Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشکده شورای نگهبان با اشاره به دستورالعمل فعالیت تبلیغات انتخاباتی در فضای مجازی که براساس ضوابط مقرر توسط شورای عالی فضای مجازی ابلاغ شده است، گفت: این آئین‌نامه فاقد ضمانت اجرایی است. ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۹ سیاسی مجلس و دولت ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، ابوالفضل درویشوند معاون پژوهشکده شورای نگهبان در نشست تخصصی چالش‌های نهادی و حقوقی تبلیغات سیاسی در فضای مجازی که در مرکز همایش‌های سازمان صدا‌و‌سیما به اهمیت تبلیغات در فرآیند انتخابات اشاره کرد و گفت: تبلیغات جزئی از انتخابات است، قانونگذار تا به حال در این حیطه توفیق چندانی در ساماندهی حوزه تبلیغات انتخاباتی نداشته است، البته در چند دوره تلاش‌هایی برای تصویب قوانین مناسب صورت گرفت، اما این تلاش‌ها نتیجه نداد و آخرین مصوبه‌ای که توسط مجلس شورای اسلامی، البته متعاقب خواست و مطالبه عمومی تصویب شد، قانون شفافیت و نظارت بر تأمین مالی فعالیت‌های انتخاباتی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بخش دیگری از سخنانش، با توجه به ماهیت فضای مجازی اِعمال قوانین و دستورالعمل‌های موجود بر فضای مجازی را به طریق سنتی سخت یا ناممکن دانست و اظهار داشت: حجم عمده‌ای از حضور مردم و تبلیغات سیاسی در پلتفرم‌هایی انجام می‌شود که خارجی هستند و به ما پاسخگو نیستند، ما این پلتفرم‌ها را محدود [فیلتر]کرده‌ایم؛ اما آیا دیگر در آن فضا‌ها تبلیغات نمی‌شود؟

پیشنهادات وزارت کشور برای زمان برگزاری انتخابات مجلس در دور دومزمان آغاز تبلیغات نامزدهای انتخابات مجلس مشخص شداعلام نتایج نهایی بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی از سوی شورای نگهبان

معاون پژوهشکده شورای نگهبان با اشاره به دستورالعمل فعالیت تبلیغات انتخاباتی در فضای مجازی که براساس ضوابط مقرر توسط شورای عالی فضای مجازی در سال 96 تصویب و ابلاغ شده بود، این آئین‌نامه را فاقد ضمانت اجرایی دانست و گفت: سیاست‌هایی که در شوراهای عالی تصویب می‌شوند، اگر مطابق نظر دولت باشند، اجرایی می‌شوند، در غیر اینصورت  عمدتاً به جایی نمی‌رسند، مجلس هم خود را موظف به نظارت بر اجرای این مصوبات نمی‌داند.

درویشوند افزود: سیاست‌های کلی نظام در زمینه انتخابات در سال 95 ابلاغ شده؛ اما مجلس در مصوبه اصلاح قانون انتخابات اجرای الزامات این سیاست‌ها را به استانی شدن انتخابات گره زد و زمانی که شورای نگهبان موضوع استانی شدن انتخابات با کیفیت مقرر در مصوبه مجلس را مغایر قانون اساسی دانست، موضوع اجرایی شدن سیاست‌های کلی انتخابات از دستور کار مجلس خارج شد.

معاون پژوهشکده شورای نگهبان با اشاره به دستورالعمل 14 ماده‌ای مرکز ملی فضای مجازی برای ساماندهی تبلیغات سیاسی در فضای مجازی، گفت: اینکه هر الزامی را که در فضای حقیقی وجود دارد به فضای مجازی تسری بدهیم، ممکن نیست، زیرا الزامات این فضا متفاوت از فضای مجازی است و به عنوان مثال نمی‌توان ثابت کرد مطلبی که حاوی توهین به یک کاندیدا است را چه کسی منتشر کرده است و یا در صورت مشخص شدن، ابزار لازم برای جلوگیری از تکرار آن وجود ندارد.

انتهای پیام/

R1011202/P/S1,15/CT12 واژه های کاربردی مرتبط شورای نگهبان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای نگهبان شورای نگهبان اشاره به دستورالعمل تبلیغات انتخاباتی تبلیغات سیاسی فضای مجازی ضمانت اجرایی ابلاغ شده آئین نامه سیاست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۶۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز رسمی تبلیغات انتخاباتی نامزد‌های مرحله دوم انتخابات مجلس

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان؛ تبلیغات رسمی نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز شد و تا ساعت ۰۸:۰۰ صبح روز پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ادامه دارد.
مناظره و فیلم‌های تبلیغاتی ۲۰ دقیقه‌ای نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی که در صدا و سیمای مرکز آبادان ضبط و تهیه شده است در بازه زمانی تبلیغات رسمی به روی آنتن شبکه آبادان می‌رود.
در آبادان در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی ۴ نامزد برای راهیابی به بهارستان رقابت می‌کنند.
انتخابات در ۸ حوزه از جمله آبادان به صورت تمام الکترونیکی انجام می‌شود، در این حوزه‌ها علاوه بر اینکه احراز هویت الکترونیکی است، شمارش آراء هم به صورت الکترونیکی انجام می‌شود.
مرحله دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در ۲۲ حوزه انتخابیه برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم
  • آغاز رسمی تبلیغات انتخاباتی نامزد‌های مرحله دوم انتخابات مجلس
  • تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم آغاز شد
  • آغاز تبلیغات نامزد‌های مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • زمان و مدت تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس مشخص شد
  • آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس از امشب
  • تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس از پنجشنبه آغاز می‌شود
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از امشب آغاز می‌شود
  • تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر