Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-04@21:19:41 GMT

معرفی هاوال کانسپت به همراه مشخصات

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۹۷۹۳۶

معرفی هاوال کانسپت به همراه مشخصات

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، هاوال از کراس‌اوور کانسپتی بنام کانسپت H در نمایشگاه خودروی هند رونمایی کرده است. سبک طراحی این خودرو از محصولات کنونی هاوال کاملاً متفاوت بوده و قرار است روند طراحی نسل بعدی محصولات این شرکت را نشان دهد و به بازار‌های جهانی وارد شود. البته در ظاهر این کانسپت هنوز هم می‌توان ژن‌هایی از محصولات کنونی هاوال را مشاهده کرد، اما درمجموع کانسپت H خودرویی عضلانی‌تر و با زبان طراحی متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند هاوال قصد دارد با این کانسپت پیش‌نمایشی از زبان طراحی جدید خود را ارائه کند، اما الگوبرداری از محصولات و زبان طراحی کادیلاک در آن غیرقابل کتمان است. بخش جلویی کانسپت H تحت سلطهٔ جلوپنجرهٔ بسیار بزرگی است که داخل آن با نقاط کرومی پُر شده و فرم منحصربه‌فردی دارد. در طرفین این جلوپنجره، اما چراغ‌های باریک و زاویه‌داری قرار دارند که کاملاً کادیلاک CT۶ را به یاد می‌آورند. در داخل این چراغ‌ها، اطراف مه شکن‌ها و ورودی هوای پایینی، اما تریم آبی‌رنگی کار شده که می‌تواند نمایانگر قوای محرکهٔ هیبریدی کانسپت H باشد.

در پروفیل جانبی خودرو نمایی تقریباً مشابه دیگر ساخته‌های هاوال به چشم می‌خورد، اما یک خط کمر دوقسمتی حس اسپرتی آن‌را تقویت کرده است. کانسپت H همچنین روی رینگ‌های بزرگی با عناصر مشکی براق قرار گرفته است.

در قسمت عقب این کانسپت چینی، اما بازهم فرم چراغ‌ها کاملاً برگرفته از کادیلاک XT۶ هستند، اما داخل این چراغ‌ها به‌صورت سه‌بعدی طراحی شده است. یک اسپویلر زاویه‌دار روی سقف و یک دیفیوزر بزرگ با تریم کرومی هم از دیگر ویژگی‌های قابل‌توجه بخش عقبی کانسپت H هستند.

در کابین این کراس‌اوور کانسپت، اما طراحان هاوال دست از سر کادیلاک برداشته و کمی ابتکار به خرج داده‌اند! با توجه به اینکه این خودرو جوانان را به‌عنوان گروه اصلی خریداران هدف قرار داده است، کابین آن با حس تکنولوژی و جوان‌گرایی طراحی شده است. در اینجا در مقابل راننده یک غربیلک فرمان سه پره قرار گرفته و پشت آن یک صفحه آمپر دیجیتالی جای گرفته است.

در سمت راست نیز نمایشگر بزرگ تبلت مانندی برای سیستم اطلاعاتی-سرگرمی به چشم می‌خورد که زیر آن پانل کنترل سیستم تهویه تعبیه شده است.

در کابین کانسپت H همچنین در قسمت‌هایی مثل کنسول مرکزی، بالای داشبورد و رو دری‌ها تریم مسی‌رنگی کار شده تا بر جذابیت آن افزوده شود. هاوال فعلاً اطلاعاتی از مشخصات فنی و قوای محرکهٔ کانسپت H منتشر نکرده و صرفاً گفته است که این خودرو نشان‌دهندهٔ الکتریکی‌سازی و هوشمندی است. البته در بخش جانبی خودرو دو درب باک به چشم می‌خورد که این یعنی با کراس‌اووری پلاگین‌هیبریدی طرف هستیم، اما بااین‌حال ارائهٔ نسخهٔ تمام الکتریکی آن نیز وجود دارد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نبض بازار خودرو چشم می خورد زبان طراحی کانسپت H چراغ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۷۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موزه‌های آنلاین حوزه برندینگ طراحی شد

علی وکیلی، مدیرعامل یک شرکت خلاق فعال در زمینه برندینگ مستقر در کارخانه نوآوری آزادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره یکی از روش‌های نوین برندینگ محصولات که توسط این شرکت خلاق ارائه شده است، توضیح داد: طراحی یک موزه آنلاین برای صنایع و واحدهای تولیدی در راستای برندینگ محصولات و شناخته‌شده‌تر کردن آن‌ها یکی از روش‌های نوین برندینگ توسط این شرکت است.

وی افزود: در اکثر مواقع یک تاریخچه منسجم از فعالیت‌ها، محصولات، افتخارات و خلاصه تمام امور مربوط به یک برند، وجود ندارد یا شاهد این هستیم که خیلی از شرکت‌ها، درقالب روش‌های سنتی مانند بروشور، اطلاعات و خدمات مربوط به خوود را به مشتری ارائه می‌کنند.

وکیلی توضیحات دقیق‌تری از روش نوین این مجموعه برای طراحی موزه آنلاین ارائه کرد و گفت: درواقع، این موزه‌ها براساس چند مرحله اساسی، طراحی مفهوم یا مفهوم‌سازی، طراحی آنلاین و شبکه‌سازی محصول و درنهایت طراحی معماری تکنولوژیکال، طراحی می‌شوند.

وی ادامه داد: این خدمات بر بستر وب و طراحی موزه‌های‌ آنلاین براساس قصه و روایت هر برند و محصول ارائه می‌شوند.

این فناور حوزه برندینگ درباره نحوه اجرایی‌سازی ایده‌ها برای برندینگ محصول توسط این مجموعه توضیح داد: اساس کار شرکت به‌صورت«EPC» یا سیستم کار طراحی، تامین تجهیزات و اجرای پروژه  از صفر تا صد توسط کارفرما است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (عکس) رونمایی رسمی از چری اومودا ۷
  • ببینید | رانندگی با تنها فراری پلاک ملی ایران چه حسی دارد؟
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی چگونه طراحی می‌شود؟
  • هر آنچه از سیستم VRF باید بدانید
  • برندگان اسکار ایتالیا معرفی شدند/ «من کاپیتان» درخشید
  • معرفی فورس گورکا پنج‌در، همتای ارزان‌قیمت مرسدس G کلاس از هند! (+عکس)
  • طراحی نیمکت مواج برای اتاق‌های انتظار (فیلم)
  • موزه‌های آنلاین حوزه برندینگ طراحی شد
  • معرفی جان سخت‌ترین خودروها در جهان (+عکس)