Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - قرار است مارک زاکر برگ در سخنرانی امروز خود از پرداخت مالیات بیشتر توسط شرکت‌های فناوری بزرگ پشتیبانی کند.

به نظر می‌رسد  مارک زاگربرگ مدیر ارشد اجرایی فیس‌بوک قصد دارد از اصلاح قانون مالیات بین‌المللی پشتیبانی کند که طبق آن که شرکت‌های بزرگ فناوری باید مالیات بیشتری در سطح بین‌المللی بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از مهر، وب سایت «پلیتیکو» پس از دسترسی به متن سخنرانی زاکربرگ در کنفرانس امنیتی مونیخ فاش کرد، این مدیر ارشد اجرایی از مالیات بیشتر بر شرکت‌های فناوری پشتیبانی می‌کند. قرار است امروز زاکربرگ در کنفرانس امنیتی مونیخ سخنرانی و با رهبران جهان و اعضای کمیسیون اتحادیه اروپا دیدار کند.

طرح  اصلاحات قانون مالیاتی شرکت‌های فناوری توسط سازمان OECD ارائه شده است.

طبق اطلاعات به دست آمده زاکربرگ در سخنرانی خود علاوه بر پشتیبانی از اصلاح مالیات، از ادامه مذاکرات در سازمان OECD برای ایجاد یک رژیم مالیاتی جهانی جدید نیز پشتیبانی می‌کند.

در متن سخنرانی زاکربرگ آمده است: ما قبول داریم که اصلاحات به معنای پرداخت مالیات بیشتر، در مناطق بیشتر و در یک چارچوب جدید است. واقفم که شیوه مالیات بندی شرکت‌های فناوری در اتحادیه اروپا مورد قبول نیست. ما نیز خواهان اصلاح مالیات هستیم و با کمال خوشحالی مشتاق همکاری با OECD در این باره هستم.

این در حالی است که بسیای از کشورهای اروپایی معتقدند فیس بوک مالیات اندکی می‌پردازد. درهمین راستا فرانسه و اتریش قوانینی در سطح ملی برای مالیات شرکت‌های دیجیتال وضع کرده‌اند که در کل شرکت‌های بزرگ فناوری آمریکایی را پوشش می‌دهد. انگلیس نیز تصمیم دارد در ماه آوریل  مالیاتی بر این شرکت‌ها وضع کند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: فیس بوک مارک زاکربرگ فیس بوک مالیات پرداخت مالیات بیشتر شرکت های فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۰۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور امروز در رویداد گرامیداشت روز جهانی مالکیت فکری با عنوان «دیدار پایدار» که در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، گفت: مالکیت فکری در خلق ارزش و مزیت رقابتی نقش اساسی دارد.

وی گفت: اگر خواهان احداث بنای اقتصاد دانش‌بنیان در کشور هستیم، باید مالکیت فکری را به عنوان ستون اصلی این بنا در نظر بگیریم.

 وی در ادامه تصریح کرد: ارزش ذاتی اقتصاد دانش‌بنیان، در تبدیل علم و فناوری به دارایی‌های فکری نهفته است. این دارایی‌ها، که شامل اختراعات، طرح‌های صنعتی، علائم تجاری و ... می‌شوند، هویت و اعتبار یک شرکت دانش‌بنیان را شکل می‌دهند.

معاون علمی رئیس جمهور با بیان اینکه بیش از ۹۸ درصد ارزش بازار ۱۰۰ شرکت بزرگ دنیا ریشه در دارایی‌های نامشهود آنها دارد، خاطرنشان کرد: ما در ایران در حوزه مالکیت فکری با چالش‌های متعددی روبرو هستیم و باید با شتابی فزاینده برای رفع این موانع تلاش کنیم.

دهقانی از برگزاری دوره‌های آموزشی مشترک با سازمان جهانی مالکیت فکری (وایپو) در ایران خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با کسب تجارب بین‌المللی در این زمینه، شاهد ارتقای جایگاه مالکیت فکری در کشور باشیم.

وی در پایان سخنان خود با تأکید بر اهمیت ارزش‌گذاری دارایی‌های نامشهود شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: امیدواریم با عزم راسخ معاونت علمی و فناوری در این زمینه، شاهد استقرار یک نظام کارآمد برای ارزیابی و اعتباردهی این دارایی‌ها باشیم.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اخطار به صاحبان خانه های خالی برای پرداخت مالیات
  • پست بانک ایران بخشنامه پرداخت تسهیلات مسکن فرزند سوم یا بیشتر را در سال ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف هستند؟
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف شدند؟
  • مالکیت فکری ستون اصلی «اقتصاد دانش بنیان»
  • موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه تعیین شد
  • زمان پرداخت «مالیات بر عایدی سرمایه» تعیین شد