Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@00:32:49 GMT

خیارهایی که فرش خیابان شدند

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۹۷۹۶۶

خیارهایی که فرش خیابان شدند

به گزارش ایرنا، افزایش سطح زیر کشت و هزینه‌های تولید، نبود بازار مناسب و درنهایت پایین بودن قیمت خیارسبز در جنوب کرمان باعث ورود خسارت به کشاورزان این منطقه شده است به گونه‌ای که برخی از کشاورزان حتی از برداشت محصول خود دست کشیده‌اند و برخی از آنها در شهرستان رودبار جنوب وقتی با نرخ پایین این محصول مواجه شدند تولیدات خود را به خیابان ریختند تا با این کار، اعتراض خود را به گوش مسوولان برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مشکل خیارکاران جنوب کرمان نبود بازار است
 صادر کننده نمونه کشور در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: مشکل امروز خیارسبز هفت شهرستان جنوبی استان کرمان، نبود بازار مناسب است.
جهانبخش بهزادنژاد اظهار داشت: قیمت هر کیلو خیارسبز زمینی ۵۰۰ تومان و خیار گلخانه ای یکهزار تومان است که با توجه به هزینه‌های بالای کشت، این مبلغ توجیه اقتصادی نداشته و ضرر ۱۰۰ درصدی کشاورزان را به همراه داشته است .
وی تصریح کرد: تولید زیاد محصول خیار سبز و در نتیجه نبود توازن بین بازار تولید و مصرف یکی از علت‌های اصلی پایین بودن قیمت خیار سبز جنوب کرمان است. 
این صادرکننده با بیان اینکه در سال‌های قبل بیشتر خیار کشور در منطقه جنوب کرمان تولید می‌شد، بیان داشت: امروز  کشت خیار در سراسر کشور انجام می‌شود و این موضوع باعث افزایش تولید این محصول شده است.
وی اظهار داشت: یکی از عمده‌ترین بازارهای صادراتی محصول خیار، کشور عراق بوده ولی با ممنوع شدن صادرات به این کشور میزان تولید با نیاز داخلی نامتوازن شده است.
بهزادنژاد نبود بسته‌بندی مناسب صادراتی را از جمله مشکلات حوزه کشاورزی جنوب کرمان برشمرد و گفت: اگر بسته‌بندی، صادراتی باشد دست صادرکنندگان برای صادرات باز شده و در نهایت شاهد کاهش مشکلات بخش کشاورزی خواهیم بود.
صادر کننده نمونه در سال ۹۸ گفت: مهمترین معضل بخش کشاورزی نبود برنامه‌ریزی صحیح در انتخاب محصول و نوع رقم محصول برای کاشت و بازار هدف است و تا زمانیکه بازار هدف مشخص نباشد هیچ برنامه‌ریزی هدفمندی در سیستم کشت کشاورزی وجود ندارد.
بهزاد نژاد افزود: یکی دیگر از مشکلات بخش کشاورزی نبود حمل و نقل و ترانزیت مناسب بوده که زنجیره صادرات را دچار مشکل می‌کند.

 ورود سازمان تعاون روستایی جنوب کرمان برای رفع مشکل قیمت محصول خیارسبز
فرماندار رودبار جنوب با اشاره به کاهش قیمت خیارسبز گفت: با دستور معاون استاندار کرمان، سازمان تعاون روستایی جنوب کرمان برای رفع این مشکل مداخله می‌کند.
محمود قانعی افزود: خیارکاران این شهرستان به دلیل کاهش نرخ قیمت خیار سبز، در فرمانداری برای رفع مشکل حضور یافتند که پساز شنیدن صحبت های کشاورزان، ۲۰ نفر به عنوان نماینده کشاورزان انتخاب شدند.
وی از برگزاری نشست شورای تامین شهرستان رودبارجنوب به دلیل اعتراض کشاورزان به کاهش نرخ خیارسبز خبر داد و گفت: در این نشست ۲۰ نماینده کشاورزان حضور داشتند و پس از بررسی موضوع و رایزنی انجام شده در نهایت با دستور معاون استاندار مقرر شد که سازمان تعاون روستایی جنوب کرمان برای خرید خیار با نرخ توافقی ورود کند.
فرماندار رودبار جنوب با بیان اینکه هم اکنون قیمت هر کیلو خیار سبز محلی بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ تومان است، اظهار داشت: با ورود سازمان تعاون روستایی امیدواریم شاهد کاهش مشکلات کشاورزان باشیم.
وی ممنوع شدن واردات خیارسبز توسط کشور عراق را یکی از مشکلات این کشاورزان برشمرد و گفت: اطلاع رسانی زیادی در زمینه جلوگیری از کشت خیارسبز انجام شد ولی کشاورزان به این اطلاع رسانی‌ها توجه نکردند و امروز با این مشکل مواجه شدند.
قانعی اظهار داشت: دولت تمام تلاش خود را برای رفع این مشکل انجام خواهد داد.

پیش‌بینی تولید ۴۵۰ هزار تُن خیار سبز در جنوب کرمان

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان از پیش‌بینی تولید ۴۵۰ هزار تن خیار سبز در هفت شهرستان جنوبی استان کرمان خبر داد و گفت: این میزان محصول خیار سبز از سطح ۱۲ هزار هکتار برداشت می‌شود.

فرامرز رستگاری افزود: برداشت خیار در هفت شهرستان جنوبی استان کرمان از اول آذر آغاز و تا پایان فروردین‌ماه ادامه دارد.

وی هزینه تولید هر کیلو خیار سبز گلخانه‌ای را یکهزار و ۵۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: کشاورز باید هر کیلو خیار سبز خود را به قیمت یکهزار و ۸۰۰ تومان به فروش برساند تا توجیه اقتصادی داشته باشد.

رستگاری افزود: هزینه تولید هر کیلو خیار سبز تونلی ۷۰۰ تا ۸۰۰ تومان بوده لذا این محصول برای داشتن توجیه اقتصادی باید یکهزار و ۲۰۰ تومان به فروش برسد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی کرمان جیرفت رودبار جنوب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کرمان جیرفت رودبار جنوب وزارت جهاد کشاورزی کرمان جیرفت رودبار جنوب سازمان تعاون روستایی جنوب کرمان توجیه اقتصادی رودبار جنوب بخش کشاورزی محصول خیار نبود بازار قیمت خیار برای رفع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۷۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فوت یک نفر در کرمان بر اثر صاعقه

رییس اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان جیرفت گفت: آذرخش موجب مرگ یک زن ۲۸ ساله در شهر مردهک شهرستان عنبرآباد در جنوب کرمان شد.  

 جواد افشارمنش روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این حادثه ساعت ۱۵.۴۵ عصر امروز در روستای کوشک‌مور شهرستان عنبرآباد رخ داده است.

روستای کوشک مور در ارتفاعات جبالبارز جنوبی قرار دارد از اینرو احتمال وقوع حوادث ناشی از آذرخش یا صاعقه در آن بیشتر است.

شهرستان عنبرآباد در ۲۵۷ کیلومتری جنوب مرکز استان کرمان قرار دارد.

هواشناسی کرمان اعلام کرد که طبق بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی برای امروز(شنبه) و فردا در برخی مناطق استان، رگبار باران پیش‌بینی می‌شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران
  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • اختصاص ۷۰۰ میلیارد تومان برای آسفالت خیابان‌های کرمان
  • هشدار به کشاورزان ۳۱ استان با ورود سامانه بارشی جدید
  • هشدار به کشاورزان ۳۱ استان با ورود سامانه بارشی جدید از سه‌شنبه
  • بارش‌های اخیر ایران محصول ابردزدی و بارورسازی ابرها است؟
  • فوت یک نفر در کرمان بر اثر صاعقه
  • خرید گندم در خوزستان به ۵۶۰ ‌هزار تن رسید
  • خرید گندم در خوزستان به بیش از ۵۶۰ ‌هزار تن رسید