوم انتخابات شرکت می‌کنند و این شامل چهار نامزد منتخب دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی پنج شهرستان استان مازندران شده است و اکنون مردم این شهرستان‌ها برای حضور در پای صندوق‌های رأی آماده می‌کنند.

در این گزارش برآن شدیم تا به معرفی این نامزدها بپردازیم.

عمران عباسی‌کالی ۴۸ ساله با گرایش سیاسی مستقل و با مدرک تحصیلی دکترای جامعه‌شناسی، در این دوره با سابقه‌هایی در زمینه نیروی رسمی آموزش و پرورش، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری قائم‌شهر و مسئولیت سرپرستی بخشداری مرکزی قائم‌شهر اولین نامزد در این دوره انتخابات است.

مصطفی معلمی ۵۰ ساله دومین نامزد دو کرسی پنج شهرستان جا مانده از دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با گرایش سیاسی اصولگرا و مدرک تحصیلی دکترای تخصصی تاریخ و تمدن ملل اسلامی حضور پیدا کرده است که با سابقه رتبه دانشیاری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، معاونت پژوهشی مرکز توسعه پژوهش‌های بین رشته‌ای علوم سلامت و معارف اسلامی و مدیریت گروه تاریخ علوم پزشکی در مقطع دکترای تخصصی و کارشناسی ارشد، عضو شورای اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مازندران و عضو بورد تخصصی طب سنتی و تاریخ پزشکی در وزارت بهداشت وارد کارزار رقابت سه کاندیدای شد.

و اما نامزد سوم کمال علیپور خنکداری ۵۰ ساله با گرایش سیاسی اصولگرا و مدرک تحصیلی دکترای عمران که در مجلس یازدهم یکی از نماینده‌های منتخب شهرستان‌های قائم‌شهر، جویبار، سوادکوه، سیمرغ و سوادکوه شمالی است، در این دوره همچنان مصمم بر اخذ آرای مردم دیار خودش است، آن هم با سوابق شناخته شده در عرصه شهرداری آنهم شهرداری تهران با مسئولیت‌های متعددی از جمله قائم‌مقام سازمان بازرسی، رئیس کمیته انتصابات سازمان بازرسی، مشاور معاونت امور مناطق و مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل در این دوره آمد.

و علی کشوری نامزد چهار پنج شهرستان مرحله دوم انتخابات دوازدهمین مجلس شورای اسلامی در مازندران ۴۳ ساله نامزد با گرایش سیاسی و مستقل و مدرک تحصیلی دکترای مدیریت استراتژیک است که مهم‌ترین موضوع حضورش در جایگاه فرزند شهیدی شناخته شده آن هم خلبان شهید هوانیروز سرلشکر احمد کشوری است و با عمده فعالیت‌هایی در زمینه فیلم‌سازی، فیلم‌نامه‌نویسی، داستان‌نویسی، نمایشنامه‌نویسی و عکاسی مرتبط با موضوع دفاع مقدس وارد این عرصه شد و در مرحله اول موفق به کسب ۱۸ هزار و ۸ رأی از مجموع ۱۵۲ هزار و ۹۶۲ رأی مأخوذه در حوزه انتخابیه و با ۱۱.۷ درصد آرا به مرحله دوم راه پیدا کرد.

به گزارش ایمنا، برگزاری مرحله دوم انتخابات دوازدهمین مجلس شورای که تبلیغات آن از روزپنجشنبه سیزدهم اردیبهشت آغاز شد، به گفته جواد مولایی‌قرا رئیس ستاد انتخابات حوزه قائم‌شهر برگزاری آن کاملاً الکترونیکی خواهد بود و تمام پنج شهرستان‌ها آمادگی کامل برای اجرای این دوره از انتخابات را دارند.

کد خبر 750703

دیگر خبرها

  • همه چیز مهیای رقابت بین نامزدهای ۲ حوزه انتخابیه مجلس در فارس است
  • دور اول انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه ورامین بدون شکایت برگزارشد
  • چاپ ۷.۵ میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات مجلس
  • فهرست نامزد‌های جبهه مردمی ایران قوی در ۲۲ حوزه اعلام شد
  • با نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در استان اردبیل آشنا شوید
  • آشنایی با چهار نامزد انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه قائمشهر، سوادکوه و جویبار
  • لیست نامزدهای شورای وحدت در دور دوم انتخابات تهران
  • آشنایی با نامزدهای راه یافته به دور دوم انتخابات مجلس در زنجان و طارم
  • فهرست نامزدهای مورد حمایت جبهه «ایران قوی» منتشر شد
  • دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس در پاسارگاد