Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس رضایی روز شنبه در جمع  کارکنان زن  استانداری اصفهان افزود: لازمه شناخت حضرت زهرا معرفت به مشی، بینش، علم و آگاهی این حضرت است که اگر نسبت به این موضوع معرفت پیدا کرده و به آن عمل کنیم در آخرت از شفاعت آن حضرت بهره‌مند خواهیم شد.

وی با بیان اینکه شناخت از جایگاه حضرت زهرا امری ضروریست، بیان کرد: در ذکر مواهب و جایگاه حضرت زهرا(س) همین بس که خالق کل هستی یک سوره (کوثر) به نام ایشان نازل کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان نیز در این جلسه با اشاره به نقش زنان در حیات جامعه، اظهار داشت: جامعه‌ای به رستگاری و موفقیت می‌رسد که از سرمایه‌های انسانی استفاده کند.

ایوب درویشی با بیان اینکه نیمی از جمعیت کشور را زنان تشکیل می‌دهد که سرمایه عظیمی است، تصریح کرد: زنان در فعالیت‌ها و مسائل اجتماعی کشور نقش کمرنگی دارند که این نقیصه باید برطرف شود.

وی بیان کرد: جامعه‌ای به موفقیت می‌رسد که نقش و اهمیت حضور زنان را با رعایت الزامات و محدودیت‌ها رعایت کند.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری اصفهان ادامه داد: تا جایی که زمینه فراهم بود زنان لیاقت، شایستگی و توان خود را نشان دادند.

وی خاطرنشان کرد: موانع متعددی بر سر راه فعالیت بانوان وجود دارد که بخشی از آن‌ها خودساخته است از این رو در یک تعامل باید به بررسی واقع‌بینانه برسیم که چگونه از ظرفیت عظیم بانوان در اماکن مختلف استفاده کنیم.

در این نشست بانوان شاغل در استانداری به بحث و گفت‌وگو پرداخته و مشکلات خود را مطرح کردند.

استان اصفهان بیش از پنج میلیون تن جمعیت دارد  که  قریب ۴۹ درصد آن را زنان تشکیل می دهد.

برچسب‌ها عباس رضایی اصفهان استانداری اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: عباس رضایی اصفهان استانداری اصفهان عباس رضایی اصفهان استانداری اصفهان استانداری اصفهان حضرت زهرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۳۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند/ برخی برای تکدی‌گری خود را به شکل «زنان» درمی‌آورند

به گزارش خبرآنلاین از خراسان، مهدی ابراهیمی در گفتگویی با بیان اینکه تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی شناخته می‌شود، اظهارکرد: برهمین اساس، طبق قانون، شناسایی و جمع‌آوری متکدیان در معابر شهری، با همکاری نیروی انتظامی را در دستورکار خود داریم. وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۴۷۰۰ نفر متکدی در سطح شهر شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شده‌اند، گفت: ۷۵ درصد این افراد «آقا»، ۱۹ درصد «بانوان» و ۶ درصد هم کودکان زیر ۱۸ سال هستند. معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد افزود: متاسفانه تست اعتیاد بیش از ۱۸۹۰ نفر از متکدیان، مثبت بوده که با هماهنگی مقام قضایی و همکاری بهزیستی به کمپ‌های درمان اعتیاد رایگان و دولتی تحویل شده‌اند. ابراهیمی تصریح کرد: علاوه بر این، ساماندهی متکدیان اطراف حرم مطهر رضوی نیز با همکاری مسئولین مربوطه صورت گرفته در همین قالب، بیش از ۷۹۰ نفر به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند. ابراهیمی اظهارکرد: متاسفانه شایع‌ترین موضوع در پدیده تکدی‌گری، سواستفاده از احساسات زائرین و مجاوران است که متکدیان حرفه‌ای با شیوه‌های متنوع و مختلفی همچون استفاده از عروسک به‌جای نوزاد و تغییر ظاهر از مرد به زن، به تکدی‌گری می‌پردازند. وی گفت: سالمندان و زنان، بیش از سایر گروه‌های سنی در معابر و چهارراه‌ها حضور دارند و دلیل آن هم، کمک بیشتر مردم به این گروه‌های سنی است. 46 برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901231

دیگر خبرها

  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • هشدار مشاور قالیباف در واکنش به گشت ارشاد: «وقوع واقعه برنامه ریزی شده کف خیابان»
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • نقش‌آفرینی بانوان خراسان شمالی در کاهش آسیب‌های اجتماعی محوری است
  • بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • افزایش تعداد مددسراها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند/ برخی برای تکدی‌گری خود را به شکل «زنان» درمی‌آورند
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • افزایش تعداد مددسرا‌ها و پایگاه‌های خدمات اجتماعی در پایتخت