Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بررسی‌های جدید نشان می‌دهد حضور پناهجویان در مکزیک به دلیل سیاست‌های مهاجرتی آمریکا سبب می‌شود تا آنان با معضل‌هایی مانند آدم ربایی، قاچاق انسان و استثمار جنسی به شکا گسترده‌ای مواجه شوند. تاریخ انتشار: 06:00 - 26 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۵۸۴۳ به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ یک موسسه خیریه پزشکی می‎گوید مهاجران کشور‌های آمریکای مرکزی به آمریکا، در جریان پروسه مهاجرت خود ربوده شده، مورد تجاوز قرار گرفته یا قاچاق می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش تامسون رویترز، ۸۰ درصد از مهاجران کشور‌های آمریکای مرکزی به آمریکا که در ۹ ماهه نخست سال ۲۰۱۹ در مکزیک تحت درمان قرار گرفتند، در «نوو لاردو» مکزیک قربانی خشونت از جمله آدم ربایی شده اند؛ این آمار، قربانیان «ریو گرانده» آمریکا را شامل نمی‌شود.
یک موسسه خیریه پزشکی که به مهاجران خدمات پزشکی و روان درمانی ارائه می‌کند، تاکید کرد: «مهاجران کشور‌های آمریکای مرکزی در جریان مهاجرت به آمریکا متحمل خشونت می‌شوند و با آن‌ها به گونه‌ای رفتار می‌شود که گویا آن‌ها انسان نیستند.»   بیشتر بخوانید:  تجاوز به کودکان و نوجوانان در بازداشتگاه‌های آمریکا  رفتار غیرانسانی با مهاجران در مرز‌های آمریکا
این در حالی است که دولت آمریکا تاکنون ۵۷ هزار مهاجر غیر مکزیکی را به مکزیک فرستاده است؛ این اقدام با این بهانه توجیه می‌شود که این افراد در زمان بررسی درخواست پناهجویی نباید در آمریکا حضور داشته باشند؛ از سوی دیگر آمریکا ظرفیت پذیرش پناهجو را کاهش داده و تعداد درخواست‌های پناهجویی روزانه را کاهش داده است.
سخنگوی وزارت امنیت داخلی آمریکا مدعی شده برنامه نگهداری از پناهجویان در مکزیک براساس پروتکل‌های امضا شده میان دو کشور بوده و ۵۷ هزار مهاجر غیرمکزیکی بر این اساس به مکزیک فرستاده می‌شوند.
در ماه سپتامبر از هر ۴۱ بیماری که در «نوو لاردو» مکزیک در انتظار دوره بررسی پرونده پناهجویی آمریکا بودند، ۱۴ نفر اعلام کردند اخیرا ربوده شده اند.
براساس یافته‌های موسسه خیریه پزشکی مذکور، تقریبا ۷۸ درصد از ۳۷۰۰ بیماری که در مکزیک در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ مورد درمان قرار گرفتند، علائم مواجهه با خشونت اعم از تجاوز، خشونت جنسی و شکنجه را نشان داده اند.
برخی از این افراد اعلام کردند به مدت طولانی به بیگاری، سوءاستفاده جنسی یا کار در باند‌های جنایتکار در مکزیک به کار گرفته شده بودند. تقریبا از هر چهار زن مهاجر یک نفر در جریان مهاجرت خود خشونت جنسی را تجربه کرده اند.   گزارش‌های حقوق بشری نشان می‌دهد تنها در ماه اکتبر بیش از ۳۴۰ مورد گزارش عمومی از تجاوز، آدم ربایی و شکنجه در میان حوادثی بوده که مهاجران در مکزیک به دلیل انتظار برای دادگاه تجربه کردند.
باید توجه داشت که بحران مهاجرت محدود به موضوع مذکور نشده و گستره وسیعی از حوادث ناگوار را در بر می‌گیرد که از جمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:
- مرگ در بازداشتگاه‌های مهاجران آمریکا: در سال مالی ۲۰۲۰ که از اکتبر ۲۰۱۹ آغاز شده تاکنون ۵ مهاجر در بازداشتگاه مهاجران آمریکا جان خود را از دست داده اند. شمار مهاجران بازداشت شده در آمریکا در دوران ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» و در پی اتخاذ سیاست «تحمل صفر» به شکل قابل ملاحظه‌ای افزایش یافته است.
- افزایش شمار بازداشت شدگان: اداره مهاجرت و گمرک آمریکا در سال گذشته ۵۱۰۸۵۴ مهاجر را دستگیر کرد؛ تعداد مهاجران دستگیرشده در سال ۲۰۱۸، رقم ۳۹۶۴۴۸ نفر بوده است؛ دولت آمریکا همچنین در سال‌های اخیر بازداشتگاه‌های مهاجران را در جنوب این کشور افزایش داده و اداره آن‌ها را به شرکت‌های امنیتی خصوصی واگذار کرد.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا آمریکا مهاجران موسسه خیریه پزشکی آدم ربایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۷۶۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبرد آمریکا با شعارهای آمریکایی

تاکنون تصاویر بازداشت‌ها و تجمعات دانشجویان دانشگاه‌های اموری در آتلانتا، جرج واشنگتن، اوهایو، کالج امرسون، آی آن پلستاین، تگزاس، کالیفرنیا، در رسانه‌های بین‌المللی بازتاب داشته است.

سرویس سیاست مشرق - با آغاز جنایات رژیم صهیونیستی علیه غزه، کشورهای اروپایی و آمریکایی شاهد اعتراضات گسترده مردمی بودند. انعکاس توحش صهیونیست‌ها در رسانه‌های بین‌المللی، صبر مردم دنیا را لبریز کرد و طی هفت‌ماه اخیر، تجمعات چشم‌نوازی را در تاریخ ثبت کرد. اما جنس تجمعات دانشجویان آمریکایی در هفته اخیر متفاوت است.

دانشجویان آمریکا این بار به سبک خود و با درک متفاوت نسبت به مسائل سیاسی و بین‌المللی آمریکا اعتراض کردند. دانشجویان در اعتراض به حمایت دانشگاه خود از تولیدکنندگان تسلیحات نظامی و ارسال‌ آن‌ها به سرزمین‌های اشغالی، در محوطه دانشگاه‌ کلمبیا نیویورک تجمع اعتراضی برگزار کردند. پس از این تجمع، کلاس‌های حضوری روز دوشنبه دانشگاه کلمبیا تعطیل شد.

در روزهای بعد، این تجمعات گسترش یافت و دانشجویان در محوطه دانشگاه به اعتراض خود ادامه دادند؛ در دیگر دانشگاه‌های آمریکا نیز با برپایی چادر در محوطه دانشگاه، تحصن کردند. پلیس آمریکا پس از گسترش اعتراضات، به دانشگاه‌ها یورش برد و بازداشت معترضان را آغاز کرد.

طی ۲۴ ساعت، ۲۰۰ دانشگاه آمریکا، محل تحصن و اعتراض دانشجویان آمریکایی علیه رژیم صهیونیستی شد. پلیس آمریکا جمعیت زیادی را به شدیدترین شکل ممکن بازداشت کرد. در جمع معترضان، اساتید دانشگاهی نیز حضور داشتند که پلیس آمریکا با آنها به شدت برخورد و بازداشت کرد.

این خشونت علیه دانشگاه کلمبیا نیویورک در حالی صورت می‌گیرد که نخبه‌ترین جوانان آمریکایی در این دانشگاه تحصیل می‌کنند و اساتید این دانشگاه از برترین‌های آمریکا هستند.

دکتر نوئل مک آفی، رئیس دپارتمان فلسفه در دانشگاه اموری و کرولین فوهلن، استاد تمام اقتصاد، ازجمله برجسته‌ترین اساتیدی بودن که ویدیو بازداشت خشونت‌آمیز آن‌ها در رسانه‌های بین‌المللی وایرال شد.

کرولین فوهلن، استاد تمام اقتصاد

نوئل مک آفی، رئیس دپارتمان فلسفه

علاوه بر اساتید، بازداشت دانشجویان نیز با خشونت همراه شد. در جریان این بازداشت‌ها ده‌ها دانشجو که در اعتراضات شرکت داشتند، تعلیق شدند، روند خشونت پلیس آمریکا در بازداشت دانشجویان به نحوی وسعت یافته که می‌توان از آن به‌عنوان «بازداشت سراسری» یاد کرد.

تاکنون تصاویر بازداشت‌ها و تجمعات دانشجویان دانشگاه‌های اموری در آتلانتا، جرج واشنگتن، اوهایو، کالج امرسون، آی آن پلستاین، تگزاس، کالیفرنیا، در رسانه‌های بین‌المللی بازتاب داشته است. در ادامه دانشجویان دانشگاهای ملبورن استرالیا و کانادا نیز به جمع حامیان فلسطین پیوسته و علیه رژیم صهیونیستی تجمع اعتراضی برگزار کردند.

در بین‌ برخی تصاویر وایرال شده، استقرار تک‌تیرانداز بر بام دانشگاه اوهایو نیز مورد توجه قرار گرفته است.

خشونت پلیس آمریکا در بازداشت دانشجویان، بازتاب‌های مختلفی در رسانه‌ها و جوامع بین‌المللی داشت. مردم یمن در واکنش به دستگیری حامیان فلسطین، روز جمعه تجمع گسترده‌ای را برگزار کرده و از دانشجویان آمریکا حمایت کردند.

در حالی‌که مقامات آمریکایی بارها به بهانه «نقض حقوق بشر» در امور داخلی سایر کشورها دخالت کنند حالا خود با یک بحران در رفتار روبه‌رو هستند، دولت آمریکا حتی پس از متفرق کردن دانشجویان معترض، در برخی از دانشگاه‌ها نیروهای نظامی خود را مستقر کرده و در محوطه‌ دانشگاه رژه می‌روند. برخی اهالی رسانه‌ ضدانقلاب نیز در واکنش‌های مربوط به این موضوع نشان دادند که با هرگونه دشمنی با سیاست‌های ایالات متحده و صهیونیست‌ها مخالف‌اند!

دیگر خبرها

  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • انحطاط اخلاقی یا استثمار به بهانه تولید علم
  • خشونت پلیس آمریکا ضد دانشجویان
  • بازتاب خشونت پلیس آمریکا در شبکه‌های اجتماعی
  • مکزیک: دیدید چه بلایی سر دانشجویان معترض در آمریکا آمد؟
  • انتقاد تند رئیس جمهور مکزیک از آمریکا
  • فیلم| واکنش کاربران مجازی به برخورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • نبرد آمریکا با شعارهای آمریکایی
  • تلاش مزدوران اینترنشنال برای توجیه اقدامات وحشیانه پلیس آمریکا + فیلم
  • خشونت و سرکوب، سهم دانشجویان معترض آمریکا