Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ هوشنگ فلاحتیان، معاون وزیر نفت در امور برنامه ریزی درباره آخرین وضعیت طرح سیراف گفت: برنامه ریزی هایی که برای مجموعه سیراف انجام شده بر اساس این است که حداقل ۴۲۰ هزار بشکه میعانات گازی تبدیل به فرآورده‌های دیگری شود.

وی افزود: بر همین اساس ما تاکنون برای ۴۲۰ هزار بشکه مجوزهای لازم را صادر کردیم؛ خوشبختانه مقدمات کار خوب پیش رفته و زمین‌های مورد نیاز تخصیص داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرمایه گذاران تفاهمنامه هایی را با بانک‌ها مبادله کرده اند تا بتوانند با مشارکت بانک‌ها و نقدینگی خود کار را شروع کنند.

به گفته این مقام مسؤول در مجموعه سیراف در دو پالایشگاه ۱۲۰ هزار بشکه‌ای و سه پالایشگاه ۶۰ هزار بشکه‌ای طراحی شده است.

فلاحتیان با اعلام اینکه در جانمایی طرح سیراف بازنگری کرده ایم، توضیح داد: این طرح بر اساس خوراک دریافتی میعانات گازی و تولید محصولی که از پیش برای آن در نظر گرفته شده بود انجام می‌شود. طرح سیراف می‌تواند از مزایای قانون تنفس خوراکی که به تازگی برای توسعه ظرفیت پالایشی و پتروپالایشی کشور تدوین شده است، استفاده کند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲۰ از پالایشگاه ۶۰ هزار بشکه‌ای آن در حال پیشرفت است و قرار است طی ۲۴ ماه آینده به تولید برسد، اظهار داشت: پیش بینی می‌کنیم در بهار سال آینده عملیات اجرایی پالایشگاه ۱۲۰ هزار بشکه‌ای سیراف کلید بخورد. به طور کلی نیز ارزیابی‌ها نشان می‌دهد بخش اجرایی کل طرح سیراف حداکثر تا نیمه نخست سال آینده آغاز شود.

منبع: مهر لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000r9y خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 معاون وزیر نفت سیراف طرح سیراف هزار بشکه ای طرح سیراف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۳۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مزایده بناهای تاریخی استان مرکزی در نیمه نخست سال جاری

به گزارش خبرنگار مهر، محمود مرادی نراقی صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: نراقی، مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی گفت: با همکاری صندوق توسعه و احیا در حال طی مراحل قانونی و آماده‌سازی بسته مزایداتی بناهای استان مرکزی هستیم و امید است در نیمه اول سال جاری بناهای تاریخی استان را از طریق صندوق توسعه و احیا وارد مزایده کنیم.

وی افزود: کاروانسراهای مشهد میقان، ورده، کهک در دلیجان، خشکه رود در زرندیه، حمام تاریخی مامونیه، خانه تاریخی معتمدالایاله و آسیاب جفتی در آشتیان از بناهایی است که در حال آماده‌سازی و طی مراحل قانونی برای برگزاری مزایده و جذب مشارکت مردمی در مرمت و احیا است.

مرادی نراقی با بیان اینکه کاروانسرای دو دهک، موزه مفاخر، خانه حسن‌پور و عمارت امیر مفخم خمین به بخش خصوصی واگذار شده و هم اکنون در حال بهره‌برداری است، تصریح کرد: ۲ بنا هم که در سالیان گذشته به بخش خصوصی واگذار شده بود به علت عدم تحقق تعهدات از سوی سرمایه‌گذار به سرمایه‌گذار دیگری واگذار خواهیم کرد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان مرکزی تصریح کرد: از گذشته بسیار دور، استان مرکزی در مسیر جاده ادویه و بعدها نیز در مسیر جاده ابریشم قرار داشته است و یکی از کریدورهای فعال تجارت در گذشته از غرب به شرق ایران از این استان عبور می‌کرد.

وی اضافه کرد: این امر باعث شده تا کاروانسراهای زیادی در این منطقه تأسیس شد.

حفاظت و احیای بناهای تاریخی، بزرگترین انتفاع دولت از واگذاری بناهاست

مرادی نراقی، حفاظت و احیای بنا را بزرگترین انتفاع دولت از واگذاری بناها به بخش خصوصی عنوان کرد و گفت: رویکرد صندوق توسعه و احیا در واگذاری بناها آگاهانه و کارشناسی شده است و این امر باعث تسهیل فرآیند جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی و مرمت و احیای بناهای تاریخی می‌شود.

وی تاکید کرد: در سالیان گذشته تنها به بناهایی توجه شد که ایده‌آل بوده و به بخش خصوصی واگذار شدند در حالی که اکنون توجه به بناهایی که به حال خود رها شده و شرایط مساعد ندارند، مورد توجه ویژه است.

مرادی نراقی گفت: باید دورنمایی از سرمایه‌گذاری روی بناهای تاریخی و مدت بازگشت سرمایه و همچنین سود حاصل از سرمایه‌گذاری در هر بنا به صورت منطقی و کارشناسی شده تخمین زده شود و برای سرمایه‌گذاران ترسیم شود چرا که این امر، رغبت بیشتری از سوی سرمایه‌گذاران برای مشارکت در مرمت و احیای بناها شاهد خواهیم بود.

کد خبر 6088358

دیگر خبرها

  • زور چلسی به شگفتی‌ساز فصل نرسید
  • پیروزیمان غیرممکن شد/اصلا بازی نکردیم
  • طبیعت مچ ذوب‌آهن را خواباند
  • توقف دوباره لیورپول، تنش در اردوی آنفیلدی‌ها
  • پرویز مظلومی: با واگذاری سرخابی‌ها راه آسیا باز شد/ به عنوان هوادار در خدمت تیم هستم
  • پایان نوبت نخست آزمون سراسری مازندران در صحت و امنیت
  • فرنگی‌کاران راه‌یافته به نیمه‌نهایی ۵ وزن نخست جام تختی شناخته شدند
  • بیژن زنگنه متهم ناترازی بنزین/ احیای پالایشگاه‌سازی در دولت سیزدهم
  • برگزاری مزایده بناهای تاریخی استان مرکزی در نیمه نخست سال جاری
  • ۱۵ کشور قدرتمند جهان اسلام بر اساس مولفه های نظامی و اقتصادی