Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، رحمت‌اله بیگدلی عضو شورای مرکزی و رییس دفتر سیاسی حزب جمهوریت در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درخصوص وضعیت این حزب در آستانه انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: از مجموع ۶۱ نفر کاندیدای حزب جمهوریت، تقریبا همه‌ آن‌ها را رد صلاحیت شده‌اند و عملا حزب جمهوریت هیچ کاندیدایی در انتخابات ندارد، البته شاید در یک جایی کاندیدایی که ناشناس باشد، تایید شده باشد، اما قریب به اتفاق همه کاندیداهای ما رد صلاحیت شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیگدلی در خصوص رویکرد حزب جمهوریت در انتخابات، اظهار داشت: در حال حاضر ما هیچ کاندیدایی نداریم که از مردم بخواهیم به کاندیدای ما رای بدهند، از سوی دیگر در کل کشور اکثریت قاطع کاندیداهای شناخته شده جریان اصلاح‌طلب رد صلاحیت شده‌اند یعنی در بسیاری از حوزه‌ها ما اصلا فاقد کاندیدای حزبی و جریان اصلاح‌طلب هستیم، مگر این‌که در بعضی حوزه‌ها که احتمال می‌دهند این کاندیدا شانس رای‌آوری ندارد و فقط می‌توانند حضور گرم‌کننده در انتخابات‌ داشته باشند، او را تایید کرده‌ باشند تا بگویند اصلاح‌طلبان هم در انتخابات حضور دارند. در غیر این صورت در اکثریت حوزه‌ها کاندیدایی که شناخته شده باشد و سابقه اصلاح طلبی داشته باشد که بتوانیم از عملکرد آن فرد بعد از رای آوردن دفاع کنیم، نداریم.

رییس دفتر سیاسی حزب جمهوریت در خصوص برخی گمانه‌زنی‌ها با موضوع احتمال ائتلاف ۱۲ حزب اصلاح‌طلب در روزهای آتی، تصریح کرد: ائتلاف در جایی معنا پیدا می‌کند که هر حزبی یک، دو یا چند کاندیدا داشته باشد و چند حزب با هم ائتلاف کنند، اما وقتی ما هیچ کاندیدایی نداریم ائتلاف معنایی ندارد، البته اگر در روزهای آینده افرادی از کاندیداهای ردصلاحیت شده حزب ما تایید و وارد انتخابات شوند و ما احساس کنیم که می‌توانیم تاثیرگذار باشیم، تجدیدنظر خواهیم کرد، ولی تا این‌جا هیچ کاندیدایی برای حضور در انتخابات نداریم، همچنین در جلسه اخیر شورای مرکزی حزب جمهوریت هم تصویب شد که با این وضعیت ما در هیچ ائتلافی حضور نداریم‌.

وی ادامه داد: از مردم فهیم ایران می‌خواهیم‌ که خودشان تصمیم بگیرند‌ و از میان گزینه‌های موجود به عاقل‌ترین آن‌ها رای بدهند که در مواقع حساس بتوانند منافع ملی را تشخیص دهند‌ و بر اساس آن عمل کنند.

بیگدلی همچنین درخصوص رایزنی با شورای نگهبان و احتمال تجدیدنظر این نهاد در خصوص نتیجه‌ بررسی صلاحیت‌ها، اظهار داشت: با توجه به شرایطی که در عرصه بین‌الملل برای کشور به وجود آمده است و تنگناهایی که دشمنان برای ما ایجاد کرده‌اند، همه ما معتقد به همگرایی هستیم و تلاش خود را کردیم که انتخاباتی برگزار کنیم که نتیجه‌‌ آن تجلی اراده و همبستگی ملی باشد تا این پیام را به دنیا بدهیم که ما علیرغم هر اختلافی که در داخل داریم، در برابر بیگانگان ید واحد هستیم، اما متاسفانه برخی افراد وضعیتی را به وجود آوردند که حتی تنفس برای ما مشکل شده است و ما نمی‌توانیم پاسخگوی مردم باشیم!

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ائتلاف اصلاح طلبان حزب جمهوریت ردصلاحیت کاندیداها رد صلاحیت شده اند حزب جمهوریت هیچ کاندیدایی اصلاح طلب برای ما حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۷۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقریباً ۱۵ درصد زوجین در بردسکن مشکل ناباروری دارند

ایسنا/خراسان رضوی رئیس بیمارستان ولی‌عصر(عج) شهرستان بردسکن گفت: تقریباً ۱۵ درصد زوجین در بردسکن با مشکل ناباروری دست و پنجه نرم می‌کنند.

جمشید رحیمی در گفت و گو با ایسنا با گرامیداشت هفته سلامت به وضعیت ناباروری در مردان اشاره کرد و افزود: تشکیل زندگی مشترک شیرین است اما خانواده هنگامی تکمیل‌تر می‌شود که کودکشان را در آغوش گیرند.

وی با بیان اینکه تقریباً ۱۵ درصد زوجین در بردسکن با مشکل ناباروری دست و پنجه نرم می‌کنند، دلایل ناباروری در مردان را متفاوت دانست و تصریح کرد: یکی از موارد مهم و قابل درمان کریپتوارکیدیسم یا نهان بیضگی است.

رئیس بیمارستان ولی‌عصر (عج) شهرستان بردسکن اذعان کرد: در دوران جنینی بیضه‌ها داخل شکم قرار دارند و به‌تدریج قبل از تولد به سمت پایین حرکت کرده و داخل کیسه بیضه جای می‌گیرند.

وی با اشاره به اینکه حدود ۳ درصد موارد بیضه‌ها داخل شکم می‌مانند و یا در مسیر مهاجرت‌ گیر کرده و به کیسه بیضه نمی‌رسد و بیضه نزول نکرده، گفت: علاوه بر اینکه قدرت باروری پیدا نمی‌کند و به بلوغ نمی‌رسد در سنین میانسالی سرطانی شده و می‌تواند باعث مرگ فرد شود.

رحیمی افزود: اگر یک بیضه نزول کرده باشد فرد مشکل فرزندآوری ندارد ولی خطر سرطان برای بیضه دیگر وجود دارد. با معاینه توسط خود فرد و والدین و یا پزشک و مشاهده خالی بودن یک یا هر دو کیسه بیضه به این بیماری مشکوک شده و با سونوگرافی به تشخیص قطعی می‌رسیم.

وی با اشاره به اینکه سالانه ۶ کودک در بردسکن به جمع نهان بیضگان بردسکنی اضافه می‌شود، افزود: بهترین سن تشخیص قبل از ورود به دبستان است.

رئیس بیمارستان ولی‌عصر (عج) شهرستان بردسکن یکی از اهداف وزارت بهداشت را از معاینه دانش‌آموزان در مراکز بهداشتی درمانی توسط پزشک کشف همین بیماری دانست.

وی گفت: متأسفانه اکثر والدین حتی فرزند را به مرکز جامع سلامت نمی‌آورند و فرم مربوطه را به منشی پزشک داده و عجله دارند که سریع مهر زده شود و فرم را به مدرسه تحویل دهند.

رحیمی خاطرنشان کرد: در سال ۹۷ تعدادی از دانش آموزان پسر را در گروه ۶ تا ۱۸ سال معاینه کردم و ۷ مورد کشف شد. این افراد درمان شدند ولی بعضی از آنها فقط از خطر سرطان جستند ولی تا آخر عمر فرزندی نخواهند داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کدهای انتخاباتی کاندیداهای راه یافته به مرحله دوم اعلام شد
  • جمشیدیان: شانس بردن سپاهان و پرسپولیس برابر است/ طلایی پوشان فوتبال را از ۲ قطبی در آوردند
  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • علت تشنگی بعد از خواب چیست؟
  • آغاز ضبط مناظره تلویزیونی کاندیداهای حوزه انتخابیه خرم آباد و چگنی
  • شورای ائتلاف کاندیداهای مورد حمایت خود در خرم‌آباد را اعلام کرد
  • کیفیت هوای تهران در چه وضعیتی است؟
  • تقریباً ۱۵ درصد زوجین در بردسکن مشکل ناباروری دارند
  • نشست خبری تعدادی از کاندایداهای زن تهران در ایسنا
  • آغاز نشست خبری تعدادی از کاندایداهای زن تهران در ایسنا