Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@20:49:52 GMT

علم و پژوهش مؤثرترین راه تحقق بیانیه گام دوم انقلاب

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۰۲۳۰۱

علم و پژوهش مؤثرترین راه تحقق بیانیه گام دوم انقلاب

ایسنا/سمنان رئیس مرکز تحقیقات انرژی و توسعه پایدار دانشگاه آزاد اسلامی سمنان از مسیر علم و پژوهش به عنوان مؤثرترین روش در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی نام برد.

هادی کارگرشریف با بیان اینکه مؤثرترین روش در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی ارائه شد، مسیر علم و پژوهش است، اظهار کرد: این مرکز تحقیقاتی با توان مضاعف برنامه‌های خود را تا دستیابی به اهداف پیگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از تشکیل سه گروه پژوهشی در این مرکز خبر داد و گفت: فعالیت‌های این سه گروه در راستای اهداف ساختمان هوشمند، آکوستیک و ارتعاشات و سامانه حمل جوجه یک‌روزه خواهد بود.

رئیس مرکز تحقیقات انرژی و توسعه پایدار دانشگاه آزاد اسلامی سمنان با اشاره به دستاوردها و فعالیت‌های مرکز تحقیقات انرژی و توسعه پایدار دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان اظهار کرد: مراکز تحقیقاتی در دانشگاه آزاد اسلامی به‌منظور پاسخگویی به نیازهای علمی و پژوهشی کشور با تمرکز بر موضوعات ویژه و تخصصی و با هدف رفع مشکلات جامعه و کشور در کنار کسب درآمد برای دانشگاه ایجاد شده است.

وی اضافه کرد: انرژی یکی از مهم‌ترین ارکان توسعه در جهان امروز به شمار می‌آید و همان‌گونه که تأمین انرژی می‌کنیم باید به فکر حفظ محیط‌زیست نیز باشیم؛ بنابراین انرژی‌های نو امروزه از پررونق‌ترین انرژی‌های جهان محسوب می‌شود.

رئیس مرکز تحقیقات انرژی و توسعه پایدار دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان با اشاره به ویژگی‌ها و ظرفیت‌های بالای واحد سمنان در زمینه فنی و مهندسی تصریح کرد: «مرکز تحقیقات انرژی و توسعه پایدار این واحد دانشگاهی به لحاظ هیئت‌علمی مجرب و وجود تجهیزات پیشرفته در حوزه کاری توانسته به موفقیت‌های قابل توجهی دست یابد.

کارگرشریف با یادآوری موفقیت کسب شده توسط مرکز تحقیقات انرژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان در هفتمین جشنواره فرهیختگان متذکر شد: در این جشنواره برترین‌های بیش از ۲۶ محور پژوهشی در گروه‌های مختلف آموزشی معرفی شدند و مرکز تحقیقات انرژی و توسعه پایدار دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان توانست رتبه برتر مراکز تحقیقاتی را در گروه فنی‌ومهندسی کسب کند.

وی درباره عوامل موفقیت این مرکز تحقیقاتی اظهار کرد: مدیریت براساس خردجمعی، برنامه‌ریزی، تدوین نقشه راه، بهره‌گیری از توانایی‌های اعضای هیئت‌علمی واحد سمنان و حمایت‌های هیئت‌رئیسه دانشگاه نقش تعیین‌کننده‌ای در رسیدن به اهداف این مرکز تحقیقات داشته‌اند.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان به محدودیت‌ها و چالش‌های موجود در مسیر دست‌یابی به اهداف کلان مرکز تحقیقات انرژی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان اشاره کرد و گفت: محدودیت‌های زیادی در مراکز پژوهشی و تحقیقاتی مختلف وجود دارد که طبعاً مرکز تحقیقات انرژی و توسعه پایدار هم از آن مستثنی نبوده و به نظر من دلایل آن اختلاف‌نظر در ماهیت و وظیفه این مراکز است.

کارگرشریف به بیان مهم‌ترین محدودیت‌های موجود در فرآیندهای اجرایی مرکز تحقیقات انرژی دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: استقلال اداری و مالی و وجود مقررات دست‌وپاگیر برای فعالیت‌های درآمدزا، عدم تخصیص درآمدهای مرکز تحقیقات به خودش برای رشد و توسعه بیشتر، فقدان ضرورت فعالیت و همکاری اعضای هیئت‌علمی در مرکز تحقیقاتی از جمله‌ این محدودیت‌ها محسوب می‌شود.

وی، کمبود انگیزه مشارکت اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان در برنامه‌های مرکز تحقیقات، کمبود بودجه مراکز تحقیقاتی نوپا و وجود تفکر اشتباه هزینه به جای سرمایه‌گذاری را از دیگر موانع کار برشمرد و افزود: توجه نداشتن به فعالیت‌های مختلف برای معرفی این مرکز توسط مدیران دانشگاه و موازی‌کاری مرکز تحقیقات و معاونت پژوهش و فناوری در برخی حوزه‌ها و ایجاد حس رقیب در این معاونت از دیگر مواردی است که تاکنون در عملکرد این مرکز ایجاد اختلال کرده است.

رئیس مرکز تحقیقات انرژی و توسعه پایدار دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان خاطرنشان کرد: با تدوین شیوه‌نامه واحدهای پژوهشی توسط پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در تابستان سال جاری، بیشتر محدودیت‌ها و چالش‌های موجود در مراکز تحقیقاتی مرتفع و موجب شده که مراکز تحقیقاتی با ساختار سازمان یافته‌تری در مسیر دستیابی به اهداف خود گام بردارند.

کارگرشریف درباره تجهیزات، امکانات و خدماتی که در مرکز تحقیقات انرژی واحد سمنان ارائه می‌شود، اظهار کرد: این مرکز تحقیقات دارای تجهیزات اصلی بررسی و ممیزی انرژی در صنعت و ساختمان شامل دستگاه آنالایزر محصولات احتراق، دستگاه آنالایزر توان الکتریکی، دوربین ترموگراف، دستگاه ثبت‌کننده دما و رطوبت، دستگاه اندازه‌گیری سرعت هوا و دیگر تجهیزات مورد نیاز در این حوزه بوده و به تمام بخش‌های صنعتی، اداری و خدماتی در حال خدمت‌رسانی است.

وی در پاسخ به این سؤال که دانشجویان چگونه می‌توانند در فعالیت‌های شما مشارکت و همکاری کنند؟ گفت: خوشبختانه در شیوه‌نامه واحدهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی زمینه‌های مختلفی برای همکاری محققان در امور مراکز تحقیقاتی پیش‌بینی شده است.

رئیس مرکز تحقیقات انرژی و توسعه پایدار دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان افزود: مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های مرکز تحقیقات می‌تواند به دو صورت همکاری در اجرای طرح‌های پژوهشی برون‌دانشگاهی و دیگر خدمات مرکز تحقیقات به نهادهای بیرون از دانشگاه و انجام تحقیقات مورد نیاز مرکز تحقیقات در قالب پایان‌نامه و مقاله باشد.

کارگرشریف درباره استراتژی و برنامه‌های توسعه‌ای آینده مرکز تحقیقات انرژی و توسعه پایدار دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان گفت: برنامه اصلی این مرکز، حرکت در راستای تحقق اهداف و سیاست‌های کلان کشور در حوزه انرژی و توسعه پایدار است.

وی از تشکیل سه گروه پژوهشی در مرکز تحقیقات انرژی و توسعه پایدار واحد سمنان خبر داد و افزود: با مصوبه‌ هیئت‌امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان، فعالیت‌های پژوهشی این مرکز تحقیقاتی در راستای اهداف سه گروه ساختمان هوشمند، آکوستیک و ارتعاشات و سامانه حمل جوجه یک‌روزه خواهد بود.

رئیس مرکز تحقیقات انرژی و توسعه پایدار دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان خاطرنشان کرد: همچنین با هدف تبیین نقش واقعی دانشگاه آزاد اسلامی در رفع مشکلات کشور و ایجاد دانشگاه مسئله‌محور، پرداختن به موضوعات پژوهش در قالب طرح پایش آزاد (پژوهش اثربخش یکپارچه شبکه‌ای) نیز در دستور کار قرار دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد سمنان، کارگرشریف با بیان اینکه مؤثرترین روش در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی ارائه شد، مسیر علم و پژوهش است، ابراز امیدواری کرد که این مرکز تحقیقاتی با توان مضاعف برنامه‌های خود را تا دستیابی به اهداف پیگیری کند.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی استان سمنان بیانیه گام دوم انقلاب مرکز تحقیقات انرژی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز تحقیقاتی دستیابی به اهداف مرکز تحقیقات مرکز تحقیقات مسیر علم و پژوهش مرکز تحقیقات اعضای هیئت علمی مراکز تحقیقاتی محدودیت ها سه گروه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۲۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، محققان دانشگاه کمبریج، دانشگاه اکسفورد و کل تک در آمریکا مشغول توسعه روشی نوین به نام «واکسن شناسی پیشگیرانه»( proactive vaccinology) هستند که هدف آن آموزش سیستم ایمنی بدن برای شناسایی ویروس های مختلف کرونا است.

این واکسن از آنتی ژن هایی استفاده می کند که در ۸ ویروس کرونای مختلف از جمله ویروسی در خفاش ها وجود دارد. آنتی ژن ماده ای است که واکنش ایمنی در بدن را آغاز می کند.

چنین روندی به سیستم ایمنی بدن آموزش می دهد تا بخش هایی از آنتی ژن ها را جستجو کند که در ویروس های مختلف، از جمله مواردی که در واکسن وجود ندارد، مشترک است. به عنوان مثال واکسن ویروسSars-CoV-۱ که به همه گیری سارس در ۲۰۰۳ میلادی منجر شد را در بر نمی گیرد.

به طور معمول واکسن ها، مانند نمونه هایی که برای مقابله با کووید۱۹ به کار گرفته شدند، از یک آنتی ژن برای آموزش سیستم ایمنی استفاده می کنند تا ویروس های خاص و جداگانه را هدف بگیرند.

روری هیلز محقق فارغ التحصیل دانشکده داروسازی کمبریج و مولف ارشد پژوهش در این باره می گوید: تمرکز ما توسعه واکسنی است که در مقابل پاندمی ویروس کرونای آینده از انسان ها دفاع کند. باید آن را حتی قبل از آغاز همه گیری آماده کنیم. ما واکسنی ابداع کردیم که در مقابل طیف وسیعی از ویروس های کرونا از جمله نمونه هایی که هنوز ناشناخته هستند، محافظت ایجاد می کند.

نتایج این پژوهش در ژورنال نانوتکنولوژی منتشر شده است.

مارک هاوارث از دانشگاه کمبریج و مولف ارشد تحقیق می گوید: ما نباید منتظر ظهور ویروس کرونای جدید بمانیم. به دانش کافی درباره ویروس های کرونا و واکنش های سیستم ایمنی به آنها دست یافته ایم و اکنون می توانیم واکسن هایی بسازیم که در مقابل شاخه های ناشناخته ویروس کرونا از انسان ها محافظت می کند.

تحقیق نشان داده واکسن جدید که Quartet Nanocage نام گرفته واکنش ایمنی وسیعی در موش ها از جمله حیواناتی که در مقابل Sars-CoV-۲ ایمن شده بودند، ایجاد می کند.

طبق این پژوهش طراحی واکسن ساده تر از نمونه های توسعه یافته است و ا حتمالا در توسعه واکسن هایی برای دیگر مشکلات سلامتی نیز کاربرد دارد. این تحقیق در اوایل ۲۰۲۵ میلادی وارد مرحله یکم آزمایش بالینی می شود.

کد خبر 6099037 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • تلاش دانشگاه آزاد برای تبدیل‌شدن به مرکز مهارتی
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، شرط تحقق شهر هوشمند
  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان