Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-29@23:07:52 GMT

«عضویابی» از عناصر اصلی جذب و گزینش در ناجا

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۹۹۳۸۸

به گزارش ایلنا، جلسه رشد و تعالی گزینش به ریاست سردار فرمانده محترم انتظامی استان و با حضور رئیس مرکز گزینش و استخدام ناجا در یزد برگزار شد.

سردار "محمدحسین ایرانمنش" در این جلسه با بیان اینکه انتخاب افراد شایسته و در تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی از اولویت های کاری گزینش و استخدام ناجا است، گفت: شناسایی، نشانه گذاری و عضویابی 3 عنصر اصلی جذب و گزینش در ناجا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از سرمایه های اصلی در ناجا، نیروی انسانی است لذا برای جذب نیروهای مقتدر در نیروی انتظامی باید این 3 عنصر در دستور کار قرار گیرد.

ایرانمنش با اشاره به تدابیر مقام معظم رهبری و سلسله مراتب فرماندهی مبنی بر استخدام نیروهای مقتدر، مؤمن و متعهد گفت: سعی کرده ایم، زمینه تحقق و تامین سهمیه های جذب نیروی انسانی با رعایت شرایط و ضوابط ابلاغی در ابعاد کمی و کیفی را فراهم کنیم و افرادی که از آیتم های ابلاغی و همچنین فیزیک بدنی مناسب برخوردار هستند را پذیرش کنیم.

وی عضویابی را مهمترین عنصر جذب و گزینش افراد برشمرد و تأکید کرد: هرچقدر بتوانیم نیروهای توانمند و ارزشی را جذب ناجا کنیم، بدون تردید شاکله نظام قوی تر شده و در روند انجام مأموریت های محوله موفق تر خواهیم بود.

به گزارش سایت پلیس، رئیس مرکز گزینش و استخدام ناجا موضوع منابع انسانی را یکی از مهمترین ارکان توسعه پیشرفت هر سازمان دانست و تصریح کرد: شاخصه پلیس ایران متشکل از نیروهای متعهد و متخصص به نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

در این جلسه سردار "محمدرضا میرحیدری" فرمانده انتظامی استان یزد بر جذب نیروهای بومی متخصص تاکید و خاطر نشان کرد: به جهت بومی سازی، بیشتر باید سعی شود، افراد متخصص همان منطقه مورد پذیرش قرار گیرند تا در نهایت ثمرات آن نیز متوجه همان منطقه شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران سرمایه مقام معظم رهبری نظام مقدس جمهوری اسلامی نیروی انتظامی گزینش و استخدام ناجا جذب و گزینش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۹۹۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت

احمد علیرضابیگی، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، درباره اینکه در ماجرای مطرح شده پیرامون یکی از ائمه جمعه چرا نمایندگان مجلس و یا دستگاه قضا ورود پیدا نکردند، گفت: خود آقای صدیقی با عذرخواهی که انجام دادند پذیرفتند خطایی صورت پذیرفته است که البته اگر با نگاه حقوقی به موضوع نگاه کنیم جرمی واقع شده است که عناصر سه گانه تشکیل دهنده جرم باید مورد بررسی قرار گیرد.

این نماینده مجلس در گفتگو با ایلنا ادامه داد: در بررسی یک فعلی که صورت گرفته که الان شائبه مجرمانه بودن آن وجود دارد عنصر قانونی که دخل و تصرف در اموال عمومی است که موجود است، در مورد عنصر مادی که فعل صورت گرفته است یعنی انتقال مال انجام شده است، تنها موضوعی که باید مورد بررسی قرار گیرد عنصر معنوی یا همان نیت است که آیا نیت مجرمانه وجود داشته است یا خیر که این هم توسط مرجع صالحه قضایی باید رسیدگی شود.

وی خاطرنشان کرد: در جامعه این‌گونه بحث می‌شود که چون آقای صدیقی بخشی از قوه قضائیه است در مورد ایشان دست به عصا راه می‌روند، حال موضوع نیت آقای صدیقی باید در یک محکمه قانونی مورد رسیدگی قرار بگیرد و برای مردم توضیح داده شود موضوع چه بوده است.

علیرضابیگی تاکید کرد: تنها هم این نیست موضوعات دیگری که مطرح است موضوع تزلزل اعتماد مردم را نسبت به مسئولین و به طور خاص نهاد نماز جمعه و ستاد امربه معروف و نهی از منکر فراهم کرده است که حتما در دفاع از جایگاه این نهادها باید رسیدگی دقیق صورت گیرد و به مردم پاسخ داده شود و تا زمانی که نسبت به ایشان این شایعات مترتب است نباید اصرار به تثبیت ایشان باشد و نباید اصرار بر این باشد که افراد از جایگاه‌های قانونی که دارند برای اثبات خودشان استفاده کنند.

وی ادامه داد: متاسفانه این حرکت‌ها، رفتارها و اقدامات انجام می‌گیرد و این‌ها به اعتماد مردم به طور خاص به نهاد دین (حال قوه قضائیه یک طرف) لطمات وارد می‌کند. ما به اندازه کافی تزلزل اعتماد را در جامعه داریم که این هم مزید بر علت می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۱۱ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • لحظه اصابت و سرنگونی جنگنده پیشرفته آمریکا توسط انصارالله یمن+ ویدئو/ اعلام سفر رئیس موساد به عربستان/ طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر/  حمله عناصر «پ.ک.ک» به نیروهای ارتش ترکیه
  • فال شمع روزانه برای متولیدن ماه‌های مختلف امروز یک‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت
  • نیروهای ارتش ترکیه مورد حمله عناصر «پ.ک.ک» قرار گرفتند
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان «آزمون آموزگاری» + مراحل گزینش و مدارک امتیازآور
  • نحوه بارگذاری مدارک پذیرفته‌ شدگان آزمون آموزگاری + لینک بارگذاری و مدارک لازم
  • آغاز بارگذاری مدارک پذیرفته‌شدگان «آزمون آموزگاری»
  • نیروهای فلسطینی، عناصر اشغالگر را در «طولکرم» هدف قرار دادند