Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@13:53:11 GMT

جزئیات سی‌وسومین جشنواره بین‌المللی خوارزمی

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۰۰۱۳۰

جزئیات سی‌وسومین جشنواره بین‌المللی خوارزمی

دبیر اجرایی سی و سومین جشنواره بین‌المللی خوارزمی با بیان این‌که در این دوره از جشنواره ۳۲۸ طرح ارسال شده است، گفت: از این تعداد ۱۵ طرح منتخب به عنوان طرح‌های برگزیده انتخاب شدند.

به گزارش ایسنا، دکتر علی الیاسی در نشست خبری امروز با بیان این که جشنواره بین‌المللی خوارزمی رهیافت سنجیده‌ای برای شناسایی و معرفی طرح‌های برتر ملی و قدردانی از دانشمندان و پژوهشگران است، افزود: این جشنواره که بنیاد آن پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۶۶ پایه‌گذاری شد، اکنون به عنوان باسابقه‌ترین جشنواره علمی جمهوری اسلامی ایران سه دهه افتخارآمیز از برگزاری مستمر آن می‌گذرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الیاسی خاطرنشان کرد: پس از پشت سر گذاشتن سه دهه از فعالیت‌های این جشنواره ظرفیت‌های قابل بهره‌برداری‌ای ایجاد شده است، به گونه‌ای که بیش از ۲۰۰ دانشمند خارجی و ایرانی مقیم خارج از ۵۰ کشور جهان در این رویداد مشارکت داشتند، از این رو این جشنواره آیینه تمام‌نمایی از پویایی علمی، خودباوری دانش‌پژوهان و فناوران ایرانی و تلاش مستمر کشور در هدایت جوانان و پژوهشگران به منظور دستیابی به بهترین راه‌های توسعه پایدار است.

دبیر اجرایی سی و سومین جشنواره بین‌المللی خوارزمی با اشاره به فرآیند برگزاری این دوره از رقابت‌های علمی خوارزمی، خاطر نشان کرد: در این دوره از جشنواره ۵ بخش طرح‌های داخلی، طرح‌های خارجی، طرح‌های ایرانی مقیم خارج، طرح برگزیده موفق در تولید ملی و برگزیده ویژه تعریف شده است و فراخوان پذیرش طرح‌ها در این دوره از جشنواره از فروردین ماه سال جاری آغاز شده بود.

وی با تاکید بر این‌که جشنواره بین‌المللی خوارزمی در محورهای اصلی پژوهش‌های بنیادین، کاربردی، طرح‌های توسعه‌ای، اختراع و نوآوری اقدام به پذیرش طرح‌ها کرده است، ادامه داد: طرح‌های ارسالی و پذیرش‌شده در ۱۸ حوزه تخصصی مهندسی برق و کامپیوتر، مکانیک، مکاترونیک، فناوری‌های شیمیایی، فناوری نانو، مواد، متالوژی و انرژی‌های نو، مهندسی نرم‌افراز، فناوری اطلاعات، صنایع و مدیریت فناوری، زیست فناوری و علوم پایه پزشکی، کشاورزی و منابع طبیعی، محیط زیست، علوم پایه، عمران، هوا و فضا، معماری و شهرسازی، هنر و علوم پزشکی بوده است.

وی با تاکید بر این‌که طرح‌های ارسالی از سوی اعضای هیات علمی گروه‌های تخصصی مورد ارزیابی قرار گرفت، خاطر نشان کرد: در مجموع در این دوره از جشنواره ۳۲۸ طرح دریافت شد که ۲۰۳ طرح شامل طرح‌های داخلی و ۱۲۵ طرح طرح‌های خارجی بوده است.

به گفته وی، پس از رای هیات داوران از تعداد طرح‌های ارسالی ۱۰ طرح داخلی، ۴ طرح خارجی و یک طرح ایرانی مقیم خارج به عنوان طرح‌های برگزیده سی و سومین دوره جشنواره معرفی شدند.

دبیر اجرایی سی و سومین جشنواره بین‌المللی خوارزمی، همچنین یادآور شد: ۱۰ طرح منتخب داخلی شامل دو طرح بنیادین، سه طرح توسعه‌ای و ۵ طرح کاربردی در حوزه‌های کشاورزی، برق، مکانیک، فناوری شیمیایی، مهندسی نرم و فناوری اطلاعات و مواد و متالوژی و انرژی‌های نو بوده است.

وی همچنین خاطر نشان کرد: طرح‌های خارجی برگزیده از کشورهای استرالیا، چین، کره جنوبی و یک ایرانی مقیم آمریکا بوده است.

الیاسی همچنین تصریح کرد: طرح‌های خارجی منتخب در گروه‌های برق، فناوری شیمیایی، مواد و متالورژی، برق و کامپیوتر و زیست فناوری و پایه پزشکی بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جشنواره خوارزمي دوره از جشنواره ایرانی مقیم خارج طرح های ارسالی خاطر نشان طرح های خارجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۰۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی

نمایندگان کشورمان در شصت و چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کشور مالزی از سوی مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه و کمیته اعزام و دعوت از قاریان و حافظان قرآن کریم اعلام شد.

در شصت و چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی علاوه بر دعوت از شرکت‌کننده رشته قرائت تحقیق که به صورت یک سنت هر ساله صورت می‌گرفت، امسال برای اولین بار از شرکت‌کننده رشته حفظ کل قرآن کریم نیز دعوت شد.

بر همین اساس در رشته قرائت تحقیق حمیدرضا نصیری و در رشته حفظ کل قرآن کریم محمدرضا زاهدی نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در مسابقات بین‌المللی قرآن کشور مالزی خواهند بود.

این دو قاری و حافظ قرآن کریم در چهل و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم که سال گذشته در استان خراسان شمالی و شهر بجنورد برگزار شد، رتبه‌های دوم رشته‌های قرائت تحقیق و حفظ کل قرآن کریم را دریافت کردند

حمیدرضا نصیری، مهندس کامپیوتر در خانواده قرآنی متولد شد. در جلسات عمومی و سنتی قرآن این شهر حضور پیدا کرد و از همین طریق استعداد او در زمینه قرائت قرآن، مشخص شد. این قاری ممتاز کشورمان از محضر اساتید پیشکسوت قرآنی زنجان چون «محمود رنگرز» بهره برده است. اساتیدی همچون احمد ابوالقاسمی، محمدحسین سعیدیان و سیدمحسن موسوی‌بلده در این دوره بیشترین تأثیر را بر تلاوت این قاری ممتاز گذاشتند.

محمدرضا زاهدی علاوه بر شناخته شدن در زمینه حفظ قرآن کریم، به عنوان یک قاری نیز شناخته می‌شود. او متولد شهریورماه ۱۳۸۱ در تهران است سعید حاجیان، حافظ، قاری و مدرس قرآن کریم یکی از اصلی‌ترین استادان محمدرضا زاهدی در دوران یادگیری قرآن کریم بوده است. او سال ۱۳۹۷ در حالی که ۱۶ سال سن بیشتر نداشت در بیست‌ودومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن جایزه دبی در امارات در بخش حفظ حضور یافت و در پایان موفق به کسب رتبه خاصی نشد. شاید بهترین رتبه این حافظ کل قرآن همان رتبه دوم مسابقات سراسری قرآن کشورمان در سال ۱۴۰۲ و در چهل و ششمین دوره باشد.

یادآور می‌شود مسابقات بین‌المللی قرآن مالزی در دو مرحله مقدماتی (مجازی) و نهایی (حضوری) برگزار می‌شود، سبکی که ایران طی سال‌های اخیر مبدع آن بوده است. این مسابقات در دو بخش بانوان و آقایان و در رشته‌های قرائت تحقیق و حفظ کل قرآن برگزار می‌شود.

آخرین قاری ایرانی که حائز رتبه نخست این مسابقات شده، حامد علیزاده در سال ۱۳۹۶ بود. قاریان ایرانی علاوه بر دریافت چندین رتبه نخست، صاحب چندین رتبه دوم، سوم و چهارم در کهن‌ترین مسابقات بین‌المللی قرآن جهان اسلام شده‌اند. سال گذشته و در شصت و سومین دوره این مسابقات علیرضا بیژنی که همراه با امین پویا به عنوان استاد راهنما عازم این مسابقات شده بود، موفق به دریافت رتبه دوم شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • اعضای هیئت داوران جشنواره فیلم کن معرفی شدند
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • طرح تحول علوم انسانی در دانشگاه خوارزمی اجرا می‌شود
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان
  • اختتامیه دومین دوره جشنواره عروسک‌خونه
  • برگزاری نخستین جشنواره "فیلم رضوان" نوآوری این دوره از جشنواره امام رضا (ع) است
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در خوزستان
  • (تصاویر) جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان
  • دو ایرانی در مسابقات قرآن مالزی