Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئولان دولت چین از جان باختن ۱۴۳ نفر دیگر بر اثر ابتلا به ویروس «کووید۱۹» و افزایش تلفات این ویروس به بیش از هزار و پانصد نفر خبر دادند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، نوع جدید ویروس کرونا که از روزهای پایانی سال ۲۰۱۹ در چین شیوع پیدا کرد، طی بیست‌وچهار ساعت گذشته ۱۴۳ نفر دیگر را نیز به کام مرگ کشاند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، کمیسیون ملی بهداشت چین بامداد امروز (شنبه) با اعلام خبر تلفات جدید، گفت تعداد کسانی که بر اثر ابتلا به ویروس «کووید۱۹» جان خود را از دست دادند، به ۱۵۲۳ نفر افزایش یافته است.

بر این اساس، ۲۶۴۱ نفر دیگر نیز در چین به این ویروس مبتلا شده‌اند که تعداد کل مبتلایان آن را به ۶۶،۴۹۲ نفر رساند.

شبکه «سی.جی.تی.اِن» اما گزارش داد که طی بیست‌وچهار ساعت گذشته ۹۱۲ نفر که به ویروس جدید کرونا مبتلا بودند، درمان و از بیمارستان مرخص شدند. بدین ترتیب تعداد کل درمان‌شدگان نیز به ۸،۰۹۶ نفر افزایش پیدا کرد.

در حالی که حدود دو ماه از شیوع ویروس جدید در چین و سرایت آن به بیش از ۲۰ کشور جهان می‌گذرد، اولین تیم از سازمان بهداشت جهانی قرار است امروز وارد پکن شود تا در تحقیقات روی درمان این ویروس کمک کند.

به نوشته وبگاه روزنامه «گاردین» مبتلا شدن ۱۷۰۰ نفر از کادر درمانی چینی به این ویروس، علی‌رغم استفاده از تجهیزات کنترلی مانند ماسک و لباس‌های ایزوله، باعث نگرانی بهداشت جهانی شده و تیمی از محققان و پزشکان خود را به پکن اعزام کرد.

از سوی دیگر، رئیس سازمان آمریکایی موسوم به «مرکز کنترل و پیشگری از بیماری» (CDC) – به عنوان قوی‌ترین مرکز مبارزه با بیماری‌های خطرناک اپیدمیک – می‌گوید این ویروس به تغییر فصل و دمای هوا حساسیت ندارد و احتمالا حتی تا سال آینده نیز جهان را درگیر خود کند.

«رابرت ردفیلد» رئیس این مرکز به شبکه سی.اِن.اِن گفت: «ما چیز زیادی درباره این ویروس نمی‌دانیم. این ویروس احتمالا تا بعد از این فصل با ما باشد، [حتی] تا بعد از امسال و گمان می‌کنم این ویروس نهایتاََ جای پای خود را باز کرده و سرایت جامعه‌ای خواهیم داشت».

سازمان بهداشت جهانی چند روز پیش نام «COVID-19» را که مخفف واژه انگلیسی «بیماری کروناویروس ۲۰۱۹» (coronavirus disease 2019) است و به شیوع این ویروس از روزهای پایانی سال گذشته میلادی اشاره دارد، برای این ویروس انتخاب کرده است.

ویروس‌های کرونا (یا کروناویروس‌ها) خانواده‌ای از ویروس‌ها هستند که بیماری‌های مربوط به دستگاه تنفسی از سرماخوردگی معمولی گرفته تا برونشیت و عفونت مجاری تنفسی را منجر می‌شود.

ویروس «کووید۱۹»، از طریق تنفس و تماس هم منتقل می‌شود و همین امر کنترل آن را دشوار کرده است. این ویروس، بیماری «سندرم زجر تنفسی حاد» یا ARDS را در فرد مبتلا ایجاد می‌کند، یک بیماری خطرناک و نارسایی دستگاه تنفسی است که با گسترش سریع التهاب و عفونت در ریه‌ها شروع می‌شود. در ادامه، به دلیل پر شدن کیسه‌های هوایی شُش‌ها از مایع میان‌بافتی، اکسیژن کافی به فرد نمی‌رسد و در صورت عدم رسیدگی به‌موقع بیمار با خطر مرگ مواجه خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: چین ویروس کرونا کروناویروس بهداشت جهانی نفر دیگر ویروس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۷۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این اکتشاف می تواند نشانگرهای مشترک جدیدی برای افسردگی و بیماری های قلبی فراهم کند که به توسعه درمان هایی برای هر دو بیماری منجر شود.

هر دو بیماری مذکور مشکلاتی برای سلامت در جهان به حساب می آیند. طبق تخمین های اولیه ۲۸۰ میلیون نفر در سراسر جهان از افسردگی رنج می برند و از سوی دیگر ۶۲۰ میلیون نفر به بیماری های قلبی مبتلا هستند. برای مدت های طولانی تخمین زده می شد عوامل دخیل در سبک زندگی دلایل اصلی ارتباط میان این دو بیماری هستند. سبک زندگی مانند سیگار کشیدن، ورزش نکردن و تغذیه نامناسب دلیل اصلی هر دو بیماری تلقی می شدند.

مولفان پژوهش جدید یک ماژول ژنی را به عنوان گروهی از ژن ها تعریف کرده اند که الگوی بیان مشابهی در شرایط مختلف دارند و به همین دلیل از لحاظ عملکرد مرتبط هستند.

بینیشا میشرا محقق دانشگاه تامپر در فنلاند در این باره می گوید: ما پروفایل بیان ژنی در نمونه خون افراد مبتلا به افسردگی و بیماری های قلبی را رصد کردیم و ۲۵۶ ژن در یک ماژول ژنی یافتیم که بیان آنها در سطح بالاتر یا پایین تر از متوسط، افراد را در معرض خطر ابتلا به هر دو بیماری قرار می دهد.

این تحقیق براساس پژوهش جوانان فنلاندی(YFS) انجام شده که عوامل ریسک ابتلا به بیماری های قلبی از کودکی تا بزرگسالی را بررسی می کند. این تحقیق در سال ۱۹۸۰ میلادی با حضور ۳۵۹۶ کودک و نوجوان ۳تا۱۸ ساله آغاز شد. محققان الگوریتمی را به کار گرفتند و با استفاده از داده های جمع آوری شده ۲۲ ماژول ژنی از خوشه بندی سلسله مراتبی ماتریس عدم تشابه کشف کردند که حاوی ۱۴ تا ۱۰۳۶۷ ژن مرتبط بودند.

نتایج تحقیق نشان داد یک ماژول ژنی به نام darkred با ۲۵۶ ژن ارتباط زیادی با هر دو بیماری دارد. این تحقیق در ژورنالFrontiers of Psychiatry منتشر شده است.

کد خبر 6098098 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • روز جهانی آسم ۱۴۰۳ + تاریخچه، شعار و پوستر World Asthma Day
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • بیش از ۳۵۰ میلیون نفر از علایم تنفسی آسم رنج می‌برند/ هزینه ۳۰ میلیون تومانی درمان هر بیمار در سال
  • «آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴
  • عضو انجمن آسم و آلرژی : ۹ تا ۱۳ درصد مردم کشور آسم دارند / آلودگی هوای کلانشهرها از عوامل مهم ابتلا به آسم است
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟