Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-03@16:56:06 GMT

آمریکا از پشتوانه مردمی قوی دولت‌ها واهمه دارد

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۹۸۶۴۶

آمریکا از پشتوانه مردمی قوی دولت‌ها واهمه دارد

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری گفت: آمریکا از دولت‌ها و نظام‌هایی که از پشتوانه قوی مردمی برخوردارند واهمه دارد و حال که نتواسته در زمینه‌های دیگری مانند انرژی هسته‌ای جلوی پیشرفت کشور را بگیرد، پشتوانه مردمی را هدف قرار داده است.

حجت‌الاسلام‌‌والمسلمین حبیب‌الله شاهسون، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری، در راهپیمایی 22 بهمن‌ماه در گفت‌وگو با ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، اظهار کرد: دشمنان بدانند با وجود مردم نمی‌توانند مشکلی در کشور ایجاد کنند که مردم حتی در تحریم‌های کنونی با حضور پررنگ خویش نشان دادند که به انقلاب علاقمند هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به ضرورت حضور در انتخابات و استفاده از حق رأی، اظهار کرد: شرکت در انتخابات یک تکلیف شرعی، عقلی و ملی است چرا که کشور باید به دست مردم اداره شود و سرنوشت آن به دست مردم باشد.

شاهسون ادامه داد: رأی مردم پشتوانه نظام و کشور است و اگر این پشتیبانی وجود داشته باشد، کشور از حیث سیاسی و در عرصه بین‌الملل تقویت می‌شود و می‌توان فضا را به نفع کشور تغییر داد، لذا تغییرات مثبت با حضور مردم پای صندوق‌های رأی رقم می‌خورد.

حجت‌الاسلام شاهسون با اشاره به وجود مشکلات و گله و ناراحتی در میان مردم، بیان کرد: کمبودها و کاستی‌ها را نباید پای نظام و انقلاب اسلامی نوشت.

این مدرس دانشگاه تصریح کرد: مدیران ضعیف را باید به کمک همین رأی دادن‌ها از عرصه مسئولیت خارج کرد چرا که حفظ ارزش‌های انقلاب و پشتوانه مردمی بسیار مهم است و اعتماد مردم به نظام اسلامی باید مانند همیشه محکم باشد.

حجت‌الاسلام شاهسون با یادآوری سرمایه نظام اسلامی یعنی پشتوانه مردمی، ادامه داد: آمریکا از دولت‌ها و نظام‌هایی که از پشتوانه قوی مردمی برخوردارند واهمه دارد و حال که نتواسته در زمینه‌های دیگری مانند انرژی هسته‌ای یا مسئله موشکی جلوی پیشرفت کشور را بگیرد، پشتوانه مردمی نظام را هدف قرار داده است.

وی ادامه داد: رژیم‌هایی مانند رژیم صدام در عراق زمانی نابود شد که پشتوانه مردمی را از دست داد، لذا مردم ما باید برای حفظ امنیت کشور و ایجاد یأس و ناامیدی در دشمن و نیز سیلی زدن بر صورت استکبار، قدرت جسارت علیه امنیت و استقلال کشور را با حضور گسترده در انتخابات از آنان سلب کند.

حجت‌الاسلام شاهسون در تشریح شاخص‌های انتخاب صحیح، بیان کرد: برای انتخاب صحیح باید تأمل و تدبر بیشتری صورت بگیرد همچنان که همیشه همین گونه بوده است، نباید با مبنا قرار دادن حمایت سلبریتی‌ها و استناد به برخی موهومات و شعارهای بی‌پایه، دست به انتخاب بزنیم چرا که خودمان مسئول تبعات خوب یا بد انتخابمان خواهیم بود.

وی در نظر داشتن شیوه‌های تبلیغ کاندیداها را مهم ارزیابی کرد و گفت: توجه به اخلاق انتخاباتی کاندیدا و شیوه‌های عقلانی تبلیغ، میزان اهمیت کاندیدا به ارزش‌های اسلام، انقلاب اسلامی و اهداف ملت را باید برای انتخاب کاندیدای اصلح، مورد توجه قرار داد.

حجت‌الاسلام شاهسون در پایان گفت: کاندیدای اصلح باید مؤمن، خدمتگزار، متوکل، استکبارستیز، مقاوم، ایثارگر، ساده‌زیست، امانتدار، پاکدامن، صادق، کارآمد، جهادی، هوشمند، با تدبیر و برنامه، عدالت‌محور و ملتزم به قانون باشد

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا چهارمحال و بختیاری دهه فجر 22 بهمن ماه راهپیمایی 22 بهمن انتخابات مجلس چهارمحال وبختیاری پشتوانه مردمی دولت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۸۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دروغ اجباری؛ سیاست رسانه‌های مدعی آزادی

در وضعیت و ساختار کنونی جامعه، رسانه‌ها نقش مهمی در ارائه مطالب به مخاطبان خود دارند. بى تردید رسانه، به هر شکل آن، برای ایفای نقش خود وظایفی دارد که باید آنها را به بهترین وجه و حداقل در حدّ امکان خوب انجام دهد و برای ادای درست وظایف و مسئولیت‌های خود نیازمند الگوگیری از کسانی است که این وظایف را به بهترین شکل انجام داده و راه خود را به درستی پیموده و از بیراهه رفتن پرهیز کرده‌اند.

یکی از مهم‌ترین وظایف و شاید اولین وظیفه رسانه‌ها، چه رادیو، چه تلویزیون و چه مطبوعات، روشن ساختن افکار عمومی و بالا بردن سطح معلومات و دانش مردم درباره مسائل جامعه است؛ وظیفه‌ای که جز با صداقت و خیرخواهی مردم، عملی نمی‌شود.

رسانه باید‌ها و نباید‌های خود را دارد، اما آن چیزی که همیشه ادعا می‌کنند که در انجامش بیشترین تلاش را می‌کنند بیان واقعیت است. واقعیتی که البته از منظر خود آن را بیان می‌کنند. منظری که البته به موضوعات زیادی بستگی دارد.

رسانه‌های مشهور جهان حالا پس از گذراندن سال‌ها آزمون و خطا می‌دانند به چه شکلی واقعیت خود را به مخاطب القاء کنند، تاثیر بگذارند و در ذهن مخاطب جای گذاری کنند. به اخبار چند مدت اخیر رسانه‌های بزرگ جهان مانند بی بی سی دقت کنید. پوشش رسانه‌ای آنها را در نمایش جنایات صهیونیست‌ها  در غزه و حمله‌های وحشیانه آنها به بیمارستان و مردم بی دفاع این منطقه و حمله به کنسولگری ایران در دمشق را با پوشش عملیات وعده صادق و آن چیزی که به مخاطب خود القا می‌کردند مقایسه کنید. اگر چه رسانه‌های مشهور مانند بی بی سی همیشه ادعای بی طرفی دارند، اما امروز تمامی مردم جهان می‌دانند که بی طرفی و نمایش واقعیت‌ها چیزی به غیر از شوخی نیست.  

این اتفاق را در موضوعات متفاوت چه سیاسی و چه مواردی دیگر می‌توان مشاهده کرد. بی بی سی و رسانه‌هایی مانند آن تنها وسیله‌ای برای اجرا کردن سیاست‌های قدرت‌هایی هستند که آنها را بابت نیازهایشان خصوصا از لحاظ مالی تامین می‌کنند.

بهانه این صحبت‌ها دروغ جدید بی بی سی درباره یکی از اغتشاشگران اغتشاشات ۱۴۰۱ است. دروغی که البته به شکلی مسخره توسط خود آن‌ها فاش شد، اما همچنان نیز دروغ خود را بزک کرده و به مخاطب القا می‌کنند. می‌گویند از منابعی که داریم اطلاعات به دست ما رسیده و به دلیل مسائل امنیتی تصاویر منتشر شده را با فتوشاپ منتشر می‌کنیم تا اتفاقی برای منابع ما در ایران پیش نیاید. آن‌ها هیچ سند رسمی منتشر نمی‌کنند و فقط از طریق تبلیغات و القای مخاطبان خود به دنبال ادامه دادن به دروغ خود هستند. برای هر سوالی که دروغ آنها را مشخص می‌کند دلیل مضحک می‌آورند و همچنان بر دروغ خود پا فشاری می‌کنند.

شبکه‌های اجتماعی این قبیل رسانه‌ها را کمی چک کنید، متوجه می‌شوید که در جهان هیچ خبری نیست و تمامی جنایات در ایران انجام می‌شود. در  این رسانه‌ها انگار رژیم صهیونیستی ۳۴ هزار نفر را به شهادت نرسانده و هیچ جنگی علیه مردم فلسطین وجود ندارد. در فضای این رسانه‌ها انگار هیچ آشوب و تظاهراتی در دانشگاه‌های آمریکا بر علیه صهیونیست‌ها شکل نگرفته و همه جا در امن و امان است به جز ایران.

در این رسانه‌ها انگار خبری از یکی از بزرگترین خیزش‌های دانشجویی آمریکا پس از جنگ ویتنام وجود ندارد؛ اما اگر یک دانشجو به عنوان مثال از غذای خود در دانشگاهی در ایران خوشش نیاید آن را نمایش می‌دهند و آن را به بی‌کفایتی حکومت ایران ربط می‌دهند. در این رسانه‌ها انگار همه جهان ایران است و بقیه نقاط زمین بی مشکل و همه چیز در آسایش است.

البته وظایف این رسانه‌ها در قبال اربابان  و حامیان مالی خود این رفتار‌ها را برای آن‌ها تبدیل به یک امر واجب کرده است و البته نباید از رسانه‌هایی که حامی اصلی‌شان صهیونیست‌ها و یا نظام سلطه و استکبار است انتظار داشت موضعی به نفع  جمهوری اسلامی ایران داشته باشند. این رسانه‌ها باید در جهت سیاست‌های خود قدم بردارند.

 اما ما در جهت آگاه‌سازی مردم کشور خودمان چه کردیم که به راحتی تحت تاثیر رسانه‌های غربی قرار نگیرند و همه چیز را باور نکنند؟ شاید باید انتظار داشته باشیم که بهتر و با قدرت بیشتر وارد این جنگ رسانه‌ای شویم و با آگاهی در جهت مقابله با آن‌ها قدم برداریم.

احمد دستمالچیان سفیر سابق ایران در لبنان در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره عملکرد و پوشش رسانه‌های غربی در جریان اعتراضات دانشجویی در آمریکا اظهار کرد: این رسانه‌ها تا آنجایی که در اختیار خودشان هست و می‌توانند شروع به افشاگری می‌کنند و در حال بر ملا کردن تصاویر جنایات صهیونیت‌ها هستند.

وی افزود: به دلیل آن که دست‌های اختاپوسی سانسور از طرف نظام استکباری بر اینها حاکم است شاید بیش از این نتوانند، اما در آینده این هم از کنترل نظام استکباری خارج می‌شود و رسانه‌ها می‌توانند بیش از امروز به وظایف ذاتی یک رسانه مستقل عمل کنند.

دستمالچیان اظهار کرد: البته امروز هر فرد در فضای مجازی و رسانه‌های مجازی برای خود یک رسانه است و این از کنترل نظام استکباری خارج شده و نظام استکباری نمی‌تواند کاری کند که تصاویر چنین اعتراضات و خیزش‌هایی کنترل شده و محدود باشد.

کیومرث یزدان‌پناه کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره عملکرد رسانه‌های بین‌المللی در پوشش اعتراضات ضد صهیونیستی در دانشگاه‌های آمریکا اظهار کرد: سکوت رسانه‌های مدعی حقوق بشر در این مقطع تاریخی درباره اعتراضات و خیزش دانشجویان در سراسر جهان ظلمی بزرگ است. سکوت آنها مغایر با اصل آزادی بیان و دفاع از مظلوم است.

وی ادامه داد: رسانه‌ها باید در هر نقطه از دنیا نسبت به این زمینه فعال باشند و بی تفاوتی آنها به چنین اتفاقاتی نشانگر آن است که رسانه مستقلی نیستند.

کارشناس مسائل بین‌الملل افزود: این بی خیالی آن معنا را دارد که رسانه‌ها هم در واقع وابسته به جریان‌های قدرت هستند و برای آن که رسانه‌ها خود را از این انگ‌ها جدا و استقلال خود را حفظ کنند، بهتر است واکنش‌های جدی نسبت به جنایات صهیونست‌ها در نوار غزه و وحشی‌گری و کشتار آنها داشته باشند.

یزدان‌پناه بیان کرد: آن چیزی که مشخص است رسانه‌ها باید از این جنبش‌خواهی جهانی که به واسطه دانشجویان آمریکایی شروع شده حمایت کنند و امیدواریم که در همه نقاط جهان شاهد ادامه موضع‌گیری‌ها علیه صهیونیست‌ها و جنایات وحشیانه آنها باشیم.

وی  افزود: رسانه‌های ایرانی هم به عنوان یکی از مدعیان دفاع از حقوق مظلوم و مدعی دفاع از حقوق فلسطین نباید در این زمینه کوتاهی کنند و به نظر من باید همیشه در خط اول مبارزات رسانه‌ای علیه اقدامات رژیم صهیونیستی باشند.

یزدان‌پناه بیان کرد: وظیفه تمام رسانه‌های آزادی‌خواه جهان و آنهایی که مدعی‌اند تریبون‌شان در اختیار مظلومان جهان است، این است که اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین را پوشش دهند تا دامنه آن از مرز‌های آمریکا و دیگر مناطق جهان فراتر رود و بستر‌ها برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی فراهم شود.

گزارش: محمد حسین نیک خوی متین

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دفاعی امنیتی

دیگر خبرها

  • حمایت قاطع مردم پشتوانه فرماندهی انتظامی کشور برای ادامه طرح نور
  • حسینی: دولت سیزدهم به تقابل میدان و دیپلماسی اعتقادی ندارد
  • اولین واکنش دولت به اعلام پذیرش دانشجویان و اساتید تعلیقی و اخراجی آمریکا توسط دانشگاه های ایران
  • دروغ اجباری؛ سیاست رسانه‌های مدعی آزادی
  • مصوبات شوراها باید پشتوانه قانونی و شرعی داشته باشند
  • اصول اساسی نظام «مردم محوری» است
  • نقش بی‌بدیل اساتید در مردمی‌سازی ارزش‌های سلامت محور
  • روحانی: برجام بازدارندگی‌مان را افزایش داد | امروز دعوا بر سر ساخت مسجد است | ساکت ننشینیم، مردم را به پشتیبانی از نظام تشویق کنیم | مگر در انقلاب با زور مردم را باحجاب کردیم؟
  • مجلس مقتدر با پشتوانه مردمی شکل می‌گیرد
  • اجتماع خانوادگی و مردمی در مرکز گلستان در حمایت از اجرای طرح ملی «نور» + فیلم