Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@09:17:10 GMT

احیای صنعت گردشگری لازمه توسعه کشور است

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۹۸۱۱۹

احیای صنعت گردشگری لازمه توسعه کشور است

ایسنا/مازندران یک کارشناس گردشگری معتقد است: احیای صنعت گردشگری لازمه توسعه کشور است که نیاز به حمایت و اقدامات فوری از سوی مسئولان دارد.

محمدرضا اورمزدی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه ما عملا شاهد یک افت شدید در تورهای ورودی کشور هستیم، اظهار کرد: خیلی از کشورها چنین افت شدیدی را تجربه کردند و این اتفاق چیز خاصی نیست که فقط در ایران دیده شود اما در شش ماه دوم امسال به علت اتفاقاتی که در کشور ما به وجود آمد، ضربه مهلکی بر پیکر صنعت گردشگری ایران وارد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: قطعی اینترنت طی چند ماه گذشته باعث خروج بسیاری از سایت‌های گردشگری از مدار اصلی شد بنابراین این امر خسارت‌های مالی وحشتناکی به صنعت گردشگری کشور زد.
این کارشناس گردشگری خاطرنشان کرد: ترور ناجوانمردانه سردار دل‌ها شهید حاج قاسم سلیمانی توسط آمریکای جنایتکار باعث شده صنعت گردشگری خارجی در ایران تحت تاثیر تبلیغات منفی قرار گیرد که در مجموع این گونه حوادث هم برای مردم ایران و هم برای صنعت گردشگری کشور تلخ بوده است.
اورمزدی با اشاره به اینکه از سوی دیگر تحریم‌های ناجوانمردانه که چندین سال گریبانگیر مردم ایران است، می‌تواند در صنعت هوانوردی کشور هم بسیار اثرگذار باشد، گفت: هواپیماهای برجامی کشورمان به علت تحریم‌های ظالمانه اجازه پرواز خارج از ایران را ندارند.

وی ادامه داد: همه این اتفاقاتی که گفته شد دست به دست هم دادند تا  صنعت گردشگری خارجی در کشور ما از دید سفارتخانه کشورهای اروپایی به نوار قرمز رنگ تبدیل شود یعنی خیلی از کشورها سفر به ایران را ممنوع کردند و هنوز هم این ممنوعیت ادامه دارد.
این کارشناس گردشگری با اشاره به اینکه صنعت گردشگری از بعد بین المللی جایگاه بسیار حساس و شکننده‌ای دارد، افزود: بر این اساس هر اتفاق دیپلماتیک در منطقه‌ای رخ دهد در صنعت گردشگری آن کشور می‌تواند با تاثیرات بسیار مثبت و منفی همراه شود.
اورمزدی سازمان هواپیمایی کشور، وزارت راه و شهرسازی و وزارت میراث و فرهنگی را از متولیان این صنعت دانست و گفت: این دستگاه‌ها باید برای رفع مشکل صنعت گردشگری کشور یک اقدام فوری و کارشناسانه را انجام دهند و این اقدام نباید با تصمیم عجولانه باشد چراکه بعدها پیامد بدی خواهد داشت.
بسته‌های تشویقی به مراکز گردشگری کشور مهم‌ترین اقدام مسئولان شود 
وی با اشاره به اینکه بسته‌های تشویقی به مراکز گردشگری کشور باید مهم‌ترین اقدام مسئولان باشد، تاکید کرد: بسته‌های تشویقی شامل این است که تورهای داخلی به عنوان یک آلترناتیو تقویت شود.
این کارشناس گردشگری ادامه داد: امروز خیلی از فعالین مراکز گردشگری درگیر مسائل پولی و مالی هستند و دولت به عنوان یک دستگاه اجرایی باید بسته‌های پولی و مالی را برای رونق این صنعت در اختیار این مراکز قرار دهد چراکه این مراکز دارای پرسنل هستند و زمانی که درآمدی نداشته باشند، مجبور می‌شوند پرسنل خود را از کار اخراج کنند.
اورمزدی افزود: مسئولان باید برای پایدار بودن این صنعت با دستگاه‌هایی نظیر وزارت دارایی، تامین اجتماعی، بانک و مراکز پولی شرایطی را ایجاد کند تا این مراکز به تعطیلی کشانده نشوند.
وی با اشاره به اینکه امروز خیلی از مراکز گردشگری در ایران تعطیل شدند یا در آستانه تعطیلی هستند، گفت: به عنوان مثال چند آژانس مسافرتی در غرب مازندران تعطیل شدند و خیلی از راهنمایان تور گردشگری خانه نشین هستند.

سیاست‌گذاری مسئولان باید مبتنی بر گردشگری داخلی باشد 
این کارشناس گردشگری با تاکید بر اینکه سیاست‌گذاری‌های دولت باید مبتنی بر گردشگری داخلی باشد، خاطرنشان کرد: امروز در آستانه سفرهای نوروزی هستیم که باید اقدامات آنی را در این زمینه انجام شود و ۲۱ دستگاهی که در ارتباط با صنعت گردشگری هستند، اقدامات عملی و فوری را در این زمینه انجام دهند تا شاهد شکوفایی صنعت گردشگری در این کشور باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری گردشگري کارشناس گردشگری صنعت گردشگری کشور بسته های تشویقی مراکز گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۸۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان

عزت‌الله ضرغامی در دیدار با وزیر توسعه اجتماعی عمان با تاکید بر ضرورت همکاری‌های گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی بین دو کشور، گفت: متأسفانه گردشگری دریایی ایران و عمان در وضعیت خوبی قرار ندارد، درحالی‌که تقویت این حوزه به تحکیم روابط اجتماعی بین دو کشور منجر خواهد شد.

به‌ گزارش ایسنا، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در دیدار با «لیلا بنت احمد بن عواد النجار» ـ وزیر توسعه اجتماعی عمان ـ که یکشنبه ۹ اردیبهشت‌ماه انجام شد، با اشاره به اهمیت تقویت روابط فرهنگی، اجتماعی و سیاسی بین دو کشور ایران و عمان، اظهار کرد: شما یک وزیر زن هستند، از اینکه یک خانم مسلمان مسئولیتی بزرگ دارد، برای جامعه اسلامی بسیار حائز اهمیت است و من از این بابت بسیار خوشحال هستم.

ضرغامی ادامه داد: همکاری بین دانشگاهی بین ایران و عمان می‌تواند تقویت شود. با توجه به وجود دانشگاه الزهرا در عمان و نیز دانشگاهی به همین نام در ایران می‌توان راهکارهای تقویت همکاری‌های دانشگاهی را بررسی کرد؛ چرا که تبلیغات جهانی برخی از رسانه‌ها منفی است و این گونه وانمود می‌کنند که حجاب مانع کسب علم است، اما این اقدامات مدیریتی توسط خانم‌ها می‌تواند باعث شود تا این تبلیغات منفی خنثی شود.

او با اشاره به اهمیت حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور و مدیر، بیان کرد: بانوان ما در دستگاه‌های مختلف در سطوح مدیریتی مختلف حضور دارند. اینکه یک مشاور امور بانوان مسائل مرتبط با زنان را به طور ویژه ارتقا دهد، اهمیت دارد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سپس با اشاره به برخی فعالیت‌های گردشگری ایران، اظهار کرد: ما حدود ۳۰ حوزه گردشگری داریم که عمانی‌ها از گردشگری سلامت استقبال کردند و ۳۰ درصد گردشگران عمانی که به ایران سفر می‌کنند نیز گردشگران سلامت هستند.

او گفت: سیاست دولت آقای دکتر رئیسی بر این است که گردشگران ایرانی نیز به عمان سفر کنند و روابط گردشگری دو کشور تقویت شود. سیاست ایران این است که عمان را در حوزه گردشگری در اولویت قرار بدهیم.

ضرغامی همچنین به پیشینه تاریخی و تمدنی ایران اشاره کرد و افزود: ما با عمان اشتراکات زیادی داریم. تمایل داریم روابط بین ملت‌ها تقویت شود و شما به‌عنوان وزیر توسعه اجتماعی عمان می‌توانید نقش مهمی در تقویت و ارتباط این روابط اجتماعی ایفا کنید.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به مرز دریایی ایران و عمان، اظهار کرد: گردشگری دریایی یکی از ظرفیت‌های مهم بین ایران و عمان در حوزه توسعه گردشگری است. با این حال متأسفانه گردشگری دریایی ایران و عمان در وضعیت خوبی قرار ندارد. اگر گردشگری دریایی تقویت شود به طور حتم باعث تحکیم و تقویت روابط اجتماعی بین دو کشور خواهد شد.

او در ادامه به اهمیت مشارکت دو کشور در حوزه مرمت آثار تاریخی اشاره کرد و گفت: آمادگی داریم در پروژه‌های مرمتی در عمان مشارکت داشته باشیم.

ضرغامی ادامه داد: صنایع‌ دستی ایران جایگاه بالایی در سطح جهان دارد و در ۳۰۰ رشته صنایع‌دستی فعال هستیم. در این باره نیز آماده همکاری با عمان هستیم و امید داریم مسئولان عمانی درباره حضور هنرمندان صنایع ‌دستی و برگزاری نمایشگاه‌ها همکاری کنند.

لیلا بنت احمد بن عواد النجار ـ وزیر توسعه اجتماعی عمان ـ نیز با ابراز خرسندی از توسعه گردشگری بین ایران و عمان، گفت: یک کنفرانس به‌زودی قرار است در حوزه تخصصی گردشگری با حضور وزیر گردشگری عمان برگزار شود و از شما نیز برای حضور در این کنفرانس دعوت می‌کنیم.

او به حوزه صنایع دستی و اهمیت همکاری‌ها در این بخش اشاره کرد و افزود: ۹۰ درصد فعالان  صنایع دستی در عمان را بانوان تشکیل می‌دهند. در این باره آماده و علاقه‌مند به همکاری در حوزه صنایع ‌دستی هستیم. از این رو پیشنهاد می‌دهیم  نمایشگاه‌های مشترک برای فروش صنایع ‌دستی برپا کنیم.

وزیر توسعه اجتماعی عمان نیز به حضور بانوان در دستگاه‌های مختلف به عنوان مشاور اشاره کرد و افزود: در ایران دستگاه‌های مختلف از بانوان به عنوان مشاور استفاده می‌کنند و نیز مشاور امور خانواده و بانوان دارند و این بسیار کار ارزشمندی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • احیای موقت گردشگری در تالاب بین‌المللی هامون
  • وزیر صنعت: از کشور‌هایی کالا می‌خریم که از ما کالا بخرند
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • پیاده‌سازی توسعه بهره‌وری در هوشمندسازی صنعت فولاد
  • امنیت لازمه توسعه است/لزوم رسیدگی به مسکن محرومان در کردستان