Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@01:29:58 GMT

شروع کار رادیو انتخابات با دو مأموریت

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۰۵۹۰۲

شروع کار رادیو انتخابات با دو مأموریت

معاون صدا از دو مأموریت رادیو انتخابات خبر داد و گفت: این رادیو ۲۴ ساعته در خدمت مشارکت سیاسی مردم است؛ دو مأموریت را عهده‌دار شده است، یکی نقش مشارکت حداکثری و دیگری نقش روشنگری و تلاش برای انتخاب اصلح. ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۳ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، رادیو انتخابات امروز با  با شعار «رادیو انتخابات، صدای جمهور .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. طنین همدلی، حضور و حماسه»، با حضور حمید شاه آبادی (معاون صدا)، جمال عرف (معاون سیاسی وزارت کشور)، تعدادی از مدیران شبکه‌های رادیویی و جمعی از مدیران ستادی و کارکنان معاونت صدا، افتتاح شد. معاون صدا در این مراسم در سخنانی گفت: مشارکت سیاسی مردم در فعل و انفعلات و نحوه اداره جامعه یکی از رویکردهای جدی رادیو انتخابات است. کار رسانه روشنگری، هدایت افکار عمومی و تلاش برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات است‌. انتخابات هم مسئولیت، هم وظیفه و هم تکلیف به شمار می‌آید.

شاه‌آبادی عنوان کرد: رسانه باید این حق و مسئولیت را به مردم یادآوری کند که رأی مردم چه تبعاتی دارد. فرهنگ مشارکت سیاسی یکی از الزاماتی است که خوشبختانه در طول چهار دهه انقلاب اسلامی، مردم ما به خوبی نشان دادند که در این حوزه آگاهانه به پای صندوق‌های رأی آمدند و در انتخاب‌های مستقیم و غیرمستقیم شرکت کردند. امیدوارم رادیو انتخابات به وظیفه و نقش خود به خوبی عمل کند.

معاون صدا اظهار کرد: رادیو انتخابات یک برنامه صرف نیست، بلکه محصول یک دوره مطالعه و بررسی است و نگارش مأموریت‌ها و سیاست و اهداف و ساختار رادیو است‌. اگرچه عمر کوتاهی دارد اما به دلیل مطالعاتی که از قبل شده، قطعاً نقش روشنگری را برای انتخاب اصلح هم به عهده خود قرار داده است.

شاه‌آبادی توضیح داد: با هماهنگی که با وزارت کشور و دستگاه‌های متولی صورت گرفته است امیدوارم رادیو انتخابات نقش مرجع داشته باشد؛ البته همه بخش‌های رسانه مأموریت‌های خاص خود را دارند. آن چیزی که مهم است دو مأموریت برای رادیو انتخابات دیده شده است؛ نقش مشارکت حداکثری و نقش روشنگری و تلاش برای انتخاب اصلح. ما امیدواریم رادیو انتخابات به این دو مأموریت عنایت ویژه داشته باشد.

این رادیو 24 ساعته فعالیت می‌کند، در چهار برنامه زنده به انتخابات می‌پردازد همچنین اخبار 9 و 13 و 18 و 22 را در مدت 15 دقیقه آنتن خواهد داشت.

بیماری پروانه‌ای، سریال رادیویی شدسریال انتخاباتی رادیو به شبکه نسیم می‌آید/ پخش جشنواره موسیقی فجر از شبکه سپهر

برنامه "افق‌های نو" در رادیو انتخابات آغاز به کار کرد

نزدیک شدن به انتخابات سرنوشت‌ساز دوم اسفند و با شروع به کار رادیو انتخابات در معاونت صدای جمهوری اسلامی ایران برنامه "افق‌های نو" از این شبکه رادیویی روی آنتن رفت. برنامه‌های افق‌های نو برنامه ای تحلیلی-تبیینی درباره «گام دوم انقلاب، مجلس تراز و نیازهای فردا» است که از 23 بهمن الی 4 اسفند از ساعت 20 الی 22 از شبکه رادیویی انتخابات به صورت زنده پخش می‌شود.

در این برنامه تلاش می‌شود بر اساس نکات ارزشمند بیانیه گام دوم انقلاب به موضوعات مرتبط با انتخابات مجلس و ضرورت‌های مورد نیاز برای رسیدن به مجلسی انقلابی و در تراز جمهوری اسلامی ایران پرداخته شود.

در اولین برنامه افق‌های نو به موضوع «مجلس یازدهم، گام دوم انقلاب و جوانان و جوانگرایی» پرداخته شد که داوود طالبی عضو هئیت علمی دانشگاه شهید بهشتی و مشاور بنیاد ملی نخبگان و مقصود درودی دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور و محمد ایوبی‌پور مدرس دانشگاه امام حسین (ع) چارچوب‌های اصلی بحث را تبیین کردند.

در برنامه دوم که 24 بهمن از رادیو انتخابات پخش شد، موضوع «گام دوم انقلاب، حکمرانی مطلوب و مجلس قوی و کارآمد» مورد توجه بود که ابوالفضل معصومی پژوهشگر انقلاب اسلامی و امین جواهری کوهی جامعه‌شناس سیاسی و ناصر دهقان کارشناس سیاسی و حجت‌الاسلام سیدرضا حسینی مباحثی را مطرح کردند.

در برنامه سوم که 25 بهمن با موضوع «مجلس یازدهم، گام دوم انقلاب و نماینده تراز» روی آنتن رفت یاسر برخورداری معاون پژوهشی پژوهشکده تحقیقات راهبردی مجمع تشخیص مصلحت نظام و حسن بیک محمدلو دکترای آینده پژوهی و حسین شیخ‌الاسلام نماینده ادوار مجلس حضور داشتند.

وحید موسوی تهیه‌کننده برنامه «افق‌های نو» درباره اولویت‌های برنامه‌های آینده و اهدافی که در این برنامه دنبال می‌شود،گفت: بیانیه گام دوم انقلاب و اهدافی که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در آن ترسیم کردند نقشه راهی است برای آینده کشور و با توجه به اینکه بعد از ابلاغ این بیانیه، انتخابات مجلس یازدهم اولین انتخابات در این فرآیند محسوب می‌شود، این ضرورت وجود دارد که با موشکافی در بیانیه گام دوم انقلاب نماینده تراز جمهوری اسلامی ایران برای مردم به تصویر کشیده شود تا بر اساس آن مردم بتوانند در انتخابات پیش رو تصمیم درستی بگیرند.

وی در ادامه افزود: برنامه افق‌های نو با همراهی فاطمه شعار به عنوان دستیار تهیه و میثم پوراعظم به عنوان آیتم‌ساز و با همراهی عماد نجار به عنوان کارشناس مجری تا 4 اسفند از شبکه رادیویی انتخابات پخش خواهد شد.

انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT12 واژه های کاربردی مرتبط رسانه ملی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رسانه ملی رسانه ملی رادیو بیانیه گام دوم انقلاب جمهوری اسلامی ایران برای انتخاب اصلح گام دوم انقلاب رادیو انتخابات مشارکت حداکثری انقلاب اسلامی شبکه رادیویی مشارکت سیاسی مجلس یازدهم نقش روشنگری دو مأموریت افق های نو شاه آبادی معاون صدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۵۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طنز تلخ آمریکا؛ با مردم عراق جنگ نداریم(!)

  عراق با شروع این حملات خاورمیانه را وارد بحران بزرگی کرد. ائتلاف آمریکا هم که روی کشور کویت که از نفت‌خیزترین کشورهای منطقه بود بسیار حساب کرده بود، بلافاصله شروع به حمله به عراق کرد و در این میان از همه بیشتر شروع به بمباران‌کردن بغداد به‌عنوان مهم‌ترین شهر عراق کرد. این‌گونه شد که جنگ خلیج‌فارس شروع شد و تا سال‌ها بعد (۲۰۰۳) و بعدها هم با بهانه حملات ۱۱سپتامبر ادامه پیدا کرد.آن زمان بازار تهدیدات بین سران داغ بود. آمریکا تهدید به حمله به بغداد کرد و صدام تهدید به حمله شیمیایی. به ‌گمانم حملات شیمیایی در زمان جنگ با ایران به مذاقش خوش آمده بود! و بعد هم تهدید به حمله به اسرائیل. بخشی از همین تهدیدها هم به واقعیت تبدیل شد.طنز تلخ ماجرا اینجاست که عراق به‌منظور ساختن اقتصاد عراق، به‌دنبال بازپس‌گیری بدهی آمریکا و اروپا به خودش بود ولی همین بهانه باعث ویرانی شهرها، راه‌ها، جاده‌ها، نیروگاه‌ها، سدها، تمدن تاریخی و تمام زیرساخت‌های اقتصادی عراق شد.
خانم «نُها الراضی»، سفالگر، نقاش و هنرمند عراقی بود که اتفاقا درهمان سال‌ها در بیشتر کشورهای دنیا نمایشگاه‌هایی از آثار هنری‌اش برگزار کرده بود ودراغلب کشورها هنرمندی شناخته‌شده بود.درهمین دوره‌ای که خانم نُها زیر بمباران‌ در بغداد می‌زیست و علاوه بر ویرانی شهر، سختی معیشت و کمبود خوردوخوراک و قحطی را با خود به همراه داشت، به ‌نوعی ازهنر جدید روی آورد؛ او با وسایل بازیافتی و متریالی که از میان ضایعات ماشین‌های ویران و رهاشده به‌خاطر نبود بنزین جمع‌آوری می‌کرد و نیز از نخاله‌های باقیمانده از ویرانی ساختمان‌ها آثاری پدید آورد که به هنر تحریم معروف شد. برخی از این آثار به‌شدت عجیب و غمگین را می‌توانید با جست‌وجویی در اینترنت ببینید.خارج از فضای هنری و روح هنرمندانه خانم نویسنده، کتاب «یادداشت‌های بغداد» شرح رنج و ستمی است که بر مردمان عادی و غیرنظامی عراق می‌رود. چند روز از بمباران‌ها بیشتر نمی‌گذرد که برق و آب اغلب سیستم‌های شهری قطع می‌شوند. مردم مجبور می‌شوند مواد فریزری و یخچالی خود را تندتند بخورند تا در بی‌برقی خراب و فاسد نشوند. این‌گونه می‌شود که در حالتی به‌شدت عجیب و تلخ از بیشتر خانه‌ها و باغ‌های مردم بوی گوشت کبابی به مشام می‌رسد و بعد بحران بی‌غذایی مطلق فرا می‌رسد. مرزها بسته شده، شهرها و راه‌ها بمباران شده و مواد غذایی اولیه به مردم نمی‌رسد.آنهایی که می‌توانند و وسایلش را دارند،شروع می‌کنندبه باغبانی و کاشت هرآنچه بتوانند بخورند.آن ‌هم در شرایطی که آبی برای آبیاری و شست‌وشو وجود ندارد. آنهایی نیز که استخر دارند، به آب‌های درون استخرهای‌شان روی می‌آورند و... .
کتاب شرح تمام این مشکلات و ویرانی‌هاست و این در حالی است که رئیس‌جمهور وقت آمریکا مدام در رسانه‌ها اعلام می‌کند که «با مردم عراق جنگ نداریم!»؛ تلخ‌ترین طنز موجود در جهان. نوک تیز پیکان قلم نویسنده رو به آمریکا و قدرت‌های جهان است که به بهانه این‌که قصد دارند صدام را سر جایش بنشانند، بر سر مردم و تمدن چندین‌هزارساله عراق بمب و ویرانی فرومی‌ریزند و دم از حمایت از مردم می‌زنند.

دیگر خبرها

  • طنز تلخ آمریکا؛ با مردم عراق جنگ نداریم(!)
  • خاطره شنیدنی مجری خاص برنامه مشاعره از ملاقاتش با رهی معیری | ویدئو
  • کارگردان مشهور ایرانی: تلویزیون نمی‌بینم!
  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد
  • انتخابات به نظام مشروعیت می‌بخشد
  • برنامه‌های امروز رادیو ارومیه یازدهم اردیبهشت
  • مقدمات برگزاری دادگاه‌های صلح در لرستان فراهم شود
  • شوراها نماد مردم سالاری دینی در تصمیم‌گیری‌ها هستند
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • استاندار لرستان: امنیت استان حاصل مشارکت پلیس و مردم است