Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-03@22:37:18 GMT

۲۵ حقیقت خواندنی درباره‌ی نامزد‌های اسکار ۲۰۲۰

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۰۵۲۰۶

۲۵ حقیقت خواندنی درباره‌ی نامزد‌های اسکار ۲۰۲۰

رویداد۲۴ ۲۵ حقیقت خواندنی درباره‌ی نامزد‌های اسکار ۲۰۲۰ را در ادامه بخوانید:   ۱. سرشا رونان زمانی که برای «لیدی برد» تبلیغ می‌کردند، شنید که گرتا گرویگ قصد دارد «زنان کوچک» را کارگردانی کند، همان موقع فوراً به او گفت: «من باید جو باشم.»


۲. هر کدام از خواهران مارچ در «زنان کوچک» یک پالت رنگ اصلی دارند: مگ سبز و بنفش اسطوخودوسی، بت قهوه‌ای و صورتی، ایمی آبی روشن و جو قرمز و نیلی تیره است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



جکلین دورن، طراح لباس این فیلم گفته: «در واقع رنگ‌ها را از روی دفترچه‌هایی که مارمی به دختر‌ها می‌دهد، انتخاب کردیم و بعد بنفش اسطوخودوس را هم برای مگ اضافه کردیم.»


۳. در همین فیلم، جو و لوری مرتب جلیقه‌هایشان را با هم عوض می‌کنند؛ گرتا گفته که این کار نمادی از این حقیقت است که آن‌ها نیمه‌ی دیگر هم هستند. جکلین به همراه سرشا و تیموتی به این ایده رسیدند.


۴. گرتا گرویگ سخنرانی طولانی ایمی در مورد ازدواج را دقیقاً روزی که این صحنه را فیلمبرداری می‌کردند، برای فلورنس پیو نوشت؛ در واقع مریل استریپ گرتا را تشویق به این کار کرد.

فلورنس به هالیوود ریپورتر توضیح داده که مریل به گرتا توضیح داد که چرا «زنان کوچک» هنوز هم مهم است و به او اصرار کرد که به مخاطب بفهماند که زن بودن در آن زمان، چطور بوده.


۵. در فیلم «انگل»، برای این که محله به اندازه‌ی کافی زیر آب برود، صحنه را بالای یک مخزن بزرگ آب ساختند. بونگ جون هو در مورد این صحنه گفته که آن‌ها به خانه‌هایی رفتند که صاحبانشان رهایشان کرده بودند و وسایل، درها، پنجره‌ها و بشقاب‌های آن‌ها را برداشتند تا از همان‌ها در فیلم استفاده کنند.


۶. ملودی "جسیکا، ایلینویز، شیکاگو" در فیلم «انگل» در حقیقت ترانه‌ی معروفی است که در مدارس کره استفاده می‌شود تا بچه‌ها مطالب را بهتر به ذهن بسپارند.


۷. طبقه‌ی دوم خانه‌ی خانواده‌ی پارک با استفاده از پرده‌ی سبز/ آبی و طبقه‌ی دوم آن در یک زمین خالی در شهر جئونجو ساخته شد.


۸. رابرت دنیرو کتاب «شنیده‌ام خانه‌ها را رنگ می‌کنی» نوشته‌ی چارلز برنت، یعنی همان کتابی که «مرد ایرلندی» بر اساس آن ساخته شده، را اولین بار در سال ۲۰۰۶، زمانی که در حال ساخت فیلم «چوپان خوب» بود، خواند و بعد فوراً آن را به مارتین اسکورسیزی داد. اسکوسیزی به مجله‌ی انترتینمنت ویکلی گفته که آن‌ها نزدیک به ده سال تلاش کردند تا این فیلم را بسازند.


۹. جو پشی قبل از این که تصمیم بگیرد نقش راسل بافالینو را در این فیلم قبول کند، ۵۰ بار ردش کرده بود. اسکورسیزی توضیح داده که پشی زمانی حس کرد این فیلم ارزش ساخته شدن را دارد که نتفلیکس تصمیم گرفت از پروژه حمایت کند.


۱۰. فرایند جوان‌سازی استفاده شده در «مرد ایرلندی» آنقدر پیچیده بود که تیم جلوه‌های ویژه ۱۷۵۰ برداشت برای این فیلم انجام دادند، چیزی که معادل ساخت دو فیلم است. این تیم همچنین تجهیزات مخصوصی برای دوربین و تکنولوژی جدیدی برای تصویربرداری از دنیرو، پاچینو و پشی خلق کردند.


۱۱. در اولین پیش‌نویش «جوجو خرگوشه» خبری از هیتلر به عنوان دوست خیالی جوجو نیست. تایکا وایتیتی کل فیلمنامه را در عرض چند هفته بازنویسی کرد و تصمیم گرفت آن را به کمدی تبدیل کند.


۱۲. در واقع این تصمیم کمپانی فاکس سرچلایت بود که تایکا نقش آدولف هیتلر را در این فیلم بازی کند، چون آن‌ها عقیده داشتند این نقش بخصوص را باید کسی که خلقش کرده، بازی کند.


۱۳. تایکا و مسئولین انتخاب بازیگر، پنج کشور را گشتند و بیشتر از ۱۰۰۰ تست بازیگری را دیدند تا توانستند رومن گریفین دیویس را برای نقش جوجو پیدا کنند. در واقع، رومن قبل از این که برای این فیلم تست بدهد، برای بازی در دیگر مدعی اسکار ۲۰۲۰ یعنی «فورد در برابر فراری» تست داده بود.


۱۴. هواکین فینکس قبل از شروع فیلمبرداری «جوکر»، حدود ۲۳ کیلو وزن کم کرد، چون به نظرش این کار به نشان دادن شکنندگی آرتور کمک می‌کرد.


۱۵. او تا قبل از این که برای شروع فیلمبرداری به نیویورک برسد، فیلمنامه‌ی نهایی «جوکر» را نخواند. پیشنهاد داد صحنه‌ی رقصی هم به پایان داستان اضافه کنند و خبر نداشت که این صحنه از قبل نوشته شده.


۱۶. تاد فیلیپس بعد از پایان فیلمبرداری «جوکر»، دفتر یادداشت آرتور را پیش خودش نگه داشت. او به وبسایت کلایدر گفته که همیشه سعی می‌کند یکی از وسایل صحنه‌ی فیلمی را که می‌سازد، برای خودش نگه دارد.


۱۷. در «فورد دربرابر فراری» تمام ماشین‌های کلاسیک مخصوص این فیلم ساخته شده‌اند؛ کارگردان این فیلم، جیمز منگلد اصرار داشت تا جایی که ممکن است از تصاویر کامپیوتری کمتری استفاده کند.


۱۸. وقتی اسکارلت جوهانسون برای اولین بار فیلمنامه‌ی «داستان ازدواج» را خواند، صحنه‌ای که بیشتر از همه اشک او را درآورد، صحنه‌ی بستن بند کفش در پایان فیلم بود. او به وال استریت جورنال گفت که این صحنه بسیار ساده، اما فوق‌العاده احساس‌برانگیز بود.


۱۹. موقع فیلمبرداری صحنه‌ی دعوا بین چارلی و نیکول در «داستان ازدواج»، آدام درایور واقعاً به یک تکه چوب مشت زد. او بین برداشت‌ها، مجبور شده بود روی دستش یخ بگذارد.


۲۰. دین چارلز چپمن و جورج مکی، قبل از شروع فیلمبرداری «۱۹۱۷»، نزدیک یک سال وقت گذاشتند تا در نقش‌هایشان فرو روند.


۲۱. وقتی «۱۹۱۷» ادیت شد تا شبیه یک فیلم تک‌شات دربیاید، طولانی‌ترین برداشتی که در واقعیت اتفاق افتاده بود، نه دقیقه طول کشیده بود.


۲۲. سم مندس یک فیلمنامه‌ی ۴۵ صفحه‌ای برای «۱۹۱۷» نوشت که فقط شامل نقشه‌ها و نمودار‌هایی بود که جهت حرکت بازیگر‌ها و دوربین‌ها و جزئیات دیگر را نشان می‌داد.


۲۳. برد پیت و لئوناردو دیکاپریو در «روزی روزگاری در هالیوود» بداهه‌گویی‌های زیادی داشته‌اند. لئو به دِدلاین گفته که رابطه‌ی صمیمانه‌ی آن‌ها در صحنه، همان اول کار شکل گرفت.


۲۴. در یکی از نسخه‌های اولیه‌ی «روزی روزگاری در هالیوود» صحنه‌ای وجود دارد که چارلز منسون و کلیف بوث یک لحظه نگاهشان به هم می‌افتد، آن هم درست قبل از این که چارلز منسون به خانه‌ی شارون تیت و رومن پولانسکی برسد. کوئنتین تارانتینو درباره‌ی حذف این صحنه با امپایر صحبت کرده و گفته: «هنوز هم دارم فکر می‌کنم آیا کار درستی کرده‌ام یا نه.»


۲۵. و در آخر این که کوئنتین تارانتینو چهار یا پنج سال قبل، به صحنه‌ی پایانی «روزی روزگاری در هالیوود» رسیده بود و همیشه می‌دانست که فیلم چطور باید تمام شود. منبع: برترین ها لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000rAA برچسب ها: رویداد24 ، اسکار 2020 ، فیلم های اسکار سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 اسکار 2020 فیلم های اسکار روزی روزگاری در هالیوود شروع فیلمبرداری فیلمنامه ی اسکار ۲۰۲۰ زنان کوچک درباره ی صحنه ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۵۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف آسترازنکا به عوارض مرگبار واکسن/ رشوه، دروغ و پنهان‌کردن حقیقت برای تجارت با سلامتی انسان‌ها

داستان آسترازنکا، حتی در همان زمان اوج واکسیناسیون خیلی زود بالا گرفت و اخباری مبنی بر جان باختن افرادی در اقصی نقاط دنیا در مدت کوتاهی بعد از تزریق این واکسن، حتی همان موقع رسانه‌ها راه یافت.

به گزارش سرویس جهان مشرق، روز دوشنبه(۱۰ اردیبهشت) آسترازنکا، غول صنعت داروسازی، تایید کرده است واکسن کووید این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، "ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌ خون ایجاد کند. "

کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

از سال ۲۰۲۲، روشنگری درباره پشت‌پرده همه‌گیری کووید ۱۹ و مسایل مرتبط با «واکسن» های به اصطلاح مقابله با «ویروس» کووید ۱۹، در رسانه‌های نسبتا مستقل و فعالان رسانه‌ای، به ویژه در شبکه‌های اجتماعی، اوج گرفت. در حالی که سازمان جهانی بهداشت، نهادها و موسسات حکومتی دخیل در ماجرای همه‌گیری و رسانه‌های جریان اصلی، بایکوت اطلاعات، سانسور و سرپوش‌گذاری سنگینی را برای مقابله با هر نوع روشنگری در این زمینه در پیش گرفته‌اند، در نهایت افشاگری‌های به حجم و گستره‌ای رسید که حتی رسانه‌های جریان اصلی هم مجبور به بازتاب عوارض بعضا مرگبار واکسن‌های مختلف کووید ۱۹ شدند. این که امروز سازندگان واکسن آسترازنکا مجبور شدند نفس وجود تبعات مرگبار این واکسن را اعتراف کنند، نتیجه کارزار سنگین روشنگری فعالان اجتماعی و خبرنگاران آزاده بوده است. اما داستان آسترازنکا، حتی در همان زمان اوج واکسیناسیون عمومی خیلی زود بالا گرفت و اخباری مبنی بر جان باختن افرادی در اقصی نقاط دنیا در مدت کوتاهی بعد از تزریق این واکسن، حتی همان موقع هم به رسانه‌ها راه یافت.

واکسن آسترازنکا در سال ۲۰۲۰ و توسط گروه واکسن آکسفورد ساخته شد. مدیر این گروه، پروفسور «اندرو پولارد» است که رئیس کمیتهء مشترک واکسیناسیون و ایمن سازی بریتانیا هم هست. جایی که به بخش‌های بهداشتی کشور، در خصوص ایمنی واکسن‌ها مشاوره می‌دهد.

شرکت آسترازنکا در سال ۲۰۱۰، و در پی مطالبات دولت فدرال ایالات متحده، به دلیل بازاریابی غیرقانونی داروی ضد روانپریشی Seroquel به کودکان و بیماران مسن، آن هم در شرایطی که توسط سازمان غذا و دارو (FDA) تأیید نشده بود، ۵۲۰ میلیون دلار جریمه شد. [۱]

در سال ۲۰۱۳، پروفسور پولارد که به عنوان رئیس گروه واکسن آکسفورد، واکسن مننژیت B Bexsero را نیز تولید کرده بود، از سوی جرمی هانت، وزیر بهداشت وقت بریتانیا به ریاست JCVI (کمیته مشترک واکسیناسیون و ایمن‌سازی) منصوب شد. پس از این انتصاب، وی مجوز استفاده از واکسن مننژیت B Bexsero را در کودکان بریتانیایی صادر نمود. [۲]

این مجوز در حالی از جانب پروفسور پولارد برای Bexsero صادر شد که اساساً بیماری مننگوکوکی گروه B، بیماری نادری بود. [۳]

در همان سال بود (سال ۲۰۱۳) که معلوم شد شرکت‌های داروسازی، سالانه ۴۰ میلیون پوند به پزشکان بریتانیایی برای تبلیغ داروهای خود می‌پردازند. دفتر AstraZeneca در بریتانیا ۶۷۱,۴۰۰ پوند به ۹۰۳ پزشک، پرداخت نمود. همچنین ۳۰,۲۰۰ پوند هم به هر پزشک برای قبوض سفر و هتل‌شان پرداخت کرد. [۴]

شرکت آسترازنکا از سال ٢٠١٣ با شرکت آمریکایی-اسرائیلی مدرنا شریک مالی و علمی است! رئیس شرکت مدرنا یک اسرائیلی است که از دانشگاه بن گوریون مدرک گرفته و در ارتش اسرائیل خدمت کرده. این شرکت، سازنده واکسن‌های mRNA (ژن درمانی) است و با پنتاگون پروژه‌های مشترک دارد. [۵] [۶]

در فاصله سال‌های ۲۰۱۳-۲۰۱۵، گروه واکسن آکسفورد، وابسته به بهداشت عمومی انگلستان (PHE) و به‌رغم آن‌که PHE آژانس اجرایی وزارت بهداشت و مراقبت‌های اجتماعی کشور بود، مبلغ ۷.۴۶ میلیون دلار از بنیاد بیل و ملیندا گیتس کمک مالی دریافت کرد. [۷]

در سال ۲۰۱۶، AstraZeneca پذیرفت که ۵.۵ میلیون دلار برای اتهامات مربوط به نقض قانون اقدامات فساد خارجی بپردازد. آسترازنکا به منظور افزایش فروش محصولات دارویی خود به پزشکان چین و روسیه رشوه داده بود. [۸]

در سال ۲۰۱۶، بنیاد بیل و ملیندا گیتس، ۳۶.۹ میلیون دلار را برای تحقیق در مورد ساخت و توسعه واکسن توسط تیمی شامل گروه واکسن آکسفورد، اختصاص داد. گروه واکسن آکسفورد در سال ۲۰۲۰، با سرپرستی پرفسور پولارد، واکسن آکسفورد_آسترازنکا را ساخت. [۹]

اندرو پولارد

از زمان اعلام «همه‌گیری کرونا» در مارس ۲۰۲۰، کارفرمای دانشگاهی پروفسور پولارد، یعنی دانشگاه آکسفورد، ۶۳.۴۷ میلیون دلار از بنیاد بیل و ملیندا گیتس دریافت کرده است.

آزمایشگاه تحقیقاتی شخص پولارد نیز توسط بنیاد بیل و ملیندا گیتس تأمین می‌شود، بنابراین کارفرمای اصلی و رئیس JCVI و نیز مدیر تیم سازنده واکسن AstraZeneca، همین بنیاد است.

پولارد عضو کمیتهء مشاورهء علمی انیستیتو ملی کنترل و استانداردهای زیستی انگلستان (NIBSC) است که به آژانس تنظیم مقررات دارویی و محصولات مراقبت بهداشتی (MHRA) توصیه می‌کند که ایمنی واکسن‌ها را در بریتانیا تضمین نماید. [۱۰]

در آوریل ۲۰۱۸ مشخص شد که AstraZeneca مبلغ ۱۷.۹ میلیون یورو را به صورت محرمانه به متخصصان مراقبت‌های بهداشتی «مستقل» داده تا محصولاتش، از جمله استفاده از واکسن را تأیید کنند. هیچ مدرکی دال بر توقف این رشوه خواری سیستمی وجود ندارد. [۱۱]

در آوریل ۲۰۲۰، دانشگاه آکسفورد وارد همکاری با AstraZeneca شد تا معاملات آتی خود را که شامل فروش ۴۰۰ میلیون دوز از واکسن خود در اروپا، ۷۰۰ میلیون دوز به ایالات متحده و اتحادیه GAVI و نیز ۱ میلیارد دوز به هند می‌شد، به پیش بَرد. [۱۲]

در نتیجهء معاملات واکسن AstraZeneca، سود خالص این شرکت در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۰ به ۵۸۱.۱۸ میلیون پوند رسید، در حالی که این رقم در ۳ ماههء مشابه سال قبل، تنها ۹۹.۹۴ میلیون پوند بود. در سال ۲۰۲۰، فروش محصولات AstraZeneca، ۱۰% افزایش یافت. [۱۳]

در سپتامبر ۲۰۲۰ و پس از آن‌که یک شرکت‌کننده بریتانیایی در روند آزمایش واکسن کرونای آکسفورد-آسترازنکا دچار التهاب نخاع شد، آزمایش متوقف گردید. یک ماه طول کشید تا اطلاعات ایمنی آزمایشی این واکسن به سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) ارسال شود. [۱۴]

در نوامبر ۲۰۲۰ فاش شد که ادعای AstraZeneca مبنی بر اثربخشی ۹۰% واکسنش، بر اساس آزمایشی است که فقط بر روی افراد زیر ۵۵ سال انجام شده است، گروهی که اساساً احتمال بروز علائم بسیار کمتری دارند که نیاز به واکسن داشته باشد. [۱۵]

در دسامبر ۲۰۲۰، تجزیه و تحلیل موقتی از کارآزمایی‌های «ایمنی و اثربخشی» واکسن AstraZeneca در مجلهء لنست منتشر شد. از جمله تأمین کنندگان مالی این کارآزمایی، بنیاد بیل و ملیندا گیتس و خود AstraZeneca بودند. [۱۶]

در آوریل ۲۰۲۱، Lancet تخمین زد که اگرچه واکسن AstraZeneca کاهش خطر نسبی ۶۷ درصدی دارد، اما کاهش خطر مطلق این واکسن تنها ۱.۹٪ است. این رقم، به هیچ عنوان به ادعای اثربخشی ۹۰% که توسط AstraZeneca یا پزشکانی که آن را تجویز می‌کنند بیان می‌شود، نزدیک نیست. [۱۷]

در می ۲۰۲۱، سازمان بین‌المللی شفافیت سلامت جهانی، AstraZeneca را به عدم شفافیت در مورد آزمایش‌های واکسن، قراردادهای مخفیانه با دولت‌ها و راهبری «علم از طریق بیانیه مطبوعاتی» متهم کرد. [۱۸]

تا ماه مارس ۲۰۲۱، لخته شدن خون گیرندگان این واکسن در سوئد، لتونی، فرانسه، آلمان، ایتالیا، اسپانیا، لوکزامبورگ، قبرس، پرتغال، اسلوونی، اندونزی، هلند، ایرلند، بلغارستان، کنگو، تایلند، رومانی، ایسلند، دانمارک، نروژ و اتریش، موجب تعلیق استفاده از آن در این کشورها شد. [۱۹]

در ژوئن ۲۰۲۱، دولت انگلستان اعلام کرد که ۹۶% واکسن‌هایی اهداییش به سبد کوواکس، از جنس آکسفورد-آسترازنکاست. پیشتر نیز فرانسه، به عنوان اولین کشور اهداکنندهء واکسن به کوواکس، واکسن‌های آکسفورد-آسترازنکا را اهدا کرده بود. [۲۰]

در نوامبر ۲۰۲۱، و پس از آن‌که آسترازنکا، ۱.۶۴ میلیارد پوند از واکسن خود یعنی Vaxzevria (معروف به آکسفورد-آسترازنکا) را در ۹ ماهه نخست سال ۲۰۲۱ فروخت، اعلام کرد که به قول خود مبنی بر فروش به قیمت تمام شده در طول مدت همه گیری که پیشتر و در فاز آندمی (:نقطهء مقابل پاندمی، یعنی همه گیری محدود و محلی، و نه جهانی) اعلام کرده بود، عمل نمی‌کند. [۲۱]

از سال ۲۰۰۰ تاکنون، آسترازنکا در مجموع، به میزان ۱.۳۸۱ میلیارد دلار جریمه پرداخت کرده است: ۵۹۴ میلیون دلار برای تخلفات مربوط به مراقبت‌های بهداشتی، ۵۵۶.۲ میلیون دلار در جرایم مرتبط با دولت، مربوط به قانون ادعاهای دروغین، ۱۹۸ میلیون دلار برای تخلفات ایمنی، ۲۱ میلیون دلار مربوط به قانون اقدامات فساد خارجی و ۵.۵۲ میلیون دلار برای پرداخت رشوه. [۲۲]

تا ۲۵ آگوست ۲۰۲۲، MHRA، به میزان ۲۴۶۱۸۳ گزارش از ۸۷۲۳۳۳ واکنش نامطلوب دارویی به واکسن آسترازنکا دریافت کرده است که از این تعداد، ۱۳۰۱ مورد منجر به مرگ طی ۷ روز پس از دریافت واکسن شده است. هزاران مورد دیگر هم هست که پس از توقف آن، ناشناخته هستند. [۲۳]

و سرانجام، اندرو پولارد، مدیر گروه واکسن آکسفورد، همزمان با مراسم تولد ملکه، نشان شوالیه را دریافت کرد. [۲۴]

[۱] https://abcnews.go.com/Politics/Health/astrazeneca-pay-۵۲۰-million-illegally-marketing-seroquel-schizophrenia/story?id=۱۰۴۸۸۶۴۷)

[۲] https://www.ageofautism.com/۲۰۱۹/۱۲/the-ubiquitous-prof-pollard-how-serious-is-british-medical-journal-about-commercial-influence.html

[۳] https://www.bmj.com/content/۳۵۰/bmj.h۳۰۸/rr-۰

[۴] https://www.theguardian.com/society/۲۰۱۳/apr/۰۵/drug-companies-pay-doctors-۴۰m?fbclid=IwAR۲F۶dHT۷۱zF-u۴۹CSAtZDVnnOvij۰BF۱raWQiikLCXzXMhU۹TqjiXqBxwo)

[۵] https://www.chemistryworld.com/news/astrazeneca-partners-with-moderna-for-۲۴۰-million/۶۰۰۳.article

[۶] https://www.cnbc.com/۲۰۲۱/۰۳/۰۱/astrazeneca-has-reportedly-sold-its-stake-in-moderna-for-more-than-۱-billion.html

[۷] https://www.gatesfoundation.org/about/committed-grants#q/k=Public%۲۰Health%۲۰England)

[۸] https://www.statnews.com/pharmalot/۲۰۱۶/۰۸/۳۱/astrazeneca-bribes-china-russia/

[۹] https://www.ovg.ox.ac.uk/news/an-international-consortium-which-includes-the-oxford-vaccine-group-receives-۳۶-۹-million-grant-to-fight-typhoid)

[۱۰] https://nibsc.org/about_us/scientific_advisory_committee.aspx

[۱۱] https://www.thetimes.co.uk/article/۲۰m-secret-payments-to-plug-drugs-by-astrazeneca-and-shire-ns۲qrf۷m۲

[۱۲] https://www.gavi.org/vaccineswork/why-oxford-astrazeneca-vaccine-now-global-game-changer

[۱۳] https://invezz.com/news/۲۰۲۰/۰۷/۳۰/astrazenecas-net-profit-jumps-to-۵۸۱-۱۸-million-in-the-second-quarter/

[۱۴] https://www.dailymail.co.uk/health/article-۸۸۴۳۶۳۹/AstraZeneca-took-ONE-MONTH-FDA-vaccine-trial-data-study-paused.html

[۱۵] https://www.ft.com/content/۴۵۸۳fbf۸-b۴۷c-۴e۷۸-۸۲۵۳-۲۲efcfa۴۹۰۳a

[۱۶] https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS۰۱۴۰-۶۷۳۶(۲۰) ۳۲۶۶۱-۱/fulltext

[۱۷] https://www.thelancet.com/journals/lanmic/article/PIIS۲۶۶۶-۵۲۴۷(۲۱) ۰۰۰۶۹-۰/fulltext

[۱۸] https://www.transparency.org/en/press/covid-۱۹-vaccines-lack-of-transparency-trials-secretive-contracts-science-by-press-release-risk-success-of-global-response

[۱۹] https://www.aljazeera.com/news/۲۰۲۱/۳/۱۵/which-countries-have-halted-use-of-astrazenecas-covid-vaccine

[۲۰] https://www.gov.uk/government/news/uk-to-donate-۱۰۰-million-coronavirus-vaccine-doses

[۲۱] https://www.theguardian.com/business/۲۰۲۱/nov/۱۲/astrazeneca-sells-۲۲bn-of-covid-vaccine-in-first-nine-months

[۲۲] https://violationtracker.goodjobsfirst.org/parent/astrazeneca

[۲۳] https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/۱۱۲۱۳۵۲/COVID-۱۹_Vaccine_AstraZeneca_VAP.pdf

[۲۴] https://www.reuters.com/world/uk/oxford-vaccine-inventors-recognised-queens-birthday-honours-۲۰۲۱-۰۶-۱۱/

دیگر خبرها

  • ایران تحت اشغال به روایت تصاویر متفقین / شتاب فوق العاده مرسدس بنز‌ای ام جی ۲۰۲۴ / چگونه روانشناس در مغز ما تغییر ایجاد می‌کند؟ / ترفند فیلمبرداری مخفی با آیفون
  • سرکوب دانشجویان در آمریکا حقیقت تمدن غرب را نشان داد
  • اعتراف آسترازنکا به عوارض مرگبار واکسن/ رشوه، دروغ و پنهان‌کردن حقیقت برای تجارت با سلامتی انسان‌ها
  • ۱۰ حقیقت حیرت‌انگیز درباره عنکبوت‌ها که باید بدانید
  • حقیقت زیر پای تمدن افسار گسیخته غربی در حال لگدمال است
  • پلیس جمهوری اسلامی ایران مفتخر به حمایت مردم عزیز است
  • فیلم| حمایت جانانه بازیگر زن برنده اسکار از جنبش دانشجویی آمریکا
  • رفتار آمریکا با دانشجویان حامی فلسطین حقیقت حقوق بشر آنها را روشن کرد
  • آغاز «ماه پنهان» با لیندا کیانی و آرمین رحیمیان
  • «ماه پنهان» در تهران کلید خورد