Web Analytics Made Easy - Statcounter

فضاهای سبز شهری فواید بسیاری برای ساکنان یک شهر دارد که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به ترویج سبک زندگی سالم در میان شهروندان، بهبود سلامت روانی، پیشگیری از بیماری و ارائه مکانی برای گرد هم آمدن مردم اشاره کرد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، مردم در بسیاری از شهرهای جهان به سمت احداث پشت‌بام‌ها و دیوارهای سبز در ساختمان‌های خود روی آورده‌اند تا از مزایای مختلف آن بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احداث فضاهای سبز به خصوص کاشت درختان و گیاهان بومی فواید زیادی برای ساکنان یک شهر دارد و پایداری را برای آن‌ها به ارمغان می‌آورد. کاشت درختان و گیاهان بومی به مدیران شهری کمک می‌کند از طریق کاهش دمای هوا، ایجاد مانع در مقابل طوفان‌ها و سیل‌ها و تصفیه کردن هوا با بحران‌هایی نظیر تغییرات آب و هوایی مقابله کنند.

گروهی از طراحان کلانشهر کیتو پایتخت کشور اکوادور با همکاری زیست‌شناسان شهر تصمیم گرفته‌اند با هم‌فکری هم، فضاهای سبز بر بام خانه‌ها و دیوارها ایجاد کنند و همچنین هر گوشه و کنار خالی شهر را به یک عنصر زیباسازی شهری تبدیل کنند. این افراد در نظر دارند ذهنیت مردم و معماران را از شهر به عنوان مکانی مملو از خانه‌ها و زیرساخت‌های بتنی به فضاهایی سبز که بر بام‌های خالی و بدون استفاده خانه‌ها احداث می‌شود، تغییر دهند.

در نتیجه این تصمیم، بسیاری از پشت‌بام خانه‌های پایتخت اکوادور به مکان‌هایی دوستدار محیط زیست تبدیل شده است و مردم و طراحان به منظور افزایش پایداری شهری خود تلاش می‌کنند از درختان و گیاهان بومی برای طراحی این فضاهای سبز بهره برند. استفاده از گیاهان و درختان بومی باعث افزایش تنوع زیستی می‌شود و پرندگان و گونه‌های بومی بیشتری را به سمت خود جذب می‌کند.

البته ایجاد فضاهای سبز بر بام خانه‌ها مستلزم احداث خانه‌هایی مستحکم‌تر از خانه‌های معمولی است چرا که فضاهای سبز وزن بیشتری را بر سازه تحمیل می‌کند و باید به‌گونه‌ای عایق‌بندی شود که از نفوذ آب مورد نیاز برای آبیاری فضای سبز به داخل ساختمان جلوگیری به عمل آید.

برنامه‌ریزان شهر کیتو در یک دهه اخیر تلاش کرده‌اند گوشه و کنار شهر را مملو از ساختمان‌هایی مقاوم کنند که پشت‌بام آن‌ها در فضاهای سبز پر از درخت و گیاه بومی محصور شده است. این فضاهای سبز باعث افزایش شناخت مردم شهر در مورد گونه‌های بومی شده است و آن‌ها را با طبیعت و ریشه‌های فرهنگی خود پیوند داده است. علاوه براین، پوشش سبز شهری می‌تواند مقاومت شهر را در مقابل تغییرات آب و هوایی افزایش دهد چرا که فضاهای سبز باعث جلوگیری از وقوع حوادثی نظیر خشکسالی، سیل و دمای بالا می‌شود.

کد خبر 410573

منبع: ایمنا

کلیدواژه: فضاي سبز شهري فضاي سبز فضای سبز شهری توسعه پایدار شهری شهر پایدار توسعه پایدار شهر بام سبز شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سبز باعث باعث افزایش بام خانه ها فضاهای سبز پشت بام بر بام بام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۶۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد 42 درصدی اجاره خانه در فروردین 1403/ این افزایش در مقایسه با سال های گذشته بی نظیر است

دنیای اقتصاد نوشت: بهای اجاره خانه در کشور در فروردین، 1.7‌درصد به صورت ماهانه (در مقایسه با اسفند سال گذشته)، افزایش پیدا کرد.   این نرخ تورم ماهانه اجاره، در مقایسه با روند یکی دو سال گذشته همین نرخ، در «سطح بسیار پایین» قرار گرفته به این معنا که میانگین تورم ماهانه اجاره مسکن طی دو سال 1401 و 1402، نرخ 3‌درصد بوده است.   پس در این صورت آیا «بازار اجاره به سمت بهبود، حرکت کرده است؟»   بررسی‌ها برای پاسخ این پرسش، «جواب منفی» ارائه می‌کند، چون که «در همه فروردین‌ها در سال‌های اخیر، همواره تورم ماهانه اجاره مسکن، یک سقوط نرخ را تجربه کرده است.»   در فروردین دو سال اخیر نیز رشد ماهانه شاخص اجاره مسکن در کشور، 2‌درصد بوده است که تقریبا نصف همین نرخ در ماه‌های دیگر سال بود. این افت نرخ تورم ماهانه اجاره در ماه اول هر سال در مقایسه با میانگین تورم ماهانه اجاره 11ماه بعد از آن، «ناشی از تعطیلی بازار معاملات مسکن به خصوص معاملات اجاره» است. در ماه اول سال، تقریبا هیچ مستاجری جابه‌جا نمی‌شود مگر تحت‌تاثیر موارد خاص که حجم آن پایین است.   به این ترتیب، «تابلوی تورم ماهانه اجاره مسکن در فروردین 1403»، معیار مشخصی برای تحلیل وضعیت بازار اجاره‌نشینی و حال و روز مستاجرها نیست. از این رو، در این بررسی، لازم است «تورم نقطه‌ای اجاره مسکن» یا همان «میزان رشد اجاره‌بها در ماه اول سال‌جاری نسبت به ماه اول 1402»، دیده و تحلیل شود.   تورم نقطه‌ای اجاره مسکن در ماه گذشته نرخ 41.8‌درصد را ثبت کرد. اینکه سرعت رشد نقطه‌ای و سالانه اجاره‌بهای مسکن به شکل تاریخی در دو سه سال گذشته و حتی در شروع امسال، افزایش یافته است، ناشی از «سطح جهش‌یافته تورم عمومی» و «تورم مسکن» است که در همین صفحه، قبلا درباره آن گزارش‌های تحلیلی منتشر شده بود. در این مقطع اما علاوه بر اینکه، ضرورت دارد سیاستگذار نسبت به «ریشه‌های تب بالای تورم اجاره مسکن» توجه کند تا بتواند «مهم‌ترین هزینه زندگی ماهانه خانوارها را از حالت سنگین و نامتعارف» به سطح نرمال برگرداند، «دو پیام هشداری» نرخ جدید تورم اجاره هم باید دیده شود.   سطح 41.8 درصدی رشد اجاره‌بها در قراردادهای فروردین 1403 از دو منظر مورد بررسی است.   این نرخ نشان می‌دهد، «فرمول مدنظر نمایندگان مجلس برای تعیین رشد مجاز اجاره‌بها در سال» که تصویب کرده‌اند و برای تایید نهادی روانه شورای نگهبان است، با «وضع موجود این بازار» همخوانی ندارد. فرمول نمایندگان می‌گوید، موجرها هر سال مکلف شوند «اجاره‌بهای سال جدید را براساس 50 تا 100‌درصد تورم عمومی افزایش دهند و بیش از آن، ممنوع باشد». اما در حال حاضر، تورم اجاره از تورم عمومی جلو زده است به این صورت که در فروردین امسال، تورم نقطه‌ای اجاره مسکن 41.8‌درصد شد در حالی که نرخ تورم عمومی نقطه‌ای در سطح 30.9‌درصد قرار گرفت. به این ترتیب، در وضع موجود که «نرخ رشد اجاره‌بها، 1.35 برابر نرخ تورم عمومی است»، ملاک قراردادن تورم عمومی برای تعیین تورم اجاره، امکان ‌پذیرش آن را از سوی بازار با تردید روبه رو می‌کند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد+فیلم
  • شب عید املاکی‌ها، روز سیاه مستاجرها
  • پایداری جوی همراه با افزایش دما در گلستان تا چهارشنبه
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • افزایش پایداری برق مسجدسلیمان با نوسازی پست «مالکریم»
  • آیا می توان چراغ خطی را در کف نصب کرد؟
  • پایداری هوای استان اردبیل
  • رشد 42 درصدی اجاره خانه در فروردین 1403/ این افزایش در مقایسه با سال های گذشته بی نظیر است