Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه تارنمای شبکه سی‌ان‌ان، نرم‌افزار موسوم به « وُتز - voatz » که تاکنون به صورت آزمایشی برای نظامیان و افراد ناتوان آمریکایی در خارج از خاک این کشور با هدف ارسال آرای آنها به کار رفته شده بود، قرار است این بار در داخل آمریکا آزمایش شود.

سه محقق امنیتی از «موسسه فناوری ماساچوست» آمریکا با بررسی این نرم‌افزار - که روی گوشی‌های هوشمند نصب می‌شود - ضمن ابراز نگرانی از ناامن بودن آن، اعلام کردند که آسیب‌پذیری موجود در این نرم‌افزار سبب می‌شود چنانچه هکری به آن رخنه کند، می‌تواند رای داده شده را «مشاهده»، «مسدود» و حتی اقدام به تغییر رای دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این گزارش، نرم‌افزار یاد شده پس از آنکه توسط نظامیان آمریکایی در خارج از خاک این کشور آزمایش شده بود، اکنون به صورت آزمایشی در سه ایالت «یوتا»، «ویرجینیا غربی» و «کلورادو» به کار برده شده است؛ با این حال شرکت وُتز در واکنش به انتشار این گزارش تحقیقاتی، آن را رد کرده و با صدور بیانیه‌ای به دفاع از آن پرداخت.

این شرکت در بیانیه خود، هدف محققان در ناقص نامیدن این نرم‌افزار را ایجاد خلل در روند انتخابات، ایجاد شبهه در مورد زیرساخت‌های انتخابات آمریکا و بوجود آوردن فضای هراس و اغتشاش در میان رای‌دهندگان آمریکایی قلمداد کرد.
در بخشی از بیانیه آمده است: می‌خواهیم برای همگان روشن کنیم که در همه ۹ موضع آزمایشی انتخاباتی دولتی که تا به امروز با این نرم‌افزار به عمل آمده، ۶۰۰ رای به صورت امن و در بستری کاملا امنیتی و بدون هیچ موردی، دریافت شده است.

براساس گزارش سی‌ان‌ان، بنابر مطالعات انجام شده توسط موسسه فناوری ماساچوست، هکری که بتواند اختیار یک گوشی هوشمند همراه یک کاربر را به دست گیرد، اگر این برنامه روی آن نصب شده باشد، می‌تواند با تغییر رای و اینکه نشان دهد فرد صاحب این گوشی هک شده به کدام نامزد علاقه‌مند است، در روند انتخابات آمریکا خلل ایجاد کند.

« مایک اسپکتر - Mike Specter » یکی از سه محقق یاد شده در این باره به سی‌ان‌ان گفت: این بدان معناست که هکرها اگر بدانند قرار است به چه نامزدی رای دهید و این نامزد مورد علاقه آنها نباشد، قادرند رای شما را متوقف سازند.

به گزارش ایرنا،‌درحالی که فقط  ۹ ماه دیگر تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا زمان باقی است، انتشار چنین اخباری موجی از نگرانی درباره نتیجه انتخاباتی آتی را به دنبال دارد که در انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا، بسیاری از نهادهای اطلاعاتی آمریکا از مداخله عوامل خارجی از جمله روسیه در آن انتخابات خبر دادند. موضوعی که رابرت مولر بازپرس ویژه پس از ۲۴ ماه تحقیق در این زمینه، در نهایت نتیجه مبهمی را به کنگره آمریکا ارائه داد.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ در حالی توانست از مجموع ۵۳۸ آرای الکترال، ۳۰۴ رای  را به دست آورد که آرای مردمی او در برابر هیلاری کلینتون رقیب دموکراتش به مراتب کمتر بود.
هیلاری کلینتون با وجود کسب بیش از ۶۵ میلیون و ۸۵۳ هزار رای، برابر با ۴۸.۲ درصد آرای مردمی، فقط ۲۲۷ رای اکترال را به دست آورد و نتیجه را به ترامپ باخت.این درحالی بود که آرای مردمی ترامپ در انتخابات ۲۰۱۶ میلادی سه میلیون نفر کمتر از هیلاری کلینتون بود. ترامپ ۶۲ میلیون و ۹۸۴ هزار رای یعنی ۴۶.۱ درصد آرای مردمی را کسب کرد.

انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا پنجاه و نهمین انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده بوده که قرار است سوم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۳سیزدهم آبان ۱۳۹۹) برگزار شود. **۱۳۰۲**
2023

برچسب‌ها موسسه فناوری ماساچوست انتخابات ۲۰۲۰ ایالات متحده آمریکا پروندهٔ خبری آمریکا ۲۰۲۰

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انتخابات ۲۰۲۰ ایالات متحده آمریکا دونالد ترامپ انتخابات ۲۰۲۰ ایالات متحده آمریکا انتخابات ریاست جمهوری هیلاری کلینتون نرم افزار آرای مردمی سی ان ان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۱۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسکو: واشنگتن در ۶ ماه اخیر، شورای امنیت را گروگان گرفته است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد درباره اقدام آمریکا در وتوی درخواست فلسطین برای عضویت دائم در سازمان ملل، تاکید کرد که واشنگتن شورای امنیت را گروگان گرفته است.

نبنزیا در مجمع عمومی سازمان ملل اظهار داشت: تصمیم مقامات آمریکایی در اواسط آوریل مبنی بر وتوی قطعنامه پیشنهادی الجزایر که خواستار عضویت دائم کشور فلسطین در سازمان ملل شده بود، «عمیقا تاسف‌برانگیز» است.

وی تاکید کرد: اقدامات واشنگتن به هیچ عنوان موضع اصولی سایر اعضای شورای امنیت سازمان ملل را منعکس نمی‌کند. در واقع، طی ۶ ماه اخیر و در بحبوحه تحولات و رخدادهای خاورمیانه، (شورای امنیت) به گروگان آمریکا تبدیل شده است.

دیپلمات ارشد روس درباره تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه تصریح کرد: چرخه خشونت باید متوقف شود و تنها راه توقف این چرخه، دستیابی به آتش‌بس بی‌قیدوشرط و آغاز مذاکرات بنیادی درباره توافق دیپلماتیک عادلانه است.

وی اضافه کرد: ما به این نتیجه رسیده‌ایم که در این راستا، عضویت فلسطین در سازمان ملل یکی از شروط اصلی است. این اقدام مواضع مذاکراتی طرفین را متوازن می‌کند.

رابرت وود، معاون نماینده واشنگتن در سازمان ملل، با دفاع از وتوی عضویت دائن فلسطین، مدعی شد که به گفته جو بایدن، رییس جمهوری آمریکا «تنها راه نیل به صلح پایدار در منطقه، راه‌حل دوکشوری و تضامین امنیتی برای اسراییل است»!

کد خبر 6095280

دیگر خبرها

  • قضات در راستای کاهش اطاله دادرسی، صدور آرای متقن، دعوت به سازش تلاش کنند
  • مسکو: واشنگتن در ۶ ماه اخیر، شورای امنیت را گروگان گرفته است
  • اتخاد تدابیر امنیتی در برگزاری دور دوم انتخابات شهر و استان تهران
  • اخذ تدابیر امنیتی در برگزاری دور دوم انتخابات شهر و استان تهران
  • اخذ تدابیر امنیتی در برگزاری دور دوم انتخابات شهر و استان تهران‌
  • شاهد آرای کیفی‌تر در دور دوم انتخابات خواهیم بود
  • چرا فلسطین طی ۷ ماه جنگ همواره اصلی‌ترین موضوع جهانی بوده است؟
  • چرا گزارش «بی بی سی» فاقد اعتبار است؟
  • امنیت غذایی پایدار و رونق صادرات محور؛ نقشه راه تولیدات کشاورزی است
  • دور دوم انتخابات با صلابت و امنیت برگزار شود