Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا ، احمد حسین زادگان روز شنبه در نشست اقتصاد مقاومتی مازندران در ساری افزود : تاکنون با وجود ظرفیت های خوبی که در برنامه اقتصاد مقاومتی وجود دارد ، به طرح های گردشگری توجه زیادی نشده است ، در حالی که ما در مازندران نیازمند توسعه حوزه گردشگری هستیم.

وی گفت : باید از ظرفیت های برنامه اقتصاد مقاومتی در استان مازندران برای  حمایت از پروژه های بزرگ تولیدی و صنعتی که دارای اشتغال بیش از ۵۰۰ یا یک هزار نفری هستند ، نیز استفاده شود تا بتوان این طرح ها را در قالب این برنامه رصد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده عالی دولت در مازندران افزود : در حال حاضر به نظر می رسد در برنامه اقتصاد مقاومتی بیشتر به طرح های عمرانی و زیرساختی توجه  می شود ، ولی انتظار می رود سایر طرح ها از جمله گردشگری ، گردشگری دریایی که کمتر در استان  در این زمینه فعالیت شد، نیز گنجانده شود.
در برنامه اقتصاد مقاومتی در مازندران ۵۰ طرح پیش بینی شد و در اجرای آنها هم اولویت با حوزه های کشاورزی، راهسازی، صنعتی و زیرساختی است.

مدیریت پسماند در اولویت  
استاندار مازندران همچنین گفت : با وجود این که در حوزه پسماند در سال های اخیر کارهای زیرساختی خوبی در استان مازندران انجام شد، ولی همچنان نیاز است تا این موضوع از سوی فرمانداران در اولویت باشد و باید نمایندگان دولت در شهرستان ها ورود پررنگ در این حوزه داشته باشند.
حسین زادگان به فرمانداران مازندران به خصوص شهرهای ساحلی دستور داد تا به دلیل مشغله کاری ، یکی از معاونان خود را برای مدیریت و ساماندهی پسماند مامور کنند تا بار دیگر معضل زباله در شهرهای ساحلی بروز نکند.

وی گفت : در سال جاری  برنامه جمع آوری زباله های انباشته چندین ساله در ساحل  محمودآباد اقدام اساسی صورت گرفت به طوری که  بخش زیادی از این زباله ها جمع آوری و به یکی از مناطق دفن انتقال یافت و تا پاکسازی کامل این کار ادامه می یابد.
نماینده عالی دولت در استان مازندران اظهار داشت : برای این که بار دیگر شاهد دپوی زباله در حاشیه سواحل استان نباشیم ، باید فرمانداران با همکاری هم نسبت به مدیریت پسماند اقدام کنند.
 حسین زادگان با تاکید بر پیگیری رویدادهای دانش بنیان برای رفع مشکل پسماند در مازندران از معاون امور عمرانی استانداری هم خواست تا هر چه سریع تر نسبت به برگزاری رویداد استارتآپی در استان در اسفند ماه سال جاری اقدام کنند.
 نخستین رویداد استارتاپی استان مازندران با موضوع پسماند در قالب  نمایشگاهی طبق پیش بینی پس از برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفند ماه در استان برگزار می شود.
همچنین صندوق نوآوری و شکوفایی نهاد ریاست جمهوری به منظور تجاری سازی نوآوریها و اختراعات، کاربردی نمودن دانش و دستاوردهای پژوهشی و تکمیل زنجیره ایده - محصول - بازار از شرکتهای دانش بنیان پشتیبانی و حمایت کرده و خدمات مالی و اعتباری از جمله کمک، تسهیلات و مشارکت برای آنها تامین می نماید.به طور کلی هدف نهایی صندوق نوآوری و شکوفایی به عنوان یک نهاد توسعه ای کمک به رونق اقتصادی کشور از طریق حوزه های دانش بنیان و فناوری های برتر می باشد.

روزانه در استان مازندران حدود سه هزار تن زباله تولید می شود که به دلیل نبود زیرساخت فناورانه فراوری پسماند در این خطه شمال کشور، پسماند به عنوان معضل اول و آخر اجتماعی در سال های اخیر بود که با ورود استانداران مازندران به این موضوع در دو سال اخیر طرح های فناورانه شامل ساخت دو نیروگاه زباله سوز در نوشهر و ساری سرعت بیشتری گرفت به طوری که در سال جاری صرفا از سوی دولت برای رفع این مشکل در مازندران یک هزار میلیارد ریال اعتبار اختصاص داده شد که نیروگاه زباله سوز نوشهر تا پایان سال جاری و ساری نیز پیش بینی می شود تا نیمه نخست سال ۹۹ تکمیل و به بهره برداری برسد.
با بهره برداری از این دو نیروگاه زباله سوز حدود یک پنجم زباله های تولیدی روزانه در مازندران فراوری و به برق تبدیل می شود.

برچسب‌ها استانداری مازندران احمد حسین زادگان  اقتصاد مقاومتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استانداری مازندران احمد حسین زادگان اقتصاد مقاومتی استانداری مازندران احمد حسین زادگان اقتصاد مقاومتی برنامه اقتصاد مقاومتی نیروگاه زباله سوز استان مازندران دانش بنیان حسین زادگان پیش بینی سال جاری زباله ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۲۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کودک لاهیجانی «شهر یار» حوزه آموزش پسماند شد

ایسنا/گیلان نخستین کارت شهر یار در حوزه آموزش پسماند با عنوان پویش لاهیجان، پاک شهر گیلان توسط استاندار گیلان به صورت نمادین به یک دانش‌آموز کلاس پنجم اهدا شد.

رضا زنده دل شهردار لاهیجان امروز هشتم اردیبهشت در مراسم اهدا نخستین کارت شهر یار با عنوان «پویش لاهیجان، پاک شهر گیلان»، با اشاره به تأکیدات استاندار گیلان در زمینه فرهنگ‌سازی در حوزه پسماند و آموزش تفکیک زباله از مبدأ، اظهار کرد: شهرداری لاهیجان از سال گذشته در زمینه آموزش پسماند دانش‌آموزان اقدام کرد و در این راستا با همکاری اداره آموزش و پرورش و محیط زیست تاکنون در ۲۲ مدرسه مقطع ابتدایی بیش از شش هزار نفر از دانش‌آموزان با مباحث حوزه پسماند آشنا شدند.

وی با بیان اینکه از سال گذشته پویشی با عنوان لاهیجان، پاک شهر گیلان طراحی شد، افزود: در این پویش یک زنگ کامل به واحد مدیریت پسماند شهرداری لاهیجان برای آموزش پسماند در مدارس ابتدایی اختصاص داده شد.

شهردار لاهیجان، بیان مسئله بحران زباله و بررسی راهکارهای احتمالی با مشارکت دانش‌آموزان، سبک زندگی پسماند صفر، تفکیک زباله از مبدأ، حذف پلاستیک از زندگی، دوخت کیسه پارچه‌ای، ساخت کاردستی با پسماند خشک، تولید کمپوست از زباله‌تر، پاکسازی محیط زیست، همیاری پاکبانان و «نه» به مصرف گرایی را از اهداف پویش لاهیجان، پاک‌شهر گیلان بیان کرد.

مشارکت مردم در امر مدیریت پسماند ضروری است

استاندار گیلان در این مراسم با تبریک فرا رسیدن روز معلم و قدردانی از توجه معلمان و دانش‌آموزان به حوزه پسماند و محیط زیست، اظهار کرد: طرح‌های حوزه پسماند در کنار اقدامات مسئولان نیازمند همراهی مردم است و اگر مردم همراهی نکنند در این زمینه راه به جایی نخواهیم برد.

وی افزود: مهمترین بخش این است که تلاش کنیم زباله کمتری تولید شود و اگر زباله‌ای تولید شد آن را تفکیک کنیم و دانش‌آموزان به عنوان یک شهر یار در این زمینه برای کاهش تولید زباله و تفکیک آن تلاش و همکاری کنند.

وی خطاب به دانش آموزان گفت: شما با شهرداری مدیریت کنید تا لاهیجان به عنوان شهر نمونه از نظر طرح جامع پسماند مطرح شود، شما دانش‌آموزان با اراده و شناخت و علم خوبی که دارید دارای سطح اطلاعات بالایی هستید و خوب متوجه می‌شوید که چه کاری انجام دهید.

عباسی تصریح کرد: ما کارهایی را در زمینه پسماند شروع کردیم اما تا اراده مردم نباشد به تنهایی موفق نخواهیم شد، تا مردم همکاری نکنند شهردار و همکارانشان نمی‌توانند مشکل را حل کنند.

استاندار گیلان گفت: امروز به صورت نمادین به این مدرسه آمدیم تا کار آموزشی پسماند را اجرا کنند و امیدواریم این کار در همه مدارس استان گیلان و کشور گسترش یابد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شهرداری لاهیجان، در ادامه این آیین، نخستین کارت شهر یار در حوزه آموزش پسماند با عنوان پویش لاهیجان، پاک شهر گیلان توسط استاندار گیلان به صورت نمادین به یک دانش آموز کلاس پنجم اهدا شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رونمایی از ۲ پلتفرم بومی گردشگری و مرکبات در مازندران
  • حضور پررنگ صنایع دستی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو
  • اعطای نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به مدیرعامل پاکسان
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • کودک لاهیجانی «شهر یار» حوزه آموزش پسماند شد
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود