Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@19:40:41 GMT

بره ناقلا به فضا می‌رود

تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۰۶۹۰۷

بره ناقلا به فضا می‌رود

نت‌فلیکس دنباله فیلم انیمیشن سینمایی «بره ناقلا» را با عنوان «فارماگدون» تولید می‌کند. ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۷ فرهنگی سینما و تئاتر نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم به نقل از وِرایِتی، «فارماگدون» دنباله انیمیشن سینمایی «بره ناقلا» است. آدرمن در این پروژه موضوعی علمی تخیلی و ماجراهای بیگانگان فضایی را با بره ناقلا مواجه می‌سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پروژه برای کارگردانان «ویل بکر» و «ریچارد فلان» فرصتی نادر برای رفتن به عمق ژانر علمی تخیلی همچون فیلم‌های استیون اسپیلبرگ («برخورد نزدیک از نوع سوم» و «ای تی») محسوب می‌شود.

داستان این فیلم از این قرار است که کودک بیگانه فضایی به نام لولا در نزدیکی مزرعه «ماسی باتم» سقوط می‌کند و طبق معمول بره ناقلای دردسر ساز دست به کار می‌شود تا سفینه گم شده لولا را بیابد و بالأخره سفینه را می‌یابد و برای بازگشت به او کمک می‌کند و در این راه با برخی دیگر از فضاییانی که به دنبال ربودن لولا هستند مبارزه می‌کند و ماجراهایی جذاب از این دست در سرتاسر این فیلم دنباله «بره ناقلا» وجود دارد.

ریچارد فلان در مورد ساخت این پروژه می‌گوید: زمانی که در مورد موضوع علمی تخیلی این فیلم به توافق رسیدیم تصمیم گرفتیم تا تمام فیلم‌هایی که در دهه‌های 1980و 1990 با آنها بزرگ شده بودیم را تماشا کنیم بعد ما و تمام اعضای گروه با اشتیاق برای ساخت این دنباله با موضوع علمی تخیلی مهیا شدیم.

فلان در ادامه افزود: برای اینکه همان منظره و چشم‌انداز قدیمی بره ناقلا را خلق کنیم کار را با فهم هنر آشنای مزرعه بره ناقلا و همان حیاط و مزرعه و نیز یک مزرعه ذرت در نظر گرفتیم. این‌ها بهترین موهبت و دستاوردهای قبلی این فیلم موفقند که در اختیار ما قرار داشت و سهم عمده جذابیت فیلم را شامل می‌شد. حالا داستانی علمی تخیلی و جذاب با روایت بره ناقلا به شکلی مضاعف بر موفقیت جذب مخاطب تأثیر می‌گذارد.

آردمن برای القای بیشتر فضای علمی تخیلی فیلم «فارماگدون» از لنزهای وایدتر و دوربین‌های ویژه متحرک برای ایجاد حس اسرارآمیز و هیجان‌انگیز فیلم بهره برده است. استودیو نیز از نورهای بسیار بیشتری نسبت به قبل بهره برده و از لامپ‌های ال‌ای‌دی مخصوص که بتوان در داخل تجهیزات و وسایل نقلیه جای‌گذاری کرد، استفاده کرده است. بکر در همین مورد می‌گوید: یک سفینه فضایی با 2 هزار نور ترکیبی ساخته‌ایم که هروقت بخواهیم خاموش و روشن شوند. ما از هر فناوری برای برطرف کردن مشکلات پیش رو و القای مناظر علمی تخیلی بهره گرفته‌ایم.

«بره ناقلا» یا «شاون گوسفند» فیلمی اینمیشن و محصول بریتانیا است. این انیمیشن کمدی کودکان ابتدا در 5 مارس 2007 نمایش داده شد و به دنبال استقبال گسترده جهانی از آن، تا سال 2016، 6 فصل شامل 140 قسمت از آن تولید و پخش شد. نیک پارک سازنده این فیلم انیمیشن موفق است و مارک توماس موسیقی آن را خلق کرده است. زبان اصلی «بره ناقلا» انگلیسی بوده است و از شبکه اصلی دیزنی چَنِل پخش می‌شد.

انتهای پیام/

R1397/P/S4,34/CT12 واژه های کاربردی مرتبط سینمای جهان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سینمای جهان سینمای جهان علمی تخیلی بره ناقلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۶۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان حوزه ریاضی تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان حمایت می‌شوند

مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی بنیاد علم ایران از اجرای برنامه بدیع الظهور از سوی این بنیاد خبر داد و گفت: در این برنامه حرکت در مرز ریاضی را شروع کردیم و تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان از ریاضیدانان و محققان حوزه ریاضی حمایت خواهد شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مالک نادری عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم بزرگداشت روز استاد، گفت: معمولاً در کشورهای دنیا گرنت‌هایی وجود دارد که از حوزه‌های علم و بنیادهای علمی حمایت می‌کند و به نوعی ریشه حرکت‌های فناوری را در جایگاه علم تقویت می‌کند.

نادری با اشاره به بنیادهای علم موجود در دنیا افزود: در ایران نهادی از سال 83 به نام صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور تاسیس شد ولی نگرش بنیانگذاران این بنیاد از روز اول، تاسیس بنیاد علم بوده است.

مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی بنیاد علم ایران اظهار کرد: در سال گذشته با پیگیری‌های رئیس بنیاد علم و حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی، این نام صندوق به بنیاد علم ایران تبدیل شد.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: بنیاد علم ایران در سال‌های گذشته حمایت‌هایی را از رساله‌های دکتری، محققان پسادکتری، طرح‌های پژوهشی، حمایت از کرسی‌ها و اعطای گرنت را داشته است.نادری یادآور شد: از ابتدای سال 1402 با توجه به حمایت‌هایی که معاونت علمی به عمل آورد و برنامه‌ریزی‌هایی که در بنیاد علم صورت گرفت، برنامه‌ای تحت عنوان برنامه هشتاد_بیست پیگیری کردیم. به این معنا که 20 درصد بودجه بنیاد برای 80 درصد طرح‌هایی که هر استاد علاقه‌مند به اجرا تحقیقات پایه و ابتدایی است، اختصاص داده شود.

حمایت 3.5 میلیاردی دانشگاه امیرکبیر از پایان‌نامه‌های صنعتی

به گفته وی بر اساس این طرح 80 درصد بودجه‌ها برای 20 درصد از تحقیقاتی که نیاز به بودجه بیشتری دارد، اختصاص یابد تا حرکت علمی قوی را ایجاد کند.

مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی بنیاد علم ایران ارتقا سطح حمایت‌ها را از دیگر تحولات این بنیاد ذکر کرد و گفت: در حوزه رساله‌های دکتری نیز اعلام شده است که اگر دانشجویان از پروپوزال‌های خود تا سال 1400 دفاع کرده باشند می‌توانند نسبت به دریافت حمایت‌ها اقدام کنند. ما مشکل اعتبارات نداریم ولی علاقه‌مند به دریافت طرح‌ها هستیم.

نادری اضافه کرد: در حال حاضر حدود 135 میلیون تومان از هر رساله دکتری حمایت می‌شود که بخشی از آن به استاد راهنما پرداخت می‌شود.

به گفته وی در حال حاضر به محققان پسادکتری به میزان 80 درصد حقوق استادیار پایه 1 که مبلغ 200 میلیون تومان می‌شود، پرداخت خواهد شد ضمن آنکه 90 میلیون تومان گرنت برای مواد اولیه و ازمایشگاه‌ها و غیره اعطا می‌شود.

مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی بنیاد علم ایران یادآور شد: برای طرح‌های پژوهشی تا سقف 250 میلیون تومان پرداخت می‌شود و اگر همکاری خارجی در این طرح‌ها حضور داشته باشند، 100 میلیون تومان دیگر نیز اعطا خواهد شد.

وی با اشاره به قابلیت‌های بین‌المللی بنیاد علم ایران گفت: بنیاد علم چین با طرح راه ابریشم یکی از این زمینه‌های همکاری بین‌المللی است که مبالغ خوبی (1.5 تا 2 میلیاردتومان) از طرح‌ها حمایت می کند.

نادری خاطرنشان کرد: همچنین با همکاری بنیاد علم روسیه دو فراخوان منتشر کردیم و یک فراخوان دیگر نیز در دستور کار داریم و طی آن تا حدود 2 میلیارد تومان از طرح‌ها حمایت می‌شود ضمن آنکه برنامه همکاری با بنیاد علم ازبکستان را نیز اجرا شده و فراخوان مشترک منتشر شده همچنان در حال پذیرش طرح‌های تحقیقاتی است.

به گفته وی در برنامه همکاری با بنیاد علم ازبکستان تا 2 میلیارد تومان از طرح‌ها حمایت می‌شود.

نادری ادامه داد: از یک سال قبل همکاری با ستادهای معاونت علمی را آغاز کردیم، بر اساس تقسیم کاری که در معاونت علمی صورت گرفته به این صورت است که بر طبق آن حمایت از تحقیقات بنیادی و پایه تا TRL های 4 تا 5 به بنیاد علم ایران واگذار شده است.

وی افزود: ستادهای معاونت علمی که می‌خواهند طرح‌های در TRL های 4 تا 5 اجرایی کنند از طریق بنیاد علم اقدام می‌کنند. از این رو فراخوان‌هایی را با ستاد علوم زیستی، نانو، علوم شناختی و هوش مصنوعی را منتشر کردیم و سقف حمایت‌های ما تا سقف یک میلیارد تومان است.

نادری اعطای گرنت را از دیگر زمینه‌های حمایتی بنیاد علم ایران نام برد و اظهار کرد: این گرنت‌ها دارای انواع مختلفی است از جمله گرنت آغاز است و بر اساس آن اگر دانشگاهی از 50 دانشگاه اول دنیا، هیات علمی جوانی را استخدام کنند، به مدت 2 سال و هر سال به مبلغ 420 میلیون تومان پرداخت می‌شود تا استاد بتواند زیر ساخت آزمایشگاهی برای خود فراهم کند.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از گرنت استقرار به عنوان یکی دیگر از حمایت های این بنیاد یاد کرد و گفت: دانشگاهی که اقدام به استخدام فارغ التحصیلان زیر 100 دانشگاه برتر دنیا کنند مبالغ قابل توجهی را برای دو سال پرداخت خواهیم کرد.

مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی بنیاد علم ایران با بیان اینکه کارهای دیگری را در دستور کار داریم یکی از آنها را حرکت در مرزهای دانش جهانی دانست و گفت: افرای که مقاله آنها در ژورنال‌های معتبری چون نیچر و Science و 50 مجله برتر دیگر منتشر شود بین 1.5 تا 2 میلیارد تومان حمایت می‌شود.در سال گذشته 6 نفر موفق به دریافت این گرنت شدند.

وی با اشاره به اجرای برنامه بدیع الظهور افزود: در این برنامه تا سقف 3 میلیارد تومان برای کسانی که فناوری‌هایی که در دنیا اجرایی نشده است را تا TRL 5 توسعه دهند، پرداخت می‌شود. به گفته وی تاکنون 15 طرح در قالب طرح بدیع الظهور حمایت شده است.

نادری با بیان اینکه اجرای برنامه حرکت در مرز ریاضی را شروع کردیم گفت: این برنامه تا 15 خرداد جاری باز است و تا سقف 1.5 میلیارد تومان از ریاضیدانان و محققان حوزه ریاضی حمایت خواهد شد.نادری گفت؛ برنامه خوشه‌های ما برنامه ای است که افراد به صورت تیمی برنامه ملی را دنبال و نیاز مرز دانش را برای کشور برطرف کنند تا سقف 4.5 میلیارد تومان حمایت می شوند.

وی با اشاره به حمایت از کرسی‌های علمی گفت: در هر کشوری بالاترین رده علمی، حمایت از کرسی‌ها است که به اساتید نامدار تعلق می گیرد. هر استاد شناخته شده‌ای که یک بسته پژوهشی 5 ساله را اجرایی کند می تواند نسبت به دریافت کرسی اقدام کند و سقف حمایت ها برای 3 تا 5 سال بین 4.5 تا 6 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

پایان پیام/

دیگر خبرها

  • شهرسازی و رویکردهای جدید علمی
  • ثبت نام در جشنواره‌های بین المللی و فناوری خوارزمی آغاز شد
  • کمبود یک هزار عضو هیات علمی در دانشگاه فنی و حرفه ای
  • تولیدات فاخر علمی از اهداف مهم بنیاد ملی علم
  • محققان حوزه ریاضی تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان حمایت می‌شوند
  • همایش دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین
  • دنباله‌دارها، سیارک‌ها و شهاب‌سنگ‌ها: بازدیدکنندگان فضا
  • فوق‌تخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • از اعداد «هم‌‌نهشتِ کَرجی» تا دنباله فیبوناچی| شرح آب‌شناس بزرگ ایرانی از قنات
  • شیخ صدوق، روایتگر صادق احادیث